Rawelan (Tildy)

Siirry alas

Rawelan (Tildy) Empty Rawelan (Tildy)

Viesti kirjoittaja Tildy lähetetty Su Elo 16, 2009 10:09 am

Ontossa tuulessa
joka syntyi sun usvassa
ja elää sun tahdosta
mä kuulen rumia lauseita


Rawelan (Tildy) Korppop Rawelan (Tildy) Kurrur Rawelan (Tildy) Piikkilankajj

Kaikki niin valmiina
laitettu kauniiksi katsella
Piti vain uskaltaa
ja ottaa mitä on tarjolla


>> Rawelan
>> kutsutaan - Korppi
>> sukupuoli - tamma
>> säkäkorkeus - 154 cm
>> ikä - 6 vuotta
>> lauma - chadra
>> asema - laumalainen
>> perimä - puhdasverinen chadra

Ihmettelen kuinka kaksi rataa
voi tyhjässä törmätä yhteen
Osuman jälkeen kauniisti sataa
Ja tuhkasta solmimme lyhteen


>> luonne
luonnetta päivitetään

Korppi on muille vaikea persoona ymmärtää, eivätkä tämän aivoitukset meinaa millään aueta, vaikka tuntisi kuinka hyvin. Tai tässä tapauksessa, luulisi tuntevansa. Sama pätee toisinkin päin, tamman on erittäin vaikea ymmärtää muita, muiden tarkoitusperiä, tunteita tai ajatuksia ja asia, joka saa muut pelkäämään henkensä edestä voi olla rastapäälle täysin arkiselta tuntuva asia, jolle ei tarvitse silmäänsä räpäyttää. Toisaalta asia, jota muut rakastavat tai pitävät täysin normaalina ja tilanne josta nämä selviävät hymyillen, voi saattaa Korpin paniikin partaalle. Tähän mennessä kukaan ei ole vielä onnistunut ymmärtämään tammaa täydellisesti ja tuskin kukaan koskaan täydellisesti tätä edes kykenee ymmärtämään. Keltakirjavan chadran pää toimii aivan omalla aallonpituudellaan, johon ei muilla ole asiaa kuin vieraisille. Se ei kuitenkaan tarkoita, että tämä olisi jollakin lailla mielisairas tai vinksahtanut. Vaikka siltä ei aina vaikuta, on Korppi aivan täysjärkinen, mutta vain mieltää ja kokee asiat niin täydellisen eri tavalla kuin koko muu maailma, että tämän ajattelutapa voi muistuttaa mielisairautta. Tamma myös tuntee usein eri tilanteissa eri tunteita kuin muut, kun joku suree, voi tämä olla vain vihainen ja kun joku iloitsee, voi keltakirjava olla surullinen.

Tamma ei halua olla kaikkien kaveri, ei todellakaan, mutta pyrkii jokseenkin neutraaleihin väleihin kaikkien tapaamiensa kanssa. Tuo ei halua olla jokaisen vihaama, vaikka valitettavan usein tapaaminen päättyy siihen, ettei toinen ymmärrä Korppia ja joko inhoaa tai on vain hämmästynyt pienen tamman käytöksestä. Kaikenlainen väärinymmärtäminen satuttaa tätä ja juuri sen vuoksi keltakirjava haluaa neutraalit suhteet kaikkiin. Tuo tietää, että ystävystyminen on lähes sula mahdottomuus, eikä halua teeskennellä kenenkään ystävää. Vieraisiin rastapää suhtautuu aina tietyllä varauksella ja mieluummin antaa toisen viedä keskustelua eteenpäin kun itse puhuu. Jos Korppia ei millään tavalla ymmärrä ja olettaa tämän vievän keskustelua eteenpäin, on tapaaminen mitä varmimmin varsin vaivautunut ja tönkkö.

Mikään erityisen välittävä ja lämmin persoona ei Korppi ole, mutta siltikin ajatus tappamisesta on tuolle niin vastenmielinen, ettei mitään rajaa. Mutta sen sijaan väkivaltaa ei tamma kaihda, pystyy tappelemaan puolustaakseen itseään tai itselleen tärkeitä ja satuttamaan muita. Mutta tappaminen on täysin eri asia ja vaikka keltakirjava voi mukiloida muita vaikka kuinka pahaan kuntoon tuntematta juurikaan tunnontuskia, tappamaan ei tämä kykene. Jotenkin koko ajatus on vain niin kauhea jä vääristynyt Korpin ajatuksissa, ettei se tule kysymykseenkään.

Korppi ei tiedä mitä rakkaus on, sillä tämä ei ole koskaan rakastanut ketään, eikä ole päässyt tunnetasolla lähelle yhtäkään henkilöä. Ei sen puoleen järkitasollakaan, mutta tamma ei ole yksinkertaisesti ollut niin täysin samalla taajuudella kenenkään kanssa, että olisi kyennyt jotakuta rakastamaan.

Maalaat mun roudalle
värit joista mä tunnen sen
Pienimpiinkin kohtiin
teet puolikkaan ihmisen


>> ulkonäkö
Suhteellisen pienikokoinen otus, tiivisrakenteinen ja suhteellisen lihaksikas, lähes ponimainen ulkonäkö vaikka sitä tasoittaakin hyvin Korpin tietynlainen sirous, joka kuitenkin muistuttaa enemmän puoliverihevosen rakennetta kuin esimerkiksi arabia. Tammalla on kaunismuotoinen ja suoraprofiilinen pää ja suhteellisen pienet, tarkkaavaisesti liikuskelevat korvat. Kaula on suhteessa ruumiiseen oikein sopiva, ei pitkä, lyhyt, paksu tai ohut ja kiinnittyy melko korkealle. Keltakirjavalla on lyhyt, suhteellisen selväpiirteinen säkä ja melko lyhyt selkä. Rungoltaan Korppi on hieman tynnyrimäinen, lyhyt ja paksuhko, vaikkei missään nimessä näytä lihavalta tai tynnyriltä noin muutenkaan. Tamman jalat ovat lihaksikkaat, kuten koko muukin ruumis ja melko neutraalit. Eivät sirot, eivät raksaat. Tämä omistaa melko pienikokoiset siivet, joilla mahtuu suhahtelemaan pienistäkin raoista. Korpin harja on suht pitkä ja melko hyvälaatuinen, jokseenkin silkkinenkin kenties ja siinä on paljon rastoja, jotka on osalta matkaansa kääritty erisävyisiin vihreisiin nauhoihin. Rastojen päät ovat vapaina tupsuina. Häntä tällä on suhteellisen pitkä ja sekin on kääritty nauraan suurelta osin ja nykyisin osa jouhista laahaa jo maata. Väreiltään Korppi on suhteellisen veikeäkin tapaus, joidenkin mielestä. Pohjaväriltään tamma on perinteinen valkoinen, täysin puhtaanvalkoinen ilman minkäänlaisia sävyeroja, mutta tuon ruumis on kauttaaltaan kirjottu keltaisin läiskin, joilla ei ole mitään tiettyä muotoa. Päässään tällä on päähaarniskan kaltainen harmaa kuvio. Jouhet rastapäällä ovat pikimustat, mutta eivät kiillä. Korpin silmät ovat violetit ja siivet myöskin keltaisin sulin kirjotut. Jaloissaan tammalla on harmaasta metallista tehdyt säärisuojat ja elämän aikana on kertynyt myös melkoinen kokoelma arpia. Vanhemmat, nuoruuden koulutuksen ajalta saadut sijaitsevan turvan päällä, kaulassa kaksi viiltoa, vatsan alla aivan etujalkojen takana sekä vasemmassa reidessä melko korkealla. Sodasta saadut, tuoreemmat vammat, jotka edelleen helottavat melkoisen kirkkaasti ovat helposti havaittavissa oikeasta siivestä, kaulasta ja oikeasta takareidestä. Sen lisäksi kaksi erityisen suurta ja rumaa jälkeä ulottuvat Korpin selän yli kyljeltä kyljelle. Myös tamman vasemmassa poskessa on pitkä viiru.

Reiteistä helpompi
joka enemmän houkutti
joka pahastakin päästi
mut sillat muutti vain roihuiksi


>> menneisyys
Korppi syntyi onnelliseen perheeseen, siihen kuului tamma itse, isä Raven sekä emä, jota keltakirjava hädin tuskin enää muistaakaan. Nimi on painunut kauas unholaan eikä Korppi muista äidistään kuin lempeät, kirkkaanoranssit silmät. Tamman pari ensimmäistä elinviikkoa sujuivat kuin ruusuilla tanssiminen. Pieni varsa tuntui olevan aivan liian kiltti, lempeä ja kaunis maailmaan, se saattoi juuttua tuntikausiksi tuijottamaan kukkasta ja sitten parkua, kun joutui lähtemään. Samalla lailla tamma saattoi katsoa pikkulintua, mutta jos tuo löysi kuolleen hiiren, saattoi tämä vain hymyillä ja kävellä ohi. Kaiken kaikkiaan, jo varsana Korppi ajatteli aivan toisella tavalla kuin kaikki olettivat, eikä tuntunut sopivan mihinkään koloseen tässä maailmassa. Edes vanhemmat eivät täydellisesti tytärtään ymmärtäneet, mutta tamman emä oli enemmän kuin tyytyväinen pikkuiseensa ja se riitti Ravenille. Totta kai ori itsekin rakasti keltakirjavaa pikkuvarsaa, josta tuon emä aina sanoi, että; "Meidän pikku Rawelanimme tuntuu olevan aivan liian hyvä tähän maailmaan. Ehkä meidän tyttäremme olikin tarkoitettu muualle, mutta päätyi silti vahingossa tänne tekemään tästä hullusta maailmasta hieman paremman paikan."

Onnea kesti kuitenkin aivan liian vähän aikaa. Kävi niin, että Korpin emä kuoli parin kuukauden kuluttua. Kuoli pois noin vain, ilmeisesti jonkin sairauden seurauksena, joka ei ulospäin näkynyt. Raven meni sekaisin surusta, sillä näiden kahden suhde oli ollut läheisempi kuin kuvitellakaan voisi. Korpin emä oli Ravenin toinen puoli, se jota ori jumaloi ja jonka puolesta tuo olisi antanut vaikka jokaisen ruumiinosansa ja sielunsakin kaupan päälle. Aluksi kaikki oli suurin piirtein ennallaan, tamma oli toki surullinen, mutta koska mielsi maailmaa eri tavalla jo siinä vaiheessa, ei tuo ollut mitenkään erityisen masentunut. Rastapäälle tuon emä oli läsnä, vaikka ei ollutkaan. Ravenkin oli lähes normaali, surullinen tottakai, mutta huolehti tyttärestään tunnollisesti, sillä niin orin puoliso olisi varmasti halunnut. Ajan mittaan surusta murtuneen orin päässä kuitenkin kypsyi hullu ajatus. Rodworit olivat kaiken pahan alku ja juuri, näin oli aina opetettu. Oli siis nahkasiipien syytä, että Ravenin rakastettu kuoli ja sitä oli tamma lauseellaan tarkoittanut, että Korpin olisi lahdattava jokikinen lepakko. Sanomattakin selvää, että ori oli täysin raiteiltaan.

Joka tapauksessa Raven piti kiinni tästä ajatuksestaan ja alkoi kouluttaa Korppia julmin tavoin joita ei olisi koskaan aikaisemmin harkinnutkaan. Kehittääkseen tamma kestävyyttä ori laittoi varsansa juoksemaan niin kauan, että jalat pettivät alka, puolustusta tämän piti harjoitella niin, että isä kävi säälimättä kimppuun. Korppi ei voinut kuin totella ja tottahan tuo vuosien kuluessa oppikin ehdaksi sotilaaksi. Raven koetti latistaa Korpin mielen, tehdä tästä tahdottoman orjan mutta siinä ori ei onnistunut. Korppi oli vahvasieluinen otus jo siihen aikaan ja Raven ei edes ymmärtänyt tytärtään tarpeeksi hyvin voidakseen käyttää oikeita kikkoja. Mutta fyysinen kidutus jatkui jatkumistaan, aina kun tamma teki virheen ja toisinaan vaikka ei tehnyt, isä rankaisi hakkaamalla. Niin jatkui jonkin aikaa, sillä aika ei ollut Korpille merkityksellinen asia. Se jatkui, jatkui, jatkui, eikä tamma laskenut vuosia eikä päiviä sillä jokainen päivä oli vain edellisen kopio, jokainen vuosi edellisen vuoden kopio. Mitä niitä laskemaan. Ainoa asia, josta Korppi haaveili oli vapaus. Vapaus tulla ja mennä miten mieli, tehdä mitä huvitti, mutta ei, Raven vahti kuin haukka jokaista keltakirjavan liikettä.

Lopullisesti Korpilla napsahti joskus viiden ikävuoden kieppeillä, kun Raven oli poikkeuksellisen pahasti hakannut tamman mitättömästä virheestä. Keltakirjava ei kuulemma ollut lentänyt tarpeeksi sulavasti ja se sai orin hakkaamaan varsansa pahempaan kuntoon kuin koskaan aikaisemmin. Silloin tamma päätti, että ei enää sietäisi moista käytöstä, ei koskaan enää ja pakenisi, vaikka se vaatisi tämän hengen. Parempi mullan alla vapaana kuin mullan päällä ikuisesti vangittuna. Korppi odotti kärsivällisesti yötä, jolloin tuon isä itsekin kävi nukkumaan, koska yleensä keltakirjava oli niin väsynyt, että nukkui auringonlaskusta auringonnousuun. Nyt tuo kuitenkin pakotti itsensä valvomaan, kunnes kuunsirppi oli kivunnut taivaalle ja tuo oli varma, että reitti oli selvä. Jäsenet täristen ja verta tiputellen tamma raahautui pystyyn ja nousi siivilleen hiljaa kuin itse yö, jättäen menneisyyden taakseen. Isäänsä tuo ei hennonnut tappaa, vaikka ori olikin kohdellut tätä julmasti aivan liian kauan, kykeni Korppi silti muistamaan onnelliset lapsuuden leikit ja hetket. Tamma tiesi, että Ravenissa oli jäljellä vielä sekin puoli. Ainakin vielä vähän aikaa.

Päästyään pakoon Korppi vasta tunsi olevansa elossa. Tamma valesi vailla päämärrää, ihaillen kaikkea vastaantulevaa, mutta vältellen eläviä olentoja. Ei järin luottamusta herättävää olla kuivuneen veren peitossa. Myöhemmin, kun keltakirjavan vammat olivat parantuneet tuo kohtasi monia, monia muita eläväisiä, mutta pettyi pahasti. Kukaan ei tuntunut Korppia ymmärtävän, kaikki katsoivat oudosti ja häipyivät vaivaantuneina tai avoimen inhoavina. Tamma ei ymmärtänyt, mikä oli vikana - tuo oli huomannut ajattelevansa asiat eri tavoin, mutta oliko se syy karsastaa keltakirjavaa kuin ruttoa ? Tänä aikana tuo törmäsi viiden hevosen joukkioon, joiden kanssa vietti viikon-pari, mutta ei kyennyt oikein ketään ymmärtämään, eikä jäänyt pidemmäksi aikaa. Nämä ehtivät tosin aloittaa Korpin kutsumisen Korpiksi, sitä ennen tamma oli ollut vain Rawelan. Jonkunlaisen etäisen ystävän sai chadraori Boreasta, mutta loppujen lopuksi tämäkin suhde oli jonkinlaista varjoleikkiä, Korpin yritys pakottaa itsensä ymmärtämään.

Jäätyään jälleen yksin tamma keskittyi vain pysyttelemaan piilossa. Liian monen karvaan pettymyksen jälkeen ei Korppi edes halunnut enää olla kenenkään ystävä, toveri tai kaveri vaan eleli täysin vailla seuraa, jollei oteta lukuun muutamia satunnaisia tuttavuuksia joista kaikki toimivat kuten keltakirjava oli olettanutkin; häipyivät vaivaantuneina paikalta. Eipä yksinolo Korppia haitannutkaan, ainahan tuo oli yksin elänyt, mutta ei se nyt vallan riemastuttanutkaan rastapäistä. Se, joka kuitenkin pidempään tämän luona viihtyi ei ollut tammalle suinkaan mieluisa vieras. Tuo vieras sattui olemaan keltakirjavan isä, joka tuli tiedottamaan karanneelle kakaralleen, että oli juonitellut tämän sotilaaksi - Korppi tiesi heti, että se oli Ravenin kosto, sillä ori tiesi varsin hyvin, että tytär ei sotilaaksi halunnut. Tamma raivostui isälleen ja hetke mielijohteesta kävi kimppuun. Ori tietenkin puolustautui, mutta ei yllätyksekseen pärjännytkään. Kun Raven lopulta tajusi, että ei selviäisi hengistä, anoi tuo armoa, mutta sellaista ei Korppi enää siinä vaiheessa halunnut antaa. Isä oli heittänyt pois viimeisenkin mahdollisuutensa olla tammalle oikeasti isä ja niin kohtasi Raven loppunsa.

Korppi ei juurikaan tekoaan katunut, ei myöskään surrut isäänsä vastoin kai kaikkia järjen lakeja, mutta eivät ne toisaalta tuon kohdalla olleetkaan samoja. Kauan tamma märehti, erotako vaiko jatkaa siinä asemassa, jonka isä oli hankkinut. Lopulta keltakirjava tuli siihen tulokseen, että sotilaana jatkaisi. Koskaan ei tuo ollut tavannut lauman johtohahmoja ja uskoi, että nämä ehkä suuttuisivat ja erottaisivat rastapään kun tuo ilmoittaisi kantansa. Eikä Korppi sen puoleen vielä tiennyt mitään sotilaana olosta. Elämä soljui tavalliseen tahtiinsa eteenpäin, joskin tamma sosialisoitui hiukan enemmän, vaikka ei edelleenkään oikein ymmärtänyt ketään tai kukaan ei ymmärtänyt keltakirjavaa. Asian käänsi päälalelleen välillisesti sota, mutta varsinaisesti chadraori B52. Rodworien ja chadrojen välille syttynyt sota imaisi tietenkin mukaansa myös pienikokoisen keltakirjavan tamman, josta tuli rintamakarkuri. Korppi ei ennen ollut kammonnut tappamista eikä nytkään väkivaltaa tai kuolemaa pelännyt, mutta listittyään kaksi nahkasiipeä ei tamma enää voinut jatkaa vaan pakeni.

Ei keltakirjava itsekään ymmärtänyt miksi ei enää kestänyt edes ajatusta tappamisesta, vaikka muuten kyllä kykeni satuttamaan ketä tahansa. Sekavana ja verissään tuo lensi laguunille. Paikalle oli kuitenkin ensin ehtinyt eräs toinenkin, B. Korppi jäi jutustelemaan orin kanssa unohtaakseen ikävät asiat ja hämmästyksekseen huomasi toisen myöskin jonkinlaiseksi outolinuksi. Jäykkä ja ilmeetön B sai tamman tuntemaan olonsa kerrankin vapautuneeksi ja rauhalliseksi ja tuntemaan, että kerrankin joku ymmärsi tuota. Korppi tunsi kuitenkin velvollisuudekseen selvittää miten sodassa oli käynyt ja niin kaksikko erosi - toisaalta tulevaa ajatellen se oli tammalta ehkä typerin veto ikinä. Keltakirjava sai tietää, että sulkasiivet olivat hävinneet ja ettei yksikään chadra saanut poistua mailtaan. Siltikin pitkän ja vaivalloisen yrittämisen jälkeen Korppi oli onnistunut livahtamaan aina hakkuualueelle asti, päästäkseen itse katsomaan tilannetta. Tamman kuitenkin yllätti musta hylkiöori, joka hetken mielijohteesta päätti raiskata keltakirjavan. Rastapää pakeni takaisin sulkasiipien alueelle täysin hajotettuna.

Ei kannata leikkii aivan kaikilla
jotkut ei anna pätkääkään siimaa
Paljon voit saada mut kaikkee et kuitenkaan
Kun koiran lailla seuraat sun kiimaa


>> suhteet
tyhjennetty 06.07.2010, jäljelle jätetty vain tällä hetkellä pelattavat ja tärkeimmät

tavatut: Jigsaw, B52, Echilos, Hautalintu
ystävät:
luotetut:
kunnioitetut:

ei pidä:
vihaa: Echilos

ihastus:
rakastaa:
puoliso:

jälkeläiset: t. Sastriel (i. Echilos, ei syntynyt)

Maalaat mun roudalle
värit joista mä tunnen sen
Pienimpiinkin kohtiin
teet puolikkaan ihmisen


>> mielipiteitä tärkeimmistä tavatuista
B52: tähän mennessä ainoa, joka on aivan oikeasti tuntunut ymmärtävän Korppia. tuntee hämmennyksensekaista tärkeydentunnetta oriin.
Echilos: inhoaa yli kaiken orin raiskattua Korpin.
Sastriel: tuloo

Mä en koskaan pelännyt seuraavaa aamua vaan viimeistä iltaa
Helpompaa on pölynä lattialla kuin patsaana vasaran alla


>> pelit
Alone I break // B52
kesken.

Päivästä päivään levoton tuhkimo tekee itsestään marttyyrin // Hautalintu
kesken

Pidä kiinni ettet pelkää // Echilos
Korppi hiippailee hylkiöiden alueella selvittäänkseen sodan tilanteen, kun törmää pienessä metsänpahasessa hylkiöoriin, joka ei päästä tammaa luvattomilta teiltä ehjänä. Raiskattuaan keltakirjavan hylkiö poituu paikalta.

Nothingness // Jigsaw
Tapaa uudelleen Jigsin, joka on varsin sekavassa tilassa ja ajaa myös tamman oudolla käytöksellään ahdistuksen ja paniikin partaalle. Totaalisen sekaisin Korpin Jigs saa yhtäkkisellä rauhoittumisellaan ja tietämättään luo kuilun näiden kahden välille. Lopulta Jigs poistuu, samoin kuin Korppi.

vanhemmat pelit
Juonipaljastus:
There's something I want to forget but there is no one who could help me.. // Sekavana sodasta palattuaan Korppi tapaa lagunilla hieman jäykän chadraorin, B52'n, jonka kanssa tulee odotettuakin paremmin toimeen. Kaksikko keskustelee ties mistä, kunnes tamman on pakko lähteä setvimään asioita sotilaana.

Touch the ground, son // keskeytetty

This is the year where hope fails you (sotapeli) // Korppi sai vihdoin kutsun mukaan sotaan ja sinne tamma menikin. Sotakapteenin käskyn jälkeen tamma hyökkäsi kahden rodworsotilaan kimppuun ilmassa ja mursi ensin toisen leuan, sitten tiputti tämän taivaalta. Lopulta tiputti toisenkin taivaalta, vaikka kärsikin taistelun lomassa itsekin vammoja (kaksi viiltoa selkäänsä, viillon poskeen, puremat kaulaan ja takaseen). Loppujen lopuksi Korppi kauhistui aiheuttamiaan kuolemia ja karkasi vaikka sotaei lopussa ollutkaan.

Kärsimysten kakofonia // Tapasi vuorella kummallinen Fall Foliage -nimisen tamman joka halusi tietää tunsiko Korppi Decodea tai Wiccaa.

Cicera ce jada Sefija sunta // Tapaa pitkästä aikaa ystävänsä Borean joka on julistautunut hylkiöksi. Vaihtavat tietojaan elämästään Korpin lähdön jälkeen ja viettävät muutenkin aikaa yhdessä. Tamma saa tietää Decoden kuolleen ja on asiasta iloinen. Ystävysten hetken keskeyttää kuitenkin sotilas joka saapuu hakemaan Korppia sotaan.

Don't try to stop me, I'm not here anymore... [K-] // Törmäilee pariinkin vanhaan tuttuunsa Acad-putouksella. Emphaticaan ja Jigsiin, jonka kanssa pelasti lentämättömän rodwororin. Paikalle tömähtävät myös tuntematon chadratamma ja rodworori, joihin Korppi ei juuri huomiota kiinnitä. Emphatica loikkaa alas jyrkänteeltä, mikä saa tamman vihaamaan vanhaa tuttuaan. Sen lisäksi Jigsin mielestä on hauskaa, että Athe kuoli ja niinpä Korppi muistutti tuota velastaan.

Flying Away // Kesken vahtivuoronsa rajalla törmää Korppi kahteen nuoreen rodworiin joita alkaa tylsyyksissään solvata. Toinen näistä koettaa lentää tamman kimppuun ja toinen koettaa myös lentää vaan tippuukin rotkoon. Yhteistuumin Korppi ja vieras rodwortamma pelastavat putoavan orin ja loppujen lopuksi keltakirjava häipyy paikalta.

Vain yksi nimi. // Kuumilla lähteillä törmää hylkiöori Meleceshiin ja vanhaan tuttuunsa Decodeen joka ei muista Korppia. Jonkin tyhjänpäiväisen höpinän jälkeen nämä lähtevät yksi kerrallaan paikalta.

Golden Nuggets ! Or not. // Tapasi rotkolla ihan mukavan rodwortamma Pandoran jonka kanssa jutteli henkeviä ja vähemmän henkeviä.

Luota siihen, pidä kii uskostasi ihmisiin
mut joku sutkin vielä käännyttää
Enkä mä ole ensimmäinen joka otteensa menettää
Enkä viimeiseksikään taida jäädä


>> hahmosta
Korppi luotu 15.08.2009

Korppi on äärettömän rakas hahmo meikäläiselle, ei ehkä kaikkein helpoin pelata aina, kun en itsekään ole varma miten otus mihinkin suhtautuu, mutta loppujen lopuksi ehkä mukavin hahmo jolla olen ikinä pelaillut. Korppi tulee mitä luultavimmin elämään niin kauan kuin jatkan roolipelausta, tämä on sellainen otus jota en henno hylätä vaikka välillä onkin kausia, ettei meinaa Korpilla pelaus onnistua millään.

Maalaat mun roudalle
värit joista mä tunnen sen
Pienimpiinkin kohtiin
teet puolikkaan ihmisen


>> fan-art
Rawelan (Tildy) Korppi-11

Laulat mun haavoille
sielunmessusi valkoisen
Tiedät niin tarkalleen
mihin nuottiin kätken sen


MUUTA
pelaaja - Tildy
Korppi ja oheistuotteet © Tildy, vanuarteissa lukee
lyriikat © Apulanta


Viimeinen muokkaaja, Tildy pvm La Joulu 11, 2010 10:16 am, muokattu 44 kertaa
Tildy
Tildy
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1111
Ikä : 26
Paikkakunta : pyöreän huoneen nurkassa
Registration date : 24.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Rawelan (Tildy) Empty Vs: Rawelan (Tildy)

Viesti kirjoittaja Tildy lähetetty Ti Elo 18, 2009 6:22 pm

18.08.2009
- Suhteet ja pelit päivitetty
- Menneisyys päivitetty
- Asema vaihdettu
Tildy
Tildy
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1111
Ikä : 26
Paikkakunta : pyöreän huoneen nurkassa
Registration date : 24.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Rawelan (Tildy) Empty Vs: Rawelan (Tildy)

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty Ke Elo 19, 2009 7:22 pm

TÄH, sotilaaksiko sä tän kurjan lykkäsit? Teit Borean bestiksestä Riloksen nuoleskelijan... ai ai ai... nyt ei mene enää kovaa...

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Rawelan (Tildy) Empty Vs: Rawelan (Tildy)

Viesti kirjoittaja Tildy lähetetty To Elo 20, 2009 1:22 pm

ei ole nuoleskelija se, hyvin vihainen on moisesta asiasta ;<
Tildy
Tildy
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1111
Ikä : 26
Paikkakunta : pyöreän huoneen nurkassa
Registration date : 24.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Rawelan (Tildy) Empty Vs: Rawelan (Tildy)

Viesti kirjoittaja Tildy lähetetty Su Syys 20, 2009 4:32 pm

20.09.2009
- suhteet ja pelit hahaa
Tildy
Tildy
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1111
Ikä : 26
Paikkakunta : pyöreän huoneen nurkassa
Registration date : 24.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Rawelan (Tildy) Empty Vs: Rawelan (Tildy)

Viesti kirjoittaja Tildy lähetetty Ti Loka 20, 2009 5:22 pm

20.10.2009
- suhteet ja pelit päivitelty
Tildy
Tildy
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1111
Ikä : 26
Paikkakunta : pyöreän huoneen nurkassa
Registration date : 24.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Rawelan (Tildy) Empty Vs: Rawelan (Tildy)

Viesti kirjoittaja Tildy lähetetty Su Marras 01, 2009 12:20 pm

01.11.2009
- pelit ja suhteet
Tildy
Tildy
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1111
Ikä : 26
Paikkakunta : pyöreän huoneen nurkassa
Registration date : 24.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Rawelan (Tildy) Empty Vs: Rawelan (Tildy)

Viesti kirjoittaja Tildy lähetetty To Joulu 10, 2009 7:06 pm

10.12.2009
- pelitsuhteet
Tildy
Tildy
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1111
Ikä : 26
Paikkakunta : pyöreän huoneen nurkassa
Registration date : 24.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Rawelan (Tildy) Empty Vs: Rawelan (Tildy)

Viesti kirjoittaja Tildy lähetetty To Tammi 07, 2010 7:09 pm

07.01.2010
- pelit plus suhteet
- ilimoitus
Tildy
Tildy
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1111
Ikä : 26
Paikkakunta : pyöreän huoneen nurkassa
Registration date : 24.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Rawelan (Tildy) Empty Vs: Rawelan (Tildy)

Viesti kirjoittaja Tildy lähetetty Ti Tammi 12, 2010 6:36 pm

12.01.2010
- kaksi uutta kuvaa !
Tildy
Tildy
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1111
Ikä : 26
Paikkakunta : pyöreän huoneen nurkassa
Registration date : 24.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Rawelan (Tildy) Empty Vs: Rawelan (Tildy)

Viesti kirjoittaja Tildy lähetetty Ti Heinä 06, 2010 10:26 am

06.07.2010
- pelit ja suhteet päivitetty
- edellisten listaustapa muutettu
- suhteita tyhjätty
- pieniä muutoksia ulkoasuun
Tildy
Tildy
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1111
Ikä : 26
Paikkakunta : pyöreän huoneen nurkassa
Registration date : 24.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Rawelan (Tildy) Empty Vs: Rawelan (Tildy)

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa