Jigsaw (Minty)

Siirry alas

Jigsaw (Minty) Empty Jigsaw (Minty)

Viesti kirjoittaja Minty lähetetty Ti Elo 18, 2009 4:31 pm

Jigsaw (Minty) Jigsafterpikkut

# PERUSTIEDOT
nimi: Jigsaw
kutsumanimi: Jigs
ikä: 4
säkäkorkeus: 170 cm
sukupuoli: tamma
lauma: Rodwor
perimä: 100% rodwor


Hänestä ei saanut otetta.
Hän oli nykyhetki.
Hän oli huominen.
Hän oli kaktuksenkukan hento tuoksu,
kaktuspöllön häilähtävä varjo.
Tähtityttö - Jerry Spinelli


# ULKONÄKÖ
Jigsaw on tyypillisesti rodworien tapaan lihaksikas ja hieman jykevä. Väriltään tummanvioletilla tammalla on vähän normaalia pienempi pää, mutta melko suuret karvaa vaaleampaa purppuran ja violetin sävyä olevat silmät. Tamman tuuhea, paksu ja karkea harja on silmien värinen, kuten myös Jigsawin suuret ja kovat kaviot. Tamman nahkasiipien rangat ovat samanvärisiä kuin sen karva ja siivekkeet silmien väriä muistuttavat, mutta enemmän siniseen taipuvat. Jigsawin siivet ovat keskikokoiset.

Nykyään Jigs on riutunut versio entisestä. Tamma ei ole jaksanut välittää omasta kunnostaan tai ulkonäöstään, joten se ei ole enää yhtä lihaksikas ja hyväkuntoinen kuin ennen ja on myös laihtunut. Violetin karva on menettänyt kiiltoaan, siivet ovat entistä repaleisemmat ja harja on myöskin mennyt huonompaan kuntoon ja kasvanut pituutta.


Emme tienneet mitä ajatella hänestä.
Yritimme mielessämme kiinnittää hänet
neulalla korkkitauluun kuin perhosen,
mutta neula vai sohahti hänestä läpi
ja hän lensi tiehensä.
Tähtityttö - Jerry Spinelli


# LUONNE
Jigsaw on nimensä mukaan luonteeltaan arvoituksellinen. Tamma puhuu vain vähän, tuntuu ettei se koskaan kerro kaikkea ja että sanojen takana on aina jokin piilomerkitys. Jigs taitaa painostavan hiljaisuuden, läpitunkevan katseen sekä muiden hermostuttamisen ja painostamisen, eikä se itse hermostu lähes koskaan. Tamma pysyy aina tyynen rauhallisena, eikä se tunnu tietävän mitä pelko on. Itsesuojeluvaisto tammalta myös puuttuu lähes kokonaan ja taisteluun joutuessaan se ei peräänny vaan taistelee kuolemaan asti. Mutta tyhmä Jigs ei ole, päinvastoin. Tamman kiinteässä katseessa piilee aina jotain älykästä, kuin se olisi kissa joka miettii tarkoin ja syvällisesti miten kiduttaa saalistaan. Ei voi koskaan olla täysin varma, mitä tamma ilmeettömien kasvojensa takana miettii. Ei voi koskaan olla varma, minkä kidutusmetodin se valitsee. Sen takia, vaikka tamma on tietenkin täysin konreettinen, tuntuu ettei siitä voi saada kunnolla otetta. Se on kuin vesi joku soljuu sormiesi lävitse, kuin valo jonka yrität vangita ikkunattomaan huoneeseen, kuin muistikuva joka on vähällä palata mieleesi, mutta unohdat sen uudestaan. Hiljaisuutensa ja seurattomuutensa takia Jigs vaikuttaa luotaantyöntävältä ja viileältä, eikä se ajattele ystäviä juuri kaipaavansakaan, mutta jos sen luottamuksen onnistuu voittamaan, tamma ei petä ystäväänsä koskaan. Tunteitaan Jigs ei paljasta kuin harvoille valituille, jos niillekään. Tyynen ulkokuorensa sisällä tammalla kuitenkin on tunteet siinä missä muillakin, vaikka se uskomattomalta tuntuukin. Ainoa tunne jota tamma ei aina onnistu kunnolla peittämään, on raivo. Jigs ei voi sietää hylkiöitä ja chadroja, ja sellaiseen törmätessään voisi tappaakin hevosen ihan vain huvikseen, eikä kärsisi siitä sen suurempia omantunnontuskia.

Nykyään Jigs ei enää jaksa juuri välittää muista hevosista ja tuska onkin kuluttanut sen luonteen särmää vahvasti. Muita tavatessaan tamma on lähinnä välinpitämätön, vähäpuheinen ja surumielinen. Violetti ei enää jaksaa tuntea vihaa edes chadroja kohtaan, sillä tamma on menettänyt elämänhalunsa niin vahvasti, ettei millään ole sille enää väliä.


Jigsaw, Jigsaw, Jigsaw. Sinimusta maisteli nimeä.
Se kuullosti vähän kylmältä - mutta samalla jollakin tavalla kiehtovalta.
Se siis kuvasi Turyn mielestä toista hyvin, samanlaisena se näki tuon hevosen nimen takana.
Kylmänä, etäisenä, silti kiehtovana ja ehkä uteliaanakin.
Titelitury - Kimo


# MENNEISYYS
Jigsaw kasvatettiin kunnollisessa rodworperheessä, sille opetettiin jo pienenä että toista laumaa ja hylkiöitä täytyi vihata. Tamma eli normaalin ja onnellisen lapsuuden, kunnes hieman ennen sen yksivuotissyntymäpäivää Chadran joukko hyökkäsi ja tappoi sen perheen. Vain Jigs selvisi onnistuessaan livahtamaan huomaamatta taisteluntuoksinnassa pakoon. Chadrojen lähdön jälkeen Jigs palasi todistamaan perheensä raadeltuja ruhoja. Tamma sulkeutui kuoreensa, vetäytyi erilleen muista rodworeista ja kasvoi kytevä katkeruus ja viha sisällään.

Jigs rakastui toiseen rodworiin, Turyyn. Tamma oli onnellinen orin kanssa ja hän sai elämäänsä myös ensimmäisen todellisen ystävänsä, hylkiötamma Wiccan. Jigs oppi tuntemaan Wiccan noitakykyjä ja tamma lupasi opettaa taitojaan Jigsille vielä joskus. Hylkiön merkitys oli aiemmin varsin yksinäiselle Jigsille suunnaton, mutta ystävyys ei ehtinyt kestää kauaakaan, kun Wicca menehtyi maanvyöryyn Felica-vuorella. Rodwor meni tästä suunniltaan, se oli menettänyt ensimmäisen ja ainoan ystävänsä. Tamma ei voinut olla muistamatta perheelleen tapahtuneita kauheuksia ja Jigs tulikin siihen tulokseen, että siinä itsessään oli jotain vikaa. Tamma oli pahanilmanlintu, joka aiheutti onnettomuutta kaikille läheisilleen. Suojellakseen rakastaan violetti jätti Turyn vakuuttaen orille ettei rakastanut tätä enää ja pyrkien satuttamaan tätä sanoillaan niin pahasti, että ori alkaisi vihaamaan Jigsiä ja pysyisi kaukana tästä. Tapahtuman jälkeen violetti yritti vaikuttaa välinpitämättömältä poistuessaan, mutta heti näköetäisyydeltä päästyään tamma pakeni minkä jaloistaan pääsi. Jigs tunsi kyynelten vierivän poskillaan ja juoksi pakoon menneisyyttään ja tunteitaan Turya kohtaan yrittäen vakuuttaa itselleen, ettei enää välittänyt orista. Tamma saapui Wiccalta perimänsä piiloluolan luo ja linnoittautui sisään paetakseen ulkomaailmalta. Violetti käytti luolan tarvikkeita hyväkseen ja kokeili erilaisten yrttien vaikutuksia, sillä tamma halusi kunnioituksesta Wiccaa kohtaan jatkaa tämän elämäntyötä. Jigs liikkui ulkona niin vähän kuin mahdollista, ja pakon vaatiessa yritti pysyä mahdollisimman kaukana muista siivekkäistä. Tamma riutui yksin tunteidensa kanssa, se ei saanut hetkenkään rauhaa kappaleiksi revityltä sydämeltään. Ajoittain violetti toivoi jopa kuolevansa, mikä ehkä saikin sen niin pelottomasti kokeilemaan oudoltakin vaikuttavia aineksia seoksissaan. Silti Jigs pysyi yhä vain hengissä, mutta sen elämänilosta ei ollut enää mitään jäljellä. Tamma oli koko ajan lähellä henkistä romahtamista, mutta violetti pakotti itsensä keskittymään taikuuden opetteluun ja unohtamaan parhaansa mukaan kaiken muun. Rodworista oli tullut kalpea varjo entisestä, riutunut kuori vailla muita inhimillisiä tunteita kuin pohjaton suru.


Toisen silmät olivat kiehtovan näköiset, violettiin vivahtavat.
Hetkeen nuorukainen ei saanut katsettaan irti niistä,
kunnes huomasi taas ulkomaailman ja kiskaisi katseensa poispäin.
Titelitury - Kimo


# SUHTEET
Tury - on jättänyt orin ja sanonut ettei välitä tästä, mutta rakastaa tätä edelleen
Jokeri - melko neutraalia, sen oloinen tamma jota Jigs mielellään yrittää ärsyttää kun ei muuta tekemistä ole
Ares - kunnioittaa tätä sotilasarvon takia, pitää mukavana
Wicca - ainoa jota tamma koskaan pystyi mielessään kutsumaan ystäväkseen. Jigs joutui kuitenkin todistamaan tamman elotonta ruumista ja hautasi tämän Kuolemanenkelin kanssa perien Wiccan piiloluolan
Empathica - on kuullut tästä ilkeitä huhuja, näki tuon itsemurhan eikä juurikaan pahoitellut
Korppi - tuntee nimellä Rawelan, ei pidä tästä, on kuitenkin kiitollinen Turyn pelastamisesta ja kokee olevansa velkaa
Hautalintu - ei kunnollista kuvaa, hieman ärtymystä ehkä
Umi - tapasi aivan ohimennen, ei mielipidettä
Zeke - ihan okei
Zon - huvittava tapaus
Lee - ihan mukavaa seuraa
Conor - ei tiedä nimeä, ei juuri välitä tästä, ei kuitenkaan katso hyvällä chadran kanssa veljeilyä
June - tuntee nimellä Emily, vihaa tätä chadroihin kuulumisen takia
Ephemeral - ihan ok, ehkä hieman tylsähkö tapaus
Kuolemanenkeli - oman sekavan mielentilansa vuoksi ei omaa kunnollista mielipidettä
Ilves - peli kesken


# PELIT

Cold day in the sun // Jigs tapasi täystunarin oloisen Turyn. Hetkeä, huonosti mietittyä kysymystä ja hysteeristä itkukohtausta myöhemmin tamman käsitys orista oli varsin toinen. Lopulta Jigs jätti hämmentyneen hevosen tamman kosketuksen lämpö yhä poskellaan seisoskelemaan metsään miettimään, mitä tummanvioletti oikein ajoi takaa.

Together we rise, together we flow down the waterfall // Jigs hihhuloi Turyn kanssa, meinasi hukkua mutta ori pelasti tämän ritarillisesti. Sattui pieni väärinkäsitys ja loukkaantunut Tury pakeni yöhön. Jigs lähti orin perään.

Hot water, Cold feelings // Jigs tapasi kovanoloisen Jokerin ja yritti härnätä tätä vähäsen, huonoin tuloksin. Haukuttuaan toista huoraksi ja sanottuaan muuta mukavaa Jigs lopulta poistui paikalta.

Please do not disturb // Jigs saavutti Turyn ja pyysi anteeksi, seurasi sekalaista löpinää ja nukkumista, lopulta kaksikko lähti hippasille rotkoa kohti.

Trainer // Jigs tapasi sotilasrodworin, Areksen ja jutteli tämän kanssa niitä näitä sotilaskoulutuksesta sun muusta. Hieman myöhemmin jouduttuaan puuman epäonnistuneen hyökkäyksen kohteeksi hevoset lällättelivät pedolle niitynreunasta ja vaihtoivat vielä pari sanaa ennen lähtöään.

Never trust outsiders // Jigs tapasi mystisen Wiccan luullen tätä rodworiksi. Tammat "juttelivat" toisilleen kehonkielen avulla ja puuhailivat kaikkea jännää, kunnes paikalle saapui hyökkäävä tuntematon rodwor-ori, jonka Wicca voimillaan päihitti. Tämän jälkeen Jigs sai tietää toisen olevan hylkiö ja ystävykset lähtivät kumpikin omiin suuntiinsa, Jigs pohtien juuri kuulemaansa totuutta toisen asemasta.

Flying Away // Jigs ilkamoi Turyn kanssa rotkolla romanttisissa merkeissä, kunnes paikalle saapui pahantuulinen Korppi. Jigs skitsahti tälle ja lähti tappelemaan, minkä aikana Tury sai jonkun kohtauksen ja luuli osaavansa lentää, putosi suoraan rotkoon. Tammat saivat tämän yhdessä pelastettua, minkä jälkeen väsynyt Korppi häipyi jonnekin ja rakastavaiset suuntasivat aarnimetsään.

Don't try to stop me, I'm not here anymore... // Empathica teki itsemurhan ja Jigspä sattui todistamaan tätä muutaman muun pollen kanssa. Syntyi pientä kärhämää Korpin ja vähän Hautalinnun kanssa, ei ihmeellisimpiä kun Jigs jo poistui paikalta.

Love is a suicide // Jigs ja Tury saapuivat yhdessä aarnimetsään ja hösläsivät hetken jotain, kunnes Jigs tajusi sodan varmasti olevan jo alkamassa, hermostui ja aiheesta kiinnostuneen keskustelukumppanin puutteessa lähti etsimään muuta seuraa.

Savuna ilmaan // Jigs tapasi Wiccan kuumilla lähteillä, joiden luota noita johdatti violetin piiloluolaansa. Jigs ihasteli satumaista paikkaa ja sai kuulla Wiccalta energiajutuista sekä siitä, että tämäkin voisi ehkä oppia hallinnoimaan niitä. Kaksikko sopi tapaavansa myöhemmin.

Our gang // Jigs tapasi louhikolla joukon muita nuoria rodworeita ja nämä juttelivat porukalla hetken, kunnes tamma päätti jo hieman tylsistyneenä lähteä muualle.

What a great idea // Jigs törmäsi aarnimetsässä hylkiöorii Conoriin ja chadratammaan Juneen. Tamma hyökkäsi kaksikon kimppuun tavoitteenaan chadran eliminoiminen, mutta ori osoittautui sinnikkääksi vastukseksi. Violetti tappeli hetken hylkiön kanssa, kunnes oli jo pääsemässä käsiksi tammaan. Conor kuitenkin sai pelastettua tämän potkaisemalla violettia jalkaan ja kaksikko pääsi rodworilta pakoon.

Älä järjetön enää kapinoi... // Jigs tapasi vanhahtavan oloisen Ephemeralin. Kaksikko jutteli hetken, kunnes molemmat jatkoivat taas omia polkujaan.

The Best Ones Always Die First // Yksinpeli // Jigs sai kuulla Wiccan kuolemasta ja yhdessä Kuolemanenkelin kanssa kaksikko hautasi noidan violetin ollessa yhä järkyttyneessä ja sekavassa tilassa. Tamma hoiperteli Wiccan vanhaan piiloluolaan ja lopulta murtui vajoten itkemään luolan lattialle menetettyään ainoan ystävänsä.

Nothingness // Tamma tapasi Korpin, koki hysteerisen itkupurkauksen ja kiitti tämän jälkeen vielä Korppia Turyn pelastamisesta. Jigs sai tietää Korpin nimeksi Rawelan. Tamma lupasi, että jos joskus kuulee Korpin olevan tarvitsevan apua, violetti tekee parhaansa auttaakseen tätä.

Lynx Lynx // kesken


# FAN-ART
Jigsaw (Minty) Jigstillip Jigsaw (Minty) Jigsbobp


Viimeinen muokkaaja, Minty x pvm Ke Joulu 15, 2010 8:47 pm, muokattu 90 kertaa
Minty
Minty
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 728
Ikä : 24
Paikkakunta : mursula
Registration date : 18.08.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Jigsaw (Minty) Empty Vs: Jigsaw (Minty)

Viesti kirjoittaja Minty lähetetty Ke Elo 19, 2009 6:13 pm

pelit ja suhteet päivitetty, koristeita luvassa ehkä joskus
Minty
Minty
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 728
Ikä : 24
Paikkakunta : mursula
Registration date : 18.08.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Jigsaw (Minty) Empty Vs: Jigsaw (Minty)

Viesti kirjoittaja Minty lähetetty To Elo 27, 2009 6:32 pm

pelejä ja suhteita päivitelty taasen :> nyt aattelin alkaa kunnolla ettiin jotain härpäkkeitä, lainauksia ym. tänne
Minty
Minty
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 728
Ikä : 24
Paikkakunta : mursula
Registration date : 18.08.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Jigsaw (Minty) Empty Vs: Jigsaw (Minty)

Viesti kirjoittaja Minty lähetetty Su Elo 30, 2009 11:20 am

kuva 8>
Minty
Minty
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 728
Ikä : 24
Paikkakunta : mursula
Registration date : 18.08.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Jigsaw (Minty) Empty Vs: Jigsaw (Minty)

Viesti kirjoittaja Minty lähetetty Ma Syys 07, 2009 2:34 pm

värejä ja lainauksia lisäilty
Minty
Minty
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 728
Ikä : 24
Paikkakunta : mursula
Registration date : 18.08.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Jigsaw (Minty) Empty Vs: Jigsaw (Minty)

Viesti kirjoittaja Minty lähetetty Ti Syys 08, 2009 4:09 pm

pelejä ja suhteita päivitelty
Minty
Minty
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 728
Ikä : 24
Paikkakunta : mursula
Registration date : 18.08.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Jigsaw (Minty) Empty Vs: Jigsaw (Minty)

Viesti kirjoittaja Minty lähetetty La Syys 12, 2009 7:38 pm

fan-art lisätty
Minty
Minty
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 728
Ikä : 24
Paikkakunta : mursula
Registration date : 18.08.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Jigsaw (Minty) Empty Vs: Jigsaw (Minty)

Viesti kirjoittaja Minty lähetetty Ti Syys 15, 2009 7:06 pm

pelejä ja suhteita päivitelty
Minty
Minty
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 728
Ikä : 24
Paikkakunta : mursula
Registration date : 18.08.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Jigsaw (Minty) Empty Vs: Jigsaw (Minty)

Viesti kirjoittaja Minty lähetetty Su Syys 20, 2009 2:23 pm

linkit suhteisiin
Minty
Minty
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 728
Ikä : 24
Paikkakunta : mursula
Registration date : 18.08.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Jigsaw (Minty) Empty Vs: Jigsaw (Minty)

Viesti kirjoittaja Minty lähetetty Ke Syys 23, 2009 6:29 pm

suhteita päiv.
Minty
Minty
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 728
Ikä : 24
Paikkakunta : mursula
Registration date : 18.08.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Jigsaw (Minty) Empty Vs: Jigsaw (Minty)

Viesti kirjoittaja Minty lähetetty Su Toukokuu 02, 2010 9:18 pm

radikaaleja muutoksia tamman luonteeseen ja ulkonäköön, pitkä pätkä menneisyyteen sekä uusi kuva
Minty
Minty
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 728
Ikä : 24
Paikkakunta : mursula
Registration date : 18.08.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Jigsaw (Minty) Empty Vs: Jigsaw (Minty)

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa