Hautalintu (Aida) x

Siirry alas

Hautalintu (Aida) x Empty Hautalintu (Aida) x

Viesti kirjoittaja Aida lähetetty Ke Huhti 08, 2009 6:08 pm

Hautalintu (Aida) x Pikkuhautis
Kiitos kuvapohjasta Pookyns-5!

HAUTALINTU
Kutsumanimi>> -
Ikä>> 8v.
Sukupuoli>> tamma
Säkä>> 156cm.
Lauma, asema>> Chadra, laumalainen
Perimä>> 50% chadra 50% hylkiö-rodwor

LUONNE

Hautalintu ei ole mikään iloisuuden perikuva. Kaikkea muuta. Tamma harvoin hymyilee, suo ystävällistä katsetta. Yleensä se on sulkeutuneena kuorensa sisään, on omissa ajatuksissaan. Eikä siitä syystä anna välillä oikein järkeviä vastauksia. Tamman olemus on muutenkin negatiiviseen taipuva, harvoin toinen osapuoli saa positiivista vaikutelmaa, ja siksipä useat muitavat tamman vain tylsänä, itsekeskeisenä ja epäystävällisenä. Hautalintu on hyvin harvoin kovinkaan seurallinen. Tamma nauttii olostaan yksin, eikä seuraa paljoakaan kaipaa. Se pitää aina tietyn etäisyyden kaikkiin, ja sen oma henkilökohtainen alue, on varsin suuri.
Hautalinnun harvoin saa hymyilemään tai juttelemaan sen enempää, mutta vielä vaikeampaa on saada tamma suuttumaan tai menettämään malttiaan. Osaksi se johtuu tamman sulkeutuneesta lunteesta, mutta myös kasvatuksesta. Kohteliaisuus ja sinuttelu kuuluvat tietenkin kuvaan, ja tammaa on vaikea saada lopettamaan sinutteluaan. Vain, jos Hautalintu tuntee oikeasti ystävystyvänsä jonkun kanssa, se lopettaa jäykän käytöksensä. Rakkautta taas tammalta on turha hakea, Hautalintu uskoo, ettei kukaan olisi sellainen, johon tuo oikeasti voisi luottaa.


ULKONÄKÖ

Hautalintu on siro, ja pitkäjalkainen. Pään profiili on kovera ja sieraimet ja silmät ovat suhteellisen suuret. Kaula on yleensä joutsenmaisella kaarella ja askeleet lennokkaita. Pohjaväri on valkea, ja kuviot, joissain kohdin varsin tiikerin tai seepran raitoja muistuttavat, ovat oransseja. Harja on pystyssä, ja se on varsin lyhyeksi kynityn näköinen. Otsaharja ja häntä ovat pitkät. Niidenkin pohjaväri on valkoinen, ja seassa risteilee harmaita jouhia, suurinpiirtein siimamaisella tavalla. Siivet ovat tietenkin sulkaiset, ne ovat harmaat, mutta vaalenevat asteittain kärkiin mentäessä. Silmien pupillit ovat mustat, mutta silmät ovat muuten oranssit.

MENNEISYYS


Hautalinnu alkuperä on salaisuus. Kaikki, jotka siitä tietävät vaikenevat, eivätkä suostu puhumaan aiheesta enempää. kuitenkin, Tuhkan emä, Danora, oli syntynyt sulkasiipien sukuun, jossa ei oltu koskaan nähty yhtäkään nahkasiipistä jäsentä. Danora oli isänsä lempilapsi, kahdestoista kaiken kaikkiaan. Danoraa koko suku tietenkin kunnioitti, isot sisarukset kohtelivat kuin kukkaa kämmenellä, samoin koko suku halusi kietoa tammaneitosen pumpuliin. Siitä tyttönen sai hieman vääristyneen näkökulman elämään. Tuo oletti kaikkien kohtelevan sitä kuin prinsessaa, eivät halunneet pahaa. Karvaasti sekin loru lopulta loppui. Nuori valkea chadra lähti Rodworien alueille seikkailemaan. Ilmamatkallaan se tapasi yhden rodin, joka yritti tiputtaa sen alas louhikkoon, mutta lentokykyinen tamma pääsi pakoon. itseensä tyytyväisenä se lehahti hylkiöiden alueelle. Siellä onneton Danora tapasi tulevan varsansa isän. Aluksi kahden hevosen suhde oli normaali, ei tosin chadran ja hylkiön tasolla. Niidenhän kuului vierastaa toisiaan ja Chadran vaatia vähintään ehdotonta kuuliaisuutta. Mutta nuorta tammaa kiinnosti valtavasti tuo synkkä ori, joka ilmeisesti oli ollut ennen Rodwor, siivet olivat tietenkin revitty pois. Katkera ori esitti ensimmäiset kaksi päivää kilttiä ja lauhkeaa lammasta. Kuitenkin kolmantena päivänä paljastui, että ori edelleen vihasi chadroja, ja koki, että niiden takia siitä tuli hylkiö. Ja se teki tammalle sen mitä olisi Rodworinakin tehnyt.
Onneton Danora lähti nopeasti tapahtuneen jälkeen omille mailleen. ja koko suku oli tietenkin iloinen, että neljä päivää kateissa ollut helmi palasi, mutta kuultuaan mitä oli käynyt.. No, elämä ei sitten koskaan Danoran kohdalla palannut entiselleen.
Kun lopulta pieni, valkea oranssiraidallinen varsa syntyi maailmaan. Emä hyljeksi sitä alusta asti. olihan tuo pieni otus ollut syy kaikkeen siihen epäonneen. Kuitenkaan se ei osannut tappaa varsaansa, siihen tuo oli aivan liian hento. Danora kuitenkin teki kaiken mahdollisen, että Tuhkan elämä olisi yhtä kurja kuin sen oma oli. Sitten kun varsa hieman vanhemmaksi kasvettuaan osasi jo sulkea mielensä emän syytöksiltä ja huudoilta, se alkoi kohdella puolivuotiasta varsaa kuin ilmaa. Kun pieni varsa oppi tähänkin, sen emä alkoi satuttamaan sitä ruumiillisesti. Pieni varsa selvisi lähes aina vain nipinnapin, ja jo yksivuotiaan pienessä ja kokemattomassa mielessä alkoi muhia kosto. Kolmevuotiaana Tuhka alkoi kapinoimaan emäänsä vastaan, yritti tehdä samaa, mitä tuo oli sille tehnyt, mutta koko loppusuku oli nyt jälleen Danoran puolella. Ei ollut Danoran vika, että tuo syntyi, ja jos siitä päästiin eroon, oli kaikki taas hyvin, tuntui monikin ajattelevan. ja kun pieni varsa oli kasvanut nelivuotiaaksi, se tapasi jonkun, joka välitti siitä. Ystävänsä. Tuo oli chadra. samanlaisesta pitkälinjaisesta suvusta kuin Tuhkakin. Kaksikko näkivät toisissaan itsensä. Ja tavan muuttaa tapahtumien kulkua. Niin siinä sitten kävi, että kaksi epätoivoista hevosta eivät nähneet mitään muuta ratkaisua, kuin sen, että koko suku oli murhattava. Täysin järjetöntä, mutta kaksi hevosta uskoivat sen onnistuvan. Ja ikävä kyllä niin kävikin. Mutta se vaati vielä yhden hengen lisää. Tuhkan ainoa ystävä kuoli myös. Siitä lähtien tamma on ollut se mikä on.

KYVYT

Vaikka tamma ei sitä usein näytä, osaa sekin tapella. Hyvin harvoin se kuitenkin joutuu minkäänlaiseen tappeluun, mutta kaiken varalta on sekin sitä harjoitellut. Voimaa löytyy suhteellisen paljon, ennemmin tamma perustaa taktikoinnista ja tähtäämisestä, eikä ala riehumaan päättömästi.
Lentokyky tammalla on chadrojen mittapuulla hyvä. Nopeat käänteet, syksähdykset,kiihdytykset ynnä muut vastaavat sujuvat täysin ongelmitta.


Viimeinen muokkaaja, Aida pvm To Kesä 28, 2012 2:05 pm, muokattu 24 kertaa

_________________
Jos kaupunki tulvisi
Vesireittejä pitkin pääsisi pakoon
Vaan minä en ole kala
Appelsiinien discossa tanssittiin


Zack - Leweth - Ilves - Eefje
Aida
Aida
PÄÄJEHU
PÄÄJEHU

Viestien lukumäärä : 1080
Ikä : 25
Registration date : 31.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Hautalintu (Aida) x Empty Vs: Hautalintu (Aida) x

Viesti kirjoittaja Aida lähetetty Pe Maalis 05, 2010 9:52 am

PELIT

Hautalintu pelastaa Varennen suosta tuon säikähdettyä raidallistaMemories, too
Tamma jatkaa matkaansa ja löytää itsensä arolta, yöllä. Seuraa kuitenkaan ei ole vaikeaa löytää, sillä itse neuvonantajakin on rauhattomalla kuutamokävelyllä. Tapaamisesta kehkeytyy ainakin tamman tunteiden osalta hyvin sekasortoinen ja hevoset eroavat vähän ajan päästä sekavien ajatusten kiuheuessa tamman päässäLet´s dance
Seuraavaksi tamma herää ajatuksistaan rotkolta, jossa on jo tilanne käynnissä. Ennekuin Hautalintu ehtii kunnolla heräämään, on suurikokoinen rodwor paiskannut sen maahan toisen katsellessa huvittuneena rotkon toiselta puolelta. Tamman kaatanut nuorikko alkaa lähennellä oranssiraidallista, kunnes paikalle saapuu äskettäin tavatti Evor, joka pelastaa tilanteen häätämllä rodworin omalle puolelleen. Hetken juteltuaan kaksikko jatkaa matkaansa sademetsään.Ei auta huuto ei asuntolaina
Hevoset saapuvat sademetsään, jossa kuulemma Evor viettää paljolti aikaa. Kaksikko löytää pienen lehdon, jonka keskellä virtaa puro, kun tamma yhtäkkiä pyörtyy kaikesta rasituksesta ja unenpuutteesta. Rakastavaiset jäävät yöksi sademetsään.
By my side
Hautalintu tapaa pikaisesti uudelleen jo tapaamansa VarennenHei, taas
Tamma lähtee jälleen arolle, jonne on lehahtanut rodwor, joka tippuu puuskittaisessa tuulessa alas. Ristiriitainen tilanne alkaa siitä, kun Hautalintu ei yritäkkään häätää oria omalle puolelleen. KOhta paikalle sattuu vielä muuan tiikeri, joka päätää alkaa hämmentää soppaa omalla hännällään. Karel vuorostaan auttaa Hautalintua, ja kaksikko päättää, etteivät ne ole koskaan tavanneet.Rautakantele
Tamma lähtee kohti hylkiöiden maita kuultuaan että Evor on joutunut sotaan. Matkallaan kuitenkin tama yöpyy Hakkuualueella, jonne yön aikana nousee sankka sumu. Aamulla tamma ei heti lähde matkaan, ja joutuu erään rodworin yllättämäksi. Sadistinen rodwor päätyy hakkaamaan tamman, ja Hautalinnun räpistellessä vastaan herää Riotinkin mielenkiinto. Ori raiskaa raidallisen tamman joka lähtee suorinta tietä takaisin chadrojen maille turvaan. Suutele myrkkykäärmettä

SUHTEET


Varenne>> Välinpitämätön ja kiinnostumaton tamma ei ilmeisesti tehnyt toiseen vaikutusta, vaikka Tuhka onkikin toisen suosta. Ei kummempaa mielipidettä.
Evor Nopsasulka>> Hautalintu tuntee vakaasti rakastavansa oria. Ennen tamma toki epäili tunteitaan, mutta nyt ne ovat ne ovat kiistattoman varmat. Kaksikko on hyvin siirappisesti tunnustanut rakkautensa ja nimittänyt toisensa itsensä puolisoiksi. Häät pidetään ensi lauantaina.
Zack>> ei kummempaa mielipidettä, ehti nähdä vain sivusilmällä, eikä kiinnittänyt rodworiin kummempia huomioita.
Karel>> tammaa hivenen ärsyttää ori, mutta loppujen lopuksi on kiitolinen tuon avusta kipean jalkansa ja tiikerin kanssa.
Revolt>> Pelkää ja halveksuu oria.

_________________
Jos kaupunki tulvisi
Vesireittejä pitkin pääsisi pakoon
Vaan minä en ole kala
Appelsiinien discossa tanssittiin


Zack - Leweth - Ilves - Eefje
Aida
Aida
PÄÄJEHU
PÄÄJEHU

Viestien lukumäärä : 1080
Ikä : 25
Registration date : 31.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Hautalintu (Aida) x Empty Vs: Hautalintu (Aida) x

Viesti kirjoittaja Aida lähetetty Pe Maalis 05, 2010 10:08 am

5.3.2009 vanhat muokkaukset poistettu, siistitty noin muutenkin. lyriikoita siistitty, pelit ja suhteet siirretty omaan viestiinsä.

_________________
Jos kaupunki tulvisi
Vesireittejä pitkin pääsisi pakoon
Vaan minä en ole kala
Appelsiinien discossa tanssittiin


Zack - Leweth - Ilves - Eefje
Aida
Aida
PÄÄJEHU
PÄÄJEHU

Viestien lukumäärä : 1080
Ikä : 25
Registration date : 31.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Hautalintu (Aida) x Empty Vs: Hautalintu (Aida) x

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa