Kuolemanenkeli (Minty)

Siirry alas

Kuolemanenkeli (Minty) Empty Kuolemanenkeli (Minty)

Viesti kirjoittaja Minty lähetetty La Syys 19, 2009 8:33 pm

Kuolemanenkeli (Minty) Kopsuivkpikku

# PERUSTIEDOT
nimi: Kuolemanenkeli
kutsumanimi: Kuolemanenkeli [off-game kopsu]
ikä: 7
säkäkorkeus: 168 cm
sukupuoli: tamma
lauma: hylkiö
perimä: 50% rodwor, 50% chadra


Open your eyes and look outside, find the reasons why
You've been rejected, and now you can't find what you left behind
Be strong, be strong now
Too many, too many problems
Don't know where she belongs, where she belongs
Avril Lavigne - Nobody's home


# ULKONÄKÖ
Kuolemanenkeli on pohjaväriltään tummanharmaa, mutta sen karvassa on punaisia, epämääräisiä "verilaikkuja". Kukaan ei koskaan ole saanut tietää, ovatko ne vain kuvioita hevosen karvassa, vai vuosien saatossa lujasti pinttynyttä oikeaa verta - ehkä siksi ettei kovin moni niistä jotka ovat päässeet kyllin lähelle tutkiakseen asiaa, ole säilynyt hengissä. Tamman karva on karkeaa, ja jouhet paksut ja takkuiset. Harmaan jouhet ja vahvat kaviot ovat verenpunaiset, kuten myös tamman silmät. Jokin niiden katseessa osaa antaa toiselle turvallisuuden tunteen tamman pelottavasta ulkonäöstä huolimatta. Ne kutsuvat luokseen lähes hypnoottisesti. Kaikista erikoisin asia tamman ulkonäössä ovat sen siivet. Niistä vasen on nahkainen rodworsiipi, oikea chadran sulkasiipi. Sulkasiivessä vuorottelevat kerroksittain tummanharmaa pohjaväri sekä verenpunainen, nahkasiivessä ranka on pohjaväriä, mutta siivekkeet punaiset. Molemmat siivet ovat keskikokoiset, hieman repaleiset ja kärsineet, mutta niillä on mahdollista lentää - äärettömän epätasapainoisesti tosin. Rakenteeltaan tamma on raskaahko, hyväkuntoinen ja melko voimakas.

Her feelings she hides
Her dreams she can't find
She's losing her mind
She's fallen behind
Avril Lavigne - Nobody's home


# LUONNE
Kuolemanenkeli on uuden hevosen tavatessaan ystävällinen, kohtelias eikä herätä pienintäkään epäilystä todellisesta olemuksestaan. Tamma on rauhallinen, koordinoiva, nopeaälyinen ja salakavala. Tummanharmaa odottaa, kunnes voittaa toisen luottamuksen puolelleen, pääsee tarpeeksi lähelle epäilyksiä herättämättä. Lopulta Kuolemanenkeli toteuttaa aikeensa ja tappaa toisen - mielikuvituksekkaasti, tapoja vaihdellen. Tappaminen on sille taidetta, rakas harrastus, asia jota ilman sen elämä tuntuisi ankealta. Silti tamma osaa toki ajatella muutakin. Tamma peittää kuitenkin identiteettinsä huolella, odottaa todella sopivaa hetkeä jottei toinen varmasti jää eloon, pitää huolta ettei silminnäkijöitä ole ja ettei siitä vahingossakaan pääse huhuja kiertämään. Tummanharmaa ei häpeile vietellä oreja ja hyväksikäyttää näiden ihastumista ja luottamusta. Kuolemanenkeli on älykäs, täydellisyydentavoittelija, kaavailija ja tapojensa orja. Tamma ei koskaan voi toteuttaa suunnitelmaansa jos asiat eivät mene niin kuin se on suunnitellut, jos suunnitelmaan ilmestyy pienikin aukko joka voisi johtaa sen kiinnisaamiseen. Tummanharmaa ajaa aina omaa etuaan, uhraisi vaikka rakkaimpansakin (jos sellaisia siis olisi), jos voisi pelastaa sillä oman nahkansa. Kuolemanenkeli ei luota ja välttelee mahdollisuuksien mukaan suhteita muihin. Tamma ei osaa katua tekojaan tai myöntää virheitään. Kirjava ei suostu pomoteltavaksi ja vihaa sellaisia oreja, jotka muistuttavat sitä sen lapsuuden nöyryytyksistä. Kuolemanenkeli ei ole koskaan kokenut, mitä rakkaus on, eikä näin ollen osaa ilmaista sellaisia tunteitaan, jos joutuisi joskus niitä kokemaan. Yleisesti tamma pitää rakkautta muiden siivekkäiden heikkoutena, tunne joka tekee fiksustakin tyhmän ja kirjava nauttiikin muiden uhkailemisesta näiden rakkaiden avulla. Kuolemanenkelillä on joitakin tuttuja, joita se ei halua välttämättä tappaa, mutta silti tamma välttää kiintymistä muihin. Tässä lähipiirissään tamma vihaa sellaisia, jotka eivät osaa pitää puoliaan ja jotka ovat mieleltään heikkoja. Tammassa on myös narsistisia piirteitä ja pettäjät saavat kuulla kunniansa - eli kirjavan mukaan tulla tapetuiksi.

She can't find her place
She's losing her faith
She's fallen from grace
She's all over the place
Avril Lavigne - Nobody's home


# MENNEISYYS
Kuolemanenkeli syntyi raiskauksen seurauksena eräälle chadratammalle, joka suhtautui odottamaansa varsaan melko välinpitämättömästi. Tamma olisi varmaankin huolehtinut varsastaan, mutta tämä oli jotain mitä se ei ollut voinut kuvitellakaan: ihmeellinen sekasikiö eriparisiivillä. Tamma hylkäsi varsansa hylkiöiden maille. Kuolemanenkeli harhaili kuoleman kielissä, kunnes törmäsi vaeltavaaan hylkiöporukkaan, joka koostui tammoista ja varsoista. Tammat pitivät tummanharmaan säälistä juuri ja juuri hengissä maidollaan, kun taas varsat kiusasivat Kuolemanenkeliä. Tummanharmaa kasvoi laumassa muiden raadeltavana, kunnes ensimmäisen tilaisuuden tullen lähti pakoon. Heikko varsa törmäsi kuitenkin vielä pienenä moneen nuoreen orijengiin ja sai turpiinsa entistä pahemmin sekä joutui raiskatuksikin. Kuolemanenkeli oli moneen otteeseen elämän ja kuoleman rajamailla, mutta jonkun ihmeen kautta selvisi nuoruudestaan hengissä. Tamma yrittikin parhaansa mukaan piilotella muilta ja kasvettuaan alkoi kohentaa kuntoaan ja vannoi kostavansa kaikille siivekkäille kokemansa pahuuden.

"Huudat että mä oon sairas,
ettei munlaista oota taivas,
anna mennä, vuoda veresi,
sillä maalaan tauluun hymysi"
Chisu - Oi, Muusa!


# MUUTA
Kuolemanenkeli on hyvä manipuloimaan muita. Lentäminen on aika epätoivoista, pieni pyrähtely toki onnistuu mutta on äärimmäisen tasapainotonta ja vaarana on hyvin helposti putoaminen, joten tamma ei liiemmin sellaista harrasta. Treenauksen ja perimän ansiosta tummanharmaa on kuitenkin melko lihaksikas ja voimakas sekä nopea ja ketteräkin. Tammalle laumajako ei merkitse yhtikäs mitään, se ei katso laumallisia hylkiöitä arvokkaimmiksi tai päinvastoin.

# SUHTEET
Borea - koettaa välttää oria, ori ei muista kirjavasta mitään ei halua suuremmin tappaa tätä, koska Borea on kuitenkin Wiccan tuttu
Wicca - jonkinlaista luottamusta, pitää tätä ihan mukavana
Irwin - pitää hieman yksinkertaisena, toisin sanottuna idioottina

Nita - puolisisko (ei tiedä asiasta), tavannut ohimennen, ei tiedä nimeä, ei mielipidettä
Jigs - pitää tätä melko herkkänä ja tunteiden nujertamana
Riot - peli kesken
Cee - ei tiedä nimeä, ei voi sietää tuon ylimielisyyttä
Sand - ei tiedä nimeä, halveksuu

# PELIT

Jäävuoren huippu // Kuolemanenkeli tapasi Borean, vaihtoi tämän kanssa pari sanaa ja hevoset häipyivät omille teilleen.

Stage of Death and Art // Kuolemanenkeli hyökkäsi Wiccan ja Borean kimppuun aikomuksenaan lahdata nämä. Tamma kuitenkin muutti mielensä ja vannoi Wiccan kanssa valan, jottei kumpikaan voisi puhua tapahtuneesta. Kuolemanenkeli sai toisen loitsun avulla tietää tosinimensä Wiwerecre (Verhon takana), jonka tämän mukaan pitäisi kertoa jotain kantajastaan. Wicca loitsi Borean niin, ettei tämä muistaisi kirjavasta enää mitään. Juteltuaan ja lepäiltyään kaksikon tiet erosivat, joskin nämä uskovat vielä tapaavansa uudestaan.

Sielun pitkä pimeä teehetki // Kuolemanenkeli tapasi Errare Humanun Estin ja jutteli hetken tämän kanssa, häipyi sitten omille teilleen.

Watch for Your Steps // Kuolemanenkeli tapasi suolla chadratamma Nitan ja jutteli tämän kanssa hetken, mutta jatkoi pian matkaansa toisaalle.

The Best Ones Always Die First // Yksinpeli // Kuolemanenkeli kertoi Jigsille Wiccan kuolemasta ja yhdessä kaksikko hautasi noidan. Kirjava jätti hautaamisen jälkeen toisen oman onnensa nojaan.

Kiss me, kill me, hold me, thrill me // kesken

Kruununperijättären teekutsut - tule tai ole tulematta // Tamma vaelteli rodworien alueella ja törmäsi kahteen nahkasiipeen, Ceehen ja Sandiin. Kirjava ärsyyntyi kaksikkoon, eikä supstunut poistumaan paikalta suosiolla. Niinpä kolmikko ajautui tappeluun, kaksi yhtä vastaan. Tamma onnistui aiheuttamaan nahkasiiville joitakin ruhjeita, mutta poistui lopulta paikalta itse melko pahasti loukkantuneena.


# FAN-ART
Kuolemanenkeli (Minty) Kopsuvenpikku


Viimeinen muokkaaja, Minty x pvm Ke Joulu 15, 2010 8:48 pm, muokattu 43 kertaa
Minty
Minty
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 728
Ikä : 24
Paikkakunta : mursula
Registration date : 18.08.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Kuolemanenkeli (Minty) Empty Vs: Kuolemanenkeli (Minty)

Viesti kirjoittaja Minty lähetetty La Syys 19, 2009 9:03 pm

kopsu hyväksytty ja lisätty, samantien värejä sivulle
Minty
Minty
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 728
Ikä : 24
Paikkakunta : mursula
Registration date : 18.08.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Kuolemanenkeli (Minty) Empty Vs: Kuolemanenkeli (Minty)

Viesti kirjoittaja Minty lähetetty La Joulu 12, 2009 9:09 pm

poistelin välistä pari päivitystä... en tiedä miksi. :'D no mutta olihan mulla asiaakin, päivittelin suhteita ja pelejä. jee.
Minty
Minty
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 728
Ikä : 24
Paikkakunta : mursula
Registration date : 18.08.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Kuolemanenkeli (Minty) Empty Vs: Kuolemanenkeli (Minty)

Viesti kirjoittaja Minty lähetetty Ke Tammi 13, 2010 5:24 pm

vähän lyriikoita lisäilin
Minty
Minty
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 728
Ikä : 24
Paikkakunta : mursula
Registration date : 18.08.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Kuolemanenkeli (Minty) Empty Vs: Kuolemanenkeli (Minty)

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa