x Ramina (Dreamer)

Siirry alas

x Ramina (Dreamer) Empty x Ramina (Dreamer)

Viesti kirjoittaja Dreamer X lähetetty Pe Huhti 17, 2009 2:57 pm

So unimpressed, but so in awe
Such a saint, but such a whore
So self-aware, so full of shit
So indecisive, so adamant
I'm contemplating, thinkin' about thinkin'
It's so frustrating, just get another drink in


x Ramina (Dreamer) Ramina
Kuvasta kiitos Bobille!

X

Nimi:
Ramina
Kutsutaan: Raminaksi, omia väännöksiään voi tietenkin omalla vastuulla yrittää..
Ikä: 6-vuotias
Sukupuoli: tamma
Säkäkorkeus: 155cm

Perimä:
Rodwor & Chadra sekasikiö
Lauma: Hylkiö

Watch me come undone
They're selling razor blades and mirrors in the street
Pray that when I'm coming down, you'll be asleep
If I ever hurt you, your revenge will be so sweet
Because I'm scum, and I'm your son
I come undone
I come undone


Ulkonäkö
Selvin tunnusmerkki eripari siivet, toinen siipi sulan peittämä ja toinen taas nahkainen. Kummassakin toistuu sama väriteema kuin muussakin tammassa.
Pohjaväri on vihreä, sininen papurikkokuviointi ja jalkoihin ja turpaan mennessä vihreä väri murtuu oranssiin, joka taas sekoittuu siniseen aivan turvan päähän ja kavioihin mentäessä. Samat värit toistuvat siis siivissä ja harjassa.
Rakenteeltaan Ramina on solakka, lihaksiakin löytyy mutta ne eivät saa tammaa kuitenkaan näyttämään raskaalta. Lähinnä linjakkaalta. Neidistä saa aika täysiverimäisen vaikutelma kaiken kaikkiaan.

Luonne
Ramina on värikäs myös persoonaltaan, ei siis vain ulkokuoreltaan. Kukaan ei voi ikinä olla varma mitä tamma suustaan päästää, tämä pätee myös siipiveikkoon itseensä, välillä Ramina jää itsekkin kummastelemaan mitä tuli sanottua. Ei juuri kaunistele sanomisiaan, vaan sanoo kaiken suoraan, vaikkei se aina hyvä olisikaan. Myös tempperamenttia löytyy tammalta kiitettävästi, se tulistuu helposti, mutta leppyy myös hämmästyttävän nopeasti. Riippuen kuitenkin siitä mistä oli alunperin vihastunutkaan.
Hylkiö ajattelee aina ensin itseään, tämän kanssa on vaikea ystävystyä sillä tämä ei luota kehenkään, jos tämän tosiasian kanssa ei tule toimeen voit saman tien unohtaa ystävällisen kohtelun. Ramina osaa olla uskomattoman tunteeton ja häikäilemätön halutessaan, voi pelkästään omaksi huvikseen tuhota jonkun elämän ja jatkaa omaansa kuin mitään ei olisi tapahtunut.
Auktoriteettien kanssa Ramina ei tule kovinkaan hyvin toimeen, vaan tuppaa sanomaan milloin mitäkin ja tekemään milloin mitäkin kapinoidakseen johtohahmoja vastaan. Muiden seurassa tamma saattaa olla hiljainenkin, se ei nimittäin sano mitään jos ei ole mitään sanottavaa. Ei ole sen kiinnostuneempi oreista kuin tammoistakaan, kyllähän kummastakin aivan yhtälaiseksi huvitukseksi on.

So rock 'n' roll, so corporate suit
So damn ugly, so damn cute
So well trained, so animal
So need your love, so fuck you all
I'm not scared of dying, I just don't want to
If I stopped lying, I'd just disappoint you


Menneisyys
Eräänä yönä hienoisen ukkosen uhkan leijuessa ilmassa synnytti eräs epäonninen rodwor tamma todella oudon varsan itselleen. Kas kun varsalla oli toinen siipi täysin sulkien peitossa ja toinen taas oli nahkainen, tiesihän sitä mihin moinen varsa päätyisi. Tamma puoliso tulistui tuloksesta, vaikka tuore emä yrittikin muistuttaa olevansa myös osaksi Chadra. Ei ilmeisesti vakuuttanut sillä sai siipensä revitetyksi, vaikka tämä todisteli uskollisuuttaan Rodworeille ja anoi armoa. Ei auttanut, ilmeisestikkään, tamma joutui Raminan kanssa hylkiöiksi.
Eihän hemmoteltu ja suojattuun elämään tottunut tamma parka kauaa kestänyt enemmän ja vähemmän säälimättömien hylkiöiden seurassa. Tämä kuoli Raminan ollessa jo pian valmis itsenäistymään, ei sillä, ei emän kuolema arpeuttanut värikästä tammaa, ei ainakaan tietoisesti. Äiti kun ei ollut koskaan tullut vihreälle kovinkaan läheiseksi, ehkä siksi että karkoitettu tamma syytti outoa tytärtään kaikesta ja kohteli tätä kuin tuholaista.
Koska Ramina ei aikonut moista kohtaloa itselleen saada, opetteli tamma tarkoin keinot joilla pysyy elossa hylkiönä.

Taisteleminen
Eriparisiivet ovat hieman oudot lentäessä, sulkasiipi kun tuppaa olemaan nahkaista nopeampi, tästä huolimatta Ramina on oppinut hallitsemaan siipiään mallikkaasti, tietysti tamma ei itseoppineena ole yltänyt sellaiselle tasolle kuin olisi voinut taitavan lentäjän opissa. Mutta siivet ovat lujaa tekoa ja kestävät hyvin iskuja, lisäksi tamma on itsekkin kovini peloton ja liiankin huimapäinen lentäjä, yleensä vammat syntyvät vihreän mennessä itse liian pitkälle.
Taisteluissa Ramina on väsymätön, se jaksaa pitkään, vaikka olisikin saanut iskuja ja jakelee raivokkaita iskuja, joita ajaa eteenpäin lähinnä halu elää. Kovin usein tamma ei kaiketi omaksi onnekseen ole joutunut taitojaan tositilanteissa käyttämään.

So write another ballad, mix it on a Wednesday
Sell it on a Thursday, buy a yacht by Saturday
It's a love song, a love song
Do another interview, sing a bunch of lies
Tell about celebrities that I despise
And sing love songs, we sing love songs so sincere


Sosiaalinen kanssakäyminen
Jacko - peli kesken
Jokeri - Ystävä, tai olisi ainakin jos Raminan pitäisi luonnehtia suhdetta jollain tavalla

Robbie Williams - Come undone
Dreamer X
Dreamer X
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1276
Ikä : 27
Paikkakunta : Kittilä-city
Registration date : 17.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa