Pony blues

Siirry alas

Pony blues Empty Pony blues

Viesti kirjoittaja Rusina lähetetty Su Elo 16, 2009 7:49 pm

//Joo anteeksi otsikko :D Coren ja Borea tänne//

Erikoinen, sinikirjava hevonen liiti taivaalla, kaunista sinistä taivasta vasten. Pian sineen piirtyi myös vesipatsas, joka kohosi suoraan maasta. Vesi oli höyryävän kuumaa, ja lentävä tamma pysyi siitä välimatkan päässä. Auringonvalo kuulsi valeiden nahkasiipien läpi.

Pandora lähti kieppumaan alaspäin. Se kaarsi laajaa ympyrää aina alemmas, alemmas väistellen suihkuja. Kuumat lähteet olivat kiehtovia, kuten hylkiöiden alueet ylipäätään. Sininen oli aina viihtynyt monilla eri alueilla, yleensä niillä jotka kiellettiin.
Kohta nahkasiipinen painoi kavionsa maahan, se oli huomannut yhden aukon muutamien metrien päässä, ja maa värähteli niin, että oli jälleen odotettavissa luonnon taideteos. Pian sieltä suihkusikin korkea vesipatsas, ja Pandora astui muutaman askeleen taaksepäin. Sen kasvoilla oli hymy, tällaisen takia kannatti lennellä muillakin kuin tutuilla ja turvallisilla alueilla. Vaikka hänhän oli syntynytkin hylkiöiden alueilla.
Tammasta tuntuikin silloin tällöin siltä, ettei hän kuulunut Rodworin laumaan. Vaikkei sen enempää chadraankaan. Ulkonäkönsäkin takia. Vaaleansiniset silmät kävivät siivissä, valkoisessa nahassa ja jäänsinisissä siipirangoissa.

Mahtaisiko Pandora törmätä täällä kehenkään? Hylkiöihin? Se ei muuten olisi ongelma, ainoa pikku juttu oli joidenkin hylkiöiden katkeruus kaksisiipisiä kohtaan... Ja tietysti, löytyihän kaikista joukkioista erilaisia parsoonia.
Rusina
Rusina
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1274
Ikä : 25
Registration date : 31.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Pony blues Empty Vs: Pony blues

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty Su Elo 16, 2009 8:12 pm

// Yritän juuri pohtiua mikä pandora olikaan rodejaan... //

Borea lensi villisti eteenpäin. Pitkä matka oli todella rasittanut sitä. Se oli lentänyt rotkolta saakka, täyttä vauhtia, niin kovaa kuin vain siivistään sai iskettyä irti. Vauhti oli hurmaava, mutta tuska voimien loppumisesta hiipi Borean mieleen sekunti sekunnilta. Orin tulisi löytää Glenna! Lopulta väsymyksen vastus kävi liian suureksi. Borea aloitti laskeutumisen, mikä oli taidokas väsymyksestä huolimatta. Kaarrokset olivat laajoja ja väistelivät vesipatsaita hyvin. Borea yritti terästää itseään, ei ollut hyväksi polttaa sulkiaan juuri tänään... Ori tarkkaili ympäristöään, sitten se huomasi toisen chadran alapuolellaan. Ainakin värien mukaan se oli hyvin chadramainen. Hyvin samantyyppinen kuin Borea itse. Ori teki tiukan kaarroksen suoraan toista kohti. Mitä lähemmäs se tuli, sitä selvemmin se koki toisen olevan tamma. Mutta juuri lentäessään parin metrin korkeudessa tamman yli, Borea tajusi toisen nahkasiipiseksi. Kuitenkin laskua oli mahdoton pysäyttää enää.

Kaviot kopsahtivat kovaan maahan, kun Borea teki hallitun laskun kovasta vauhdista, aivan tamman lähelle. Se käännähti heti kasvot kohti tammaa ja otti hyökkäävän asennon. Boreaa ei yllätettäisi enää toistamiseen!

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Pony blues Empty Vs: Pony blues

Viesti kirjoittaja Rusina lähetetty Su Elo 16, 2009 8:23 pm

Vesiryöppy lakkasi, pisaroi maahan. Aukko oli taas pelkkä aukko.
Näytöksen ollessa ohi tamma tuli vilkaisseeksi taakseen ylös, ja huomasi jonkun lähestyvän. Tuolla orilla ei ollut siipirikkoisuudesta tietoakaan. Sen lento oli taidokasta, varmasti taidokkaampaa kuin Pandoran. Eiväthän rodworit olleet ikinä voittaneet chadroja lentämisessä.
Tämä sulkasiipi oli laskeutunut aivan lähelle. Pandora otti epäröivän askeleen taaksepäin toisen näyttävän olevan hyökkäämäisillään. Tamma kohotti valkosiet siipensä varuillaan ja tarkasteli tulokasta. Sinistä siinäkin oli, se oli samankorkuinen kuin Pandora...
Mutta mitä tuo aikoi? Ehkä se oli harvinaisen rodworvihainen yksilö ja aikoisi silputa tummansinisen siihen paikkaan. Sitä ei kyllä tehtäisi taistelutta.
Tamman asento ei ollut yhtä hyökkäävä kuin orin, se oli enemmänkin puolustautuva.
"Kuka sinä olet?" Pandora yritti kokeilevasti, ei ilkeästi, ei vihaisesti. Hieman epäluuloisesti, ja sekin johtui toisen hyökkäävyydestä.
Rusina
Rusina
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1274
Ikä : 25
Registration date : 31.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Pony blues Empty Vs: Pony blues

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty Su Elo 16, 2009 9:38 pm

Borea tunnusteli maata jalkojensa alla. Se oli kovaa, eikä siitä saanut kunnon otetta. Borea tuijotti tammaa. Heti kun se laittoi merkille tamman rauhallisen ja apähyökkäävän sävyn, se rentoutui, veti siipensä kyljilleen ja itsensä seisovaan asentoon. Hetken ajan Borea tarkasteli toista. Hieman oudon värinen rodworiksi, mutta ei varmaankaan hylkiö... Ori pohdiskeli itsekseen. Sitten tamma esitti kysymyksensä.

"Borea, anteeksi hyökkääväisyyteni, en ollut varma omasta kannastasi". Borea piti ännensävynsä kohteliaana ja oikeasti pahoittelevana. Se ei pitänyt rodeja automaattisesti vihollisina ja tämä tamma oli kuitenkin jollain tapaa ystävällisen oloinen. Älkää edes kysykö mistä Borea sai moista päähänsä. Ori soi tammalle hymyn, se oli miellyttävä ja ystävällinen, eikä luisunut flirttiin, sitten ollenkaan.

// sori että kesti //

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Pony blues Empty Vs: Pony blues

Viesti kirjoittaja Rusina lähetetty Ma Elo 17, 2009 2:40 pm

Ori tuntui rauhoittuvan. Toinen olikin vain varovainen, ainakin antoi ymmärtää niin. Pandorasta tuntui, että sinetävään voisi luottaa. Tamma veti omatkin siipensä kyljilleen.
Vieras katseli hetken tammaa, mutta Pandora ei antanut sen häiritä. Harva jätti katselematta, värit eivät tosiaan olleet niitä tavallisimpia... Joskus tammasta tuntui että hän oli ruma eikä kuulunut joukkoon, ei kumpaankaan. Mutta useimmiten Pandora lopetti murehtimisen pian ja lensi taas eteenpäin.

Pian ori esitteli itsensä, oikein kohteliaasti vieläpä. Nahkasiipinen kohotti kulmaansa uteliaana. Se vastasi Boreaksi esittäytyneelle myöskin kohteliaana:
"Eipä tuo mitään. Koskaan ei voi tietää millaista porukkaa täällä kulkee. Minä olen Pandora." Tammakin vastasi hymyyn. Sen hymy oli luonnostaan leikkisämpi ja eläväinen, kun taas chadra hymyili hillityn miellyttävästi.

Mitäköhän ori täällä puuhasi? Tuskin ainakaan hätyytteli rodworeja.
Sitten vasta Pandora tajusi, kuinka kohtelias ori olikaan ollut, ja tamma sille. Tällaisesta käytöksestä saisi siipensä irti, mutta sininen ei ikinä ollut ollut kovin harkitsevaa ja nöyrää tyyppiä.

//ei mtn, munkin piti eilen lähtee//
Rusina
Rusina
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1274
Ikä : 25
Registration date : 31.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Pony blues Empty Vs: Pony blues

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty Ma Elo 17, 2009 6:01 pm

Borea oli tyytyväinen tamman mukavaan reaktioon ja hymyyn. Ehkä sekään ei ollut kovin laumakunnioittavainen? Tai sitten oli... Borea vilkaisi ympärilleen. Hylkiöiden alueilla oli turhan usein muitakin chadroja ja tästä tilanteesta kiinni jääminen ei tuottaisi Borealle kovin hyvää menestystä. Samalla Borea laittoi merkille tamman pohdiskelevan mielentilan. Ehkä se juuri kävi päässään samaa kysymystä Borean uskollisuudesta kuin Borea tamman.. Se sanoi nimekseen Pandora. Kaunis nimi... Ori otti askeleen lähemmäs ja siristi silmiään tarkastelevasti.

"Etpä taida olla rajaakunnioittavimmasta päästä?" Ori virkkoi viileällä, mutta leikkisällä äänensävyllä. Sitä huvitti tilanne. Omalla tavallaan tamma oli siitä kaunis.

"Ei sillä.. minusta voisi käyttää termiä... Kapinaallinen". Borea lausahti sanat naurahtaen, joskus totuuden kertominen oli harvinaisen huvittavaa ja vapauttavaa.. niin helppoa...

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Pony blues Empty Vs: Pony blues

Viesti kirjoittaja Rusina lähetetty Ma Elo 17, 2009 6:14 pm

Vielä äsken niin siniselle taivaalle alkoi kerääntyä pilviä. Muutamien metrien päässä suihkulähde purkautui jälleen, ja sininen vilkaisi sitä nopeasti.

Pandora tarkasteli oria, sininen merkki päässä, hienot, valkeat siivet... Ja se näytti komealta katsellessan tammaa. Chadra.

"Ja miksiköhän minä sen sinulle kertoisin, Borea?" tamma sanoi lähes ilkikurisesti. Kuitenkin, kuullessaan toisen tunnustuksen, se suostui sanomaan:
"No, ehken minäkään oli aivan mallikelpoisimmasta päästä... Miltään puolelta." Tamma kohautti olkiaan kuin pahoitellen, virnistäen kuitenkin.
"Olet näköjään kuitenkin yhä Chadran laumassa, siivistäsi päätellen? Ei siis kunnon kapinaa vielä vai?"

//sry lyhyyt//
Rusina
Rusina
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1274
Ikä : 25
Registration date : 31.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Pony blues Empty Vs: Pony blues

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty Ma Elo 17, 2009 7:47 pm

Borea kohotti hiukan kulmiaan, tämä smal-talk alkoikin käymään aika mielenkiintoiseksi. Borea kohotti katseensa hetkeksi tauvaalle. Kauniita kumpupilviä. Osa hieman tummempia, ehkä kaksikko saisi pian sadetta. Borea hymyili, se rakasti sadetta ja ukkosta. Se oli jotain mikä viisikolle yli yhteistä.

"Chadra... valitettavasti. Tosin ei tätä huvia kauaa kestä.. Liityn hylkiöihin varmaankin vapaa-ehtoisesti jos asioihin ei ole tulossa muutosta. Itse asiassa yksi ystäväni kokoaa vallankumoukseen jäseniä.. varmaan liityn heihin". Borea puhui mahdollisimman anonyymisti. Se ei halunnut Decodelle ongelmia, mutta tamma ei vaikuttanut oikein valveutuneelta laumasuojelijalta, ehkä se olisi kiinnostunut lopettamaan chadrojen ja rodien väliset kiistat? Niin kuin Boreakin oli.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Pony blues Empty Vs: Pony blues

Viesti kirjoittaja Rusina lähetetty Ti Elo 18, 2009 4:46 pm

Pandora kuunteli, Borea tuntui melko luottavaiselta. Tamma itsekään ei tuntenut enää lainkaan epäluuloa sulkasiipeä kohtaan. Orin jutut olivat kiinnostavia, sininen nauroi mielessään, jos johtajat tietäisivät mitä kaikkea heidän suorien selkiensä takana puuhattiin... Mutta eivätpä tienneet, eihän sotilaitakaan ollut tarpeeksi pitämään laumoja silmällä. Borean ystävän idea kuulosti varsin houkuttelevalta, elämää ilman laumarajoja... Tosin silloin ei tällainenkaan tapaaminen enää tuottanut sitä kutkuttavaa jännitystä, vaaraa... Vaikka ainahan sitä jotain muuta keksisi.
"Kuulostaa aika radikaalilta. Vaikka toisaalta..." hetken Pandora tarkasteli orin kasvoja, kannaittasikohan puhua näin avoimesti..? "...kyllä minäkin olisin valmis hylkiöksi, jos minulla olisi siihen tarpeeksi merkityksellinen syy."

Muutama keveä pisara tipahti taivaalta tamman kasvoille. Sen enempää niitä ei kuitenkaan tullut, ainakaan vielä.
Rusina
Rusina
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1274
Ikä : 25
Registration date : 31.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Pony blues Empty Vs: Pony blues

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty Ke Elo 19, 2009 7:38 pm

Borea silmäili tammaa tarkasti sen antaessa Borealle vastauksensa. Vai että olisi toinenkin radikaalin perään... Borea pohdiskeli hetken itsekseen, samalla näyttäen sekä vakavalta, rauhalliselta, kylmältä ja iloiselta. Orin ajatukset kiersivät kehää, se ei ollut aivan varma mitä tekisi toisen kanssa. Mitä sen pitäisi tehdä?

"Vai olisi neiti valmis kapinoimaan?" Borean kasvoilla kareili hetkellinen epäuskon ilme, hymyn kera. Se silmäili rodwortammaa kaikessa rauhassa ja tuijotti sitä syvälle silmiin. Se halusi rankempia todisteita, se janosi tietoa toisesta ja sen tarkoitusperistä.

Tunnelman katkaisi äänet kauempaa. Borean erityisen hyvä kuulo nappasi askeleet metsän suunnalta. Rodworin vai Chadran.. vai hylkiön? Borean korvat osoittivat metsään ja sen silmät hakivat jotain todisteita korvilleen. Orin huomio oli nyt täysin poissa tammasta. Jos tulija olisi chadra.. ai ai... Borean täytyisi vetää pieni show, mutta koska kaksikko oli puolueettomalla määperällä, ei syytä rähinään varsinaisesti ollut. Sitten Borea näki liikettä. Lehtien välistä se näki jotain tuttua. Decode? Ori oli piiloutunut pusikkoon hyvin, eikä sitä erottanut helpolla. Decode etsi Boreaa? Sepä sattui...

// Hieman extremeä peliin. Mutta kysympä näin. Voidaan ohittaa Decode niin, että en Pandora ei huomaa sitä ja keskustelu jatkuu. Tai sitten Decode ryhtyy kolmanneksi osapuoleksi osittain. //

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Pony blues Empty Vs: Pony blues

Viesti kirjoittaja Rusina lähetetty La Elo 22, 2009 4:17 pm

Sininen katseli toista sen ilmeisesti pohdiskellessa jotakin. Välillä tamman katse eksyi höyryäviin kuoppiin, välillä taivaalle. Olisi hyvä pitää ympäristöä silmällä, tännehän todellaa saattaisi eksyä vaikka vartija. Sitten Pandoran siniset silmät kohtasivat taas Borean kasvot.

Epäilikö Borea häntä jotenkin? Sen syväluotaavat silmät tuntuivat etsivän kuin todisteita jostain. Mutta vain ori itse tiesi mistä.
"Kuten jo sanoin, jos minulla olisi syy." Totta kai tamma jotain pientä, kuten tämänkin keskustelun, se saattoi tehdä pelkässä seikkailunhalussaan. Mutta sitä tamma ei osannut määritellä, kuinka isoja riskejä olisi valmis ottamaan, ja millaisesta palkinnosta...
Nyt chadra huomasi jotain. "Mitä nyt?" Pandora kysyi hiljaa, varmuuden vuoksi. Tammaa ei hermostuttanut ainakaan vielä, kohta siihen saattaisi olla syytä... Tai sitten ei.
Nahkasiipikin katsoi samaan suuntaan kuin ori, rypisti sitten kulmiaan ja vilkaisi Boreaa kysyvästi, kertoisi nyt mitä se näki?

//Mulle käy kummin vaan, vois olla ihan jännä jos se tulis mukaan... Tuskin se hirveesti haittaa jos se sen verran piipahtaa?//
Rusina
Rusina
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1274
Ikä : 25
Registration date : 31.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Pony blues Empty Vs: Pony blues

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty La Elo 22, 2009 4:25 pm

// ok, mun pitää varmaan ruveta vähän taukoilemaan täältä Loraniasta.. Jotkut pelit on saanut mun pinnan kiristymään ihan oikeasti.. //

Borea tarkasteli tilannetta. Rodwor, Chadra ja Hylkiö... Hmm.. siitä voisi tulla mielenkiintoista. Sinivalkoinen ori tuijotti yhä kasvustoon ja odotti. Hetken ajan se vain odotti. Sitten toinen ori teki päätöksensä. Musta, rodworsiipinen, suurikokoinen ori asteli esiin puiden joukosta. Decode näytti niin rodworilta... Borea tuijotti ystäväänsä. Sitten se muisti, että tammahan oli kysynyt jotain. Miten se tamma tähän nyt reagoisi? Toisaalta Pandora varmaan luuli Decodea rodworiksi... Ja varmaankin vielä vartijaksi.

Hiljaisuuden rikkoi ensin Decode. "Hei Hyperboreak." Mustan ääni oli viileä ja ystävällinen. Se puhutteli Boreaa sen kokonimellä, sillä se oli se mitä viisikko oli aikoinaan käyttänyt. Sitten Decode otti muutaman askeleen eteen päin. Sen silmät siirtyivät vieraaseen tammaan. Se oli hieman erikoisen näköinen, mutta silti aika selkeä rodwor. Seuraavat sanansa se osoitti sille.

"Keskeytinkö jotain... Anteeksi, en tiedä nimeäsi." Ulkopuolisen silmin tilanne oli erittäin sekava. Musta rodwororin näköinen olento puhutteli chadraa nimellä ja sen jälkeen puhui kuin olettaisi paikalla olijoidenkin olleen ystäviä keskenään.

Borea tuijotti eteensä, eikä osannut sanoa juuri mitään. Se pohti hetken olisiko turvallista paljastaa Decoden nimi, mutta tiesihän Pandorakin nyt Borean koko nimen. Joten ennen kuin pandora ehtisi vastata Decodelle Borea avasi suunsa.

"Hei Decode, et keskeyttänyt"

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Pony blues Empty Vs: Pony blues

Viesti kirjoittaja Rusina lähetetty La Elo 22, 2009 4:51 pm

//Auts, ok.//

Ei Borea vastannut, tuijotti vain tiivisti pusikkoa. Mutta pian itse tuijotettava astui esiin, Pandoran olisi voinut huomata kalpenevan ellei sen tummansininen karva olisi peittänyt sen ihoa. Mitä ihmettä hän nyt tekisi, tuo rodwor, joka voisi olla kuka vain, oli yllättänyt hänet juttelemasta chadralle, mistäpä muusta kuin vallankumouksesta! Nyt Pandora ymmärsi miltä tuntuisi jäädä jostain kiinni.
Tamma ehti jo ruveta miettimään vaihtoehtoja, miten toimia, kun tapahtui jotain yllättävää. Vieras puhutteli Boreaa nimeltä?! Tosin eri nimeltä, sininen vilkaisi chadraa, kertoiko se kaikille eri nimen? Oliko ori valehdellut hänelle? Jos oli, saattaisi koko touhu olla yhtä hyvin ansaa...
Toisen, oletetun rodworin vielä tiedustellessa oliko keskeyttänyt, Pandoralta oli karata tilanne hallinasta, mitä ihmettä nyt tuohonkin taas vastaisi?
Onneksi Borea ehti ensin, orit tunsivat toisensa. Decode, Hyperboreak. Pandora ei enää tiennyt mitä sen olisi pitänyt tehdä, tamma tuijotti hetken Decodea, katsoen sitten taas Boreaan. "Mikä sinun oikea nimesi on?" sininen melkein kivahti, se ei ollut enää yhtään mukana juonessa. Tamma oli pudonnut kärryiltä eikä voinut sietää tällaista tietämättömyyttä.
Rusina
Rusina
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1274
Ikä : 25
Registration date : 31.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Pony blues Empty Vs: Pony blues

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty La Elo 22, 2009 5:01 pm

Borea tunsi olonsa vaivaantuneeksi. Se tunsi oelvansa Pandoralle anteeksi pyynnön velkaa ja samalla se todella hlusi tietää mitä Decode halusi. Valko-sininen silmäili toisia vuorotellen, miettien kummalle selittäisi ensin. Pandora ehti kuitenkin avaamaan suunsa ensin.

"Borea on kutsumanimeni, se tulee Hyperboreakista." Sulkasiipi oli vähän hämillään tilanteesta ja siitä miten sekava se oli. Se pälyili Decodeen apuapyytävästi ja toivoi että tummanpuhuva voisi selittää mistä on kyse, ihan Borealle itselleenkin.

Decode silmäili kaksikkoa. Se ei juurikaan miettinyt ihmeempiä, eikä varsinaisesti ollut etsinyt Hyperboreakia, mutta oli iloinen löytäessään orin. Mustanpuhuva laittoi kuitenkin merkille myös tamman hermostumisen. Tilanne ei tainnut sittenkään olla sille ihan luonnollinen, Hyperboreakinkaan kanssa. Seuraavat sanansa Decode osoitti yhä tammalle.

"En tiedä keventääkö tämä mieltäsi ollenkaan, mutta en ole rodwor, olen hylkiö. Hyperboreak on nuoruuden ystäväni, emme ole tavanneet aikoihin, mutta toisaalta tämä sattui ihan sopivaan aikaan. Mutta myönnän kyllä että kuulin keskustelustanne suurimman osan". Decoden ääni oli rauhallinen ja viileä. Sen puhetapa oli sen luonnollinen ja määrätietoinen, mutta nyt sillä oli myös selkeä tavoite: Saada tamman olo hieman varmemmaksi. Kyllä Decode saattoi kuvitella miltä tammasta tuntui: Olla nyt kahden 'vihollisorin' ympäröimänä.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Pony blues Empty Vs: Pony blues

Viesti kirjoittaja Rusina lähetetty La Elo 22, 2009 5:09 pm

Pandora nyökkäsi hyväksyvästi, ehkei ori vain ollut tahtonut paljastaa koko nimeään, olihan hän puhunut vähintäänkin arveluttavasta aiheesta. Eikä Boreakaan vaikuttanut olevan ihan tilanteen tasalla, sen katseista toiseen oriin päätellen.

Tamma kääntyi nyt Decodeksi mainitun puoleen, mikä hän olisi orejaan? Tummanpuhuva alkoikin kertoa äänellä, joka vakuutti Pandoraa.
Sininen kuunteli tarkkaan, vai ystäviä. Ja hylkiö.
"Kiitos, kyllä kevensi." tamma totesi suorasukaisesti ja varmasti. Nyt se oli saanut selkeytettyä tilannetta itselleen, tilannetta joka selityksestä huolimatta oli hieman kummallinen.
Tamma katsoi taas sinivalkeaan.
"Anteeksi, Borea, minä vain... Häkellyin." Pandora pahoittelu tiuskimistaan orille lyhyesti.
Rusina
Rusina
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1274
Ikä : 25
Registration date : 31.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Pony blues Empty Vs: Pony blues

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty La Elo 22, 2009 5:16 pm

Molemmat orit tunsivat olevansa hieman pattitilanteessa. Sitten Decode teki oman siirtonsa. Se ei ollut tullut tapaamaan Boreaa, vaan etsimään yhtä hylkiöystäväänsä ja oli vain läpikulku matkalla. Borean ja tamman kohtaaminen vain oli riistänyt sen huomion. Nyt se voisi siis jatkaa matkaa, kunhan olisi sopinut Borean kanssa uudesta tapaamisesta.

"Minun täytyy lähteä, anteeksi keskeytys, olen oikeasti läpikulkumatkalla. Borea, kolmen päivän päästä Felicialla?" Decoden ääni oli samaa varmaa ja rauhallista, se puhui pahoittelunsa kummallekin, mutta siirsi sen jälkeen katseensa Boreaan. Se toivoi pääsevänsä eteen päin pian.

Borea kuunteli Decodea ja totesi vaihtoehdon järkeväksi. "Kyllä". Vastaus oli yksinkertainen ja kaikkeen vastaava. Sitten sini-valkoinen seurasi Decoden lähtöä ja ilmaan nousua. Kaikki tapahtui vähän liian nopeasti, mutta Borea musiti Decoden nopeasta regoinnistaan. Sitten Borea kohdisti katseensa taas tammaan. Yllättävä käänne oli muodostanut tilanteesta vähintään eriskummallisen.

"Niin... no, sanotaanko että olen kapinaallinen Decoden takia". Borea myönsi hieman vastahakoisesti, mutta kuitenkin ystävällisellä äänellä. Se halusi epätoivoisesti selittää pandoralle asioita.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Pony blues Empty Vs: Pony blues

Viesti kirjoittaja Rusina lähetetty La Elo 22, 2009 5:35 pm

Uusin tuttavuus alkoi jo tehdä lähtöä, ja tämän sanottua asiansa tamma sanoi puoliksi automaattisesti:
"Hei sitten. Decode." Täytyihän sitä olla kohtelias, vaikkei hän tuntenutkaan koko oria lähes ollenkaan.
Nahkasiipikin katseli tumman orin lentoa pois.

"Ahaa." tamma kohotti muka tietäväisenä kulmiaan ja nyökkäsi. Sitten se naurahti. "Miten minusta tuntuu että teillä on joku taipumus sattua erikoisiin tilanteisiin? Mieti nyt, ensin ryntäät tänne hampaat irvessä, jonka jälkeen alamme keskustella laittomuuksista, kunnes paikalle pöllähtää rodworin näköinen hylkiö, vanha kamusi joka 'Ei etsi sinua mutta kuitenkin halusi tavata'." Tamma veti henkeä ja hymyili. "Joten, aikamoisia sattumoita. Tai mikä kohtalo tämä onkaan".
Rusina
Rusina
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1274
Ikä : 25
Registration date : 31.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Pony blues Empty Vs: Pony blues

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty La Elo 22, 2009 6:09 pm

Borea katsoi huvittuneena Pandoran vuodatusta. Eihän tämä ollut vielä outoa ollenkaan, Borea pohti miettien mennyttä elämäänsä ja muummuassa Empathicaa. Se hymyili itsekseen, se ei ollut ihan varma miten sen pitäisi jatkaa. Koko tilanne oli toki outo, muittei ihan älyttömän kummallinen.

"Ei se meille oikeastaan ole niin kummallista... Tottuisit siihen." Borea vastasi hymyillen ja katsoen tammaa suoraan silmiin. Ori tiedosti että oli luopumassa chadranoikeuksistaan pian ja sillä oli varaa vihjailla toiselle mitä vaan. Samoin Pandoralle ei ollut niin kiellettyä puhua hylkiölle, kuin chadralle.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Pony blues Empty Vs: Pony blues

Viesti kirjoittaja Rusina lähetetty La Elo 22, 2009 6:27 pm

"Nauratko sinä minulle...?" ´Tammalla oli silmissään muka syyttävä katse, tosin sekaan liittyi naurua.

Pandora hiljeni. Ori oli viitannut siihen niin selvästi, tottuisit siihen. Haluaisiko sulkasiipi hänet joukkoihinsa? Tahtoisiko Borea, siis Hyperboreak, hänetkin mukaan hämäriin piireihinsä?
"Sinä ajattelet että minä olen tulossa mukaan? Vai?" Sininen itse ei todellakaan tiennyt. Ei tamma nyt pelkästään jännityksen takia halunnut menettää mahdollisesti siipiään... Ja pantata nimeään, mahdollisesti pakoilla johtajilta. Ei, hän tarvitsisi jotain enemmän vastineeksi.
Rusina
Rusina
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1274
Ikä : 25
Registration date : 31.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Pony blues Empty Vs: Pony blues

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty La Elo 22, 2009 6:37 pm

Borea vakavoitui kun tamma hiljeni heittonsa jälkeen. Se huomasi toisen pohtivan jotain vakavampaa, kenties ehdotustaan. Ja sitten ori saikin vastineen. Kyllä, sitähän ori nimeen omaan oli ajatellut. Pandora voisi olla potentiaalinen ehdokas, sitäpaitsi rajat eivät nytkään sitoneet tammaa, miksi niiden pitäisi edes nimellisesti?

"En kiellä ettenkö olisi tarkoittanut sitä. Minusta tuntuu että pidät piirejäni salakavalampina kuin ne oikeasti ovat. Sitäpaitsi, tavallaan olet jo sekaantunut meihin jo aika pahasti." Borean ääni oli sovitteleva, mutta varsinkin ensimmäisen lauseen kohdalla sen äänestä irtosi hieman vinoilua. Kuitenkin koko repliikin sävy oli enemmänkin totinen ja vakava, vaikkakin ystävällinen. Borea tiedosti, että nyt kun Pandora oli tavannut myös Decoden, sillä oli huolestuttavan paljon yhteyksiä vallankumouksellisiin, jos se päättäisi vielä ryhtyä kovinkin vakaalla pohjalla olevaksi Rodworiksi.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Pony blues Empty Vs: Pony blues

Viesti kirjoittaja Rusina lähetetty La Elo 22, 2009 6:57 pm

Kylläpäs tapaamisesta oli muodostunut merkityksellinen. Pandora tiedosti, että voisi vain hihkaista Borealle, 'Totta maar!' ja hänen elämänsä muuttuisi. Mutta olisiko hän valmis siihen? Siskonsakin hän halusi tavata, Ramdora oli ilmeisesti edelleen rodwor, eikä etsiminen olisi yhtä helppoa avoimena kapinallisena.

"Pidänkö?" Tamma rypisti kulmiaan. Olisiko asia niin? Kenties.
Viimeisen toteamuksen vinoilevasta sävystä huolimatta sininen tunsi olonsa hetkellisesti epämiellyttäväksi. Sekaantunut jo aika pahasti... Se oli itse asiassa totta, ja jos joku saisi tietää että hän oli edes puhunut saatika harkinnut tällaista, lentäisi hän luultavasti heti laumasta. Tai ei enää lentäisi ollenkaan.
Kuitenkin Pandora heitti vielä, sävy oli kuitenkin vakavahkon sarkastinen, tamma pohti asioita: "Sinäkö meinaat hoidella sekaantujat?"

Sininen selitti sulkasiivelle: "En minä ainakaan tältä seisomalta voi sännätä mukaan teidän juoniinne."
Rusina
Rusina
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1274
Ikä : 25
Registration date : 31.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Pony blues Empty Vs: Pony blues

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty La Elo 22, 2009 7:04 pm

Borea naurahti kun Pandora esitti kommenttinsa Boreasta sekaantujien hoitelijoina. Se tiesi että olisi varteen otettava vastus, mutta tamma ei antanut Borealle mitään syitä ryhtyä hankalaksi. Seloitykseenkin Borea vaan nyökkäili kevyesti hymyillen.

"Älä huoli, et ainakaan toistaiseksi kuulu hoideltavieni listalle." Borea virnisti tammalle leikkisästi. Se halusi tehdä selväksi, ettei ainakaan Borea olisi tammalle uhka. Decodesta se ei voisi mennä niinkään varmuuteen...

"Minä synnyin tähän maailmaan missä nyt elän, ainakin melkein. Enkä oleta että teet päätöksesi nyt. Ja tiedä, se että olet hylkiö ei tarkoita että menettäisit siipesi. Decode on siitä hyvä esimerkki. Kunhan teet hylkiöitymisesi itse, silloin säästät itsesi paljolta." Borea puhui vakavana, mutta silti leppoisuutta äänessään. Juuri edellämainitun ori aikoi itse tehdä lähiaikoina.

"Mutta lupaa jotain. Jos et aio liittyä meihin ollenkaan, pysy kaukana Decodesta. Hänestä en voi mennä takuuseen ja se ori on vaarallisempi kuin ulkopuolelta uskoisikaan." Borea ei voinut estää itseään hieman värähtämästä kun se muisteli kuinka Decode oli kerran laittanut sen koville, kun he eivät olleet samaa mieltä asioista. Se musta ori todella osasi olla pelottava ja uhkaava.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Pony blues Empty Vs: Pony blues

Viesti kirjoittaja Rusina lähetetty Su Elo 23, 2009 10:30 am

Nyt vesipisaroita alkoi taas tippua hevosten päälle. Sininen nosti hitaasti valkoisia siipiään päänsä ylle suojaksi, jos sade vielä yltyisi, aikoisi ainakin roditar lähteä suojaan.
Kuului sihinää kun muutama tippa kohtasi kuuman vesisuihkun.

Tamma kuunteli tarkkaavaisena. Niin, kyllähän siivekkäitäkin hylkiöitä oli, näköjään. Mutta Pandora ei silti ollut varma... Onneksi sulkasiipinen ei painostanut sitä.
Säästät itsesi paljolta... Niinpä, mutta ei kaikelta voinut säästyä. Hylkiöitähän syrjittiin ja jopa tapettiin. Kaikki riippuisi siitä, kuinka paljon joukkoon liittyisi mukaan.

Pandoran kasvoilla kareili edelleen hymy. Tosin se hyytyi hieman Borean varoitellesta Decodesta. Olihan tumma ori ollut vaikuttava näky, mutta kovin ystävälliseltä se oli vaikuttanut... Vaikka eihän sitä tiedä, Borean kohdallahan asia oli päinvastoin.
Ori oli värähtänyt, sillä oli varmaan itsellään huonoja muistoja ystävästään... Millainenkohan ystävä tuo hylkiö oikein oli?
"Lupaan." tamma katsoi sininsillä silmillään oria. "Mutta minun pitäisi varmaan kohta mennä..." Pandora vilkaisi taivaalle, jonka pilvet olivat jo tummuneet.
Rusina
Rusina
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1274
Ikä : 25
Registration date : 31.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Pony blues Empty Vs: Pony blues

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty Su Elo 23, 2009 10:50 am

Borea kiinnitti huomiota pilviin vasta Pandoran viimeisen kommentin jälkeen. Sen tunsi viileät vesipisarat ihollaan, muttei tehnyt mitään vastarintaa asiaan. Se silmäili toista ja mietti mitä se mahtoi ajatella.

"Varmaan... Siis näkemiin ja ehkä kohtaamme vielä." Ääni oli leppoisa ja rauhallinen. Se tiesi sotaisen olamuksensa olevan aika mielenkiinoinen useille, mutta ei tiennyt mitä Pandora mahtui siitä ajatella.

Borea avasi siipensä ja valmistautui nousemaan ilmaan. Se katsoi vielä pandoraa, ehkä hieman pahoitellen, mutta samalla välittäen selvästi että se toivoi tapaavansa Pandoran myötämielisemmissä väleissä.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Pony blues Empty Vs: Pony blues

Viesti kirjoittaja Rusina lähetetty Su Elo 23, 2009 11:13 am

Sulkasiipinenkin oli lähdössä. Kyllä, tylsä tämä tapaaminen ei ollut ollut.

"Ehkä." Pandora hymyili. "Näkemiin, Borea."
Tamma nosti siipensä, nosti muutamaan askeleen laukan ja nousi lentoon, sadepisarat kastelivat jo sen karvaa. Sininen suunnisti kohti laumansa alueita.

//Pandora poistuu, kiitos pelistä :)//
Rusina
Rusina
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1274
Ikä : 25
Registration date : 31.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Pony blues Empty Vs: Pony blues

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa