Rex (brainchild) x

Siirry alas

Rex (brainchild) x Empty Rex (brainchild) x

Viesti kirjoittaja brainchild lähetetty Su Kesä 13, 2010 10:23 am

Rex (brainchild) x Rex

Klikkaa suuremmaksi!

" Every time we lie awake
After every hit we take "


Rex, ei lempinimeä
ori, 168 cm, kuusi (6) vuotta
sekasukuinen, tavallinen laumalainen

" Every feeling that I get
But I haven't missed you yet "
Ulkonäkö: (kts. kuva) Rex on suuri kokoinen chadraksi, mutta sopusuhtaisissa mitoissa niin lihaksikas kuin solakkakin. Tämä muistuttaa ulkoisesti hieman puoliverityyppistä hevosta, sporttisuudessaan ja ylpeydessään. Harmaa kulkee usein pitkähkö kaula hieman kaarella ja häntä nätisti koholla. Orin askeleet ovat aavistuksen epätasaiset, mutteivät kiinnitä juurikaan huomiota – ravissa jalat nousevat automaattisesti korkeammalle kuin tavallisesti, mikä antaa Rexille eksoottisen säväyksen.

Väritykseltään Rex muistuttaa huomattavasti koirien blue merleä. Pohjaväri on hopeanharmaa, joka varsinkin hikisenä tai muuten vain märkänä hohtaa auringossa. Siellä täällä on lähes mustia, noenharmaita, pilkkuja/läiskiä, ja samaa väriä esiintyy myös orin silmänympäryksessä, jouhissa sekä siivissä. Kasvoissa, jouhissa, siivissä ja takajaloissa on myös alueittain vaaleaa ruskeaa. Kaula sekä ryntäät ovat valkoiset. Rexin silmät ovat kirkkaat taivaansiniset ja ilmeikkäät.

Arttien tekijät huom! Katsokaa merkkikartta!
Luonne: Kylmää järkeilyä, suoria tosiasioita sekä yliluonnollista päättelykykyä - Rex on kaikkea tätä. Oria olisi voinut varsana kutsua lapsineroksi, sillä jo pienestä pitäen tämä on ollut uskomattoman viisas, tarkkaavainen ja osannut päätellä asioita pieniä yksityiskohtia yhdistelemällä. Sulkasiivestä saa helposti järkevän ensikuvan - käytöstavat löytyvät aina teitittelyn kautta tammojen imarteluun asti, eikä Rex ole ulkonäölläkään pilattu. Epäluuloisin kysyykin yleensä itseltään jo varhaisessa vaiheessa, missä ovat orin viat - ja sen jälkeen toivoo, ettei olisi ottanut asiaa koskaan esille. Rex nimittäin käyttää taitojaan erittäin lahjakkaasti pilaamalla niillä lähes kaikki sosiaaliset suhteensa. Harva nimittäin ottaa kohteliaisuutena, kun ori yhdellä vilkaisulla osaa tulkita kaiken, mitä toisen elämässä on tapahtunut. Sulkasiiven suusta puuttuu myös se paljon puhuttu suodatin, joten tämä tuon tuostakin päästelee sammakoita suustaan, ymmärtämättä sitä seikkaa, että saattaa loukata jotakuta.

Rex on aina niin sanotusti askeleen edellä muita – tämä suunnittelee jokaisen liikkeensä etukäteen, jonka jälkeen vasta toimii. Lihaksikas ori on siis vaarallisen viisas vastustaja, jonka sanavarastoon ei kuulu luovuttaminen. Tämä harvoin arvioi mitään väärin, mutta niissäkin tilanteissa osaa niellä tappion ja säilyttää ylpeytensä. Harmaa luottaa vain harvoihin, pitkäaikaisiin ystäviinsä, ja pitää muita erehtyväisinä ja sinisilmäisinä typeryksinä, vaikkei sitä ääneen sanokaan. Huonoina päivinään Rexistä saa irti vain kylmää jäyhää – tai parhaimmassa tapauksessa yhden jäätävän mulkaisun, jonka jälkeen ori sivuuttaa kaikki elävät olennot olemalla hiljaa ja touhutessaan omiaan.

Sulkasiiven on oltava aina keskellä kaaosta. Tämä ei osaa elää järjestyksessä, ja jos kaaosta ei ole, on sen väkisin etsittävä sitä jostain. Rex haluaa harva se hetki olla toteamassa jotain, etsimässä epäkohtia ja selvittämättömiä asioita. Ori tekee kaikkensa, jotta todistaisi ystävilleen, ettei ole olemassa henkilöä, jonka elämässä ei olisi salattavaa. Harmaan nenä onkin aina tungettuna toisten asioihin, joten tällä on useasti enemmän kuin yksi vihamies. Rex harvoin aloittaa tappeluita, muttei voi vastustaa kiusaustakaan, jos pieneen kahakkaan on mahdollisuus. Ori on taitava taistelija ja käyttääkin vahvuuksiaan häikäilemättä hyödykseen – toisten heikkouksien arvioiminen käy harmaalta yhdellä katsauksella, ja lihaksikkaan sulkasiiven kuntokin on huipussaan. Ei paljon hyvää, ettei jotain huonoakin – Rex harvoin jaksaa ottaa kuitenkaan tappeluita tosissaan, joten tämän pikkuasioihin kiinnittyvä huomiokyky on helppo herpaannuttaa.

Rexiä on vaikea valloittaa saatika hurmata. Ori ei ole ihastuvaa sorttia, vaikka tämä saattaakin katsella tammoja huvikseen sillä silmällä. Tämä tietää kyllä kuinka paljon naispuolisia kiehtoo salaperäisyys, muttei jaksa yleensä edes esittää kiinnostunutta – harmaa on lähestulkoon kokonaan menettänyt uskonsa rakkauteen, joten tämä on lopettanut sen perässä juoksemisen. Rex uskoo, että kaikille ei vain ole sitä ”oikeaa”, ja haluaa viettää mahdollisimman paljon aikaa itsensä tai muiden orien kanssa. Naisiin kun ei voi luottaa. Sulkasiipi on kerran elämässään ollut rakastunut (kts. menneisyys), mutta sai siitä kerralla tarpeekseen.

" But I still don't miss you yet
Only when I stop to think about it "
Menneisyys: Rex vietti normaaliakin normaalimman lapsuuden emänsä kanssa. Isää ei ollut, eikä isästä koskaan puhuttu - itseasiassa, nuorta oria ei edes kiinnostanut udella asiasta, koska kaikki asiat olivat täydellisellä mallillaan ilman kiusaantunutta keskustelua hevosesta, joka oli nyt vain sattunut pistämään Rexin aluilleen. Ja vaikka harmaa ei sitä emälleen sanonutkaan, osasi tämä lukea toista kuin avointa kirjaa. Jo vuoden vanhana ori tiesi, ettei isä ollut enää elossa. Kaksi kesäisenä Rex osasi todeta, että isä oli kuollut rajussa yhteenotossa. Kolme vuotiaana harmaa tiesi, että isä oli ollut nahkasiipinen hylkiö, joka oli poistettu elävien kirjoista, koska korkea-arvoisempi chadra oli saanut tietää harmaan emän ja hylkiön suhteesta. Niin. Päivä päivältä Rex osasi tulkita paremmin katseita, äänensävyjä, pieniä yksityiskohtia ja liikehdintöjä, joidenka perusteella pystyi jopa uskomattoman taitavasti kertoa asioita, joita ei oltu koskaan sanottu ääneen. Toisten salaisuuksia. Harmaan emä, Vidria, ei kuitenkaan koskaan saanut kuulla poikansa päättelykyvystä, sillä tämä piti emästään liikaa - se ei halunnut tuottaa vanhalle tammalle yhtään enempää tuskaa, sillä toinen oli oikeasti rakastanut hylkiöoria enemmän kuin mitään muuta. Rex vietti paljon aikaa Vidrian kanssa, kuljeksien chadrojen mailla ja opetellen elämää - varttuessaan ori saattoi välillä poistua päiväksi tai pariksi pois emänsä näkökentästä, tullen kuitenkin aina takaisin. Näin harmaa sai enemmän kokemuksia, ilman että kuitenkaan hylkäsi kovia kokenutta emäänsä.

Eräs syksyaamu kuitenkin paljasti elämän karun puolen - Vidria nukkui pois, poikansa valvoessa vierellä. Rex lähti omilleen reilun kolmen vuoden iässä. Tämä sai paljon vihamiehiä, mutta solmi myös ystävyyssuhteita. Harmaan yliluonnollinen kyky hämmästytti ja ihmetytti, jonka takia ori oppi pitämään pienempää ääntä, vaikkei luonteelleen mahtanutkaan mitään. Välillä oli pakko päästä näpäyttämään. Rex niitti mainetta kylmänä järkeilijänä, joka uskoi kaikkeen löytyvän selityksen. Orin ollessa noin viiden, tämä tapasi chadra tamman nimeltä Rachel. Tamma oli kaikkea sitä, mitä harmaa inhosi ja vastusti - tuo ei uskonut järkeilyyn, ei syyhyn eikä seuraukseen, ja kaikenlisäksi sulkasiipi oli uskomattoman kiero ja ilkeä. Voisi kai sanoa, että vastakohdat täydentävät toisiaan, ken tietää, mutta joka tapauksessa Rex rakastui korviaan myöten Racheliin. Tamma leikitteli orilla hyvän aikaa, kunnes katosi yhtä nopeasti kuin ilmestyikin. Harmaa ori oli täysin murtunut - ainoa tamma, joka oli ikinä päässyt tämän kivisten kasvojen lävitse, ja ainoa tamma, joka oli ikinä särkenyt tämän sydämen. Rex vannoi, ettei enää koskaan rakastuisi saatika luottaisi tammoihin.

Tapahtuneen johdosta Rex sai taas aihetta kasvattaa kovaa ulkokuortaan, ja pian tämä alkoikin haalia ainaista kaaosta ympärilleen. Vuoden aikana ori ei onnistunut tekemään lähestulkoon mitään muuta kuin samoamaan chadrojen mailla, palloilemaan siellä täällä ja hankkimaan vihamiehiä. Orin viimeisetkin luottamukset rippeet muihin hevosiin oli viety, eikä tällä ollut enää mitään motiivia hieroa ystävyyssuhteita, koska, kuten todettua on, yksinkin pärjää.

" I hate everything about you
Why do I love you? "

Isä: ei tiedossa
Emä: Vidria (kuollut)

Ent. rakkaus: Rachel

Tavatut: -
Ystävät: -

Ei pidä: -
Viholliset: -

Pelit:

Liian outo elämään, liian harvinainen kuolemaan (kesken)

" I hate, you hate
I hate, you love me "


Suhtautuminen..:

.. Rodworeihin: Neutraali
.. Chadroihin: Neutraali
.. Hylkiöihin: Neutraali
.. Tammoihin: Neutraali
.. Oreihin: Neutraali
.. Varsoihin: Hämmentyy näiden seurassa

Tietämisen arvoista..:

.. Jopa yliluonnollisen hyvä eleiden, yksityiskohtien ja ilmeiden lukija.
.. Uskoo, että kaikkeen löytyy luonnollinen selitys.
.. Pilaa lähes kaikki sosiaaliset suhteensa tekemällä omia, aina oikeaan osuvia, päätelmiä.

Tulevaa..:

.. Ei vielä mitään :O

" You hate everything about me
Why do you love me? "

_________________
Rex (brainchild) x Redjan1
brainchild
brainchild
PÄÄJEHU
PÄÄJEHU

Viestien lukumäärä : 293
Ikä : 26
Registration date : 13.03.2009

http://lorania.foorumini.net

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa