This is the year where hope fails you (sotapeli)

Sivu 2 / 2 Edellinen  1, 2

Siirry alas

This is the year where hope fails you (sotapeli) - Sivu 2 Empty Vs: This is the year where hope fails you (sotapeli)

Viesti kirjoittaja Tildy lähetetty To Tammi 28, 2010 3:22 pm

Evor helpottui nähdessään - joskin sumeasti - edes jotain tuttua taistelukentän melskeessä, kuullessaan jotakin tuttua. Heikko, tuskainen hymy etsiytyi kuolevan neuvonantajan ylle. Ori oli jo hyväksynyt sen tosiasian, että kuolisi, tästä kunnosta ei selvittäisi enää edes ihmeellä. Valkoinen yskäisi tuskallisesti verta ja hengitti rahisten. Mutta edes jotain tuo halusi jättää perheelleen.
"Sshhinnäää... olit. Ystäväni", Evor sanoi tuskaisesti, sulkien silmänsä ja kooten voimia sanoakseen asiansa loppuun.
"Ker... toishiitkko p-perheel-leni... Hautalintu... mmittääh kää.. vi... Ja ett... että ollhenn pa-pahoillaniihhh", ori jatkoi tuskallisesti sönkäten, mutta piti huolta siitä, että lausui Hautalinnun nimen kunnolla, niin paljon kuin se tekikin kipeää joka puolelle. Zack kyllä tietäisi, ketä valkoinen tarkoitti.
"Olenhh... kiitollinen... ja hyvästi, Zack... Nahkasiipi."

Sulkien silmänsä Evor hengitti pari kertaa, hengittäen viimeisen kerran ulos, koko elämänsä aikana. Valkoisen neuvonantajan eloton ruumis jäi makaamaan sotatantereen laimatamille, sinne, mihin kukaan ei sitä tulisi rikkomaan. Ja vielä viimeiseksi teokseen ori hymyili, hymyili jopa kuollessaan sitä ystävällistä, tietävää hymyään.

( RIP Evor Nopsasulka, jään kaipaamaan <3 )
Tildy
Tildy
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1111
Ikä : 26
Paikkakunta : pyöreän huoneen nurkassa
Registration date : 24.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

This is the year where hope fails you (sotapeli) - Sivu 2 Empty Vs: This is the year where hope fails you (sotapeli)

Viesti kirjoittaja Aida lähetetty Su Tammi 31, 2010 5:48 pm

Zack nielaisi palaa kurkustaan. Kuten varmaankin monilla muillakin vastaavassa tilanteessa joskus olleilla, ei myöskään Zackilla palan katoamiseksi tapahtunut mitään merkittävää. Se oli ja pysyi tukehduttamassa oria. Omalla tavallaan.
Ori olisi voinut varmaankin heittäytyä maahan itkemään nähdessään toisen ruhjotun hymyn. Neuvonantaja oli tunnistanut orin. Zack yritti hymyillä takaisin omalla, tönköllä tavallaan, ja sai jotain aikaan kasvoillaan. Harmi vain, että ilme näytti tuskastuneen ja odottavan järjettömän pelon, sekä jännityksen vallassa: Salaa ori toivoi, että neuvonantaja selviäisi saamistaan ruhjeista. Eihän vihreä voinut kuolla noin vähällä, olihan se sentään neuvonantaja, eikä mikä tahansa arvoton pulliainen. Olihan se varmaankin käynyt ties mitä taktiikoita läpi Riloksen ja Thodorin kanssa. Ei se nyt vain voinut kuolla.

Zack kumartui vaikeasti puhuvan Evorin puoleen rutistaen silmänsä hetkeksi umpeen. Mitä neuvonantaja koskaan sanoisikaan, ori kuuntelisi sen.
Neuvonantajan saadessa ensimmäisen lauseensa sanottua ei Zack enää voinut olla kivikasvo. Vuolaat kyynelvirrat saivat violetit kuviot jälleen esiin kaiken tomun ja veren keskeltä, olihan orin kasvoilla muidenkin verta, mutta kaikista eniten omaansa. Kasvoja halkoi pitkä haava, nyt jo lähes tyrehtynyt, kuivan veren läikittämä. Aikanaan siihen tulisi varmaankin arpi. Muisto eräästä kuolleesta chadrasotilaasta.
Kyynel toisensa perään valui vihreän ruumiille mustan poskien kautta, saaden siitäkin tomun paikoitellen pois, saaden aikaan märkiä, vihreitä läikkiä likaiseen. harmaaseen, runnottuun ruumiiseen. Ori olisi voinut sanoa, niin sinäkin minun, tai jotain muuta, mutta ei kyennyt. Ja sitäpaitsi, Neuvonantaja jatkoi.
Hautalintu. Perhe. Pahoillaan.
Kaikki oli pilalla. Neuvonantajan perhe, varmaankin puhtaanvalkea tamma kiltin, tottelevaisen pojan, ehkä kahdenkin kanssa. Zackin kuului etsiä käsiinsä täysin vieraita chadroja, kertoa niille, että Evor oli kuollut.
Ajatusten palatessa jälleen siihen kesäpäivään rotkolla, ori ymmärsi, ettei tamma varmaankaan ollut puhtaanvalkea, vaan helmenharmaa. Oransseilla tiikerinraidoilla. Tamma, jonka se itsekin oli nähnyt.
Se, jonka kimppuun se puupää oli hyökännyt.
Ja jota neuvonantaja oli puolustanut.
Joka oli kaatunut.
Kahdesti.

Zack parahti hiljaa Evorin sulkiessa silmänsä. Onneksi ne avautuivat uudelleen, kasvot hymyilivät. Kiitos. Ja hyvästi. Olen väsynyt, enkä jaksa enää jutella.
Hyvästi. Hyvää yötä. Nuku hyvin. Toivottavasti aamulla jälleen heräät. Muttakun et herää.

Zack ei saanut puhettaan takaisin vähään aikaan. Oikeastaan se, mikä orin herätti, oli taivaalta lentänyt chadra. Ja se oli huomannut Zackin, ja ruumiin. Ja laskeutui.
Ori nosti kyynelten, veren ja tomun tuhrimat kasvonsa lähestyvään, ruhjeiseen, mutta liikuntakykyiseen cahdraan. Vaalea violetti ja vihreäraidalliset jouhet painuivat hetkeksi orin mieleen.
Kunnes chadra alkoi huutaa. Karmiva, syyttävä, riitasointuinen surun, ja vihan huuto. Se syytti Zackia, se kertoi, että Zack oli tappanut neuvonantajan.
Ja sitten chadra hyppäsi orin kimppuun, suoran ilmasta käsin, eikä Zack voinut muuta kuin seisoa. Ei se ollut tappanut. Tahallaan.
Isku kylkeen pamautti ensinnäkin järjen takaisin orin päähän, sekä myös ilmat pellolle. Henkeään haukkova ori sai samaa kyytiä hurjistuneen, mutta huonosti tähdätyn, raivon sumentaman iskun ryntäisiinsä. Zack yritti väistää seuraavaa, mutta kavio osui kaulaan, seuraava jälleen kylkeen.

Silmät yhteen rutistaen Zack hyökkäsi takaisin. Tapa, tai kuole itse. Tällä hetkellä Zack oli hyvin itsekkäällä tuulella, tai sitä ei muuten vaan huvittanut kuolla ystävänsä raadon rinnalle.
Orin siipi läimäisi chadran pään sivuun, ja kavio osui kurkulle kaataen violetin. Ori laukkasi kohti chadraa, mutta pomppasikin maassa makaavan orin yli. Ei enää uhreja tänään. Ei koskaan. Zack ei kykenisi tappamaan enää yhtäkään. Pinkki huulikoruhylkiö. Jo kaksi chadrasotilasta sodan tantereessa. Kolme, ja kolme oli aivan liikaa.

Vesipatsas nousi korkealle, monen metrin korkeuteen, ja edestä kantautuvat huudot kovenivat. Taistelu oli edelleen käynnissä, kukaan ei tiennyt neuvonantajan kuolleen. Paitsi se yksi tajuton. Mutta siitä ei ollut nyt kertomaan asiaa.
Zack juoksi lujaa keskelle kuumien lähteiden miinakenttää, ehti kuulla säikähtäneen huudon, vesipatsaan kohinan, huudon tukahtumisen, ja karmean, kärventyneen lihan ja karvan pistävän hajun. Joku oli nyt keittynyt elävältä. Ei mukava tapa kuolla.
Zack loikkasi nopeasti auttamaan erästä alakynnessä ollutta rodwor sotilasta, potkaisemalla ohimennen jotakuta chadraa kylkeen. Sotilas saisi hoitaa loput, Zack vain esti yhden kuolemanuhrin (ja ehkä teetti seuraavan) jatkaen päätöntä rellestämistään halki sotatantereen. Kyynelten raidat näkyivät yhä tomukasvoilla.

_________________
Jos kaupunki tulvisi
Vesireittejä pitkin pääsisi pakoon
Vaan minä en ole kala
Appelsiinien discossa tanssittiin


Zack - Leweth - Ilves - Eefje
Aida
Aida
PÄÄJEHU
PÄÄJEHU

Viestien lukumäärä : 1080
Ikä : 25
Registration date : 31.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

This is the year where hope fails you (sotapeli) - Sivu 2 Empty Vs: This is the year where hope fails you (sotapeli)

Viesti kirjoittaja brainchild lähetetty Pe Toukokuu 28, 2010 9:12 pm

(Nyt, jotta saadaan peli eteenpäin, tehdään niin laiskasti, että meitsi kokoaa tähän pelin keskeisimmät tapahtumat. Jos jolla kulla on huomautettavaa, lisättävää tai korjattavaa tähän yhteenvetoon, olkaa kilttejä ja pommittakaa minua pikarilla 8> toivon että kaikki olennaisimmat kohdat löytyvät tästä, niin saadaan vihdoin tämä sota pois alta, ja uudet tilanteet päälle. Kiiitoos!)

Jaguar ei koskaan saapunut sotatantereelle. Rodworien pitkän painostuksen sekä loistavan sotimispaikan johdosta chadrat jäivät tuntien sotimisen jälkeen ankarasti alakynteen - paikalle lentänyt Rilos taisteli uskollisesti laumalaistensa rinnalla, silläkin uhalla, että muuan rodwor sotilas sai revittyä tältä yhden siiven irti. Johtajattaren haavoittumisen myötä chadrat antautuivat, häviten nahkasiiville, jotka ottivat chadrat käskynalaisikseen.

Chadrojen häviämisen myötä rodworit valtasivat kuumat lähteet itselleen, ja asettivat sotilaita vartioimaan paikkaa yötä päivää. Alueelle ei sallita siis enää hylkiöitäkään.

Chadrat pakenivat mailleen, kriisin saattelemana - mitä tehdä nyt?

_________________
This is the year where hope fails you (sotapeli) - Sivu 2 Redjan1
brainchild
brainchild
PÄÄJEHU
PÄÄJEHU

Viestien lukumäärä : 293
Ikä : 26
Registration date : 13.03.2009

http://lorania.foorumini.net

Takaisin alkuun Siirry alas

This is the year where hope fails you (sotapeli) - Sivu 2 Empty Vs: This is the year where hope fails you (sotapeli)

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 2 / 2 Edellinen  1, 2

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa