Cheetah (brainchild) x

Siirry alas

Cheetah (brainchild) x Empty Cheetah (brainchild) x

Viesti kirjoittaja brainchild lähetetty Ti Joulu 15, 2009 12:50 pm

Cheetah (brainchild) x Ceepallo

" Yes, I can see her
'cause every girl in here wanna be her "


Cheetah, Cee
tamma, 179 cm, nolla (0) vuotta
puhdas rodwor, johtajan tytär

Motto: "Nobody is perfect. I'm Nobody."

" She's a diva,
I feel the same,
and I wanna meet her "
Ulkonäkö: Cee on varmasti se tamma, jonka nähdessä kuka tahansa voi sanoa "Wow, mikä nainen!". Ei siksi, että tämä olisi erityisen kaunis tai syötävän tyttömäinen, vaan siksi, että tämä peittoaa jopa useimmat orit säkäkorkeudellaan. Tammaa voisi leikkimielisesti kutsua jopa hevosmaailman malliksi - pitkät, solakat jalat, joita korostaa tämän harvinaisen siro keho, sekä ilmeettömät, suuret silmät, jotka hohtavat oransseina. Cee kantaa itseään aina tyylillä - sen askeleet ovat varmat, eivätkä ne juuri koskaan horju. Häntä itsevarmasti koholla ja tyhjä katse. Tämän kaikki piirteet ovat omaperäisiä ja kiehtovia, joka takaa sen, että Ceen sekoittaminen muihin on lähestulkoon mahdotonta.

Väritykseltään Cee on eräänlainen harmaanvihreä. Sen pohjaväri on kaksivärinen - tummempi osa peittää kehon yläosaa, kun taas vatsanalue sekä jalat ovat selkeästi vaaleampia. Ympäri kehoa kulkevat vaaleat punaiset raidat ovat perintöä äidin puolelta. Vasemman puoleisella lautasella oleva kuvio tarkoittaa "aiheuttaa hulluutta", ja sen voi havaita myös tamman isällä. Jouhet Ceellä ovat puhtaan valkoiset ja vaalentavat huomattavasti kokonaisuutta. Otsaharjan seasta voi havaita pitkän, mustan korpinsulan, joka tammalla on ollut varsasta asti. Ceen siivet ovat suurikokoiset, verrattavissa helposti tämän suureen kehon kokoon, ja auttavat pinta-alallaan lentämisessä. Yleiskuva tammasta on siis vähintäänkin mykistävä - se osaa järkyttää, ihastuttaa ja vihastuttaa.

Luonne: Voiko kahden kunnianhimoisen, ailahtelevan ja laskelmoivan hevosen yhdistelmästä tulla mitään parempaa? Cee on peilikuva vanhemmistaan. Se on kasvatettu johtamaan ja jakamaan käskyjä, ei ystävystymään saatika antamaan anteeksi. Tamman kylmäkiskoisuus nuoreen ikäänsä verrattuna on pelottavaa, sillä tämä ei ole elänyt hetkeäkään ilman äitinsä manipulointia. Cee vaatii itselleen arvostusta ja kunnioitusta, eikä pelkää kuuluttaa isänsä arvovaltaa koko maailmalle, vaikkei sisimmässään pidäkään asetelmista. Nuoren tamman kieroon kasvanut mieli yrittää syrjäyttää sen pienen äänen, joka huutaa normaalia elämää, mutta silloin tällöin tämä saattaa uppoutua omiin ajatuksiinsa ja esittää herkkää puoltansa. Ne, jotka ovat tämän osan Ceestä nähneet, ovat lievästi sanottuna pulassa, sillä tamman ailahteleva mieli käskee eliminoimaan kaikki, joilla on siitä yliote. Herkkyys on tämän mielestä heikkous, joten emänsä oppien mukaisesti nuori tamma ei halua että on olemassa ketään, joka siitä tietäisi. Ceetä voisi kutsua lievästi jääkuningattareksi - sen kasvoilta ei voi havaita mitään muuta kuin kylmäkiskoisuutta, välinpitämättömyyttä sekä liekehtivää vihaa. Tamma on tottunut saamaan kaiken haluamansa, joten se osaa myös vaatia - teet ja tottelet, tai itket, teet ja tottelet.

Cee on oppinut ajattelemaan tavalla, joka ei sisällä ystäviä saatika rakkautta. Ja jos et tiedä jonkun asian olemassa oloa, et voi kaivata sitä. Tamma vihaa tunteilua, vaikka harrastaakin sitä välillä yksin ollessaan. Jääkuningattarenkin poskelle vierähtää välillä muutama hyinen kyynel, tyhjien silmien tuijottaessa ikuisuuteen. Cee osaa kuitenkin piilottaa pienellä liekillä kytevät tunteensa niin hyvin, ettei tämän äitikään tiedä niiden olemassa olosta. Vanhempiinsa tamma suhtautuu kunnioittavasti ja pelonsekaisesti - sillä on pakkomielle miellyttää näitä, oli tilanne mikä hyvänsä. Se on myös tottunut äitinsä paapomiseen, sillä vaikka tämä onkin ankara ja vaativa, on se myös aina sanonut, että Cee tulisi olemaan kaikkein suurin ja mahtavin hallitsija koko rodworien aikana. Harha- ja luulokuviin täysin luottavaisena Cee tietää myös, että isä tulisi olemaan sen valtaannousun tiellä - äidin lupaukset siitä, että kaikki järjestyy, eivät huoleta tammaa kuitenkaan ollenkaan. Sen manipuloitu mieli huutaa, että onnistumisen eteen on tehtävä uhrauksia, eikä tunteilulle ole aikaa.

Harvemmat tietävätkään, että Cee todellisuudessa kaipaa myös lämpöä ja läheisyyttä. Kylmä tamma kuitenkin kieltää asian jopa itseltään ja vakuuttelee, ettei rakkaus ole tätä varten. Kaikki asiat, jotka liittyvät tunteista puhumiseen, ystävystymiseen tai läheisyyteen, ovat tälle todella vaikeita, ja saavat sen todella lähelle hermoromahdusta. Ceen tapa käsitellä ahdistustaan on jäätävä, sillä tämän viha ei ole kaunista katseltavaa. Siksi tamma pysyttelee mielummin poissa sosiaalisista kanssakäymisistä, kuin että liikkuisi ikäistensä seurassa ja pitäisi hauskaa.

" Damn, you's a sexy bitch, sexy bitch!
Damn, you's a sexy bitch! "
Menneisyys: Syntyi Loraniassa vahinkona Rodworien vakoojalle, Narcissalle, joka oli viettänyt yhdenyön suhteen laumansa johtajan, Jaguarin, kanssa. Katkeroitunut tamma halusi kostaa Jaguarille, kouluttamalla varsastaan täydellisen johtajan mallikuvan. Narcissan suunnitelmaan kuuluu, että Ceen kasvettua se tulee viemään isänsä johtajan paikan, jolloin Rodworeille koittaa paremmat ajat.

" They say: "She low down..."
It's just a rumour I don't believe 'em! "
Taistelu: Koulutetaan sotakapteeni Cheredjanin toimesta.

Isä: Jaguar (johtaja)
Emä: Narcissa (vakooja)

Tavatut: Kuolemanenkeli, Avanquenda, Zaackh
Ystävät: -

Ei pidä: Kuolemanenkeli
Viholliset: -

Pelit:

Kruununperijättären teekutsut - tule tai ole tulematta: Cee kuljeksi niityllä, törmäten sitten luvatta rodien mailla maleksivaan hylkiöön (Kuolemanenkeli). Paikalla ollut tamma, Avanquenda, auttoi vihreää toimittamaan hylkiön omille mailleen, pienen tappelun jälkeen. Nuori perijätär oli vaikuttunut Avanquendan nopeasta toimintakyvystä ja auttavaisuudesta, joten tämä lupasi olla unohtamatta toisen apua. Cee poistui paikalta, rupateltuaan hetken keltamustan tamman kanssa.

En käskenyt lähtemään, enkä pyytänyt jäämään (kesken)

" She's nothing like a girl you've ever seen before!
I'm tryinna find the words to describe this girl without being disrespectful! "

Suhtautuminen..:

.. Rodworeihin: Vaatii itselleen kunnioitusta
.. Chadroihin: Vihaa
.. Hylkiöihin: Halveksuu
.. Tammoihin: Ylimielinen
.. Oreihin: Epävarma
.. Varsoihin: Säälii
.. Isäänsä: Alistuva
.. Äitiinsä: Pelkää, kunnioittaa

Tietämisen arvoista..:

.. Vihaa olla väärässä
.. Rakastaa yötä
.. On oikeasti henkisesti heikko
.. Ihastuu helposti
.. Pokerinaama
.. Ei naura ikinä, saatika hymyile
.. Surkea puhumaan tunteistaan
.. Ahdistuessaan raivostuu

Tulevaa..:

.. Äitinsä toimesta päätyy Rodworien johtajaksi.
.. Ja jotain muuta sellaista :3

" Damn, you's a sexy bitch, sexy bitch!
Damn, you's a sexy bitch! "


Viimeinen muokkaaja, brainchild x pvm La Marras 06, 2010 10:50 am, muokattu 12 kertaa

_________________
Cheetah (brainchild) x Redjan1
brainchild
brainchild
PÄÄJEHU
PÄÄJEHU

Viestien lukumäärä : 293
Ikä : 26
Registration date : 13.03.2009

http://lorania.foorumini.net

Takaisin alkuun Siirry alas

Cheetah (brainchild) x Empty Vs: Cheetah (brainchild) x

Viesti kirjoittaja brainchild lähetetty La Joulu 26, 2009 1:49 pm

26. joulukuuta 2009, kuva lisätty!
8. toukokuuta 2010, päivitetty kokonaan!


---

14. toukokuuta 2010, suhteet & pelit päivitetty, artti lisätty!

Artit:

Cheetah (brainchild) x Ceeartti11
(c) Aida, kiitos<3

_________________
Cheetah (brainchild) x Redjan1
brainchild
brainchild
PÄÄJEHU
PÄÄJEHU

Viestien lukumäärä : 293
Ikä : 26
Registration date : 13.03.2009

http://lorania.foorumini.net

Takaisin alkuun Siirry alas

Cheetah (brainchild) x Empty Vs: Cheetah (brainchild) x

Viesti kirjoittaja brainchild lähetetty Pe Toukokuu 14, 2010 11:24 am

Päivitykset listattu!

_________________
Cheetah (brainchild) x Redjan1
brainchild
brainchild
PÄÄJEHU
PÄÄJEHU

Viestien lukumäärä : 293
Ikä : 26
Registration date : 13.03.2009

http://lorania.foorumini.net

Takaisin alkuun Siirry alas

Cheetah (brainchild) x Empty Vs: Cheetah (brainchild) x

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa