Savuna ilmaan

Sivu 1 / 2 1, 2  Seuraava

Siirry alas

Savuna ilmaan Empty Savuna ilmaan

Viesti kirjoittaja Minty lähetetty To Marras 12, 2009 5:38 pm

// Coren & Wicca //

Jigs ravasi hiljalleen kuumilla lähteillä vilkuillen ympärilleen. Tavallisesti tamma olisi pysynyt visusti poissa näiltä alueilta, sitä ei huvittanut tavata likaisia hylkiöitä. Oli kuitenkin yksi, eräs hylkiö jota se arvosti enemmän kuin muita, ja juuri sen takia violetti oli tänne saapunutkin. Alueet olivat toki kohtalaisen suuret, eivät tosin aivan yhtä suuret kuin rodworien, mutta silti etsiminen olisi yhtä hakuammuntaa. Tamma pysähtyi katsomaan peilikuvaansa eräästä höyryävästä lähteestä.

Violetin oli myönnettävä että paikka oli aika vaikuttava. Miksei tätä oltu liitetty rodworeille sen kurjan louhikon sijasta ? Jigs nosti päänsä ja vilkuili ympärilleen. Se tiesi, että olisi todella epätodennäköistä, että juuri Wicca kaikista hylkiöistä osuisi paikalle. Silti tamma vilkuili ympärilleen ja odotteli. Jotenkin siitä tuntui, että toinen olisi jossain lähellä. Ja sitäpaitsi valkoinen pystyi tekemään paljon ihmeellisempääkin, joten voisihan olla että toisen vaistot ohjaisivat sen tänne. Miksi ei ?
Minty
Minty
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 728
Ikä : 24
Paikkakunta : mursula
Registration date : 18.08.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Savuna ilmaan Empty Vs: Savuna ilmaan

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty To Marras 12, 2009 6:05 pm

Valkoinen noita lensi taidokkaasti ilmassa. Wiccalla oli aina ollut hyvä lentotaito rodworeihin nähden, melkein chadran veroinen. Tamman pitkä punainen harja liehui yhä valtoimenaan tamman kaartaessa ilmassa hallitusti. Kuumat Lähteet kiehtoivat Wiccaa jollain tapaa ja tamma oli päättänyt saapua sinne lämmittelemään.

Wicca aloitti hallitun laskeutumisensa, sujautti läpi höyryn ja napautti kavionsa pehmeästi kiviselle pohjalle. Wiccan pitkä punainen, kiharoitunut, mutta sileä harja heilahti tamman ryntäille ja silmillä, pitkällä kaarella, palaten pian kuitenkin kaulalle. Wicca silmäili ympärilleen hiljaisuudessa vesisuihkujen ympäröimänä. Sitten se otti muutamia askeleitan eteenpäin.

Valkean lihakset olivat palautuneet kokemuksensa Kuolemanenkelin kanssa jo kohtalaisesti. Wiccan kehossa kuitenkin oli yhä salamanmuotoiset palo-arvet muistuttamassa voimakkaasta energiamyrskystä. Wicca ei ollut yli kahteen vuorokauteen loitsinut mitään. Sen lähdenergia oli pitänyt sen harjan takuttomana ja karvan puhtaana, mutta yhtäkään energian sitomista noita ei ollut tehnyt. Hitaasti kopsahtelivat Wiccan kaviot kiviseen pintaan, lämmön kietoutuessa tamman ympärille.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Savuna ilmaan Empty Vs: Savuna ilmaan

Viesti kirjoittaja Minty lähetetty Pe Marras 13, 2009 1:38 pm

Jigs seisoskeli hiljaa. Se ei nähnyt lähestyvää tammaa vesihöyrystä sakean ilman kohtalaisen huonon näkyvyyden takia. Hetken kuluttua violetti kuitenkin kuuli heikon kolahduksen ja terästi kuulonsa, käänsi korvansa äänen suuntaan. Jigs oli kuulevinaan, että joku kävelisi kuumilla lähteillä. Tamma käänsi katseensa äänen suuntaan, muttei nähnyt mitään vesihöyryltä. Violetti piti yhä korvansa hörössä, lähti sitten hitaasti, askel kerrallaan kulkemaan kohti ääntä. Jigs yritti kävellä hiljaa. Tamma ei suoranaisesti halunnut piilotella, muttei myöskään säikäyttää kulkijaa äkkinäisellä lähestymisellä. Ja jos paikalla olisikin joku vieras hylkiö, tamma voisi poistua kauemmas ehkä niin, ettei toinen huomaisi mitään. Violetti ei ollut nyt sillä tuulella, että olisi halunnut kurittaa hylkiöitä, muttei ehkä pystyisi hillitsemään itseään, jos paikalle sattuisi erittäin kärkevä yksilö. Jigs ei kaivannut nyt ongelmia.

Tamma otti taas askeleen eteenpäin. Toinen. Kolmas. Hetken kuluttua hyöryn keskeltä alkoi erottua vaalea hahmo. Jigs huomasi lähestyvänsä toista takaviistosta, toinen ei luultavasti näkisi tätä vielä, vasta jos kääntäisi pääänsä. Pari sekuntia tamma silmäili toista ja lähes pidätti hengitystään. Vaalea hahmo, rodworin siivet, harjan väriä ei voinut tarkasti tältä etäisyydeltä sanoa, mutta se saattaisi olla punertava. Jigs aloitti taas hengittämisen, otti nyt pari normaalia askelta lähemmäs ja hieman sivuun, kunnes saapui parin metrin päähän toisesta, tällä kertaa aika tarkalleen ottaen sivulta. Tamma katsoi toisen vihreisiin silmiin ja oli jo hetki sitten varmistunut asiasta. Toinen oli Wicca. Violetti huomasi, ettei toisen harja ollut leteillä, muttei kiinnittänyt siihen juurikaan huomiota. Tamma hymyili valkoiselle ja muodosti huulillaan sanan, muttei päästänyt ääntäkään ilmoille.
"Hei"
Minty
Minty
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 728
Ikä : 24
Paikkakunta : mursula
Registration date : 18.08.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Savuna ilmaan Empty Vs: Savuna ilmaan

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty Ti Marras 24, 2009 12:06 pm

Wicca kohotti päänsä kun se kuuli askeleet viereltään. Se jäi katsomaan kun sumuisesta ilmasta ilmestyi tuttu hahmo. Se rodwortamma... Jigs. Wicca muodosti vasta tervehdyksen nyökkäyksenä ja hymynä. Sen mieli oli hieman väsynyt, eikä se jaksanut ajatella yleisella kielellä, vaan seikkaili Narayan ja Latinan välillä. Se silmäili Jigsiä seisoen hiljaa ja nyökkäsi uudelleen, viitaten toista kävelemään sen vieressä. Wicca halusi pysyä liikkeesä, se halusi päästä luolalleen. Luolalleen, joka oli juuri rodworien aarnimetsän kupeessa, melkein rodworien alueella, mutta hyvin piilotettuna, sitä ei näkisi kukaan joka ei siitä tietäisi. WIcca hymyili itsekseen ja jatkoi askelten ottamista eteenpäin. Sen keho aristi energian purkauksesta yhä, mutta se pystyi pitämään itsensä kasassa. Jigsistä lähti taas enegiaväreilyjä. Wicca ei voinut ignoorata sitä. Tuossa rodwortammassa oli poikkeuksellista energiaa, kuten Wiccassakin oli aikoinaan ollut. Kun energian oppi valjastamaan, se ei enää säteillyt ympärille, jos sitä ei valjastanut, se piristi ja sähköisti ilmapiiriä energian omaavan ympärillä. Wicca katsoi eteensä kävellessään ja sen punainen, kihartunut harja lainehti hiljaa sen vierellä. Samalla valkoinen mietti milloin se jaksaisi letittää sen pois tieltä...

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Savuna ilmaan Empty Vs: Savuna ilmaan

Viesti kirjoittaja Minty lähetetty Ti Marras 24, 2009 12:14 pm

Jigs otti kuuliaisena pari askelta toisen vierelle tämän lähdettyä liikkeelle ja käveli sitten samaa tahtia Wiccan kanssa. Tamma pohti minne he mahtoivat olla matkalla. Oli hassua, että nyt kun violetti oli löytänyt etsimänsä henkilön, sillä ei ollut mitään sanottavaa eikä tammasta edes tuntunut, että sen täytyisi sanoa jotain. Ehkä se oli Wiccan läsnäolosta johtuvaa, Jigs pohti mielessään eikä juurikaan katsellut minne he olivat menossa, kulki vain uppoutuneena mietteisiinsä kuin unissakävelijä.
Minty
Minty
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 728
Ikä : 24
Paikkakunta : mursula
Registration date : 18.08.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Savuna ilmaan Empty Vs: Savuna ilmaan

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty To Joulu 03, 2009 12:51 pm

Wicca:

Hiljaisuus pöyritti ajatusteni karusellia. Kaikki oli yhä väsynyttä ja sumeaa, enkä tahtonut valjastaa energiaa kohottaakseni ilmapiiriä. Tiesin että Jigs saattaisi tuntea sen, kerta sekin omasi lahjan, erityisen voimakkaan energian. Jigs saattaisi tuntea sen, kuinka ympärillä ilma tiivistyi ja happi ryhtyi loppumaan, kuin olisimme nousseet vuorelle. Ja se sähköisyys, se sykähteli ympärilläni ja nosti osan ohuista jouhistani kevyesti koholle. Kasvit värähtelivät sen olemassa olosta. Väsyneenä energiaa oli vaikea hallita. Se energia ei katoa, se pysyy aina niin voimakkaana kuin se on millekin olennolle annettu; kun sen hallitsee, se pysyy sisällä ja sitä voidaan käyttää, kun sitä ei hallitse se tiivistyy ympäristöön... Vilkaisin eteeni ja jatkoin katsettani ylös. Taivas tummui hiljaa sadepilvistä. Kirosin mielessäni. Kuolema oli varoitellut minua aikoinaan... Wicca ole varovainen, sillä sinun energiasi on kuin ukkosen, hallitse se tai se hallitsee sinua. Mikä klisee, vältin juuri ja juuri näkyvää päänpudistusta. Jossain kauempana jyrähti. Parhaillaan vedin puoleeni koko Loranian sähkövarausta. Kirosin uudelleen. Keskitin ajaotuksiani hiukan ja sain ympärillemme enemmän ilmaa. Ajattelu väsytti ja laskin päätäni alemmas kävellessäni. Jigsin oma voima säteili hiljaa, mutta paljon rauhallisempaa energiaa. Wicca, sinä olen Responsum, mutta olet kuin tuli... Tuli polttaa karrelle polut joilla se kulkee, Tuli tekee suuria valintoja, joita se ei voi, eikä saa katua, Tuli menee läpi kaikesta, ja sitä vastustavat kärsivät vaurioita, Tuli leimahtaa nopeasti hallitsemattomaksi, jos et ole sen herra. Muistelin Kuoleman sanoja.. Olen kuin Tuli... Mutta Jigs ei ollut kuin tuli. Jigs oli kuin Vesi. Vesi virtaa vapaana ja pääsee aina eteenpäin, se tekee kiertoreitin jos ensimmäinen uoma on tukittu, se kuluttaa kiveenkin aukon tahtoessaan. Mutta Vesi on myös hätäinen, joka voi koitua veden kohtaloksi. Vesi ja Tuli, vastavoimat... Huokaisin mielessäni hiljaa, vastavoimat joiden tulisi toimia yhteen? Sehän nähdään...

Ympäristö muutti muotoaan kun suihkuavat aukot jäivät taaksemme. Pilvet olivat tiivistyneet jo lähes mustiksi. Irvistin hiljaa kuullessani salamoiden paukkeen muutaman metrin päässä, mutten nopeauttanut vauhtiani. Punainen harja oli silmilläni, kirosin taas hiljaa ja vilkaisin jigsiä, yksi loitsu vaan... Ja ainakin saisin mielenrauhan harjaltani. Vedin syvään henkeä.

"Enia ligi centra suda mericea reda cerera" Lausuin hiljaa melkein jupisten ja tunsin kuinka harjani alkoi liikkumaan kuin tuulen voimasta, pian otsaani pitkin kiersi pitkä punainen letti ja harjanikin oli jaeottunut taas kolmelle pitkälle letille. Huokaisin ja jatkoin kävelemistä vilkaisematta Jigsiin, sen reaktio voisi olla mitä vaan, mutta nyt piti päästä kotiin... Kotiin, minun kotiini.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Savuna ilmaan Empty Vs: Savuna ilmaan

Viesti kirjoittaja Minty lähetetty To Joulu 03, 2009 7:37 pm

Jigs jatkoi klävelemistä, mutta vilkuili nyt ympärilleen, katseli ympäristöä ja koitti miettiä, minne Wiccan kanssa oli matkaamassa. Tamma käänsi katseensa taivaalle ja huomasi lähestyvät pilvet. Toivottavasti he ehtisivät määränpäähänäsä ennen rankkasateen tuloa. Ei violetilla sinänsä mitään sadetta vastaan ollut, olihan se todettu jo viimeksi Wiccan seurassa, mutta nyt sitä ei olisi huvittanut kastua. Samassa Jigs huomasi hengittävänsä raskaammin, tuntui kuin ilman happi olisi vähentynyt... Mutta eihän siinä ollut järkeä ? Tamma oli huomaavinaan ilman väreilevän hieman toisen suunnalla, mutta jätti asian sikseen ja oletti asian liittyvän jotenkin tulossa olevaan ukonilmaan.

Violetti vilkaisi taas taivaalle ja huomasi pilvien tiivistyneen. Huomaamattaan Jigs pidensi hieman askeltaan, kuin toivoen pääsevänsä pakoon saapuvilta pilviltä. Samassa tamma kuuli jyrähdyksen melko läheltä ja säpsähti hieman. Violetti vilkaisi kohti toista ja kuuli tämän loitsivan jotain, eikä aikaakaan, kun Wiccan punainen harja oli taas siisteillä palmikoilla. Tamma hymyili hieman itsekseen muistaessaan mietteensä toisen leteistä silloin louhikolla.
Minty
Minty
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 728
Ikä : 24
Paikkakunta : mursula
Registration date : 18.08.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Savuna ilmaan Empty Vs: Savuna ilmaan

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty Ke Joulu 09, 2009 7:51 pm

Wicca:

Ukkonen, ukkonen, ukkonen, ukkonen... .... ukkonen, ukkonen, ukkonen. Hoin vaan uudelleen ja uudelleen, kirosin, manasin sitä kauemmaksi pelkillä murhaavilla ajatuksilla ja sitten jyrähti taas. Jossain ryhmähti puunrunko maahan. Nyt sitten kaadeltiin jo hylkiöiden alueiden vähiä puita... ei helvetin helvetti. Ilma oli hyvin ohutta ja nyt otin reippaampia askelia. Muutama satametriä ehkä matkaa, tunsin ympäristön jo tutuksi, mutta se ei uonut hyvää oloa... Vilkaisin taivaalle. Salamat tähdittivät tihien väliajoin täydellisen mustaa taivasta, milloinkohan olin viimeksi nähnyt noin mustan taivaan... Kuoleman kuollessa? Olipa ironinen lause... Hymähdin itsekseni. Sitten näin sen edessäni, kohoavan kallionseinämän, jossa ei ollut mitään selkeää aukkoa, pysähdyin ja tuijotin sammaleen ja liaanien peittämää, noin 6 metristä seinämää. Vedin syvään henkeä ja juuri silloin ne saatanan pilvet päättivät revetä. Oli kuin joku olisi kaatanut vesisaavista vettä, siitä ei nähnyt läpi ei eteensä, ei mihinkään, melkein kuin olisi hukkunut, silloin se vähäinen pinnani paloi loppuun ja annoin tulen riehua koko voimallaan. Kiepahdin ympäri ja räjähdin kertakaikkiaan, karjaisin ilmoille pahimmat veden kiroukset mitä tiesin ja aivan kuin kaikki olisi toiminut takaperuisesti, kaikki vesi palasi taivaaseen. olin tehnyt ehkä vakavimman luonnonvoimarikkeen... Mutta paskat siitä, palauttaisin sen huomenna. Käännyin takaisin seinää kohden, vilkaisten ohimennen Jigsiin.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Savuna ilmaan Empty Vs: Savuna ilmaan

Viesti kirjoittaja Minty lähetetty Pe Joulu 11, 2009 2:12 pm

Jigs vilkuili vähän väliä taivaalle. Sitä hermostuttivat hieman salamat, jotka tuntuivat iskevän koko ajan yhä lähemmäs ja lähemmäs. Jossain kaatui puu. Pilvet näyttivät yhä tiivistyvän, vaikkei se vaikuttanut enää edes mahdolliselta. Tamma kulki ripeästi eteenpäin ja näki heidän saapuneen jonkinlaisen kiviseinämän luo. Violetti pysähtyi ja katsahti hieman ihmeissään ensin seinämää ja sitten Wiccaa. Ja sillä hetkellä tamman pelko kävi toteen.

Silmänräpäyksessä kaikkialla tuntui olevan vettä. Jigs ei edes ehtinyt heti tajuta, mitä oli tapahtunut. Sitten violetti kirosi. Pahuksen sade, juuri nyt. Ja satoi sitten vielä oikein kissoja ja koiria. Isoja sellaisia. Tamma tuhahti kielikavlle osin huvittuneena, mutta enemmän sateesta ärtyneenä. Ja vain hetken päästä sade tuntui lakkaavan yhtä pian kuin oli alkanutkin. Jigs katsahti Wiccaan, joka näytti ärtyneeltä, sitten tamma loi katseensa sitten taivaalle ja näki viimeisten vesipisaroiden palaavan takaisin pilviin. Violetti kurtisti kulmiaan. Oliko se tulossa hulluksi ? Vai... oliko Wicca... ? Tamma katsahti toiseen pikaisesti ja huomasi myös tämän katsovan itseään. Ehkä Wiccalla oli paljon enemmän voimia kuin tamma oli uskonutkaan...

// roolitko muuten arollekin jossain välissä //
Minty
Minty
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 728
Ikä : 24
Paikkakunta : mursula
Registration date : 18.08.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Savuna ilmaan Empty Vs: Savuna ilmaan

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty La Joulu 12, 2009 12:34 pm

Wicca kääntyi takaisin luolaansa kohden, se ei pohtinut enempää aiheuttamaansa luonnontakaumaa, vaan ajatteli täysin taivaalle uudestaan tiivistyviä ukkospilviä, sekä luolansa ovea. Hetkeksi se sulki silmänsä ja ajatteli tarvittavia energia-aaltoja ja piakkoin, harmaaseen kiveen alkoi puhkeamaan musta aukko, tumma kuin mikä, aivan kuin siinä ei muuta olisikaan. Kun Wicca lopetti ajatuksensa, siinä oli hevosen mentävä, pimeä tunneli, jossa ei näkynyt valoakaan. Wicca katsoi nyt Jigsiin rauhallisemmin mielin ja viittasi toista seuraamaan perässään, ottaen omat askeleensa luolaan, rauhan tyyssijaansa.

Pimeys nialaisi Wiccan, mutta tamman edetessä korkeassa holvikäytävässä luolan kattoon syttyi outoja hohtavia kiviä, jotka valaisivat käytävän metri kerrallaan, lempeällä punertavalla valollaan. Käytävän seinät olivat täynnä hypnoottisia spiraalikuvioita, maalauksia, kuvia loranaista, yrteistä, eläimistä, vuoden ajoista ja lisäksi siellä täällä oli suuria riimukuvia, tekstin pätkiä, loitsuja. Wicca asteli rauhallisesti käytävässä, mutta pysähtyi varmistamaan että Jigs seurasi sen perässä, koska ilman Wiccan läheisyyttä tulisi pimeys ja pimeydessä Jigs ei löytäisi perille, sillä niin kuin avaamiseen ulkoa tultaessa, myös sisältä lähdettäessä, tarvittiin muutamia voimasanoja. Hiljainen rahina kertoi Wiccalle käytävän sulkeutuvan kaksikon takana ja jyrähtelevä ukkonen vaihtui täydelliseen hiljaisuuteen.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Savuna ilmaan Empty Vs: Savuna ilmaan

Viesti kirjoittaja Minty lähetetty La Joulu 12, 2009 8:28 pm

Jigs katseli seinämään avautuvaa aukkoa. Normaalisti se olisi ehkä haukkonut henkeään, mutta juuri nyt violetti ei jaksanut yllättyä enää mistään. Tamma seurasi rauhallisesti Wiccaa pimeään käytävään. Astuessaan sisään se huomasi ensin hohtavat kivet, sitten seinämaalaukset. Violetti tutki niitä ohi kulkiessaan kiinnostuneena. Tamma pysähtyi jonkun tekstin kohdalle ja yritti lukea sitä, mutta kirjaimet olivat vaikeaselkoisia ja sanat tolkuttomia. Niiden täytyi olla jotain toista kieltä. Jigs vilkaisi Wiccaan ja huomasi jääneensä hieman jälkeen. Tamma otti muutaman raviaskeleen ja saavutti toisen. Jigs kuuli rahinan ja käänsi katseensa juuri parahiksi nähdessään seinämän jälleen sulkeutuvan. Tamma kääntyi taas toista kohden ja päätti pysyä tämän kannoilla. Tänne ei paranisi eksyä.
Minty
Minty
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 728
Ikä : 24
Paikkakunta : mursula
Registration date : 18.08.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Savuna ilmaan Empty Vs: Savuna ilmaan

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty La Joulu 19, 2009 5:27 pm

Wicca tunsi itsensä rauhallisemmaksi. Tamma oli nyt kotonaan. Käytävä kapeni kapenemistaan ja maalaukset peittivät pian myös lattian, hohtavia riimukuvioita, jotka syttyivät sanojen vaikutuksesta, sammuivat heti Jigsin jälkeen. Pimeys ja hiljaisuus olivat päätähuumaavia. Wicca rentoutti lihaksiaan ja pian käytävälle lähti kiertämään hiljainen hyminä, kaikuva loitsu, joka ilmoitti Wiccan palanneen kotiin. Rauhallinen laulu kulki pitkin seiniä, sytytellen suurempia valoja yhä enemmän.

Tila suureni, leveni valtavaksi aukioksi, jonka kattona oli useita kvartseja, joihin tarttui riimujen luoma valo. Valo oli lämmin punainen, kuten liekistä. Luola on lähes 15 metriä halkaisijaltaan, täynnä myös syventeitä pyöreässä muodossaan. Seinät olivat täynnä valtaisia maalauksia, jopa asioista joita tavallinen eläväinen ei ollut nähnytkään. Maalaukset ylsivät katon kristalleihin saakka, kunnes hukkuivat niiden hohteen alle. Seinillä oli maalausten lisäksi riimuja ja kirjama määrä kuivuvia yrttejä. Seinillä kiersi kevyt tuulenvire, lähtöisin Wiccan laulusta. Lattialla oli kasvispetejä, useampia, mikä viittasi Wiccalla olevan kuitenkin myös vieraita, erilaiset hoitotarpeet olivat siististi seinien reunamilla. Koko luolan komeuden sinetöi sen takaseinällä virtaava puro. Kirjas vesi laskeutui hiiden kirnulta näyttävään kuoppaan, josta se jatkoi matkaa pientä uomaa pitkin, kadoten taas luolan seinämään.

Wicca lopetti laulun ja katsoi Jigsiin, suoden sille rauhallisen hymyn.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Savuna ilmaan Empty Vs: Savuna ilmaan

Viesti kirjoittaja Minty lähetetty La Joulu 19, 2009 11:31 pm

Jigs seurasi toisen perässä kuin omistajalleen uskollinen koira. Tamma pani merkille käytävän kapenemisen. Samassa se kuuli hyminää, jonka tunnisti hetken kuluttua olevan lähtöisin Wiccasta. Violetti katseli lattialle ja seinille syttyviä riimukuvioita, ehtimättä saada niistä selvää kun ne jo sammuivat tamman kulkiessa ohitse. Jigs käänsi katseensa kuvioista taas eteenpäin ja tajusi saapuneensa toisen kanssa valtavalle, luolan sisäiselle aukiolle joka oli kuin huone. Tamma ei voinut olla henkäisemättä nähdessään katossa kimaltelevat kristallit. Violetin korvat höristyivät, kuuntelivat toisen laulua samalla kun sen silmät kiersivät yrttejä, seinämaalauksia ja riimuja, kunnes lopulta osuivat makuupeteihin ja pieneen puroon. Koko paikka oli taianomainen. Jigs ei saanut sanaa suustaan ja toisen lopettaessa laulamisen violetti soi tälle takaisin hieman hämmentyneen hymyn. Ajatella, että tällaistakin oli olemassa Loranian laitamilla, piilossa, lähes kenenkään tietämättä !
Minty
Minty
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 728
Ikä : 24
Paikkakunta : mursula
Registration date : 18.08.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Savuna ilmaan Empty Vs: Savuna ilmaan

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty La Joulu 19, 2009 11:54 pm

Wicca tarkasteli violetin ilmeitä toisen katsellessa valkoisen kotia. Tamma haki hetken oikean kielisiä sanoja, katseli samalla omia maalauksiaan ja kotiaan, kunnes tavoitti oikein järjestyksen. Wicca oli väsynyt, yrtinhakuretkensä rajujen muutosten uuvuttama ja osittain loukkaantunut ja kaipasi lepoa, valkoinen katsoi Jigsiin.

"Hyvin uupunut olen, lepoa tarvitsen. Kodiksi itsellesi tee, mitään älä syö mitä tunne et, pedille tahtomallesi asettua voit ja purosta vesi juomista varten käy. Kiire onko sinulla?" Wicca muotoili yleiskielen sanoja taas hieman omalla tyylillään, mutta lähes ymmärrettävästi. Se hymyili Jigsille ystävällisesti. Wicca ei ollut varma halusiko Jigs edes jäädä ja valkoisesta noidasta kysymys nousi esiin eleiden perusteella selkeänä. Se katsoi Jigsiä kysyvästi asettuessaan makuulleen suosikkipedilleen, parantavista mintun lehdistä koostetulle patjalle. Helpotus käväisi Wiccan rasittuneissa lihaksissa. Salamoista jäisi arvet Wiccan kehoon, mutta oikeilla aineilla ne olisivat melkein huomaamattomissa... Wicca katsoi taas Jigsiin.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Savuna ilmaan Empty Vs: Savuna ilmaan

Viesti kirjoittaja Minty lähetetty Su Joulu 20, 2009 12:14 am

Jigsillä kesti hetken, ennen kuin se käsitti toisen sanat ja sai muotoiltua vastauksen. Tamma tajusi, ettei toinen ollut puhunut sille sanaakaan koskaan aiemmin, ellei laskettu nimen kertomista ja muutamaa loitsua.
"Ei, ei minulla ole kiire..." se sopersi pienen hymyn kera ja katseli taas ympärilleen. Oli vaikea uskoa, että tällainen paikka oli oikeasti olemassa. Vaikka sen näki omin silmiin. Violetti huomasi toisen siirtyvän pedille ja katseli yhä ympärilleen. Jigs katsahti toiseen ja hymyili. Tamma huomasi olevansa yllättävän janoinen ja nälkäinenkin. Tamma suuntasi puron luo, joi muutaman kulauksen raikasta lähdevettä ja lähti sitten etsimään jotain syötävää.

Violetti löysi yrttien lähettyviltä joitain hedelmiä sekä juureksi ja katseli niitä kulmat kurtussa. Ne olivat kaikki melko eksoottisia. Pian Jigs kuitenkin äkkäsi joukosta samaisen nauriin kaltaisen violetin juureksen, jota Wicca oli tarjonnut kaksikon ensimmäisellä tapaamisella. Tamma varmisti, ettei juures ollut ainokainen laatuaan, jos Wicca vaikka sattuisi tarvitsemaan sellaista, ja puraisi sitten juuresta. Yhtä maukasta kuin tamma oli muistellutkin. Violetti mussutti ensimmäisen palan ja nielaisi sitten. Jigs söi nopeasti loputkin hedelmästä ja huomasi nälän pääosin jo hellittäneen. Tamma vilkaisi toista kohti pieni hymynkare huulillaan. Hassua, tuntui että mitä violetti nyt näkikään, sitä alkoi hymyilyttää. Liisa Ihmemaassa. Jigs ihmeluolassa.
Minty
Minty
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 728
Ikä : 24
Paikkakunta : mursula
Registration date : 18.08.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Savuna ilmaan Empty Vs: Savuna ilmaan

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty Su Joulu 20, 2009 12:17 am

Wicca laski päänsä etujaloilleen kuin koira ja seuraili katseellaan Jigsiä, samalla hengittellen mintun suloista tuoksua kaikessa rauhassa. Vähitellen väsymys alkoi käymään Wiccalle ylivoimaiseksi ja tamman silmäluomet peittivät valkean näkökentän. Hetken vielä kuunnellen toisen tekemisiä, Wicca mutisi ympärilleen parantavat riimut ja vaipui parantavaan uneen, siivet rennosti hieman levällään, hiljaa hemgittäen.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Savuna ilmaan Empty Vs: Savuna ilmaan

Viesti kirjoittaja Minty lähetetty Su Joulu 20, 2009 12:24 am

Jigs loi katseen Wiccan ja huomasi toisen sulkeneen silmänsä. Nukkuiko tämä ? Siltä vaikutti. Violetti asettui toiselle pedille lähelle Wiccaa ja koitti tehdä olonsa mukavaksi ja rentoutua. Peti haisi jollekin yrtille, jota violetti ei tunnistanut. Miellyttävälle joka tapauksessa. Jigs koitti sulkea silmänsä ja vaipua uneen, muttei onnistunut. Hetken vääntelehdittyään tamma luovutti ja nousi ylös. Violetti alkoi tutkia lähemmin seiniä peittäviä maalauksia ja riimuja.

Vihdoin Jigsiä haukotutti ja se tunsi väsymyksen lihaksissaan. Tamma oli tutkinut vasta noin puolet yhdestä seinästä, mutta se oli tutkinut tarkkaan jokaisen kuvan ja riimukirjoituksen. Tekstejä violetti ei pahemmin tuntenut, mutta kuvat olivat sen mielestä mielenkiintoisia. Oli uskomatonta, miten paljon noita mahtui vain yhdelle seinälle. Tamma haukotteli uudestaan ja suuntasi askeleensa takaisin pedin luo. Jigsillä ei ollut hajuakaan kellonajasta, luolassa ei ollut mitään merkkejä joista olisi voinut tarkkailla päivän kulumista. Violetti haukotteli vielä kerran, nyt todella syvään ja rojahti sitten yrttipedille. Tamma nukahtin samantien.
Minty
Minty
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 728
Ikä : 24
Paikkakunta : mursula
Registration date : 18.08.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Savuna ilmaan Empty Vs: Savuna ilmaan

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty Su Joulu 20, 2009 12:29 am

---- aamu -----

Wicca heräsi avaten silmänsä hitaasti. Se katsahti lähellään nukkuvaa Jigsiä ja hymyili, toinen oli saanut unenpäästä kiinni, mikä oli tässä ympäristössä uusille yleensä hankalaa. Wicca tarkasteli hetken omia haavojaan, osittain rupeutuneita ja jo siistejä. Hitaasti noita nousi ja käveli lähteelle juodakseen. Samoilla askelilla se vilkaisi katon kristalleihin, joissa paloi himmeä valo. Päästyään lähteelle tamma joi muutaman siemauksen viileää vettä ja siirtyi sitten puuhastelemaan yrttiensä kanssa. Wicca tiesi tarvitsevansa joitakin rohtoja itselleen... Kuolemanenkeli oli jättänyt Wiccaan varmasti muistettavat arvet... Mutta noitaa ulkonäköseikat eivät juurikaan kiinnostaneet.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Savuna ilmaan Empty Vs: Savuna ilmaan

Viesti kirjoittaja Minty lähetetty Su Joulu 20, 2009 12:33 am

Jigs alkoi myöskin heräillä ja mutisi jotain epämääräistä puoliksi yhä unessa. Pian tamma sai avattua silmänsä ja venytteli raajojaan haukotuksen kera. Tamma huomasi Wiccan touhuavan jotai ja katseli tätä hetken yrttipedillä maaten. Sitten violetti nousi jaloilleen ja lähestyi toista ollen melko varma siitä, että tämä oli jo huomannut violetin heränneen. Jigs saapui muutaman metrin päähän Wiccasta ja hymyili tämän suuntaan.
"Huomenta", tamma mutisi ja mietti, mitä toinen mahtoi olla tekemässä.
Minty
Minty
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 728
Ikä : 24
Paikkakunta : mursula
Registration date : 18.08.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Savuna ilmaan Empty Vs: Savuna ilmaan

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty Su Joulu 20, 2009 12:38 am

Wicca katsahti heräilevään Jigsiin hymyillen itsekseen, samalla tamma järjesteli yrttejä puroon jäävään hiidenkirnuun ja teki niistä jonkin moista sosetta. Wicca siirteli hampaillaan ja suullaan tahnan näköisen oranssihtavan mössön kivisen kupin näköiseen syvennykseen luolan seinälle. Sitten se katsahti Jigsiin uudelleen vastaten sen tervehdykseen nyt nyökkäykselää ja lämpimällä hymyllä.

"Yrttisose, haavoihin auttaa" Wicca vastasi arvaten mitä Jigs mahtoi pohtia. Sitten tamma käveli toiselle reunalle hakien sieltä muutaman porkkanan värisen ja kurkun näköisen hedelmän, syötäväksi tarkoittaen ne. Samalla noita asettui makuulleen nyt uudelleen, se ei halunnut rasittaa itseään, edes syödessä.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Savuna ilmaan Empty Vs: Savuna ilmaan

Viesti kirjoittaja Minty lähetetty Su Joulu 20, 2009 6:18 pm

Jigs nyökkäsi toisen vastaukselle ja katseli mössöä. Ensimmäinen soseen ulkonäöstä mieleentuleva sana ei ehkä ollut herkullinen, mutta täyttävältä ruoka ainakin näytti. Ja tuskinpa se hullummalta maistuikaan, ulkonäköön ei ollut aina luottamista. Tamma katseli toisen ruokailua. Sillä itsellään ei liiemmin ollut nälkä. Jigs otti askeleen eteenpäin ja joi hieman purosta, asettuen sitten myös makuulleen pää puron yllä, katse kohti toista.
Minty
Minty
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 728
Ikä : 24
Paikkakunta : mursula
Registration date : 18.08.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Savuna ilmaan Empty Vs: Savuna ilmaan

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty Su Joulu 20, 2009 6:27 pm

// Tää peli saatetaan joutua lopettaamaan vähän oudosti tai kesken, koska aika loppuu kesken siihen nähden että Wicca alkaisi selittämään mitään suurempaa. Ja sen sieppauksen takia pitää myös saada tämä valmiiksi //

Omalla tavallaan Wicca kummasteli nyt eilistä päätöstään tuoda Jigs tänne. Noita oli väsynyt ja kaipasi omaa lepoa ja rauhaa. Mutta nyt sen pitäisi selventää Jigsille violettia itseään... Wicca sulki silmänsä hetkeksi, mutta oli silti selkeästi hereillä. Mitä se nyt tekisi... Noita avasi vihreät silmänsä uudelleen ja katsoi Jigsiä hieman arvioivasti... Kuinka paljon työtä tuossa rodwortammassa oli? Ja mitkä olivat tuon periaatteet näin valmiiksi? Noidan tulisi olla ehdottoman puolueeton, kaiken anteeksi antava, eikä hyvä noita kiihtynyt. Tässä asiassa Wicca ei kuitenkaan ollut paras oppilas, sillä Wicca itse kiihtyi nollasta sataan sekunneissa. Valkoinen hengitti syvään ulos ja mittaili yhä Jigsiä katseellaan.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Savuna ilmaan Empty Vs: Savuna ilmaan

Viesti kirjoittaja Minty lähetetty Su Joulu 20, 2009 7:11 pm

// joo, on oikeestaan enää tää ilta aikaa, koska mun pitää lähtee huomenna, enkä tiiä ehtisinkö aamulla enää roolia ja siellä pohjosessa ei oo pomaa konetta nii tilanne ois aika epävakaa //

Jigs katseli toista tämän sulkiessa silmänsä, mutta pysyessä selvästi hereillä. Tamma mietti, mitä toisen päässä mahtoi liikkua. Violetti laski turpansa puroon, muttei juonut, nautti vain veden tuomasta viileydestä. Tamma sulki silmänsä hetkeksi ja ne avatessaan huomasi Wiccan katselevan tätä.
Minty
Minty
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 728
Ikä : 24
Paikkakunta : mursula
Registration date : 18.08.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Savuna ilmaan Empty Vs: Savuna ilmaan

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty Su Joulu 20, 2009 7:14 pm

// Tän vois sopia loppuun? Ehdotus:

Wicca kertoo Jigsille lyhyesti energioista ja sitten vihjaa myös että Jigsillä on aika vahva omaenergia. Muuta ei oiekastaan ehdi tapahtumaan kun Wicca kokee velvollisuudekseen palauttaa sateen jonak edellisiltana eväsi ja kaksikko siirtyy takaisin pihalle, josta sitten eroavat, jotain tulevaisuuden tapaamisesta sopien? //

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Savuna ilmaan Empty Vs: Savuna ilmaan

Viesti kirjoittaja Minty lähetetty Su Joulu 20, 2009 7:28 pm

// Kyl toi käy, pelataanko toi vielä vai lopetetaanko vaan tähän sopimukseen, vai ? //
Minty
Minty
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 728
Ikä : 24
Paikkakunta : mursula
Registration date : 18.08.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Savuna ilmaan Empty Vs: Savuna ilmaan

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 1 / 2 1, 2  Seuraava

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa