Dark Guardian (Rusina) x

Siirry alas

Dark Guardian (Rusina) x Empty Dark Guardian (Rusina) x

Viesti kirjoittaja Rusina lähetetty Pe Toukokuu 14, 2010 2:02 pm

Dark Guardian

Oikea nimi: Lagos
6 vuotias
Chadra
Ori
Musta
162 cm
Alkuperäinen idea: Delica
Suunnittelijat: Delica&Rusina
Pelaaja: Rusina


Nimi Dark Guardian on vain nimi mitä ori kantaa omasta päätöksestään.

Ulkonäkö:
Ori muistuttaa täydellisesti arabialaista täysiveristä, sen profiili on kupera ja jouhet sekä karva kiiltävän mustat. Tarkkaa tietoa ei ole miksi ori on musta sillä vanhemmat ovat tiettävästi valkoisia chadroja. Suvun geeneissä on mahdollisesti piilevä mustan värin aiheuttaja, kenties kauan sitten suvussa virranneesta rodworverestä. Siitä kielivät myös Lagoksen fyysiset kyvyt, vaikka ne ovat myös pitkäjänteisen harjoittelun tulosta. Dark Guardian on myöskin lihaksiltaan arabimainen, orin siisti ulkomuoto tuo mieleen lähinnä prinssin. Musta on kevyehköllä, chadramaisella tavalla maskuliininen. Mikään linnunluinen kippana ori ei siis ole. Guardianin silmät ovat lämpimänruskeat, mystiset, yleensä rauhalliset. Kaviot sekä siivet ovat yhtä mustat kuin muukin vartalo, sulkien pinta on myöskin heikosti kiiltävä. Lagoksesta huomaa sen huippukunnon ja terveyden.
Menneisyys:
Dark Guardianin menneisyys on värittynyt saduilla ja tarinoilla.Orilla oli melko tavalliset chadravanhemmat, musta varsa oli rakastavien chadrojen toivottu lapsukainen. Väri oli tosin aluksi pieni järkytys, mutta alkuyllätyksen jälkeen suvaitsevat vanhemmat alkoivat kasvattaa Lagokseksi nimettyä varsaa tavalliseen tapaan. Pienen orin päivät kuluivat parivuotiaaksi lähinnä emän kanssa käyskennellen. Isä vietti osan ajasta chadrojen lauman hyväksi työskennellen, ei kuitenkaan sotilastoimissa. Muuten koko perhe oli yhdessä.
Turvalliseen elämään loivat jännitystä monet tarinat. Emältään Lagos sai kuulla lähes päivittäin uusia taruja. Suosikkisatuja pikkuori vaati kuultavaksi päivittäin.
Nelivuotiaana ori keksi itselleen nimen Dark Guardian, koska tahtoi tulla legendojen sankareiden kaltaiseksi. Musta päätteli erikoisen ulkonäkönsäkin kielivän siitä, että hänestä olisi luotu pulaan joutuneiden pelastaja, prinssi ja auttaja. Korpinmustasta orista ei tulisi syrjittyä tai vääräsiipistä rodworia, vaan oikea ritari. Dark Guardian on siis hionut pelastustaitoja yhä lisää ja auttanut epäitsekkäästi muita. Leikkinyt siis sankaria.
Luonne:
Orin silmät peilaavat mustan taipumusta eläytyä satuihin. Musta ei kuitenkaan höpöttele omiaan, vaan on useimmiten vakava ja kohtelias. Dark Guardian on kiinnostunut legendoista, aikansa se viettää lähinnä tarinoita miettien, taitojensa harjoittaen ja muita auttaen. Ori on myös jollakin tapaa utelias, mutta silti Lagos ei ota useinkaan kontaktia rodworeihin, sääntöjen vuoksi. Hylkiöitä kohtaan ori tuntee myötätuntoa, mutta pyrkii pysyttelemään niistäkin kauempana sääntöjen takia. Jos kuitenkin jokin onneton hylkiö on joutunut traagiseen vaaratilanteeseen, Dark Guardian tuskin pystyy vastustamaan pelastustaipumustaan.
Kummallinen piirre muuten täydellisen vakavalta ja uhrautuvaiselta, ritarilliselta vaikuttavassa orissa on piilevä omistushalu. Jos musta saa jostakin päähänpinttymän, se voi ottaa jopa vaarallisen merkittävän roolin chadran elämässä. Sen huomaa jo Dark Guardianin omistautuneesta elämäntavasta.

Taidot ja kyvyt:
Dark Guardian on huippukunnossa. Usein ori harjoittelee lähes pakkomielteisesti, jotta voisi mahdollisessa pelastusoperaatiossa luottaa voimiinsa, kestävyyteensä ja nopeuteensa. Unohtamatta ketteryyttä tietenkään. Musta on hyvin vahva chadraksi, ori yltää voimassa lähes rodworien tasolle. Lentotaitonsakin se on hionut kaikin puolin huippuunsa, Dark Guardian nousee lentoon ja laskeutuu sulavasti ja erilaiset käännökset ja temput siivillä sujuvat vaivattoman näköisesti.
Taisteluissa musta ei luota pelkästään fyysisiin ominaisuuksiinsa vana pyrkii myös ajattelemaan kuinka uhkaaja selätetään, kenties yllätyksellä tai harhautuksella? Dark Guardian kaihtaa yleensä tappeluita, vaikka pelastamistouhuissaan ei niitä voi kokonaan välttää.
Ori on siis kunnoltaan kaikin puolin tehokas.

Pelit:
Suhteet:
Rusina
Rusina
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1274
Ikä : 25
Registration date : 31.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa