Jaguar (Heidi)

Siirry alas

Jaguar (Heidi) Empty Jaguar (Heidi)

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty La Maalis 14, 2009 12:07 pm


Jaguar (Heidi) Jakenn

Nimi Jaguar
Kutsutaan Jali
Ikä 7-vuotias
Sukupuoli Ori
Säkäkorkeus 169cm

Perimä Ensimmäinen Rodworilainen
Asema Johtaja
Lauma Rodwor

Ulkonäkö
Jali muistuttaa hyvin paljon knabstrupinhevosta, vaikka onkin rodun edustajia korkeampi. Orin silmät ovat pilvettömän kesätaivaan siniset ja sulattavat yleensä tamman kuin tamman. Silmien lisäksi Jalin lihaksikas ruumiinrakenne ja hyvä kunto ovat oikeita naismagneetteja. Pohjavärinään orilla on sinimusta ja siinä päällä shampanjan väristä kuviointia.
Siivet Jalilla on kuin lohikäärmeellä. Ne ovat Rodworien nahkasiivet ja hyvin kestävät. Lentämistä Jali on harjoitellut ihan syntymästään asti ja saanut parhaan sotakoulutuksen. Kaviot ovat kehittyneet erityisesti kestämään pitkiä matkoja ja iskemisiä. Jali osaa puolustautua ja tehdä yllättävän hienoja väistöliikkeitä, joita läheskään jokainen nahkasiipinen ei osaa.

Luonne
Jali on hyvin manipuloiva hevonen, joka kykenee pujottamaan selityksillään ja tarinoillaan valheita toisten totuuksiin ja vaihtamaan myös mielipiteitä. Se käyttää häikäilemättömästi hyväkseen hyvää ulkonäköään ja valehtelee paremmin, kuin puhuu totta. Jalin läheiset ovat kuitenkin oppineet tunnistamaan valheen totuudesta eikä ori siksi halua lähelleen ketään. Se pelkää paljastavansa oikeasti herkän puolensa.
Ori osaa myös olla hyvin dominoiva ja rakastaa olla tilanteen herra. Se joka vastustaa Jalin käskyjä, saa myöskin tuntea sen nahoissaan. Tappaminen ei ole uusi käsite herran sanakirjassa. Jali osaa halutessaan myös aivopestä toisia ja saada nämä teoillaan ja sanoillaan vaikka uskomaan että ruoho on punaista. Tämän takia jokaisen varomattoman kohtaloksi on joutua palvomaan Jalia. Ori rakastaa taistelemista ja ärsyttää välillä muita vain saadakseen tapella. Kipukaan ei ole tälle herralle uusi käsite. Lähimmäisiään Jali puolustaa raivokkaasti. Naisten perään ori ei niinkään rakkaudella ole, mutta yhdenyön suhteita ja nimettömiä muksuja löytyy jokaiselle sormelle, jos enemmänkin.
Jalilla on araknofobia, eli se pelkää hämähäkkejä kuollakseen. Fobiasta ei kuitenkaan kukaan muu tiedä, vaikkakin jotkut voivat sen päätellä tämän paniinkinomaisesta reagoinnista.

Menneisyys
Kauan sitten Rodwor ja Chadra olivat yksi ja sama lauma, asuivat yhdessä ja yhteishenki oli todella hyvä. Sitten alkoi eripura, kukaan ei enää muista miksi, mutta eripura kehittyi liian suureksi. Nahkasiipiset erotettiin jumalina pidettävistä lintusiipisistä ja Jali nousi hylättyjen nahkasiipisten ensimmäiseksi kokovaltaiseksi johtajaksi. Hän aloitti lauman, Rodworin ja laittoi jokaisen nahkasiipisen aivoihin ajatuksensa; Chadran lauma oli jumalanhylkäämä ja sen jäsenet olivat kuin natseja, heidät oli tapettava.
Yksi nahkasiipisistä, Aenor, oli Jalin isä ja vastusti vähän ajatusta kehittyvästä sodasta. Orin molemmat vanhemmat ovat kohdanneet kuolemansa Jalin takia, emä synnytykseen ja isä siihen, kun tämä petti Jalin ja ori tappoi tämän omakätisesti.
Jali tappoi myös Chadran edellisen johtajan, Darhin ja pettyi karvaasti tämän nimittäessä tyttärensä lauman uudeksi johtajaksi juuri ennen kuolemaansa. Jali tuntee kaunaa Chadran johtajatarta kohtaan ja vannoo vielä jonain päivänä tappavansa tämänkin. Chadran laumalaiset tapetaan heti näkemältä, mikäli nämä ilman lupamerkkiä vaeltelevat Rodworin alueilla.

Taisteleminen
Jali osaa taistella todella hyvin, sillä tämä on saanut maan parhaan sotakoulutuksen. Kipua ori kestää todella hyvin ja hallitsee myös ruumiinsa täydellisesti. Nahkasiipien kanssa lentäminen sujuu paremmin kuin hyvin, jokseenkin hivenen hitaammin ja suurieleisemmin, kuin Chadralaisilta. Voima on Jalin valttikortti, sillä lihaksikkaasta ja hyväkuntoisesta hevosesta lähtee niin voimakkaita iskuja, että luut ovat vaarassa.

Suhteet
Cheetah, tytär.

Ramdora, ei niinkään kommentoitavaa.
Raziel, ottanut orin suojelukseensa.
Zohartze, ei niinkään kommentoitavaa.
Rilos, sodan vastapuolen johtaja.
Hewig, ihan mukava tamma.
Gelendra, ärsyttävä viisastelija.
Narcissa, ...

Pelit
Authority (putous)
Mr. Sunshine, eh? (aarnimetsä)
Dressage Masters (louhikko)
Johtajien venäläinen ruletti (lampi)
Safe to fly (niitty)
It feels like winter is coming, runaway! (niitty)
I find it kind of funny, I find it kind of sad.. (putous)


Viimeinen muokkaaja, Heidi pvm Ma Joulu 28, 2009 7:47 pm, muokattu 14 kertaa

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Jaguar (Heidi) Empty Vs: Jaguar (Heidi)

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty Ke Huhti 15, 2009 5:41 pm

15. huhtikuuta
Artti by Tildy, tuhannet kiitokset tästä pyhän kolminaisuutemme selvittämisestä (:

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Jaguar (Heidi) Empty Vs: Jaguar (Heidi)

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty Su Joulu 27, 2009 9:15 pm

27.12 - kuva lisätty

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Jaguar (Heidi) Empty Vs: Jaguar (Heidi)

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa