Jacko (brainchild) x

Siirry alas

Jacko (brainchild) x Empty Jacko (brainchild) x

Viesti kirjoittaja brainchild lähetetty La Toukokuu 02, 2009 10:03 am

Jacko (brainchild) x Jackopallo

Klikkaa isommaksi!

Now listen to me baby,
before I love and leave you


Jacko, Jacko
ori, 167 cm, kahdeksan (8) vuotta
puhdas chadra, sotilas

Motto:
"Josset huijaa, et haluu oikeesti voittaa"

They call me heart breaker,
I don't wanna decieve you
Ulkonäkö: (kts. kuva) Jacko on kevytrakenteinen ja lihaksikas chadra. Ori on kaikinpuolin iloa silmälle, aina siihen asti kun se nyrpeää, lähes pelottavaa katsetta ei kohtaa. Jouhet ovat kullanruskeat ja pohjaväri valkoinen. Jackon etuharja on käännetty oikealta puolelta vasemmalle, mutta kullanväriset silmät erottaa selkeästi se alta. Tämän turpa on harmaa, joka muistuttaa kaukaa parransänkeä vaaleine ja tummine pilkkuineen. Vasemmassa etujalassa komeilee "lintutatuointi", joka jatkuu aina polveen asti. Jackon siivet ovat normaalia hieman pidemmät ja suuremmat, josta on hyötyä lentäessä/ilmassa taistellessa. Kaikinpuolin orista saa helposti uhkaavan ensivaikutelman.

If you fall for me
I'm not easy to please
Luonne: Jacko on heppamaailman huijari, petturi ja rikollinen. Orin pelkkä perusilme kertoo vastaantulevalle, ettei kyseessä ole normaali, muiden tahtoon alistuva sulkasiipi, vaan hävytön sovinistisika, joka vähät välittää muista. Tämän puhe on halveksuvaa, muita kyseenalaistavaa ja usein myös sarkasmia tihkuvaa - sanaharkkaan valkoisen kanssa joutuminen voi tietää pidempääkin vihanpitoa, sillä tämä ei ole luovuttaja tyyppiä. Jacko on persoona, joka toimii vain omien hyötyjensä kannalta ja jos ne vaativat suurempaakin uhrautumista, ei se pelkää ottaa riskiä. Ori on tappelupukari joka ajautuu jokaisessa ristiriidassa mukiloimaan toista, vaikka kyse olisikin jostain täysin mitättömästä asiasta. Tällä on erittäin lyhyt itehillintä, eikä kontrollia tunneta - jos valkoinen suuttuu, se todellakin suuttuu ja antaa kavioidensa puhua puolestaan. Usein vielä muutamien, nasevien kommenttien kera. Jacko ei tunne sanaa ystävä, ennemminkin yhteistyökumppani. Se saattaa lyöttäytyä hetkeksi hyödylliseksi havaitsemansa henkilön matkaan, mutta on valmis pettämään tämän koska tahansa.

Tammoja valkoinen pitää esineinä, joilla tyydyttää pahimmat himonsa kun niitä kasaantuu liikaa. Vaikka ori on komea omalla rikollisella tavallaan, saa se melkein aina kaikki tammat vihaamaan itseään kusipään maineellaan. Jacko ei ole sitoutuva saatika rakastuva persoona - se saattaa viettää yhdenillan huveja, muttei perusta niistä sen enempää. Orilla on myös selkeät uhkapelurin piirteet - se on joka hetkenä lyömässä vetoa, haastamassa kaksintaisteluun ja uhoamassa. Ja ennen kaikkea, jos joku tamma esittää hankalaa, on valkoinen valmis pelkän tahtonsa takia kaivamaan toisesta herkkyyden esiin, jättäen sitten tämän kuin nallin kalliolle. Jackon kanssa on siis mahdotonta ystävystyä ja usein ihastumisetkin jäävät tammoille yksipuoliseksi, vastakaiuttomaksi haaveiluksi.

Told you from the start, baby from the start,
I'm only gonna break break ya break break ya heart
Menneisyys: Jacko syntyi myrskyn keskelle, keskelle tyhjyyttään uhkuvaa aroa. Tämän emä, Rekjina, oli matkalla sademetsälle synnyttämään, mutta voimakas myrskytuuli oli estänyt etenemistä ja kantava tamma oli hyytynyt aukealle. Varsan keuhkot täyttyivät ensihetkinään vedestä, eikä Rekjina kokemattomana äitinä osannut toimia - se viimeisillä voimillaan, vielä synnytyksenkin jälkeen, nosti varsan selkäänsä, ja lähti etsimään apua. Aamun varhaisina tunteita, kun myrsky oli ottanut jo hellittääkseen ja aurinko paistoi rakoilevista pilvistä, Ferfero löysi uupuneen, sairastuneen puolisonsa makaamasta sademetsän laitamilta, vastasyntynyt, heikko varsa selässään. Ori joutui paniikkiin, mutta toimi kuten parhaakseensa näki - se raahasi Rekjinan suojaan, vahti että varsa sai tarvitsemansa maidon, ja katseli sivusta kuinka nuori tamma menehtyi sairauteensa. Myrsky, kylmä viima ja piiskaava sade oli tehnyt tehtävänsä, keuhkokuumetta Ferfero ei osannut hoitaa. Ori otti varsan matkaansa, kuitenkin katkerana. Se piti tätä syyllisenä Rekjinan kuolemasta. Kun Jacko oli vuotias, mieleltään seonnut Ferfero päätti haastaa poikansa - Jacko oli oppinut itsenäiseksi, kylmäksi ja häikäilemättömäksi, koska isä oli ollut vain omissa maailmoissaan, syyttäen ja uhaten valkoista, joten pokan puutteesta ei ollut kysymys. Jacko tappoi Ferferon laguunin rannalla, hukuttaen tämän.

Siitä lähtien Jacko kulki itsenäisesti, muita huijaten ja kiristäen, eläen muiden kustannuksella. Orista lähti leviämään pian huhuja, sillä chadrojen seassa pettureista ei paljoakaan välitetty. Valkoinen sai kuitenkin jäädä laumaan, johtajan tiukalla varoituksella - yksikin likainen temppu ja tie hylkiöihin olisi auki. Jacko ei lopettanut, vaan toimi edelleen pienemmällä äänellä, jolloin sen teoista ei jäänyt liian suurta haavaa sulkasiipien keskuuteen.

Theres not point trying to hide it,
no point trying to erase me
Taistelu: Jacko on taitava taistelija - se on erityisesti kehittänyt voimiaan, muttei pärjää niissä vieläkään täysikasvuiselle rodille. Perustekniikka on valkoisella paremmin kuin hyvin hallussa, mutta siitä huolimatta tämä käyttää enemmän kuin usein likaisia temppuja ja huijausta apunaan - se saattaa heitellä siivillään kiviä, pöllyttää hiekkaa tai piiloutua ja iskeä takaapäin. Jackon kanssa tappeleminen on siis riskialtista ja epävarmaa - tästä kun ei voi ikinä olla varma.

Isä: Ferfero (kuollut)
Emä: Rekjina (kuollut)

Tavatut: Ratefe, Cheredjan, Nerafe, Thodor, Chione
Ystävät: -

Ei pidä: Cheredjan
Viholliset: -

Pelit:

This is the year where hope fails you: Jacko oli rajavartiovuorossa, kun rodworien sotilas tietämättään ärsytti jo valmiiksi kimpaantunutta oria - tuloksena oli kuollut nahkasiipi, ja tapauksen nähneet ampaisivat samantien kertomaan tilanteen Cheredjanille sekä Jaguarille. Saatuaan kunnon läksytyksen Thodorilta, Jacko tiesi mikä oli edessä - sota. Sulkasiivet hävisivät sodan, joutuen alistumaan rodien tahtoon ja vallan alle.

Vain siluetti painajaisesta: Jacko yllätti rodien sotakapteenin, Cheredjanin, rakkaansa luota, joka sattui olemaan sulkasiipinen Ratefe. Kieroutunut valkea huomasi tilaisuutensa koittaneen - tämän tiedon informoiminen Thodorille nostaisi orin osakkeita sotakapteenin silmissä - ne kun olivat pohjalukemissa valkean olleen pääsyynä sodan syttymiseen.

Käskisin painua vittuun, ellei se olisi sinusta niin hyvä paikka (K15): Jacko lensi suolla, kun tämä törmästi Nerafeen. Ori otti tilanteesta samantien kaiken irti - se päätti saada halunsa tyydytettyä kiukkuisella tammalla, joka pahaksi onnekseen juuttui suohon. Pienen vastaan hangoittelun jälkeen Jacko raiskasi tamman ja poistui paikalta.

Rakkaus on sokea, sanoi mato joka spagettiin rakastui: (kesken)

Elämä on elämää ja siksi sitä pelätään: (kesken)

I know i got a problem,
by doing this behavour


Viimeinen muokkaaja, brainchild pvm Ti Toukokuu 03, 2011 5:35 pm, muokattu 27 kertaa

_________________
Jacko (brainchild) x Redjan1
brainchild
brainchild
PÄÄJEHU
PÄÄJEHU

Viestien lukumäärä : 293
Ikä : 26
Registration date : 13.03.2009

http://lorania.foorumini.net

Takaisin alkuun Siirry alas

Jacko (brainchild) x Empty Vs: Jacko (brainchild) x

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty La Toukokuu 02, 2009 10:49 am

Nami<3

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Jacko (brainchild) x Empty Vs: Jacko (brainchild) x

Viesti kirjoittaja brainchild lähetetty Ma Toukokuu 18, 2009 1:45 pm

18. toukokuuta 2009

- Pelit & Suhteet päivitetty
- Lyriikat vaihdettu sitaateiksi

14. toukokuuta 2010

- Suuuurpäivitys!


---

5. heinäkuuta 2010

- Uusi kuva!
- Pelit päivitetty!


Viimeinen muokkaaja, brainchild pvm Ma Heinä 05, 2010 9:01 pm, muokattu 1 kertaa

_________________
Jacko (brainchild) x Redjan1
brainchild
brainchild
PÄÄJEHU
PÄÄJEHU

Viestien lukumäärä : 293
Ikä : 26
Registration date : 13.03.2009

http://lorania.foorumini.net

Takaisin alkuun Siirry alas

Jacko (brainchild) x Empty Vs: Jacko (brainchild) x

Viesti kirjoittaja brainchild lähetetty Ma Heinä 05, 2010 9:02 pm

Päivitys!

_________________
Jacko (brainchild) x Redjan1
brainchild
brainchild
PÄÄJEHU
PÄÄJEHU

Viestien lukumäärä : 293
Ikä : 26
Registration date : 13.03.2009

http://lorania.foorumini.net

Takaisin alkuun Siirry alas

Jacko (brainchild) x Empty Vs: Jacko (brainchild) x

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa