Countdown (Minty)

Siirry alas

Countdown (Minty) Empty Countdown (Minty)

Viesti kirjoittaja Minty lähetetty To Loka 01, 2009 5:44 pm

Countdown (Minty) Ykpikku

# PERUSTIEDOT
nimi: Countdown
kutsumanimi: Conor [off-game ykä]
ikä: 4
säkäkorkeus: 168 cm
sukupuoli: ori
lauma: hylkiö
perimä: 50% rodwor, 50% chadra


"Itsetunnoton naistenmies joka itkee ku nainen on sitä kovempi jätkä.
Ja kaikki naiset on sitä kovempia jätkiä"
Tildy


# ULKONÄKÖ
Conorin turkin pohjaväri on ruskea, sen silmät ja jouhet ovat tummanvihreitä, kuten myös vasemman puolen kaviot. Oikeanpuolimmaiset kaviot ja yksinäisen nahkasiiven siivekkeet ovat keltaiset. Puuttuvan siiven kohdalla on vain pieni tynkä kertomassa, että joskus silläkin paikalla oli siipi, hyväkuntoinen ja kaikin puolin kelpoisa. Isänsä kurituksen jälkeen (ks. menneisyys) tuloksena on kuitenkin tämä, jäljellä oleva vasen siipi pysyi tappelusta huolimatta yllättävän hyvässä kunnossa. Sitten päästäänkin orin kuvioihin. Turpaa kiertää yksinäinen, keltainen rengas. Oikeassa takajalassa on näkyvissä kolme erisuuntaista nauhanomaista viivaa. Conorin vasempaa etujalkaa kiertää kaksi laineenomaista viivaa polven yläpuolella. Erikoisimpana kuviona orin lautasilla on tummanvihreänsävyinen, kiemurtelevien viivojen joukko.

# LUONNE
Menneisyydestään huolimatta Conor on hyväntuulinen, rento ja melko avoinkin. Päällisin puolin ori vaikuttaa olevan täysin sinut siivenmenetyksensä kanssa. Tämä on kaikkea muuta kuin totuus, ori ei ole päässyt siitä yli ja tuskin koskaan tulee pääsemäänkään. Surunsa ruskea koittaa peittää olemalla entistä pirteämpi ja hyväntuulisempi, mikä ajaa entistä enemmän keskustelukumppania siihen tulokseen että asiat ovat varsin hyvin. Luonteeltaan ori on pysynyt melko samanlaisena kuin se ennen menetystään oli, kujeileva, mukava ja kapinallinen. Hylkiövalinta tuntuu istuvan Conorille hyvin, sen ei näin tarvitse kangistua sääntöihin ja kaavoihin, mutta toisaalta ori kaipaa sitä jännitystä ja adrenaliinia, mitä se ennen isänsä ja laumansa uhmaamisesta sai. Ori pitää kovasti tammojen seurasta, totta puhuen sillä on pienoisia vaikeuksia hillitä itseään ja löytääkin itsensä usein melko hempeistä merkeistä puolitutun tamman kanssa. Conoria eivät satunnaiset irtosuhteet haittaa, onhan ori kepeähkö deittailija, mutta tarkoituksella ei ruskea halua muita satuttaa. Siksi se koittaakin vältellä näitä sekasuhteitaan - huonoin tuloksin. Itsevarma Conor on, puuttuvasta siivestään huolimatta. Se ei kaipaa muilta sääliä tai höösäystä.

# MENNEISYYS
Eräänä yönä päällisin puolin kunnollinen, arvostettukin, rodworori sortui chadratammaan. Siitä tuli yhden yön juttu, asia jota tuo ori häpesi yli kaiken ja jonka se yritti kaikin tavoin unohtaa. Ori käski tamman kadota lopullisesti tämän elämästä. Sen tamma tekikin, mutta vain hetkeksi. Puolentoista vuoden kuluttua ori sai kuulla, että chadratamma oli saanut varsan (ja tämä oli siis Conor). Isä oli tietysti helppo arvata. Rodwor etsi tamman käsiinsä ja tappoi tämän, sillä ori ei tahtonut muistoja omista virheistään, se ajatteli että tappamalla tamman ja varsan kaikki olisi ohi, kukaan ei muistaisi näiden olemassaoloakaan. Mutta ratkaisevalla hetkellä ori ei pystynytkään tappamaan varsaa. Päällisin puolin Conorissa ei ollut juuri havaittavissa chadrapiirteitä, siivetkin olivat aivan kuin täysrodworilla. Ehkä se oli syy, miksi ori jätti tämän henkiin. Se kasvatti Conorin, kertoi kaikille että tämä oli puhdas rodwor, salasi kokonaan äidin olevan chadra.

Conor ei muistanut äidistään mitään ja nuorukaisen isä oli uskotellut myös pojalleen tämän äidin olleen rodwor ja että tämä oli kuollut traagisessa onnettomuudessa. Ori yritti myös opettaa pojalleen, että chadroja tuli halveksia ja vihata. Se ei halunnut poikansa sortuvan samaan virheeseen minkä se itse oli tehnyt. Conor ei kuitenkaan sisäistänyt tätä oppia, sen mielestä kaikki siivekkäät olivat samanarvoisia.

Noin vuoden kuluttua äitinsä kuolemasta Conor oli iloinen ja pirteä nuorukainen. Selvisi että se oli perinyt äidiltänsä jotain, nimittäin rodworille epätavallisen hyvän lentotaidon ja ketteryyden. Conor lenteli mielellään, teki ilmassa hurjia kierteitä ja syöksyi maata kohti kääntyen vain hetki ennen kuin kosketti maanpintaa. Tämän isä alkoi huolestua, se pelkäsi että Conorin lentotaito paljastaisi tämän chadraperimän. Niinpä ori kielsi lentämisen pojaltaan kokonaan. Conor kuitenkin uhmasi isänsä kieltoa useaan otteeseen, ja niin lopulta syttyi riitä joka lopulta johti isän ja silloin kolmivuotiaan pojan väliseen tappeluun.

Oli selvää että isä voitti, olihan se vanhempi ja voimakkaampi. Conor oli perinyt myös pienehkön koon ja kevytrakenteisuutta chadraäidiltään, eikä se ollut aivan yhtä lihaksikas kuin samanikäinen täysrodwor, joten sillä ei ollut juuri mahdollisuuksia isäänsä vastaan. Raivoissaan Conorin isä huusi pojalleen ja hakkasi tätä. Lempeä Conorin isä ei koskaan ollut pojalleen ollut, mutta tämä peittosi kaikki aiemmat saarnat. Huudettuaan tarpeekseen pojan isä hiljentyi ja Conor luuli jo pahimman olevan ohi. Mutta tämän isä oli yhä raivoissaan. Se ei vieläkään uskonut, että poika tottelisi tästedes sen kieltoa. Niinpä isä repi irti Conorin oikean siiven. Poika keräsi viimeiset voimansa, käytti hyväkseen chadraketteryyttään ja pakeni vertavuotavana ja shokissa saadakseen pitää edes toisen siipensä. Pojan isä huusi loukkauksia tämän perään, käski palaamaan takaisin mutta Conor vain jatkoi juoksuaan, pakeni hylkiöiden maille, koska se tiesi että sieltä isänsä ei tulisi sitä etsimään. Conor juoksi mitäännäkemättä, sen silmät olivat täynnä kyyneliä ja sen ajatuksissa pyöri vain yksi asia: sen elämän ilo oli viety, ori ei pystyisi enää koskaan lentämään.


# MUUTA
Conoria ei varsinaisesti erotettu laumasta eikä sen hylkiöstatus ole sen isän kautta tullut julki, tämä kun ei enää tunnusta koko poikaansa. Niimpä laumakysymys on hieman monimutkainen, mutta Conor ajattelee itseään hylkiönä ja oleilee yleensä niiden mailla, tosin jos tilanteen kannalta niin on parempi, ori voi väittää itseään myös taistelutilanteessa rampautuneeksi rodworiksi.

# SUHTEET
Darling - hieman sekava mielipide oman kohtauksensa takia, ei välittäisi ehkä tavata uudestaan

Pandora - pitää mukavana ja hauskana
Ramdora - pitää ihan mukavana
Fergie - pitää ihan kivana
Ally - ei kunnollista mielipidettä, ihan ok
June - kutsuu Emilyksi, pitää tästä
Jigs - inhoaa
Narri - mukava
Caro - pitää mukavana, tapaisi mielellään toistekin
Reena - peli kesken
Hera - peli kesken

# PELIT

Dark chocolate and strawberries? // Conor tapasi Darlingin ja epäonnistuneen flirttailuyrityksen jälkeen skitsahti ja sai jonkun angstikohtauksen. Lopulta ori hermostui ja poistui.

Dipaduu, pretty day isn't it ? // Conor tapasi Pandoran ja uiskenteli hetken tämän kanssa. Kohdattuaan hirmuisen vesimurmelin kaksikko otti pienen juoksukisan, minkä jälkeen ori lähti matkoihinsa.

Pimeä ilta // Conor tapasi Ramdoran, jonka kokonimen oli kuullut aiemmin tavatessaan tämän siskon. Kaksikko jutteli hetken niitä näitä ja tutkaili tähtikuvioita, kunnes molemmat lähtivät omille teilleen.

High views // Conor tapasi Fergien ja kierteli tämän kanssa Felicalla. Kaksikko jutteli niitä näitä ja illan tullen Conor lähti omille teilleen.

I'm afraid that it's some... water ? // Conor tapasi Allyn rodworien alueella ja vaihtoi tämän kanssa pari sanaa, kunnes orin valtasi pakokauhu ja vainoharhaisuus siitä, että tämän isä olisi lähettyvillä. Ruskea pakeni paikalta.

Vapaa ja yksin // Conor tapasi Emilyn liikuskellessaan chadrojen alueella. Kaksikko jutteli, kunnes nämä saivat pähkähullun idean lähteä rodworien maille. Parivaljakko suuntasi siis kohti rotkon toista puolta ja aarnimetsää.

What a great idea // Conor ja Emily saapuivat rodworien alueelle. Aarnimetsässä nämä kuitenkin tapasivat vihamielisen rodworin, Jigsin. Tilanne kärjistyi tappeluksi hylkiön ja rodworin välille. Jigs oli juuri pääsemässä käsiksi Emilyyn, kun Conor sai pelastettua tilanteen ja kaksikko pääsi pakenemaan rodworin kynsistä. Emily palasi omalle alueelleen ja Conor lähti hylkiöiden maille parantelemaan haavojaan.

Omenavarkaissa // Conor tapasi aarnimetsässä mukavanoloisen hylkiön, Narrin. Ori jutteli hetken tamman kanssa, mutta sai taas ah-niin-mukavan panikkikohtauksen ja juoksi pois.

Welcome, I live in heaven // Conor tapasi Caron ja jutusteli tämän kanssa. Ori valehteli olevansa rodwor, mutta asian todellinen laita oli vähällä paljastua. Caron tuttu Nata sattui kuitenkin paikalle ja pelasti tilanteen, joten Conor pääsi livahtamaan pois totuuden paljastumatta.

Flashes in the dark // kesken

Ajatukset jättävät aina jälkensä // kesken


# FAN-ART
Countdown (Minty) Conoraidapikku Countdown (Minty) Conorkapapikku


Viimeinen muokkaaja, Minty x pvm Ke Joulu 15, 2010 8:48 pm, muokattu 15 kertaa
Minty
Minty
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 728
Ikä : 24
Paikkakunta : mursula
Registration date : 18.08.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Countdown (Minty) Empty Vs: Countdown (Minty)

Viesti kirjoittaja Minty lähetetty Ti Tammi 19, 2010 6:59 pm

fan-arttia lisätty.
Minty
Minty
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 728
Ikä : 24
Paikkakunta : mursula
Registration date : 18.08.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa