x Sixella (Dreamer)

Siirry alas

x Sixella (Dreamer) Empty x Sixella (Dreamer)

Viesti kirjoittaja Dreamer X lähetetty Ma Loka 05, 2009 6:52 pm

x Sixella (Dreamer) EPSN3721

Sixella "Xella, Ella..."
3-vuotias, 160cm
50% Chadra 50% rodwor

Menettyään koko perheensä Ella muuttui paljon, täysin erillaiseksi persoonaksi mitä oli aiemmin. Enää tamma ei pyytele anteeksi olemassa oloaan, eikä tuhlaa aikaansa turhaan huolehtimiseen ja pelkoon. Sulkasiipi elää elämäänsä kuin tällä ei olisi mitään menetettävää, eikä tällä olekkaan, se mikä ennen toimi tamman elämän keskiönä ja ankkurina on lopullisesti mennyttä; perhe.

Nykyisin Ella muistuttaa hieman sisartaan, on itsevarma ja viehättävä, mutta toisin kuin Darling, joka oli lämmin ja iloinen ilmestys, nuorempi sisarus on kylmä ja melko synkkäkin. Käyttää oreja kuin nenäliinoja, käytön jälkeen unohtaa ja heittää paperikoriin. Kaikenlaisia tunnesiteitä Ella kammoaa pahemmin kuin koskaan, enää tamma ei tunnu edes sietävän ajatusta ystävyydestä, eikä mistään muustakaan lähemmästä suhteesta. Pyrkii pitämään kaikki ulkopuolella ja välttelee niitä jotka on tavannut ennen sisarustensa kuolemaa. Välillä sortuu sanoissaan suoranaisiin julmuuksiin, ja vaikka tunteekin näistä huonoa omatuntoa, ei silti suostu perumaan niitä. Moni pitääkin kultasilmää kylmänä ja tunteettomana huorana, mutta tämä on vain se minkä Ella haluaakin kaikkien näkevän.

Ehkä tamma yrittää täyttää sisarusten jättämää aukkoa yhtäkkisellä muutoksellaan, ennen hyvin viaton ja ujo tamma on poissa. Niin Ella ainakin väittää, vaikkei se täysin totta olekkaan. Yhdenyön jutut sotivat yhä vanhan Ellan luonnetta ja persoonaa vastaan, mutta tamman uusi minä on alistanut tämän pienen ärsyttävän huolehtivaisen kanasen jonnekkin mielen perukoille. Samaan sopukkaan missä elävät muistot sisaruksista ja perheestä. Yksin ollessaan yleensä tuuduttautuu muistoihinsa ja päästää kaiken pahan olonsa valloilleen, rypien surussaan. On päättänyt olla enää koskaan paljastamasta todellista minäänsä kellekkään, eikä aio pyörtää päätöstään ainoan pelkonsa takia. Ella nimittäin pelkää kuollakseen kaikkien rakkaidensa kuolevan, pelko joka on jo kertaalleen käynyt toteen.

Se minkä tamma on säilyttänyt on rauhanluja tahto ja ylpeys, sulkasiipeä on vaikea murtaa millään tavalla, jopa nytkin kun tämä on murtunut. Entistä jääräpäisemmin roikkuu kiinni elämän syrjässä, eikä pelkää enää muiden mielipiteitä, eikä sitä mitä maailma voi tuoda tullessaan. Kuolema tuntuu tammasta lähinnä levolta, unelta joka vihdoin olisi rauhallista.

Ulkonäöltään
Sixella on täysin chadran näköinen, siinä ei ole mitään mikä kielisi rodwor perimästä. Tamma on siro, virtaviivainen ja sulava tapaus. Siivet ovat kyllä näyttävät, kauniit, viininpunaisilla ja kultaisilla höyhenillä koristellut, mutta Xella ei vain osaa käyttää niitä.
Tamman pohjaväri on valkoinen, lisäksi tällä on kultaisia sekä viininpunaisia merkkejä. Selässä on köynnöstä muistuttava viininpunainen kuvio, joka leviää lautasille, joilta löytyy myös muutama kullanvärjäämä kukka. Silmät ovat ruskeaan taittuvan kultaiset, niiden alta alkaa punainen kuvio, joka näyttää lähes siltä kuin Xella olisi itkenyt verta. Tamman harja on tummanpunainen ja silkkisen pitkä ja tuuhea. Harjassa roikkuu muutama kultainen helmi. Kultaiset merkit löytyvät lähinnä sulkasiiven päästä ja vasemmasta etujalasta. Pääsä on kultaisia pisteitä, jotka muistuttavat lähinnä pisaroita, jalassa oleva merkki näyttää lähinnä tripaalilta joka kiertää jalan ympäri.
Kaiken kaikkiaan Sixella on kaunis tamma, nykyisin hyvin tietoinen asiasta ja käyttää sitä säälimättä hyväkseen.

Ennen Sixellan syntymää, oli täydellinen chadra perhe, perheellä oli kaksi hienoa lasta. Joista toinen, Darling sattui sitten katoamaan, ja jota etsimään tottakai huolestunut emä, Damina lähti, ajautuen lopulta rodworien alueelle epäillen lapsiensa harhautuneen sinne. Lapsiaan tamma ei rodworien puolelta löytänyt, vaan hurmaavan ja charmantin rodioriin, Severyn, joka vietteli tamman omakseen. Petettyään miehensä, chadratamma palasi omalle puolelleen, jossa kadoksissa ollut lapsonen jo emäänsä odottivat.
Lähes vuosi tapauksen jälkeen syntyi Sixella, joka ei muistuttanut alkuunkaan rodworia, tämän takia emä pitikin syrhähyppynsä salassa muulta perheeltä. Vasta kun oli aika lähteä sotaan, tamma kertoi Sixellan alkuperästä vanhimmalle lapselleen Darlingille, jota vannotti pitämään salaisuuden itsellään ellei jokin pakottava syy paljastukseen syntyisi. Sixella ei vielkäkään tiedä todellista perimäänsä.


Viimeinen muokkaaja, Dreamer X pvm Ti Marras 02, 2010 5:59 pm, muokattu 2 kertaa
Dreamer X
Dreamer X
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1276
Ikä : 27
Paikkakunta : Kittilä-city
Registration date : 17.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

x Sixella (Dreamer) Empty Vs: x Sixella (Dreamer)

Viesti kirjoittaja Dreamer X lähetetty Ma Loka 05, 2009 6:53 pm

Tavatut
Darling: Isosiskopuoli, hyvin rakas ja läheinen Kuollut
Daregron: Isovelipuoli, rakas ja läheinen Kuollut
Kairou: Mukavan oloinen ori, jota vielä viaton ja ujo Ella arasteli Peli yhä kesken


Fan-art
Kaunis kiitos kaikille tekijöille <3
x Sixella (Dreamer) Pienxella


Viimeinen muokkaaja, Dreamer pvm Ke Maalis 03, 2010 11:26 pm, muokattu 1 kertaa
Dreamer X
Dreamer X
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1276
Ikä : 27
Paikkakunta : Kittilä-city
Registration date : 17.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

x Sixella (Dreamer) Empty Vs: x Sixella (Dreamer)

Viesti kirjoittaja Dreamer X lähetetty La Tammi 09, 2010 2:47 am

Päivitetty 9.1.2010

- Luonne kirjoitettu uudelleen sisarusten kuoleman jälkeen

Päivitetty 9.1.2010

- Fan-art osio ja sinne kuva lisätty
Dreamer X
Dreamer X
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1276
Ikä : 27
Paikkakunta : Kittilä-city
Registration date : 17.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

x Sixella (Dreamer) Empty Vs: x Sixella (Dreamer)

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa