Rhingorn (Rusina) x

Siirry alas

Rhingorn (Rusina) x Empty Rhingorn (Rusina) x

Viesti kirjoittaja Rusina lähetetty Su Syys 27, 2009 6:19 pm

Rhingorn
Lempinimi: Rhingo
Sukupuoli: Ori
Säkäkorkeus: 170cm
Ikä: 5 vuotta

Perimä: Lähinnä chadra, hieman hämärän peitossa.
Lauma: Rodwor
Asema: Laumalainen

Ulkonäkö: Rhingo on lihaksikas ori, muttei kovin raskas, chadrataustasta johtuen. Sen muoto on virtaviivainen. Pohjavärinä on luonnollinen ruunikon ruskea. Orin silmät ovat keltaiset. Jouhet ovat mustat ja sileät, keskipituiset. Siipien ja siipiruodon värinä on myös perinteinen musta. Ne ovat suurehkot ja siistit. Rhingon jokaista jalkaa kohoaa keltainen sukka polveen asti. Otsassa orilla on valkoinen, salmiakinmuotoinen tähti. Yleisvaikutelma on yksinkertaisen tyylikäs, ja värit ovat ehkä Loranian keskivertoa luonnollisemmat.

Luonne: Rhingo on asiallinen, vakavakin. Se on kohtelias, mutta välillä myös viileä. Sisaruksiinsa se suhtautuu suojelevasti, ja huolehtiikin usein näistä ja näiden ongelmista. Vaikkei ori aina näyttäisikään sitä avoimesti, se kyllä välittää heistä. Rhingorn on myös uskollinen sisaruksilleen, he olisivat viimeisistä viimeisiä jotka ori voisi pettää.
Tammat ovat Rhingon pahe, vaikka se muuten onkin hillitty. Tästä saattaa koitua orille ongelmia, vaikka se muuten välttää hankaluuksia ja tappeluita. Kuitenkin, jos taistelua tarvitaan, ei Rhogo kaihda sitäkään, ja raivostuessaan ori saattaa ikävsäti menettää kontrollinsa.
Joskus siis Rhingokin saattaa heittäytyä johonkin, mitä ei siltä heti uskoisi. Ori osaa olla hauskakin, jos on sopivalla tuulella. Sen on joskus kuitenkin vaikeaa työntää huolia mielestään.
Nahkasiipisyytensä takia Rhingo tuntee joskus olonsa ulkopuoliseksi sisarustensa seurassa, ja koska se tuntee vetoa molempiin laumoihin –toisessa suku, toisessa olivat ottovanhemmat ja muut tutut- on orin joskus hyvin hankalaa löytää kantansa Chadrojen ja Rodworien kahakoissa.

Menneisyys: Cerlera, kaunis chadratamma, hämmentyi saatuaan nahkasiipisen ja kaikin puolin sopimattoman varsan. Rhingo sai kuitenkin osakseen rakkautta ja huolenpitoa kunnes tamma kuoli puolustaessaan varsaansa Rilosta. Peloissaan ja hämmentyneenä Rhingo suoriutui rodworien puolelle, jossa sen otti huostaansa varsaton rodworpari. Kolmivuotiaana ori lähti kokonaan omille teilleen, ja jonkin ajan kuluttua siitä ottovanhemmat kuolivat molemmat vuorotellen, rauhallisesti vanhuuden takia.

Taistelu/Taidot: Lentotaito on rodworien asteikolla hyvä. Rhingo on voimakas ja kestävä, mutta sen kiihtyvyys ei ole chadrojen veroinen. Ori harjoittelee silloin tällöin jotta pysyisi kunnossa.

Suhteet:

Perhe
Isä: Darhin kuollut Emä: Cerlela kuollut
Rilos- isosisko
Preston-pikkuveli
Jader-velipuoli kuollut
Sijaisvanhemmat rodworeita, kuolleet.

Muut
Fall Foliage-mukava tamma
Awentia-mukava tamma
Fergie-yhden yön juttu, pitää

Pelit:

Syysunelmaa
Rhingo tapaa Follia-tamman hylkiöiden alueilla.

You don't look you're okay
Felicialle lennettyään Rhingo näkee chadratamma Tian.


All night long
Aarnimetsässä Rhingo törmää varsin hurmaavaan Fergie-neitoseen.


Viimeinen muokkaaja, Rusina x pvm Pe Marras 05, 2010 10:43 pm, muokattu 2 kertaa
Rusina
Rusina
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1274
Ikä : 25
Registration date : 31.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Rhingorn (Rusina) x Empty Vs: Rhingorn (Rusina) x

Viesti kirjoittaja Rusina lähetetty Su Marras 01, 2009 6:48 pm

Päivityys
Rusina
Rusina
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1274
Ikä : 25
Registration date : 31.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa