x Raziel (Dreamer)

Siirry alas

x Raziel (Dreamer) Empty x Raziel (Dreamer)

Viesti kirjoittaja Dreamer X lähetetty Ti Maalis 17, 2009 4:40 pm

x Raziel (Dreamer) Razikone

siivet paremmin
Värit eivät ole kohdallaan, tarkoituksena lähinnä kuvastaa merkkejä, siipiä sekä silmien väritystä.
artti c: Heide, tack

Don't lie to me
You're high on something
And we ain't friends
So let's not pretend


Nimi: Raziel
Kutsutaan: Razi
Ikä: 5-vuotias
Sukupuoli: Ori
Säkäkorkeus: 179cm

Perimä: Rodworin ja Chardan risteytys
Asema: laumalainen
Lauma: Rodwor

And go ahead
And bleed for them
You got a pretty face
And you're so intense


Ulkonäkö
Raziel on korkea, tätä nykyä rakenteensa huomioon ottaen lihaksikas ori, Chadra emän perimä on tehnyt tästä normi rodworia siromman ja virtaviivaisemman. Nahkaiset siivet ovat rispaantuneet, revityt ja kolhitut, mutta ne nostavat kyllä Razin ilmaan, tavanomaisia siipiä pitemmät ja kiilamaisemmat.
Orin pohjaväri on tumma pronssi, harja on meren sinertävä ja orilla on jaloissa, lautasella ja päästä erinnäisiä merkkejä samalla sinertävällä värillä, paljon vaaleampana vain. Silmät ovat mustat, paitsi iiristä erottaa hienoinen sinertävä kehä.

A rebel without a cause
You're so passé
A devil without the horns
And the tail


Luonne
Iän kartuttua Razi on muuttunut melko tylyksi muita kohtaan, se ei halua päästää ketään kovinkaan lähelle itseään vaan mieluummin pitää tietyn etäisyyden. Lisäksi ori muodostaa toisista nopeasti oman kuvansa, jota on myöhemmin vaikea mennä muuttamaan. Pronssisella nahkasiivellä on myös oma käsityksensä maailmasta ja muista, melko pessimistinen sellainen, maailma potkii päähän eikä muihin ole luottamista. Razi harvoin korottaa ääntään, vaan sanoo asiansa rauhallisella äänellä. Ei suuttuessaan karju, vaan oriin on onnistunut hankkimaan yllättävää vakuuttavuutta vuosien varrella eikä tämän yleensä tarvitse kuin mulkaista pahasti toista. Ei koe kovinkaan monen olennon seuraa miellyttäväksi, pikemminkin päin vastoin.

Tammoja kohtaan nahkasiipi on melko välinpitämätön, tylykin jopa, aivan sama seisoiko sen edessä oikea pitkäsäärinen missi taikka kovia kokenut rääpäle. Moni erehtyykin luulemaan oria homoksi juuri tästä syystä, mutta ei Razi orejakaan kohtaan tunne minkäänlaisia lämpimiä kohteita, entinen pelko on muuttunut lähinnä kylmäksi tasavertaisuuden tunteeksi. Välillä joku saattaa jopa vakuuttaa oriin itsestään, mutta tällä on taipumus ajaa ajan mittaan kaikki luotaan jollain tapaa. Milloin turhilla riidoilla, yliviedyllä mustasukkaisuudella taikka päin vastoin kylmällä välinpitämättömyydellä. Tunteitaan tämä osoittaa hyvin harvoin ja vielä harvemmin puhuu niistä, ei halua kiintyä kehenkään ja suhteessakin on mieluummin se osapuoli joka on kiinnostunut toisesta vähemmän. Heti kun joku pääsee liian lähelle ori ottaa tähän välimatkaa ja lopulta eristää täysin elämästään.

You used to live
Just like a king
Red carpet was
But it was yesterday
It was yesterday


Menneisyys
Razi sai alkunsa vahingossa, orin emän ei nimittäin ollut tarkoitus jäädä henkiin. Chadra tamma joutui Rodwor oriiden pilkkaamaksi, raiskaamaksi ja pahoinpitelemäksi, oli jo sinällään ihme että tamman onnistui pysyä hengissä, mutta että tämä sai vielä huomata olevansa kantavana.
Vajaa vuotta myöhemmin syntyi Razi, nahkaisine siipineen ja Cadralaisen tamman puoliso päätteli automaattisesti enkelisiipisen tamman pettäneen lauman ja orin itsensä.
Katkeruuksissaan tamma hyökkäsi varsaansa vastaan, Razin elämä olisikin päättynyt lyhyeen ellei Rodworlainen ori olisi käsittänyt tilannetta hieman väärin ja surmannut tammaa, tämän riepottaessa nahkasiipistä varsaa sen siivistiä.
Näin Razi varttui, pelastajansa suojeluksessa Rodworin lauman tavoille. Ori joutui kiusatuksi pitkien honteloisen jalkojensa, siroutensa ja Chadra perimänsä takia, sen hopeisia siipiä näykittiin ja kolhittiin, otteet vain kovenivat tumman oriin varttuessa. Lopulta Razi laittoi vastaan kiusaajilleen ja joutui siitä hienoisiin ongelmiin, kiitos toisten ylhäisempien perheiden.

Vartuttuaan ja aikuistuttuaan oriin jotenkin onnistui päästä Jaguarin suojelukseen, samalla pronssisen itsetunto sekä asema laumassa selvästi kohentuivat, pronssinen ei ollut enää jokaisen vastaantulijan heittosäkki. Johtaja kouli jo ennestään taitavasta lentäjästä paremman ja muutenkin toimi tälle esikuvana. Samoihin aikoihin Razi tutustui myös Hewig nimiseen roditareen, jonka arkuus ja hengenheimolaisuus saivat oriin pauloihinsa, oli melkeinpä väistämätöntä että kaksikko rakastui. Oriin onni ei kuitenkaan kestänyt kauaa, vaan tämä kylmästi rikkoutui punaisen tamman kuollessa. Jäljelle jäivät vain muistot sekä sirpaleet särkyneestä sydämmestä, jotka ori kokosi ja vetäytyi tiukasti kuoreensa. Razi keskittyi treenaamiseen ja upottautui kaikkeen muuhun, lopulta kylmästi päättäen unohtaa kaiken entisen. Tapasi myös sisarpuolensa Rafeten, chadrojen vakoojan, muttei ole kuullut tämän kohtalosta.

You're name
In hall of fame
And you would dare
Just 'cause you didn't care


Taisteleminen
Razin on ollut pakko opetella puolustautumaan, ori on tavanomaisia Rodworilaisia nahkasiipiä taitavampi lentäjä ja on oppinut väistöliikkeitä lähes puolivahingossa paetessaan kiusaajiaan, myöhemmin itseopitut taidot saivat tukea myös Jaguarin koulutuksella jonka ansiosta Razi on ilmassa vaarallinen vastus. Kiitos virtaviivaisuutensa orin on helppo toimia siivillään, runnellut siivet suovat omistajalleen hieman tavallista enemmän mahdollisuuksia siivillään. Maassa nahkasiipi on yhtä sulava ja nopea liikkeissään kuin ilmassakin, häviää kuitenkin voimassa useimmille rodworeille, mutta pärjää keskiverto sulkasiivelle. Lisäksi ei osaa taistella yhtä edistyneesti kuin Rodworilaisten koulutuksen saaneet, siksi pysytteleekin mieluusti puolustuskannalla.

Tavatut

Ennen kokonaispäivitystä tavatut
Juonipaljastus:
Mr. Sunshine, eh? Raziel + Jaguar
Tapasi tämän sattumalta metsässä ja ihmeekseen huomasi tulevansa johtajan kanssa toimeen, pääsi tämän suojelukseen, vaikkei asialla kehuskelekkaan ja laivastonsininen ori pisti Razin kanssa lentokoulutuksen alkuunsa. Pronssinen ori kunnioittaa ja pitää johtajastaan.

Mister nice guy? I wish! Raziel + Zort
Kaunis ja terävä-älyinen tamma, ei saanut sen kummempaa kuvaa..

Melancholic feeling Raziel + Ramdora
Tapasi tamman ensin louhikolla ja purki tähän hieman omia tuntojaan aiheuttamalla kinan kaksikon välille, ei sen kummempaa mielipidettä tammasta. Pitää hieman ailahtelevana tapauksena.

Two Emos? Raziel + Hewig
Löysi tammasta hengenheimolaisensa, samalla kun auttoi tätä putouksella, omaa hieman samallaisen kohtalon kuin Razi itse. Tapaus kummastuttaa hieman epäsosiaalista oripoikaa..

Nobody Raziel, Dora + Zaackh
Peli kesken

Hello brother Raziel + Eve
Jutusteli tamman kanssa sivistyneeseen malliin, tajuten muistuttavan tammaa epäilyttävästi. Sisarpuoli


lyriikat: Killer - Naughty Boy


Viimeinen muokkaaja, Dreamer X pvm Ti Marras 02, 2010 6:01 pm, muokattu 6 kertaa
Dreamer X
Dreamer X
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1276
Ikä : 27
Paikkakunta : Kittilä-city
Registration date : 17.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

x Raziel (Dreamer) Empty Vs: x Raziel (Dreamer)

Viesti kirjoittaja Dreamer X lähetetty Su Huhti 05, 2009 11:59 am

Päivityksiä
5.4.2009
Heideltä artti <: kiitos
Dreamer X
Dreamer X
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1276
Ikä : 27
Paikkakunta : Kittilä-city
Registration date : 17.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

x Raziel (Dreamer) Empty Vs: x Raziel (Dreamer)

Viesti kirjoittaja Dreamer X lähetetty La Heinä 10, 2010 1:21 am

10.7.2010 Kokonaisvaltainen päivitys teksteihin.
Dreamer X
Dreamer X
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1276
Ikä : 27
Paikkakunta : Kittilä-city
Registration date : 17.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

x Raziel (Dreamer) Empty Vs: x Raziel (Dreamer)

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa