Leweth Sulankantaja (Aida) x

Siirry alas

Leweth Sulankantaja (Aida) x Empty Leweth Sulankantaja (Aida) x

Viesti kirjoittaja Aida lähetetty Ti Loka 06, 2009 6:16 pm

Leweth Sulankantaja (Aida) x Pikkulavetti
Kiitos kuvapohjasta Pookyns-5!

LEWETH SULANKANTAJA[/b]

Kutsumanimi: Leweth [off:]
Ikä: 5v.
Skp: ori
Säkä: 161 cm.
Lauma: chadra
Asema: tuleva neuvonantaja

LUONNE
Nuoresta iästä huolimatta Leweth on hyvinkin vakavamielinen ja asiallinen ori. Harvoin sen kasvoilla näkee hymyn, edes mitään siihen viittaavaakaan. Oria voisi luonnehti kivikasvoiseksi ja julmetun välinpitämättömäksi, käyttäytyyhän se kuin naamion takana, kaukana oleva persoona, joka vastailee vain lyhyin sanoin, eikä näytä tunteitaan tai ilmeitään.
Se olisi heikkoutta. Lewethin mielestä on heikkoutta antaa tunteille valta, antaa toisen lukea kasvoiltaan sitä sillä hetkellä ravistavat tunteet. Järki pysyy kauan päässä, sitä ei sieltä saa häädettyä millään konsteilla. Ori harvoin hämääntyy mistään, ja sitä on hankala saada hätkähtämään minkäänlaista toimintaa. Kivikasvoinen pronssipatsas. Juuri sitä. Orin kovaa ja paksua panssaria on hyvin vaikea murtaa, sen kohteliasta naamiota ei saa riivittyä kasvoilta millään.
Kaikki Lewethin tunteet kuultavat kuin paksun hunnun takaa, ei koskaan kokonaisina. Siitä huolimatta ori on aina kohtelias ja huolitellun käytöksinen. Se ei suutahda kenellekään, varsinkaan päin naamaa, mutta selvä auktoriteetti pikkuherralla on. Kun ori käskee, sitä on hankala olla tottelematta. Tosin Leweth käskee vain harvoin, ja aina aiheesta. Tammat ovat orille laumalaisia siinä missä oritkin, eikä siis reagoi paljoakaan sitä piinaaviin katseisiin, olivat ne minkälaisia tahansa. Leweth ei tiedosta, vaikka joku karjuisi sille päin naamaa rakkauttaan, sillä jos sillä itselläänkään ei ole tunteita, ei ole muillakaan.

ULKONÄKÖ
Ori on chdramaiseen tapaan sirorakenteinen, pitkäjalkainen ja koveraprofiilinen. Oikea mallichadra, kuten neuvonantajan tuleekin olla. Komea, lihaksikas, sulavalinjainen ja kohtelias. Pohjavärinä toimii valkea, suorastaan hohtavan valkea. Silmät ovat vihreät, perittynä suoraan isältä, mutta ne ovat hyvin vivhteikkaat, monta eri vihreää löytyy, jos vain haluaa katsoa niitä tarpeeksi. Harja ja häntä, pitkät ja ohuet jouhet, ovat korpinmustat. Harjaan on punottu kolme kangassuikaletta, ne on rullattu joidenkin jouhitupsujen päälle. Otsaharjassa on yksi oranssinpunertava ja harjassa itsessään kaksi turkoosia. Häntä on myös ’jaoteltu’ kolmeen eri osaan näillä kangassuikaleilla, ylimpänä on turkoosi, ja kaksi seuraavaa ovat samaa oranssinpunertavaa kuin otsaharjankin kangas.
Orissa itsessään on samaa turkoosia ja samaa oranssinpunaista, kuin kankaissakin. Erikokoisia kuin panssarin palasia, tai pieniä levyjä on kirjoutunut orin koko ruumiiseen. Päässä, kaulassa, lavoilla, lautasella ja kummassakin takajalassa on näitä kuvioita.
Orin siivet ovat hyväkuntoiset, sulat ovat kiiltäviä ja sileitä. Uloimpien lentosulkien kärjet ovat mustat, ja siellä täällä on vaaleanvihreitä sulkia eksynyt muuten valkoisiin siipiin, sekin lienee isän peruja. Kaulassaan Leweth kantaa yhtä isoa vaaleanvihreää sulkaa. Se ei ole orin oma, vaan sen isän antama, edellisen neuvonantajan siipisulka, jota ori pitää kuin aarrettaan.

MENNYT
Olipa kerran komea, vihreä neuvonantaja. Hän oli rauhallisella iltalenkillä ajattelemassa laumansa tilaa, setvittelemässä ajatuksiaan. Kun äkkiä pusikosta pelmahtaa outo, lähes tärähtänyt tamma, ujo, ja vähäpuheinen.
Ja siitä se kaikki alkoi. Lewethin äiti, Huatalintu ja isä, Evor Nopsasulka tapasivat ansin arolla, keskellä yötä. Hyvin romanttista eikö, kun tuulikin yritti puhaltaa kummatkin niin vimmatusti kumoon ? Kuitenkaan kaksi hevosta ei enää kyennyt saamaan toisiaan pois mielestään, ja puolentoista vuoden jälkeen syntyi pieni orivarsa. Vanhemmat kasvattivat Lewethin hellästi ja rakastavasti. mutta rajat asettaen. Pojasta hyväkäytöksinen, kohtelias ja hauska, sen isä koulutti siitä tulevaa neuvonantajaa. Mutta onni, niin kuin mikään muukaan ei kestä kauna, ja tässä tapauksessa se oli tulossa loppumaan liian julmasti. Kävi niin, että chadrojen ja rodworien välinen sota syttyi jälleen, ja neuvonantaja kiidätettiin rajalle, sodan ytimeen taktikoimaan, ja antamaan neuvoja ja käskyjä. eikä kauaa kestänyt, kun tuli ilmi, että chadrojen neuvonantaja oli kuollut.
Hautalintu murtui, se muuttui vaiteliaaksi, puhui vain harvoin, ja silloinkin yhden sanan lausein. Isän kuolema jätti myös syvät jäljet oriin, ja emän käyttäytyminen sai nuoren varsan vetäytymään naamionsa taakse, kätki murheen ja surun, kaiken heikkouden kohteliaisuuden ja arvokkuuden taakse piiloon.
Näin syntyi Leweth Sulankantaja.

KYVYT
Ori on isänsä lailla hyvin taitava lentäjä. Jopa chadramittapuun mukaan. Sen luontaisestikin jo taitavat taidot ovat hiottu lähes huippuunsa, sillä kuuluuhan neuvonantajan osata entää, varsinkin chadraneuvonantajan. Miten muuten se pääsisi aina seuraamaan johtajaansa sodan kärkeen, pysymään johtajansa perässä ?
Henkisiltä kyvyiltään ori on myös todela lahjakas. Se harvoin hämääntyy, koskaan murtuu, etenkään enenkään nähden. Ori on taitava taktikoija ja se hallitsee hermonsa täydellisesti painostavassakin tilanteessa.
Orin taistelutaidotkin ovat lähiaikoina saaneet parannusta. Heti isänsä kuoleman jälkeen sotakapteeni passitti neuvonantajan läheisimpien alaistensa koulutettavaksi, ja vaikkei sinällään sotilas olekaan, on nuorikko jo nyt hyvinkin pelottava ja varteenotettava vastus.
[b]


Viimeinen muokkaaja, Aida pvm To Kesä 28, 2012 2:05 pm, muokattu 10 kertaa

_________________
Jos kaupunki tulvisi
Vesireittejä pitkin pääsisi pakoon
Vaan minä en ole kala
Appelsiinien discossa tanssittiin


Zack - Leweth - Ilves - Eefje
Aida
Aida
PÄÄJEHU
PÄÄJEHU

Viestien lukumäärä : 1080
Ikä : 25
Registration date : 31.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Leweth Sulankantaja (Aida) x Empty Vs: Leweth Sulankantaja (Aida) x

Viesti kirjoittaja Aida lähetetty Pe Maalis 05, 2010 10:18 am

PELIT JA SUHTEET

Pikkuori syntyy sademetsässä. Valkea eli siellä emänsä kanssa juuri sen verran, että varsa on valmis kohtaamaan muunkin maailman. Kaksikko lähtee etsimään Evoria.
Kaksivuotias ori lähti kerran salaa emältään hylkiöiden alueille, Felica-vuorelle, jossa nuorikko tapaa rodwortamman, Gelendran. Tietämättä, että tamma ja tuon isä eivät ole ylimpiä ystäviä, näin hienostuneesti ilmaistuna, Leweth lähtee mukaan Gelendran myrskypilvileikkiin. Tamma kuitenkin katoaa pilvien sekaan ja orin palaa takaisin emänsä luo. Ce defe mener Xamija egra nada selifa
Ori kasvoi hurjaa vauhtia ja tuota pikaa erosi emästään. Tuolloin nelivuotias Leweth tuli laguunille ja tapasi siellä hauskan ja omalaatuisen tamman, Indeská Indesjón. Keskustelu eteni, ja samoin orin ielenkiinto heräsi, kunnes äkkiä tamma lähti jättäen pikkuorin miettimään uutta tuttavuuttaan. Myöhemmin ori sai tietää Indien kuolleen, ja vaipui jonkinmoiseen masennukseen. Kivikasvo ja Sitruunasilmä
Ruokahalunsa menettänyt ori pyörtyi keskelle sademetsää. Onneksi kuitenkin paikalle sattunut June Emilynn auttoi oria, joka päätti aloittaa jälleen elämisensä surematta enää Indietä, mutta toki muistaen tamman edelleen. Huominen olkoon parempi päivä
Tapaa laguunilla erään Wyrrathaniel- nimisen tamman. Henkilökohtainen uima-allas(ko ?)
Ori matkaa rotkolle, jossa vastaan tulee rajavahtina oleva, sodasta tullut sotilas, Zack. Hyvin lyhyen sanaharkan jälkeen rodworille selviää, että kyseessä on neuvonatajan poika, ja kertoo, että Nopsasulka on kuollut sodassa. Tilanteen tajuava ja hätääntynyt Leweth pakenee paikalta. Ei varsinainen peli
Juostuaan karkuun niin kauan, että on nääntymäisillään, Leweth saapuu laguunille. Äkkiä paikalle tulee vieras ori, ja Leweth sortuu itkemään isäänsä. Käykin ilmi, että vieras on orin puoliveli, ja tunteet ovat hivenen sekavat puolin ja toisin. Play Possum
Tapaa sademetsässä erään Sirenan. Jungle Supreme
Ori päätyy arolla todistamaan Nerafen

Evor Nopsasulka (R.I.P)>> orin isä, jota kunnioittaa suuresti. Suri kovasti isänsä kuolemaa, ja suree edelleen, joskaan ei enää niin paljolti.
Hautalintu>> orin emä, rakastaa ja kunnioittaa tammaa.
Sez Kasharô>> orin puoliveli, vielä Lewethin itsensä tietämättä.
Indeská Indesjó (R.I.P)>> orin mielenkiinnon herättänyt tamma, josta ori alkoi pitämään odotettua enemmän. Indie kuitenkin kuoli ja sai orin masentumaan.
Gelendra(R.I.P)>> outo, hivenen kilpailuhaluinen tamma sai orin mukaan leikkiinsä, myrskypilvissä lentelemiseen.
June Emilynn>> kiitollinen tammalle
Wyrrathaniel>> pitää tammaa mukavana puheseurana, mutta hivenen omituisena.
Zaackh>> ei sinällään varsinaista mielipidettä hätäisesti tavatusta orista. omalla tavallaan kiitollinen, että kertoi isänsä kuolemasta, mutta suhtautuu oriiseen, kuten rodworeihin neuvonantajan on periaatesyistä suhtauduttava.
Sez Kasharô>> orin puoliveli, ei oikein tiedä miten suhtautua toiseen. Toivoisi voivansa luottaa toiseen, ja toivoisi myös että luottamus olisi molemminpuolinen, mutta ei ole varma asiasta. Ori kaipaa aikaa sulattelemiseen.
Sirena Farfalla>> suhteellisen mukava tamma, ei kummempaa mielipidettä
Nerafe>>


Viimeinen muokkaaja, Aida pvm To Heinä 01, 2010 11:13 am, muokattu 5 kertaa

_________________
Jos kaupunki tulvisi
Vesireittejä pitkin pääsisi pakoon
Vaan minä en ole kala
Appelsiinien discossa tanssittiin


Zack - Leweth - Ilves - Eefje
Aida
Aida
PÄÄJEHU
PÄÄJEHU

Viestien lukumäärä : 1080
Ikä : 25
Registration date : 31.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Leweth Sulankantaja (Aida) x Empty Vs: Leweth Sulankantaja (Aida) x

Viesti kirjoittaja Aida lähetetty Pe Huhti 09, 2010 3:07 pm

PÄIVITYKSET

9.4.10
Ulkoasua siistitty, vanhat päivitykset positettu, pelejä ja suhteita lisätty/siistitty.

_________________
Jos kaupunki tulvisi
Vesireittejä pitkin pääsisi pakoon
Vaan minä en ole kala
Appelsiinien discossa tanssittiin


Zack - Leweth - Ilves - Eefje
Aida
Aida
PÄÄJEHU
PÄÄJEHU

Viestien lukumäärä : 1080
Ikä : 25
Registration date : 31.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Leweth Sulankantaja (Aida) x Empty Vs: Leweth Sulankantaja (Aida) x

Viesti kirjoittaja Aida lähetetty To Heinä 01, 2010 11:13 am

1.7.10
pelit ja suhteet päivitetty, bc:n melkein artti lisätty

_________________
Jos kaupunki tulvisi
Vesireittejä pitkin pääsisi pakoon
Vaan minä en ole kala
Appelsiinien discossa tanssittiin


Zack - Leweth - Ilves - Eefje
Aida
Aida
PÄÄJEHU
PÄÄJEHU

Viestien lukumäärä : 1080
Ikä : 25
Registration date : 31.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Leweth Sulankantaja (Aida) x Empty Vs: Leweth Sulankantaja (Aida) x

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa