x B52 (Dreamer)

Siirry alas

x B52 (Dreamer) Empty x B52 (Dreamer)

Viesti kirjoittaja Dreamer X lähetetty Ke Syys 23, 2009 8:03 pm

x B52 (Dreamer) EPSN3660

B52 "B"
169 cm, ori, 7-vuotias
Chadra

Luonne
B52:ta voisi kuvailla brittimiehen stereotypiaksi; hieman jäykkä, tiukasti asiassa pitäytyvä, maltillinen, mustan huumorin omistava ja tunnehäiriöinen herrasmies. Sotilaallisessa kurissa kasvatettu ori, jonka tausta vaikuttaa tähän hyvin vahvasti vieläkin, erillaisella perhetaustalla sulkasiipi voisi olla mukava ja sosiaalinen tapaus, ehkä oikea naistennaurattajakin. Mutta perhettään ei voi valita, siksi herra on hieman ärtyisä, yleensä parhaiten omissa maailmoissaan viihtyvä ja pelottavankin älykäs. Älykkyyskin tulee esille hieman oudossa valossa, sillä B taipuu liiankin helposti kylmään rationaaliseen ajatustapaan. Empatia ja myötätunto ovat orille suoraan sanottuja melko outoja käsityksiä ja tämä joutuu todenteolla tekemään töitä pystyäkseen samaistumaan niihin tunneskaaloihin joita kaikki muut tuntuvat kokevan kaiken aikaa.
Joku siis todellakin voisi sanoa B:tä tunnehäiriöiseksi, tämä ei halua juuri puhua tunteista eikä osaa sponttaanisti osoittaa niitä. Eihän ori ole moisia taitoja voinut mistään oppia. Usein sulkasiipi miellettään täysin tunteettomaksi, juuri rationaalisen ajattelutapansa ja kylmän pidättäytyväisyytensä takia. Vaikeissa ja erityisesti tunteellisissa tilanteissa B:n rationaalinen ajatusmaailma vain korostuu, kaikki tunteelliset osoitukset saavat orin usein ymmälleen ja ne ovat yleensä niitä harvoja hetkiä kun tämä ei keksi yhtikäs mitään sanomista.

Moni yllättyy pahemman kerran kun B kylvää mustaa huumoriaan, yleensä kovinkaan moni ei edes saata tajuta oriin vitsailevan ja tämän on lähes pelkän selkeyden takia sanoa vitsailevansa. Moni kun tuomitsee sulkasiiven jo etukäteen turhan tärkeäksi tosikoksi. Osaa sulkasiipi toki sosiaalisissa tilanteissa toimia, silloin kun kaikki sujuu yksinkertaisten logiikan sääntöjen mukaan, selviää useimmiten myös kiperimmistäkin tilanteista nopeiden hoksottimiensa ansiosta.
Mitä rodworeihin tulee, B tuntee omaksi velvollisuudekseen chadrojen alueiden puolustamisen ja näitä nahkasiipiä vastaan taistelemisen. Lähinnä totutun kaavan takia on epäluuloinen jokaista lepakonsukuista siipiveikkoa kohtaan, ei orilla mitään henkilökohtaista rodeja kohtaan ole. B on vain kasvatuksensa takia rodworvastainen.

Menneisyys
Jotta B52:a voisi täysin ymmärtää on tiedettävä mistä ori on lähtöisin. Sulkasiipi on nimittäin eräänlaisen kokeilun tulos. Kokeilun jonka pyörät pani liikkeelle joukko puhdasverisiä chadra fanaatikkoja. Kokeilun päämäärä? Luoda ihanteellinen sulkasiipi, jonka vahvuudet korostuisivat ja jonka heikkoudet olisivat minimaalliset. Lisäksi tottakai pyrittiin mahdollisimman chadramaiseen väritykseen. Tässä pikku projektissa ei pelätty käyttää hyväksi vihollisenkaan veren vahvuuksia, chadra prosentti vain pyrittiin pitämään mahdollisimman korkeana. Jotta saatiin aikaan jatkumo, ajatustapa tottakai siirrettiin projektin vaikutuksesta syntyneisiin varsoihin, jotka jatkoivat perinnön viemistä eteen päin.
Lopulta syntyi B52, ori oli heti syntymästään lähtien kaikkien kultapoika, ihanteellisen chadran ruumiillistuma, tällä ei ollut ulkoisia heikkouksia, tottakai erityisesti oriin vanhemmat olivat ylpeitä. B sai tiukan sotilaallisen kasvatuksen, eräänlaiseksi yhteisöksi muodostuneen kokeilun jäsenet huolehtivat tästä yhdessä, ori kävi läpi tiukan koulutuksen, sekä fyysisesti että psyykkisesti. Tunteita ei näytetty, keskityttiin kouluttamaan oriista täydellistä sotilasta, kuuliaista ja kunniallista.
Tottakai sulkasiipi sai myös sisaruksia, kaksin kappalein, tosin kumpikin joutui elämään esikoispojan varjossa. B rakastaa sisaruksiaan, vaikkei sitä ole ikinä osannut näille osoittaa, ori toivoo näiden kuitenkin ymmärtävän asioiden laidan. Ehkä juuri seuratessaan sisarustensa kohtelua ja koulutusta ori tajusi millaisessa maailmassa asui, eikä se halunnut nähdä sisaruksien muuttuvan samallaisiksi roboteiksi kuin se itse.
Kasvatuksensa takia B ei kuitenkaan voinut nousta vanhempiaan ja sitä kasvattaneita hevosia vastaan, vaan se päätti lähteä, vuosien mittaan oriin oma tahto oli tyystin nitistetty ja omaa pelkuruuttaan se valitsi lähtemisen ja selän kääntämisen menneisyydelleen. Ja sille kapeakatseiselle yhteisölle jossa oli syntynyt ja asunut.

Tavatut
Fall Foliage
Kieltämättä B:n mieleen hieman outo hylkiö, jonka käytös ei tuntunut sopivan oriin muista saamiin käytöskaavoihin alkuunkaan. Ei sen selvempää mielipidettä.
Rawelan
Peli kesken

Fan-art Kaunis kiitos kaikille tekijöille <3
x B52 (Dreamer) Pienb x B52 (Dreamer) Pienbkorppi


Viimeinen muokkaaja, Dreamer X pvm Ti Marras 02, 2010 5:59 pm, muokattu 3 kertaa
Dreamer X
Dreamer X
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1276
Ikä : 27
Paikkakunta : Kittilä-city
Registration date : 17.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

x B52 (Dreamer) Empty Vs: x B52 (Dreamer)

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty To Syys 24, 2009 10:22 am

( ihana kuva! :o )

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

x B52 (Dreamer) Empty Vs: x B52 (Dreamer)

Viesti kirjoittaja Dreamer X lähetetty Ke Maalis 03, 2010 11:32 pm

Päivitetty 3.2
- Fan-art osio + Tildyn kuvaset <3
- Suhteita päivitelty
Dreamer X
Dreamer X
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1276
Ikä : 27
Paikkakunta : Kittilä-city
Registration date : 17.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

x B52 (Dreamer) Empty Vs: x B52 (Dreamer)

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa