Sirena Farfalla (Rusina) x

Siirry alas

Sirena Farfalla (Rusina) x Empty Sirena Farfalla (Rusina) x

Viesti kirjoittaja Rusina lähetetty To Helmi 04, 2010 1:23 pm

[KUVA]


[KUVA 2]
Artti Aidalta, suuri kiitos!


Sirena italiaa, tarkoittaa merenneitoa
Sukunimi: Farfalla tarkoittaa perhosta
Tamma
5 vuotta
155 cm
100% chadra

Ulkonäkö:
Tamman pohjaväri on valkoinen. Jouhet ovat runsaasti kullalla kirjotut. Siivet ovat sopusuhtaiset, ja keskikokoiset. Ne ovat vaalean kullanhohtoiset, sulkien alapuolella on myös tummempaa kultaa. Tamman jaloissa ja lautasilla on lainehtivia, ohuita, vaaleansinisiä viivoja. Kaviot ovat myös kullanväriset. Kullansävyt tammassa ovat auringonvalossa välkkyvää, hohtavaa kultaa. Väri on enemmän metallista kuin keltaista.
Chadran silmät poikkeavat hiukan muusta värimaailmasta. Ne ovat meripihkanväriset. Katso molemmat kuvat!

Sirena on hyvin chadramainen muutenkin kuin väreiltään. Tamman rakenne on kevyt, mutta sulkasiipi ei ole hontelo. Pää on siropiirteinen, profiili on hiukan kovera.
Jouhet ovat ovat keskipitkät.

Luonne:
Sirenan luonteikkuus saattaa yllättää seesteisen ulkokuoren alta. Tamma osaa olla teräväkielinen, säädyllisen perheensä harmiksi. Valkea kuitenkin osaa myös käyttäytyä. Sirena saattaa olla kerrassaan ystävällinen tai kohtelias, halutessaan.
Jotkut ovat sanoneet tammaa röyhkeäksi, he puhuvat varmastikin totta. Kultakirjottu ei välttämättä kohtele muita aina järkevimmällä tavalla, eikä yleensä ala pyytelemään anteeksi vaikka jollain alkaisikin kiehua yli.
Sirena on myös ylpeä. Ylpeä erityisesti puhdasverisyydestään. Tosin tamma ei silti aina käyttäydy kovinkaan sukuaan kunnioittavasti. Kultasiipi voi vitsailla itsestään ja puhdasverisyydestä, mutta totisessa tilanteessa valkea ei luovu ylpeydestään uhkauksilla, ei lahjonnalla.
Vaikka tammassa onkin aimo ripaus itsekkyyttä, ei Sirena ole sydämetön.
Valkea ei kuitenkaan ole erityisen luotettava.
Valkean suhtautuminen hylkiöihin ja rodworeihin vaihtelee. Rodworeista Sirena ei yleensä pidä, kasvatuksensa vuoksi lähinnä. Hylkiöiden kohtelu on vielä enemmän yksilöstä riippuvaa.
Sirena saattaa rikkoa chadrojen sääntöjä sen suuremmitta suruitta, kunhan ei jää kiinni.
Orejakin valkea käsittelee tilanteen ja henkilön mukaan. Tamma voi olla pelkkä kaveri. Ihastuessaan chadra yrittää olla heti juoksematta ihastuksen syliin, siis Sirena saattaa leikkiä vaikeasti tavoiteltavaa. Valkea ei kuitenkaan jää seisomaan tumput suorina jos tapaa kiinnostavan nuorukaisen.
Jos Sirena tulee esimerkiksi loukatuksi pahasti, tamma yrittää peittää syvimmät tunteensa. Valkean itsevarma olemus ei ole aivan koko totuus, sillä tiettyjä aidoimpia ja vaikeimpia tunteita tamma ei halua päästään riehumaan valloilleen, koska pelkää leimautuvansa heikoksi.

Menneisyys:
Kuten ulkonäkö kielii, on Sirena täyttä chadraperimää. Sirenan suku on perinteinen, laumauskollinen suku. Sukulaiset eivät tosin ole kovin läheisiä keskenään, mutta epäsopivat sattumukset kulkevat yllättävän nopeasti sen tietoon.

Crystalina, puhtaasta suvusta tuleva tamma. Kun Crystalina, hopeisilla jouhilla ja sulkasiivillä siunattu sulotar, kasvoi sopivaan ikään, alettiin tälle katsastaa sopivaa sulhasehdokasta. Täytyihän suvun jatkua, kauniit ja komeat varsat varmistaisivat chadrojen geenien puhtauden. Crystalinan vanhemmat löysivätkin sopivan nuorukaisen yhteistyössä toisen puhtoisen chadrasuvun kanssa.
Giallo Farfalla, kullansävyinen nuorukainen oli juuri sopiva puoliso Crystalinalle. Näin Crystalinasta tuli Farfalla (italiaa, tarkoittaa perhosta). Nuoret viihtyivät toistensa seurassa, onnekseen. Valinnanvaraa ei olisi enää tullutkaan vanhempien päättäessä asiasta.
Parin vuoden päästä syntyi suloinen tammavarsa. Tytölle annettiin nimeksi Sirena. Tietenkin tamma sai myös perheensä sukunimen Farfalla.
Perhe eli mukavaa elämää, turvallisesti chadrojen rajojen sisäpuolella. Suku vältti kaikenlaisia skandaaleja, vaikkakin muutamia poikkeuksia täysiverisistä chadraliitoista oli kuitenkin päässyt silloin tällöin tapahtumaan. Sirena on kuitenkin täysi chadra.
Odotitte ehkä dramaattista, onnetonta käännettä Sirenan menneisyydessä, mutta sitä ei ole tapahtunut tamman pienen iän aikana. Valkea on pikkuhiljaa siirtynyt omilleen. (Perheen harmiksi tyttösestä on tosin tullut turhan särmikäs) Vanhemmat ovatkin alkaneet vähitellen katsastaa sopivaa sulhoehdokasta tyttärelleen.

Taidot:
Sirena on taitava lentäjä, nopea ja ketterä. Myös maalla valkea on melko nopea. Taistelutekniikkaa kullanhohtoiselle tammalle ei kuitenkaan ole vaivauduttu opettamaan. Silti Sirena ei ole täysin onneton tappelija. Chadratammana ei erityisen voimakas, mutta Sirena ei luovuta helposti eikä pelkää puolustaa itseään.

Suhteet:

Emä: Crystalina Farfalla
Isä: Giallo Farfalla

Pelit:


Viimeinen muokkaaja, Rusina x pvm Pe Marras 05, 2010 10:24 pm, muokattu 2 kertaa
Rusina
Rusina
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1274
Ikä : 25
Registration date : 31.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Sirena Farfalla (Rusina) x Empty Vs: Sirena Farfalla (Rusina) x

Viesti kirjoittaja Rusina lähetetty Su Helmi 28, 2010 6:29 pm

Kuva lisätty :> sori taas laatu -.- tuli vähän makkara muttah...
Rusina
Rusina
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1274
Ikä : 25
Registration date : 31.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa