Narcissa (Elmia)

Siirry alas

Narcissa (Elmia) Empty Narcissa (Elmia)

Viesti kirjoittaja Elmia lähetetty Su Joulu 27, 2009 9:05 pm

NARCISSA

Narcissa (Elmia) Narcissa

NIMI - Narcissa
IKÄ - 12-vuotias
SÄKÄ - 169cm
SUKUPUOLI - tamma

PERIMÄ - puhdasverinen Rodwor
LAUMA - Rodwor
ASEMA - neuvonantaja

ULKONÄKÖ -
Narcissan väritys kuvastaa lähes täydellisesti tamman luonteesta. Tamman keho on pohjaväriltään myrkynvihreä, mutta poikkeuksen tähän tekee vaaleankeltaiset sukat jokaisessa jalassa, raidat kehossa ja suurehko läsi päässä. Siivet taasen ovat läpikuultavat, pohjaväriltään vaaleankeltaiset ja myrkynvihreällä reunasta raidoitetut. Rodin jouhet ovat suklaanruskeat ja silmät hehkuvat kirkkaanvihreänä. Narcissan ruumiinrakenne on solakka, mutta lihaksikas, ja vaikkei tamma fyysisesti olekaan kaikkein vahvin, sen mielenlujuus on ihailtavaa.

LUONNE -
Narcissalla näkee usein sievän hymyn, sulavat askeleet ja viisaan katseen. Pääkopan sisällä tosin useat rattaat käyvät ylikierroksilla, ja nämä rattaat punovat katkeria ja erittäin nokkelia juonia. Tamma rakastaa näitä juonia enemmän kuin mitään muuta, ja raivostuu suuresti, jos joku ei ymmärrä tamman auktoriteettia. Ja kun vihreä tamma kerran pääsee vauhtiin, ei sitä pysäytä juurikaan mikään.

Sisimmässään Narcissakin on kuitenkin kuin mikä tahansa muukin hevonen, se tuntee muutakin kuin syvää vihaa kaikkea elollista kohtaan, ja saattaapa joskus myös osoittaa näitä tunteitaan johonkin. Mutta kuten sanonta kuuluu, vanha koira ei uusia temppuja opi, ei myöskään Narcissa myönnä näitä tunteitaan muihin.

MENNEISYYS -
Ennen Chadrojen ja Rodworien jakautumista, kaksi erikoisen väristä nahkasiipeä rakastui toisiinsa, ja tästä rakkaudesta syntyi myrkynvihreä varsa keltaisin kuvioin. Vastasyntynyt varsa ja synnytyksestä uupunut tamma kuitenkin houkuttivat nälkäisiä petoja paikalle, ja urhoollinen isäori päätti pelastaa puolisonsa ja varsansa. Toki vahva Neil tuotti vakavaa vahinkoa petoihin, mutta myös pedot antoivat oman osansa orin hyökkäyksiin, ja niin kohtasi Neil loppunsa. Clarissa oli raivoissaan pedoille, mutta vielä enemmän tamma syytti varsaa. Jos Narcissa ei olisi syntynyt sinä yönä, pedot eivät olisi hyökänneet ja Neil ei olisi menehtynyt. Nuori varsa saikin jo syntymästään asti kokea emänsä kylmän käsittelyn - jatkuvat tiuskinnat, hyljeksivän katseen, rajut potkut heikkoihin kylkiluihin ja kovat iskut hampailla takaosaan. Loppujen lopuksi kaikessa surussa rypeminen ei tehnyt Clarissankaan mielenterveydelle hyvää, ja Narcissan ollessa hintelä puolitoistavuotias, kärventyi Clarissa kuumissa lähteissä nähtyään siellä Neilin, jota todellisuudessa ei ollut.

Heti Clarissan menehtymisen jälkeen, myrkynvihreä varsa alkoi kehittymään paremmin, kun kaikki energia ei mennyt vammojen paranteluun. Clarissan käsittely oli kuitenkin jättänyt Narcissaan pysyvän jäljen - kaikki tuntui myrkynvihreästä tammasta vastenmieliseltä. Ja kun sulkasiipien ja nahkasiipien välit alkoivat kiristymään, Narcissa oli mielellään mukana rähinässä, olihan tamman sentään johonkin pakko vihansa purata. Lopulta myrkynvihreän tamman tielle osui Jaguar, nahkasiipinen ori. Yhdessä parivaljakko punoi juonia sulkasiipien löylyttämiseen ja laumasta potkimiseen, mutta siihen ei ollut tarvetta, sillä sulkasiivet kerkesivät ensin. Jaguar oli automaattisesti vahva johtaja, mutta myrkynvihreän tamman nähtiin usein kulkevan sinimustan orin vierellä, parin keskustellessa kiihkeästi asioista.

Niin Narcissa sai paikkansa Rodworien neuvonantajana, asettaen osan kieroista suunnitelmistaan Jaguarin päähän.

SUHTEET -
Neil
isä, kuollut petojen kynsiin
Clarissa
emä, kuollut kuumilla lähteillä
Cheetah
tytär, isä Jaguar

Jaguar
johtaja, jota todellisuudessa Narcissa ei kunnioita pätkääkään

_________________

Narcissa (Elmia) Nera_ak
But you can’t change the world with a song
and you can’t make it right when it’s wrong.
Elmia
Elmia
PÄÄJEHU
PÄÄJEHU

Viestien lukumäärä : 231
Ikä : 25
Paikkakunta : Lohja
Registration date : 17.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa