Thodor (Junity) x

Siirry alas

Thodor (Junity) x Empty Thodor (Junity) x

Viesti kirjoittaja Junity lähetetty Ke Huhti 01, 2009 8:44 pm

Thodor
Thodor (Junity) x Tho1
Kuvan © Junity, ei kopiointia.

Kutsutaan: Thodor
Ikä: 7 v
Säkä: 168 cm
Sukupuoli: Ori
Säkäkorkeus: 163cm

Perimä: Hylkiö (50%) x Charda (50%)
Asema: Sotakapteeni
Lauma: Chadra

You thought we'd lost it all, You thought we'd given up the fight

Luonnekuvaus:
Thodor on luonteeltaan ennen kaikkea omapäinen ja äärimmäisen äkkipikainen, varsinkin tulistuessaan - jota tapahtuu usein. Toisaalta taas ori saattaa olla tyyneyden perikuva eikä ota kuumaa mistään, mutta silloin kyseessä on joko sotamissio tai muu tilanne, jossa vihreän on vain pakko hallita temperamenttinsa. Thodor on rationaalinen ja pyrkii ajattelemaan ennen kuin toimii, mutta varsinkin hiiltyessään toiminta saattaa ehtiä ennen järkevää ajattelua.

Oriin huonoin ominaisuus on halu olla aina oikeassa, Thodor osaa heittäytyä rasittavaksi jääräpääksi niin halutessaan. Se ei vain voi hyväksyä toisen erilaista ehdotusta eikä myöntäisi itselleen, vaikka ajatus olisikin oriin omaa parempi. Vaikeinta oriin tulkinassa lienee myös se, että sen mielialat saattavat heitellä rajusti iloisesta silminnähtävään raivoon, kaikki saman minuutin sisällä. Thodor on kuitenkin opetellut puhtaalla työllä hallitsemaan pskyykkeensä tarkkaavaisuutta vaativissa tilanteissa, kuten hyökkäyksissä tai puolustuksissa, mutta saattaa menettää malttinsa esimerkiksi pitäessään sotaharjoituksia tajuamattomille sotilaille. Silloin vihreän chardan komennot kaikuvat ja lujaa, saattaapa ori keskeyttääkin harjoittelun hetkeksi päästäkseen rauhoittumaan.

Mutta ne, jotka Thodoriin ovat todella tutustuneet ja tuntevat oriin tietävät, ettei militanttisen sotakapteenin sydäntä ole kivestä tehty. Rakkailleen ja lähimmäisilleen vihreä onkin paljon säyseämpi ja todella huomaavainen ja suojelevainen. Tosin kyllä perheenkin parissa oriin pinna välillä palaa loppuun...

Menneisyys:
(varhaismenneisyys)

Oriin isä oli raskasverinen, punavihreä ori Rego, joka karkoitettiin klaanien kahtiajaon jälkeen hylkiöihin siivettömyytensä takia. Tätä ennen Rego eleli Chardojen mailla jossa tapasikin kuvankauniin tamman, Thodorin emän, Lealan.

Pari tutustui, rakastui ja pian tamma odottikin Regolle varsaa, Thodoria. Ori syntyi muutaman kuukauden kuluttua ja sai elää vanhempiensa kanssa vapaana - tosin vain muutaman viikon: klaanien välit kiristyivät ja lietsoivat lopulta sotaa, hevoset jaettiin ulkonäön perusteella kylmästi kolmeen osaan. Rego joutui vastusteluistaan huolimatta hylkiöihin, eikä Leala tai Thodor enää koskaan kuulleet tästä. Niinpä ori varttui emänsä seurassa, Chardojen mailla saatuaan siunaukseksi omat, sulkaiset siipensä eikä joutunut näin ollen kokemaan isänsä kohtaloa. Thodor kuitenkin vannoi siitä samasta päivästä lähtien, kun rajat rakennettiin, että tulisi löytämään vielä isänsä. Elävänä tai kuolleena. (Ori ei löytänyt isäänsä ja jätti lopulta tämän etsinnät.)

(Myöhäisempää menneisyyttä)
Kerran hylkiön mailla vieraillessaan Thodor törmäsi nokkavaan rodwortammaan, Heraan, jonka kanssa ori joutui heti törmäyskurssille - kirjaimellisesti. Alkurähinöinnin jälkeen hevoset rupesivat enemmän tai vähemmän suunnitellusti viettämään aikaa yhdessä ja - nurkinkurista kyllä - lopulta rakastuivat toisiinsa, eikä mennyt kauaa kun Hera odotti Thodorille jälkikasvua. Onni ei kuitenkaan ollut niin autuasta kuin miltä näytti, eikä kaksi vahvaa luonnetta säästyneet erimielisyyksiltä.

Pari oli pitkään riidoissa ja erossa koko Heran tiineysajan, kunnes synnytyshetkenä Thodor löysi tiensä tamman luokse. Jonkinlainen sopu syntyi, mutta lähinnä vain vastasyntyneen varsan, Chionen takia. Tammavarsan takia niin Hera kuin Thodorkin rupesivat taas näkemään toisiaan ja saivat pikkuhiljaa riitansa sovittua ja unohdetta, ja lopulta Chionen aikuistuessa pari oli valmis aloittamaan puhtaalta pöydältä. Asiaan vaikutti myös sota, joka lähes vei sotakapteenilta hengen.

Mutta kun asiat näyttivät vihdoin olevan parhain päin, kostonhimoinen rodworori, Revolt, sai tietää Heran suhteesta chadrojen sotakapteeniin ja joutui siitä tilille. Tamma saikin maksaa rikkeestään kalliisti, sillä Thodorin suojelusta huolimatta Revolt onnistui satuttamaan vakavasti Heraa, joka myöhemmin menehtyi vammoihinsa. Rakkaansa menetettyään ori sulkeutui omiin oloihinsa ja jätti kaiken todellisen pitkäksi aikaa, vaellellen vain varjona omassa, pimeässä maailmassaan.


You want it hard, you want it fast, you want it loud, you got it all

Vahvuudet / Taisteleminen:
Thodor on nopea ja lihaksikkaasta rakenteestaan huolimatta notkea. Ori on taitava lentäjä ja onkin harjoitellut mm. sademetsässä lentämistä, joka ei tosiaankaan ole kömpelöiden hommaa. Liaanit ja muut viidakon kasvit tarttuvat herkästi siipiin ja kehoon, ja maahan tippuminen voi olla todella kohtalokasta.

Thodor on myös vahva, vaikkei kuitenkaan välttämättä voittaisi suoraa voimataistelua Rodworilaista vastaan.

We stand as one we raise a glass to absent friends - Bet you think you'd escaped? Think again

Suhteet:
-Hera - Vihasi aluksi tammaa koska tämä oli rodwor ja kaiken lisäksi häikäilettömän omapäinen ja näsäviisas, eikä osoittanut kunnioituksen häivääkään sotakapteenia kohtaan. Kuitenkin hevoset rupesivat törmäämään toisiinsa kuin kohtalon sattumasta, ja vähitellen molempien tunteet toisiaan kohtaan muuttuivat varsin radikaalisti.. Rakastaa tammaa sielunsa voimin, omaa tämän kanssa yhteisen tyttären.

-Cheredjan - Vastapuolen sotakapteeni, jota Thodor kunnioittaa mutta myös ärsyttää tietentahtoen. Oriit eivät välttämättä vihaa toisiaan, mutta ottavat silti laumojen tappeluissa yhteen armoa säästämättä - eivätkä jäisi suremaan, vaikka toinen henkensä menettäisikin.

-Ratefe - Ennen rotkossa sattunutta välikohtausta Thodor piti tammasta aivan siinä missä muistakin laumalaisistaan, mutta nykyään oriin välit eivät ole mitä lämpimämmät valkeaan. Charda oli yllättynyt miten itsekäs ja ajattelematon Eve oli tositilanteen tullen, ja vannoitui itselleen ettei enään koskaan suorittaisi ainuttakaan palvelusta tamman hyväksi.

-Angela - Repi tammalta siiven irti, koska tämä rikkoi sääntöjä ja viimeisenä tikkuna vielä tiesi oriin salaisuudesta nahkasiipistä Heraa kohtaan. Tavallaan pelkää tammaa ja toivoo ettei enää koskaan tapaisi tätä, koskei halua kenenkään toisen tietävän suhteestaan Heraan.

-Ramos - Pitää oria harmittomana, joskin turhan itsepäisenä ja omatoimisena. Tavannut tämän kerran rotkolla.

Pelit:
- Donnot mess with me (hakkuualue)
- At one's own risk (rotko)
- It's compilcated.. (Felica-vuori)
- Nothing alse but enemys (lampi)
- Kerta kiellon päälle (k-15) (aro)
- Forbitten (k-15) (aarnimetsä)
- Hands off (acad-putous)
- Daddy daddy, tell me (lampi)
- Mistake (sademetsä)
- I have been thinking my love.. (hakkuuaukea)
- Sympathy for enemy (rotko)
- SOTAPELI (kuumat lähteet)
- War, what a terrible thing for my peace (aarnimetsä)
Thank you and farewell my love (hakkuuaukea)

ARTTIA-ARTTIA-ARTTIA

Thodor (Junity) x Madthoddo


Viimeinen muokkaaja, Junity x pvm Ma Marras 15, 2010 7:38 pm, muokattu 15 kertaa
Junity
Junity
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 890
Ikä : 26
Paikkakunta : Hessu
Registration date : 24.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Thodor (Junity) x Empty Vs: Thodor (Junity) x

Viesti kirjoittaja Junity lähetetty Ke Huhti 22, 2009 9:34 pm

PÄIVITYKSET:
- 22.02.2009: uusi kuva
- 04.05.2009: suhteet & pelit päivitetty
- 21.10.2009: arttia BC:lltä!
- 05.01.2010: suhteet & pelit päivitetty
Junity
Junity
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 890
Ikä : 26
Paikkakunta : Hessu
Registration date : 24.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa