X Bylur Draugu (Dragu)

Siirry alas

X Bylur Draugu (Dragu) Empty X Bylur Draugu (Dragu)

Viesti kirjoittaja Jety x lähetetty Ke Maalis 10, 2010 3:35 pm

Nimi:Bylur Draugu (On islantia ja tarkoittaa: Lumimyrkyn Aave) " Dragu"
ikä: 5 ½ vuotta
säkäkorkeus: 156cm
sukupuoli: Tamma
lauma: Chadra

KUVA 1
KUVA 2,PÄÄ


Ulkonakö: Kuva on kaveri. Dragu on vaalea hevonen, sillä on oikealla puolella tähden muotoinen kuvio ja tähtien sakaroiden kärjissä on pienet pallot.Tähti on väriltään limetinvihreä. pallot ovat myös limetinvihreitä. Ja tähden sakaroissa on oranssit pisteet. Dragun Vuohiset ovat paksut ja tuuheat. Vuohiset ovat vaaleanruskean ja ruskea vivahteita. Dragun kaviot ovat vaalean kellertävät, vaalean värin takia. Dragun harja on paksu ja harjan seassa on pieniä värivivahteita, jotka tulevat luonnon väreistä (siis kaikkea vaalean ruskeasta harmaaseen). Hännässä on samanlaisia vivahteita. Siivet ovat tuuheat sulista, niissä on myös pieniä eriväri vivahteita. Dragu on sironpuoleinen, mutta vahva ja hyvätahtoinen. Neidin silmat ovat vaalean ruskeat.

Luonne: Luonteeltaan neiti on ujo, säikky, ystävällinen ja kiltti. Sen ei ole vaikeaa säikkyä niin hiirtä kuin ruohoakaan. Säännöt eivät meinaa pysyä kurissa millään ja niitä joutuu rautalangalla vääntämään.. Dragu tykkää tutustua moniin välittämättä onko vihollinen vai ei. Pojista Dragu tykkää enemmän kun tietääkään. Jekut ja pilat ovat myös ykkös sijalla.. Mutta silti Dragu on ystävällinen, ja ei halua kenellekkään mitään pahaa.. Dragun mielestä kaikkien pitäisi olla kavereita ja elää sovussa. Dragu on nopea ja ketterä ja tykkää hyppiä puunrunkojen yli.. myös lentäminen luonnistuu..

Menneisyys: Paljoa Dragu ei ole elänyt, mutta paljon on hän kokenut. Dragun äiti oli julma ja pahantahtoinen ja ei kestänyt ajatustakaan että Dragu tutustuisi kehenkään joten Dragun elämä on ollut enimmäkseen ollut pelkkää vankeutta.. Dragun isästä ei tiedä juurikaan mitään. Dragun äiti ei kertonut siitäkään mitään. Mutta sen verran Dragu tietää omilla silmillään. Äitin käytös oli niin häiritsevää että Dragu ei halunnut olla samanlainen ja ei kuuunnelut äitin oppeja. Neljä vuotiaana Dragu karkasi. Samantien kun emän silmä vältti lähti Dragu karkuun.. Äiti ei jaksanut hakea varsaansa samantien. Vaan luuli että Dragu olisi hidas ja saisi nopeasti kiinni. Mutta toisin kävi Dragu oli nopeampi kun osasi kuvitella ja nopeasti pinkoen ehti pakoon. Muutaman vuoden seikkailtuaan Dragu löysi Chadra lauman.

Fanart:
(c) Merrinella med hiiri XD
Jety x
Jety x
Aloittelija
Aloittelija

Viestien lukumäärä : 31
Ikä : 24
Registration date : 09.03.2010

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa