Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cheredjan (brainchild) x

Siirry alas

Cheredjan (brainchild) x Empty Cheredjan (brainchild) x

Viesti kirjoittaja brainchild lähetetty Ke Huhti 01, 2009 1:59 pm

Cheredjan (brainchild) x Redjanpieni

Klikkaa isommaksi!

" And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now "


Cheredjan, "Redjan"
Ori, 178 cm, Kolmetoista (13) vuotta
Puhdasverinen rodwor, sotakapteeni

" And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
Cause sooner or later it's over
I just don't want to miss you tonight "

Ulkonäkö: (kts. kuva) Redjan on lihaksikas ja roteva ori, jonka edessä pienemmät ovat auttamatta pulassa. Tämän pohjaväri on musta, jota koristavat vaaleansiniset kuviot (liekit jaloissa sekä siivissä, silmänympärykset). Harja on sähkönsininen, tuuhea ja sotkuinen - etuharja on laitettu keltaisella ponnarilla letille. Tarkkaavaisimmat voivat huomata myös pienen, keltaisen tähtikorun letin vierestä roikkumasta. Redjanin silmät ovat myös keltaiset - kirkkaat ja sähköiset. Se on säkäkorkeudeltaan Rodien yläluokkaa, eikä edusta sirointa versiota näistä nahkasiivistä muutenkaan. Siivet ovat kooltaan sopusuhtaiset ruumiiseen nähden, ja niiden päärangoista törröttää tappeluissakin käytännölliset piikit.

" And I don't want the world to see me
Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am "

Luonne: Redjan on vaikea persoona - se on pohjimmiltan puhdas Rodworien kannattaja ja puolustaja eikä hyväksy missään määrin sulkasiipisiä keikistelijöitä, mutta vihaa myös omia laumalaisiaan, josseivät nämä tottele ja kunnioita ylempiään. Ori on kolkko, muttei millään tavalla etäinen - se antaa kyllä kuulua ja kovaa, jos ajattelee jotakin. Tämän kanssa hankalinta on ehkä keskustella sodan ulkopuolisista asioista. Kapteenina musta jaksaa muistuttaa kaikkia koskevista velvollisuuksista sekä niistä arkajaloista ja luusereista, jotka eivät asian eteen laita tikkuakaan ristiin. Redjan on myös erittäin kova oman kantansa puolustaja. Vaikka tämä tietäisi olevansa väärässä, se harvoin myöntää sitä. Ainakaan suoraan.

Orin voisi joskus luulla olevan raivotautinen - se keuhkoaa ja manailee, uhkailee ja kiristää, eikä kenellekään tule mieleen, että tämä osaa myös suunnitella ja harkita. Itseasiassa, Redjan punnitsee sanomisiaan moneenkin otteeseen, mutta päätyy lähes poikkeuksetta siihen vähemmän hyvään vaihtoehtoon. Kapteenina tämä on kuitenkin kaikkia sotilaita omalla pienellä tavallaan kunnioittava, eikä jätä ketään pulaan, jos jotain tapahtuu. Pyytää vain apunsa jälkeen lähes mahdottomia pyyntöjä, ja muistuttelee että toinen on sen tälle velkaa. Kusipää? Ehkäpä, miten sen kukin haluaa luokitella. Johtajaansa kohtaan Redjan tuntee vastuuta, mutta se ei estä oria toimimasta tämän tahtoja vastaan. Musta on omalla tavallaan kapinallinen ja sen voi havaita tämän niskuroinnista Jaguarin päätöksiä vastaan (ehdottelee alituiseen omia ajatuksiaan, yrittää muuttaa johtajan mieltä). Oman etunsa tavoittelijana Redjan kuitenkin aina myöntyy, joskin jupisten ja manaillen.

Tammoista ori ei ole erikoisemmalla tavalla kiinnostunut - se pitää näitä toki kauniina viettelijöinä, mutta harvemmin lankeaa ihastumaan. Rakastajana Redjan on muutenkin jokseenkin.. kovakourainen. Sen voimankäyttö ei tule huomaamattomana eleenä, vaan suorana rysäyksenä, joka herättää tamman kyllä maanpinnalle. Miehinen, ronski ote ei ole mitenkään epätavallista. Kaikkea muuta.

" And you can't fight the tears that ain't coming
Or the moment of truth in your lies
When everything seems like the movies
Yeah you bleed just to know your alive "

Menneisyys: Pimeänä, pilvettömänä ja tähtikirkkaana yönä Acad-putouksen rannalla syntyi musta, sinikuvioinen ori. Redjanin emä, Chereena oli kaunis rodi tamma, joka oli jo pitkään halunnut varsaa, kahden keskenmenon lannistamana. Redjan oli siis vastaus tämän rukouksiin, eikä Chereena halunnut missään nimessä pojalleen samanlaista kasvatusta kuin tämä oli itse saanut - se ei halunnut Redjanista Rodworeja palvovaa, aivopestyä tappokonetta, vaan hyväsydämisen, omien asioidensa puolustajan. Ori pääsi varttumaan emänsä vierellä puolivuotiaaksi asti, kunnes Redkhwor, Redjanin isä, löysi kaksikon. Tämä oli jo aikaisemmin pahoinpidellyt Chereenaa (temperamenttisen ja vähän sairaankin mielensä takia), eikä päästänyt tammaa vähällä puolenvuoden piileskelyn takia. Redkhwor tiesi varsin hyvin, että Chereena oli odottanut varsaa tälle, ja halusi korkeimman omakätisesti kasvattaa poikansa.

Chereena luovutti tuntien tappelun jälkeen Redjanin isälleen, hyvästeli tämän, ja siivet katkaistuina pakeni hylkiöiden alueille. Nuori ori oli joutunut katsella viereltä veritekoa, eikä voinut kuin pelonsekaisesti suostua Redkhworin matkaan. Kului vuosia, eikä Redjan viisivuotiaana muistanut enää emästään kuin hämäriä kuvia. Siitä oli kasvanut lihaksikas Rodwor, jonka päätarkoituksena oli saada itselleen korkea asema ja päästä sotimaan. Isän raa'at opetukset olivat porautuneet tämän mieleen paremmin kuin mitkään muut muistot, joten tilaa emän hellyydelle ja puheille ei ollut. Ei, kunnes eräänä päivänä, täyttäessään kahdeksan ja ollessaan Rodworien sotakapteeni, Redjan kulkeutui hylkiöiden alueille kartoittamaan näiden saastojen tilannetta, ja tapasi sinisen, siivettömän tamman. Vanhan, sokeutuneen. Mustalle ei jäänyt epäilykseksi kuka tämä oli - Chereena. Nähdessään emänsä kärsimyksen, Redjan armotappoi tämän.

Redkhwor kuoli muutamia päiviä tämän jälkeen pienessä kahakassa Chadroja vastaan, vanhaksi kun oli tullut. Redjan pysyi muutamattomana - se oli samanlainen kuin isänsä, eikä ollut valmis luopumaan kaikesta siitä, mitä oli tämän avulla saavuttanut. Kunnianhimoinen, kylmä, murhaaja.

" And I don't want the world to see me
Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am "

Taistelu: Redjan on ennen kaikkea vahva - se vetää vertojaan jopa muille rodeille, mutta häviää sitten huomattavasti lentotaidoissa. Yksikin orin isku voi murtaa oikein tähdättynä moniakin luita kerrallaan, eikä jätä ketään kylmäksi siitä, mitä tuleman pitää. Musta harvemmin panostaa väistelyyn ja taktikointiin, vaan käy suoraa päälle. Luovuttaminen ja kipu ovat Redjanille täysin tuntematon käsite - se taistelee viimeiseen hengenvetoonsa saakka, ja on siksi erittäin vaativa vastustaja.

Isä: Redkhwor (kuollut)
Emä: Chereena (kuollut)

Rakkaus: Ratefe (kuollut)
Tytär: Nerafe

Tavatut: Severyn, Ratefe, Thodor
Ystävät: -

Ei pidä: Severyn
Viholliset: Thodor

Pelit:

Lovely day, jeah! Redjan tapasi niityllä Severyn nimisen orin, jonka seurasta ei alun alkajaankaan pitänyt - keskustelun kääntyessä yhä tiukempaan ja pelottavampaan sävyyn, sotakapteeni tajusi toisen suuntautumisen. Homoista ahdistuva Redjan poistui paikalta hampaitaan kiristellen ja kiroten, haluamatta enää tavata toista. Ikinä.

Without permission (K15): Redjan huomasi aarnimetsässä liikuskelevan sulkasiipisen tamman (Ratefen) - sotakapteeni päätti heti ensitöikseen huolehtia vierailijan mukavuudesta ja päätyi raiskaamaan ja pahoinpitelemään harmaan. Tilanteen piti päättyä toisen tappamiseen, mutta jostain syystä musta ei pystynyt siihen. Tämä poistui paikalta vaivaantuneena ja sekavana - se ei vielä osannut käsitellä tekonsa seurauksia.

At one's own risk: Redjan saapui rotkolle, jonka toisella puolella vahtivuorossa oli Chadrojen sotakapteeni Thodor. Orien sanaharkan katkaisi paikalle lentänyt Ratefe, joka kimpaantui mustan nähdessään. Tilanne eteni niin pitkälle, että Redjan päätti ottaa selvää tamman ja omista tunteistaan, tekeytymällä lämpöhalvauksen saaneeksi. Tamman ja Thodorin lentäessä apuun, tämä syöksähti pystyyn, napaten harmaan mukaansa. Aarnimetsän aluilla Redjanilla ja Ratefella oli herkkä ja intohimoinen hetki - häveten kuitenkin tunteitaan musta lähti paikalta, jättäen tamman yksin rodien alueille.

I am selfish and i am wrong: Ratefella oli herkkä hetki (kuitenkin taka-ajatuksien kera) sulkasiipisen orin kanssa, ja epäonnekseen Redjan sattui saapumaan paikalle. Ori meinasi vihoissaan juosta väliin, mutta korvasi tilanteen murhaavalla katseella ja raivostuneena lensi pois, kiroten tamman alimpaan helvettiin.

Mut tytöt on tyttöjä ne lupaa muttei palaa: Redjan lensi niitylle purkamaan raivoaan, jonka Ratefe oli aiheuttanut vehdatessaan toisen orin kanssa. Tamma oli kuitenkin seurannut sotakapteenia, aikeinaan pyytää tältä anteeksi, mutta mustan agressiivisuus johti siihen, että hevoset ottivat sanallisesti yhteen. Loppujen lopuksi Redjan ei voinut olla enää vihainen harmaalle, tajutessaan kuinka paljon tästä oikeasti välitti, ja kaksikko viettikin hellänhetken, joka päättyi kuitenkin rodworsotilaan saapumiseen paikalle. Huonot uutiset alkavasta sodasta erottivat Redjanin ja Ratefen tiet jälleen kerran, mutta nämä lupasivat vielä nähdä toisensa, kunhan tilanne rauhottuisi.

This is the year where hope fails you: Sotapeli, rodworit voittivat ja Redjan säästyi muutamia pienehköjä vammoja lukuunottamatta lähes täysikuntoisena.

Wide transportation: Redjan saapui Chadrojen sademetsään, uhmaten kaikkia moraalejaan, jotta voisi tavata rakastettunsa Ratefen. Tamman kyynisyys ja itsekkyys sai orin kuitenkin menettämään malttinsa, ja tämä vannoi ettei tapaisi toista enää ikinä. Se oli saanut tarpeekseensa harmaan oman navan ajattelusta ja valituksesta - vihaisena sotakapteeni poistui paikalta.

Vain siluetti painajaisesta Redjan yritti epätoivoissaan itsemurhaa, hukuttautumalla laguunin talvisen hyiseen veteen. Seurannut Ratefe kuitenkin huomasi tilanteen ja pelasti mustan orin varmalta kuolemalta. Kaksikko päätyi puhumaan tammalle pian syntyvästä varsasta, jonka tähden syntyi jälleen Redjanin temperamentista johtuen massiivinen riita, joka sai kohtalokkaan päätöksen - tilannetta kauempana seurannut, chadrojen sotilas Jacko, sai kaksikon rysän päältä kiinni, ja poistui vannoen kertovansa laittomasta suhteesta ylemmille tahoille. Stressi ja paineet laukaisivat Ratefen synnytyksen, joka sai Redjanin lopullisesti pois tolaltaan - tämä poistui paikalta lähtien etsimään apua synnyttävälle harmaalle.

Edessäni hämäräinen tie (K15): Redjan harhaili kaksi päivää chadrojen mailla, etsien Ratefea. Tämän oli määrä suorittaa tehtävä, jonka Jaguar oli antanut suoritettavaksi - harmaa tamma oli tapettava. Sotakapteeni löysi Ratefen sademetsän laitamilta ja tappoi tämän. Ori ei huomannut kuitenkaan taaempana olevaa varsaa, Nerafea, joka vasta äitinsä kuoltuaan avasi suunsa. Redjan poistui paikalta hämmentyneenä ja sekavana, jättäen varsan eloon.

Peiliin katsominen saattaa järkyttää: Redjan saapui niitylle rauhoittumaan, mutta törmäsikin johonkin täysin odottamattomaan - Nerafeen, tyttäreensä. Katkeroitunut tamma halusi kostaa Redjanille Even murhan, mutta joutui samantien alakynteen sotakapteenin kavionalle, kirjaimellisesti. Redjan ei kestänyt tilannetta, joten tämä poistui paikalta raivoisana.

" I just want you to know who I am "


Viimeinen muokkaaja, brainchild x pvm Ti Marras 02, 2010 6:36 pm, muokattu 40 kertaa

_________________
Cheredjan (brainchild) x Redjan1
brainchild
brainchild
PÄÄJEHU
PÄÄJEHU

Viestien lukumäärä : 293
Ikä : 26
Registration date : 13.03.2009

http://lorania.foorumini.net

Takaisin alkuun Siirry alas

Cheredjan (brainchild) x Empty Vs: Cheredjan (brainchild) x

Viesti kirjoittaja brainchild lähetetty Su Huhti 05, 2009 10:23 am

Päivitetty: 5. huhtikuuta 2009

- Pelit päivitetty
- Artti Veniltä, kiiitos<3

Päivitetty: 11. huhtikuuta 2009

- Pelit & Suhteet päivitetty

Päivitetty: 8. toukokuuta 2009

- Pelit & Suhteet päivitetty

Päivitetty: 17. lokakuuta 2009

- Pelit & suhteet päivitetty!

Päivitetty: 31. lokakuuta 2009

- Pelit & suhteet päivitetty!
- Artti Tildyltä lisätty!
- Uudet lyriikat!


---

Päivitetty: 9. toukokuuta 2010

- Pelit päivitetty!

Artit:

Cheredjan (brainchild) x Redjanartti
(c) Ven
(klikkaa isommaksi) Kiitos upeasta kuvasta! (: <3

Cheredjan (brainchild) x Redjanart
(c) Tildy
(klikkaa isommaksi) Kiiiitos ihanasta työstä<3


Viimeinen muokkaaja, brainchild pvm Su Toukokuu 09, 2010 7:49 pm, muokattu 6 kertaa

_________________
Cheredjan (brainchild) x Redjan1
brainchild
brainchild
PÄÄJEHU
PÄÄJEHU

Viestien lukumäärä : 293
Ikä : 26
Registration date : 13.03.2009

http://lorania.foorumini.net

Takaisin alkuun Siirry alas

Cheredjan (brainchild) x Empty Vs: Cheredjan (brainchild) x

Viesti kirjoittaja Minty lähetetty Pe Syys 25, 2009 10:20 pm

sori häpeilemättömästi nyt kommentoin tänne mutta pakko sanoa: _ihanat_värit_ <3_____<3
Minty
Minty
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 728
Ikä : 24
Paikkakunta : mursula
Registration date : 18.08.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Cheredjan (brainchild) x Empty Vs: Cheredjan (brainchild) x

Viesti kirjoittaja brainchild lähetetty Su Toukokuu 09, 2010 7:49 pm

Uusia päivityksiä!

_________________
Cheredjan (brainchild) x Redjan1
brainchild
brainchild
PÄÄJEHU
PÄÄJEHU

Viestien lukumäärä : 293
Ikä : 26
Registration date : 13.03.2009

http://lorania.foorumini.net

Takaisin alkuun Siirry alas

Cheredjan (brainchild) x Empty Vs: Cheredjan (brainchild) x

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa