Toinen kauniimpi toistaan

Siirry alas

Toinen kauniimpi toistaan Empty Toinen kauniimpi toistaan

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty Ti Toukokuu 25, 2010 7:54 pm

// Vapaa liittyminen yhdelle, African ja Africen ensipeli //

Treenaamiseen keskittynyt, tummalla viininpunaisella kirjottu Chadratamma laski askeleita päässään, keskittyen mahdosllisimman pehmeään tapaan laskea jalkansa maahan, jännittäen lihaksiaan oikeassa tahdissa. Tamman pitkä harja hulmusi sen aaltomaisen ravin mukana, siivet hieman avonaisina sen vierellä. Korvat olivat keskittyneesti hieman takaviistossa ja kuperan pään ilme oli treenasamiseensa syventynyt. Pian tamma vaihtoi todella sulavasti, kauniilla ponnistuksella askellajin laukkaan, joka kiidätti sen nopeaan liitoon ilman siipiä. Katse suuntautui maasta eteenpäin, mutta mieli jatkoi keskittymistä tempoon, nopeuteen, lihaksiin, laskeutumisiin ja nousuihin. Laukka lähenteli täydellistä, kuten African askeleet yleensäkin, kun se treenasi askellajejaan. Yksin viheko chadraneito ei kuitenkaan arolla ollut, sillä kauempana, eräällä kukkulalla seisoi Chadratamma, joka oli tummalla viininpunaisella kirjottu ja ... hetkinen. Oli täysin saman näköinen kuin arolla kauniisti laukkaava tamma. Déjá vu? Ei suinkaan. Kyseessä oli kaksostammat, joiden ainoa ero toisiinsa nähden oli, että ne olivat peilikuvia toisilleen, kuvioiltaan, mutta myös pitkälti luonteeltaan.

Tuuli hykerteli liukuvärjätyssä harjassa, lähtien valkoisten jouhien värittämästä tyvestä, loppuen viininpunaisiin latvoihin. Tummanviininpunaiset silmät katselivat kopion kaunista laukkaa. Africe ei ollu askellajeiltaan ollenkaan niin täydellinen. Päin vastoin. Tamma liikkui hieman töksähdellen, eikä osannut laskea askeleitaan aina oikein, kompastellen ja tehden rytmivirheitä. Tamman siivet olivat yhä levällään täydellisestä laskusta. Jos ei Africe hallinnut jalkojaan maassa, niin vähintään täydellisesti siipensä ilmassa. Vielä muutama minuutti sitten täydelliset silmukat, kierteet, spiraalit, kiihdytykset, uhkarohkeat vapaapudotukset ja maata pitkin viistäneet laskut olivat olleet ilmabaletin aatelia. Africea ei kukatahansa peitonnutkaan ilmassa. Nyt tamma taasen piti jalkansa tiukasti maassa seuratessaan toisen puoliskonsa askeleiden treenausta. Tavallaan tammat toimivat väärinpäin. Africen olisi pitänyt treenata askeleita ja African lentämistä, mutta tammat eivät uskoneet yksilön täydellisyyteen, ne uskoivat yhteiseen täydellisyyteensä.


Viimeinen muokkaaja, Delica pvm To Toukokuu 27, 2010 5:54 pm, muokattu 1 kertaa

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Toinen kauniimpi toistaan Empty Vs: Toinen kauniimpi toistaan

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty To Toukokuu 27, 2010 4:08 pm

Arolla asteli kolmaskin naispuolinen henkilö. Tuo oli pieni iloinen pakkaus, ja tälläkin kertaa laulamassa. Cuinan askeleet menivät hyräilyn tahdissa ja ajatuksissaan tamman kaulakin oli taivuttunut kauniisti. Pienen tamman siivet olivat aavistuksen jännittyneet. Se näytti hyvin keskittyneeltä, vaikkei todellakaan sitä ollut. Tyttönen oli taas vaihteeksi täysin omissa maailmoissaan, eikä huomannut muita osapuolia.

Vasta kun Cuina oli kävellyt tarpeeksi lähelle kuullakseen harjoittelevan tamman askeleet, se nosti vilkkaat suuret silmänsä suuntaan ja pysähtyi. Kaksi täysin samannäköistä tammaa eivät näyttäneet edes huomaavan toisiaan.Cuina näytti vähän hölmistyneeltä lapselta siinä katsellessaan. Pian tuo kuitenkin nosti ryhtiään ja lähti kävelemään seisovan tamman luo, katse kiinnittyneenä liikkuvaan tammaan.

"Öh.. hei."
Cuina sanoi samalla kun oli kompastua kivenmurikkaan. Se oli tyystin unohtanut katsoa eteensä.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Toinen kauniimpi toistaan Empty Vs: Toinen kauniimpi toistaan

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty To Toukokuu 27, 2010 5:53 pm

Africe nosti päätään aavistuksen, suunnaten sirot korvansa kohti tulijaa. Tamman kasvoille nousi pieni, hieman hämillinen ja ujon kaltainen hymy huomatessa toisen tamman ja tämän kompuroinnin. Tamman korvat liikahtivat taakse toisen tasapinon horjahtaessa ja palasivat takaisin uteliaaseen ilmeeseen kun toinen sai itsensä taas kokoon. Vaistonvaraisesti Africe vilkaisi samaan suuntaan kuin tulijakin, Africaan. Africaan, joka yleensä puhui vieraille kun tammat olivat kahden, niin kuin ne yleensä olivat, mutta nyt Africa ei ollut vastaamassa ja Africe sysäsi harjoittelevan siskonsa antaman henkisen tuen hetkeksi menemään.

"Hei" Se vastasi pirtäen oloisena, pitkät otsaharjan pyyhkiessä välillä sen silmien yli kevyessä tuulessa. Africe jäi tapansa mukaan, vaikenevana persoonana odottamaan toisen jatkoa, muttei vienyt katsettaan enää siskoonsa joka teki nopeita, liidokkaita spurtteja arolla siivet tiukasti kylkiään vasten painettuina.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Toinen kauniimpi toistaan Empty Vs: Toinen kauniimpi toistaan

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty To Toukokuu 27, 2010 6:03 pm

Cuina hymyili pirteästi tammalle, joka ei vaikuttanut kovin puheliaalta. Onneksi Cuina kovin sosiaalisena persoonana sai yleensä aina keskustelua aikaan.
"Oletteko kaksoissiskoja?"
Tamma kysyi, mutta hölmistyi.
"Taisiis tietysti olette. Tai.. No minun nimeni on Cuina. Entä sinun?"
Noniin, samantien oli saatu aikaiseksi vaihtaa puheenaihetta lennossa. Hiirakko katsoi toista ruskeilla silmillään ja hymyili jälleen aurinkoisesti. Jokin Cuinassa oli kovin nöyrää. Ihan kuin se olisi kokoajan valmis saamaan kunnon läksytyksen. Toki tamma nöyrästi elämään suhtautuikin, mutta ei sitä kuka tahansa läksytellyt. Ainakin mitä tältä tempperamenttiselta pikkutytöltä kysyttiin.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Toinen kauniimpi toistaan Empty Vs: Toinen kauniimpi toistaan

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty To Toukokuu 27, 2010 6:14 pm

Africe liikautteli korviaan ja piti kasvoillaan sitä hiljaista ystävällistä hymyä. Se oli tottunut siihen, että muut puhuivat aina enemmän kuin se itse ja nyt kuullessaan toisen puhetulvan, Africe seisoi paikoillaan yhä hymyillen ja nyökkäsi vaan kun toinen kysyi tammojen perimästä ja heti tämän jälkeen totesikin sen ääneen. Africe katsahti siskoonsa joka oli siirtynyt takaisin keskittyneeseen raviin, kenties Africa lopettelisi kohta.. Kysymys toi Africen katseen takaisin uuteen tuttavuuteen, joka esitteli itsensä samalla puheenvuorolla.

"Olen Africe ja siskoni tuolla on Africa" Africe vastasi toiselle hymyn saattelemana. Kuinkahan helposti se sekottaisi kaksoset keskenään. Erottaminen olisi vielä hetken helppoa kun Africa oli kauempana, ja keskustelukumppanina oli vain Africe, mutta kun tammat laittoi vierekkäin, tuntui että niiden välissä olisi peili ja muuta eroa ei sitten juuri ollutkaan, ellei niitä tuntenut paremmin.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Toinen kauniimpi toistaan Empty Vs: Toinen kauniimpi toistaan

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty To Toukokuu 27, 2010 6:48 pm

"Okei Africe."
Cuina sanoi ja katsahti Africaan. Kaksikko näytti aivan samoilta, ja nimetkin olivat vain viimeisen vokaalin varassa. Ei siitä tunnistamisesta ihan helppoa tulisi, jos nyt Africa sattuisi liittymään seuraan.

"Siskosi harjoittelee kovasti."
Cuina totesi vähän hölmösti jälleen. Eikö hän osannutkaan jutella luontevasti? Toinen vaikutti niin hiljaiselta ja luotaanpoistyöntävältä, ettei Cuina tiennyt miten piti suhtautua.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Toinen kauniimpi toistaan Empty Vs: Toinen kauniimpi toistaan

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty To Toukokuu 27, 2010 7:49 pm

Africe jatkoi hiljaista hymyilyään, vilkaisten taas kerran arolle ja hieman ehkä yllättäen näki African kävelevän rennossa käynnissä kohti kaksikkoa. Cuinan kommenttiin Africasta Africe nyökkäsi hiljaa ilman muita kommentteja. Se oli niin Africelle tyypillistä olla hiljainen sivustakatsoja.

African askeleet saavuttivat kaksikon nopeasti, eikä kaksosista suulaampi katsonut osakseen odottaa siskonsa esittelyä, jota se tosin tiesi ettei edes tulisi vaikka odottaisikin. Africa esiintyi paljon luontevammin ja varmemmin, asettuen muutaman metrin päähän molemmista, katsoi korvat kiinnostuksesta eteenpäin suunnattuina vieraaseen tammaan.

"Hei, olen Africa" Tämä esittäytyi muitta mutkitta. Se aavisteli, että Africe olisi kertonut mahdollisesti kummankin nimet, mutta varmisti kuitenkin asemansa omalla varmalla esiintymisellään. Africe ei reagoinut uudelleen African nimeämiseen juuri mitenkään, hymyili vain siskolleen hiljaista hymyään.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Toinen kauniimpi toistaan Empty Vs: Toinen kauniimpi toistaan

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty To Toukokuu 27, 2010 8:45 pm

"Hei. Juu Africe ehtikin kertoa."
Cuina sanoi pirteästi, korvat suunnattuina eteenpäin.
"Minä olen Cuina."

"En olekkaan ennen edes törmännyt kaksoshevosiin."
Tamma esittäytyi kääntäen päätään lapsellisella tavallaan kallelleen, ja hymyillen. Tyttösen mieleen kuitenkin hiipi sen veljet, jotka olivat olleet hyvin samannäköisiä keskenään. Kaikki uljaita, komeita ja ennen kaikkea valkoisia. Cuinan hymy hyytyi aavistuksen.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Toinen kauniimpi toistaan Empty Vs: Toinen kauniimpi toistaan

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty To Toukokuu 27, 2010 10:03 pm

Africa suuntasi 'niin arvelinkin' katseen kohti Africea kuullessaan Cuinalta itseltään esittelyn jo tapahtuneen aikaisemmin. Africe vastasi siihen mitään sanomattomalla ilmeellä, joka kertoi Africalle saman lauseen kuin 'Oletit oikein'. Africa otti nyt paikkansa puhujana ja Africe jäi tyytyväisenä seuraamaan keskustelua hieman sivusta.

"Niin hyvin harvinaistahan se on. Mutta emme suinkaan ole ihan klooneja, peilikuvia toisistamme tarkkaan ottaen, aika pitkälle myös luonteilta ja taidoilta" Africa sanoi ja katsoi tämän jälkeen Africea, peilikuvaansa, hymyillen ja sai takaisin lämpimän, sisarellisen hymyn, joka kieli paljon tammojen lämpimistä väleistä.

"Oletko ihan vain vaeltelemassa vai matkalla jonnekin?" Jatkoi Africa, joka nyt jo ensimmäisten kolmen lauseensa aikana oli osoittanut olevansa Africen peilikuva, vähintään puheliaisuudessa.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Toinen kauniimpi toistaan Empty Vs: Toinen kauniimpi toistaan

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty Pe Toukokuu 28, 2010 1:52 pm

"Ahaa."
Cuina sanoi "ymmärsinjuurijotainuutta"-äänellä ja hymyili. Se vilkaisi Africea ja sitten taas Africaa. Peilikuvamaisuutta ei helposti tajunnut, ennenkuin siitä mainittiin. Luonteissakin? Mielenkiintoista, Cuina ajatteli itsekseen.

"No vaeltelemassa oikeastaan."
Cuina sanoi, ei se yleensä koskaan ollut minnekään erityisemmin menossa. Ellei sitten halunnut vaikka nähdä jonkun tietyn paikan, esimerkiksi kuumat lähteet. Siellä tyttönen kyllä viihtyi. Joskus tuota jopa luultiin hylkiöksi, väriltään kun Cuina ei ollut mikään tyypillinen chadra.
"Entä te?"

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Toinen kauniimpi toistaan Empty Vs: Toinen kauniimpi toistaan

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty Pe Toukokuu 28, 2010 6:26 pm

Africe seurasi keskustelua viininpunaisilla silmillään, mutta ei sanonut mitään. Africa taas hymyili rohkeasti Cuinalle tämän puhuessa ja kokiessa ahaa-elämyksensä. African korvat liikkuivat aktiivisesti edestakaisin sen kuunnellessa ääniä myös ympäriltä. Africe taas oli keskittynyt vain sen edessä käytävään keskusteluun. Africa vilkaisi hieman kysyvästi Africea Cuinan esittäessä kysymyksensä, mutta sai Africelta vain olna kohautusta vastaavan ilmeen.

"Emme ole päättäneet vielä. Varmaan suuntaamme Laguunille päin, emme yleensä yövy Arolla, vaan käytämme sitä vain harjoittelupaikkana. Vaikka minulle käy maastoksi vallan hyvin myös sademetsä, mutta Africe ei pysty hiomaan taitojaan siellä." Africa esitti vastauskensa, sen enempää tarkentamatta mikä Africen lahjakkuus sitten olikaan. Africe taasen seisoi vain katsellen Africaa tämän puhuessa ja nyökkäsi hieman sen päättäessä lauseensa osoittaakseen olevansa samaa mieltä.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Toinen kauniimpi toistaan Empty Vs: Toinen kauniimpi toistaan

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty To Kesä 03, 2010 2:46 pm

Viimeistään nyt huomasi, että Africa oli paljon puheliaampi kuin siskoksista ensin tavattu Africe. Toinen oli varmaankin tottunut hoitamaan puhelemisen, kun taas toinen tukeutumaan siskonsa sosiaalisiin taitoihin.

"Mikä sinun taitosi sitten on?"
Cuina kysyi vilpittömästi kääntyen Africen puoleen. Tamma lepuutti toista takajalkaansa ja huiskautti välillä häntäänsä häätäen kärpäsiä ympäriltään. Kesä oli saapunut Loraniaan ja sen huomasi kyllä.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Toinen kauniimpi toistaan Empty Vs: Toinen kauniimpi toistaan

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty Ke Kesä 16, 2010 1:18 pm

Africe oli keskittynyt kuuntelemaan siskonsa vastaamista, ettei meinannut tunnistaa ollenkaan, kun kysymys esitettiin sille. Tilanne oli perin eriskummallinen, koska yleensä uudet tuttavuudet ajattelivat tammat helposti samaksi henkilöksi, ja hyvin harvoin African läsnäollessa Africelta kysyttiin mitään. Nyt sirot korvat liikahtivat edes ja taakse ja pieni päänkallistus seurasi kysymystä. Africa taasen päätti vaieta, vaikka yleensä se olisikin saattanut vastata kysymykseen, vaikka sitä ei sille oltukaan esitetty.

"Pysyn paremmin pilvissä kuin maanpäällä." Africe lopulta päätyi sanomaan. Kuten tavallista, kun Africe avasi suunsa, oli lause tarkoin valittu ja jollain tapaa taidokas. Tälläkin kertaa Africe viittasi kummentilla niin lentotaitoonsa, kuten myös haaveilijan lahjoihinsa, olihan Africa paljon enemmän tosikko kaksikosta. Lauseen loppuun Africe soi lämpimän hymyn ja nyökkäsi hiljaa sanojensa vahvistukseksi.

"Niin tavallaanhan meidän tulisi toimia juuri toisinpäin, koska minä hallitsen maassa olemisen ja taistelemisen ja niin kuten sanoikin, Africe pysyy ilmassa, mutta sehän ei ole kovin loogista että treenaamme vain parasta lahjaamme" Africa jatkoi ja hymyili hieman huvittuneesti tilanteelle, kun kaksostammat myönsivät taas kerran ettei niiden treenisuunnitelma ollut kovin järkevä. Ne olivat liiaksi tottuneet täydentämään toisiaan, olemaan yksi ollessaan kaksi.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Toinen kauniimpi toistaan Empty Vs: Toinen kauniimpi toistaan

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa