x Jaromir (Junity)

Siirry alas

x Jaromir (Junity) Empty x Jaromir (Junity)

Viesti kirjoittaja Junity lähetetty Pe Marras 05, 2010 10:40 pm


Nimi:
Jaromir, kutsutaan Romi
Rotu: Chadra (50 % rodwor)
Sukupuoli: ori
Ikä: 3v
Säkäkorkeus: 160cm
Asema: Vakooja

Pelaaja:
Junity
Pelipaikka: Lorania

Karvapeite on perusväriltään valkoinen, mutta punaisten ja isompien vihreiden läiskien pilkuttama. Kaviot, harja ja häntä ovat violetit, kuten nenäpiitä otsalle kipuava juova. Siivet ovat muuten valkoiset, mutta sulkien tyvet ovat vaaleanvioletit. Oriin silmät ovat keltaiset, viirumaiset kissansilmät, epäilemättä perimää isältään. Rakenteeltaan Romi on chardamaisen kevyt, mutta rodworgeeniensä takia erityisen lihaksikas.
(ERITTÄIN HUONOLAATUINEN KUVA Skannaus tulossa.)


Romi syntyi äpäränä emällensä Agilahille, joka huono-onnisena joutui rodwororin pahoinpitelemäksi ja hyväksikäyttämäksi. Agilah oli herkkä tamma, jonka raiskaus traumatisoi loppuelämäkseen, joka jäikin lyhyeksi trauman aiheuttamista syistä johtuen. Koko raskausajan valkea vihasi vatsassaan kasvavaa olentoa, se vieroksui sitä koko mielellään ja kehollaan, häpesi ja syyllisti itseään varsan syntymähetkeen saakka. Romin syntymä vei Agilahilta lopunkin elämänilon, se ei jaksanut syödä, nukkua tai huolehtia varsastaan saati itsestään. Niinpä se jäi nuoren oriin kontolle, joka oli autuaan tietämätön siitä mitä päivä päivältä huonompaan kuntoon menevälle emälle oli tapahtumassa. Jotenkin Romi ja Agilah onnistuivat selviämään yhdessä kuusi kuukautta, mutta sen jälkeen tamman kunto romahti täysin. Valkea ei jaksanut enää seistä jaloillaan ja lopulta maate käydessään, se ei päässyt enää ulos.

Fyysisesti ja henkisesti sairaasta emästään huolehtineelle Romille alkoi ja varhaisessa iässä kehittymään psyykkisiä ongelmia, jotka vain pahenivat kuukausien saatossa. Kun Agilahin voimat olivat lähes loppuun kuluneet, ori päätyi tekemään elämänsä ainoan empaattisen teon ja tappoi kituvan emänsä. Romi jätti laihan ruumiin jälkeensä eikä koskaan katsonut taakseen. Se oli itsekin huonossa kunnossa, laiha ja huonosti kehittynyt, sillä ruokaa oli ollut vähän eikä ravinteita nimeksikään asti. Mutta pahimmat vauriot ajat jättivät oriin pään sisälle.

Romin luonnetta on vaikea kuvailla, sillä ori on hyvin arvaamaton. Tämä on usein etäinen ja omissa maailmoissaan, muttei juteltaessa vaikuta mitenkään erikoiselta. Hyvin moni huonommin tunteva pitääkin Romia mukavana orina, mitä nyt vähän outona ehkä. Ja rauhallisena, ainakin siihen asti kunnes ori raivostuu aivan tuosta noin vain, ilman näkyvämpää syytä. Ja seuraavassa hetkessä on taas itse tyyneys.

Olisi tietenkin helpompaa ennustaa Romin käytöstä jos tuntisi tämän paremmin, mutta ongelma piileekin siinä, ettei kukaan tunne oria paremmin. Ja siihen Romi itse on syypää, koska pitää visusti huolen ettei kukaan vahingossakaan pääse tämän lähelle, ainakaan henkisesti. Sillä silloin saattaisi paljastua kuinka manipuloiva ja pahansuopa valkea enkelipoika onkaan: miten tämä punoo juonia muiden pään menoksi tai omaksi parhaakseen. Ori saattaa vikitellä tytön pikkurillinsä ympärille ja seuraavassa hetkessä hylätä tämän tylysti, saatuaan tämän kautta jotain havittelemaansa. Ei Romia tunteettomaksi voi kutsua, tunnevammaiseksi ehkä. Tai sanotaanko tunnevaillinaiseksi, luultavasti ori ei edes tiedä tai haluakaan tietää mitä rakkaus, empatia tai syyllisyys on. Joskus kauan sitten tämä saattoi tuntea syyllisyyttä, mutta se kuoli oriin emän mukana.

Ne kuitenkin, jotka jostain syystä ovat päässeet lähemmäs Romin sielunmaisemaa, saattavat järkyttyä siitä kuinka tutuksi tullut, hieman erikoinen poika muuttuukin yhtäkkiä hirviöksi. Ori kuitenkin peittelee taitavasti jälkensä ja pitää huolen siitä, ettei urkkijoita ole nollaa enempää.

Isä: Riot
Emä: Agilah

Tavatut:
Hahmo: mielipide

Pelatut pelit:
Junity
Junity
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 890
Ikä : 26
Paikkakunta : Hessu
Registration date : 24.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa