Irwin Ruskanpunainen (Ellu) x

Siirry alas

Irwin Ruskanpunainen (Ellu) x Empty Irwin Ruskanpunainen (Ellu) x

Viesti kirjoittaja Ellu lähetetty To Elo 19, 2010 6:24 pm

Kokonimi » Irwin Ruskanpunainen
Kutsutaan » Irwin
Ikä » 6 vuotta
Sukupuoli » ori
Väritys » mustapunainen
Säkäkorkeus » 179 senttiä
Lauma » Rodwor
Verisääty » 75 % Rodwor 25 % Chadra

Menneisyys

Irwin syntyi puoliksi Chadratammalle. Isä oli puhdas Rodwor, muttei kuitenkaan sotilas. Nuorena Irwin lähti kotoa, aikeinaan liittyä sotilaaksi. Ori ei kuitenkaan päässyt sotilaaksi, joten hän päätti jäädä siviiliksi. Kolmen-neljän vuoden iässä Irwin joutui tappeluun, saaden kolme syvää haavaa kaulaansa, kavionjäljen lapaansa ja lautaseensa puremajälkiä. Irwin selvisi kuitenkin tappelusta vähemmillä vaurioilla kuin vastustaja - joka kuoli. Vanhetessaan Irwin ei viitsinyt hakea enää sotilaaksi. Muutama vuosi kotoa lähtönsä jälkeen hän kuuli vanhempiensa kuolleen - samoin pikkusisarensa josta ei tiennyt mitään. Irwin ei ole puhunut perheestään sen päivän jälkeen. Hänen alkuperäinen nimensä oli vain pelkkä Irwin, mutta vanhempiensa kuoleman jälkeen hän vaihtoi nimekseen Irwin Ruskanpunainen. Syytä siihen hän ei itsekään tiennyt.

Luonnekuvaus

Irwin on luonteeltaan harkitsevainen ja juonikas. Orin vihamiehet tuppaavat herkästi kuolemaan. Irwin valmistelee suunnitelmaansa yleensä jonkinaikaa, ennenkuin käyttää sitä. Irwin tappaa hienovaraisesti, joskus katkaisemalla niskat, joskus tukehduttamalla. Myös myrkyllisillä kasveilla tapetut ovat Irwinin erikoisalaa. Irwin on hyvin laskelmoiva, vaikeasti luottava ori. Perhesuhteet kammoksuttavat enimmälti tätä tappavaa herraa, luottaminen on tosiaankin hyvin vaikeaa. Jos olet luottamuksen ansainnut, sitä ei kannata koskaan pettää! Irwinillä on loistava ulkonäkö- ja nimimuisti, oikeastaan aivan ilmiömäinen. Saattaa kulua monta vuotta ettei kukaan näe Irwiniä, mutta jostain mutkasta se eteesi tupsahtaa, tuntien sinut, vaikket sinä välttämättä häntä. Hän tulee aina kun sitä vähiten odotat. Hymytön, synkkämielinen ja ivallinen on Irwin. Turhautuneisuus tai hätäily ei kuulu orin luonteeseen. Jos tapaat joskus rennon Irwinin, rentous kuuluu suunnitelmaan, jota hän punoo sinun tai seuralaisesi pään menoksi.

Ulkonäkö

Irwin on lihaksikas ja suurikokoinen nahkasiipinen. Arvet tuovat pelottavan kuvan. Simät ovat punertavansävyiset, pupillit tummanpunaiset. Siivet ovat nahkaiset, luupiikein varustetut, väritykseltään mustapunaiset. Siipien "runko" on musta, nahkaiset välikappaleet karmiininpunaiset. Vasemmasta korvasta puuttuu kärki ja jouhet ovat pitkät ja repaleiset, takkuuntuneet. Kaviot ovat punertavansävyiset, pohjaväri musta. Punertavat raidat kehossa ja poskessa tuovat pelottavan vaikutteen. Irwinistä tulee mieleen friisiäläinen, jaloissa olevien tuuheiden, punaraidallisten tupsujen takia. Chadran piirteitä löytyy häivähdys kehon muodossa. Irwin ei ole aivan yhtä massiivinen kuin puhtaat Rodworit, mutta aivan tarpeeksi lihasta orilla kuitenkin on heikompien tappamiseen. Karkeasti, niinkuin Irwin nimittää, tappamista kavioilla ja hampailla.

Kyvyt

Lentäessä hieno tekniikka. Nopeat syöksyt ovat Irwinin erikoisalaa.

Suhdetilanne

-

Pelit

-
Ellu
Ellu
Harjoittelija
Harjoittelija

Viestien lukumäärä : 133
Ikä : 23
Paikkakunta : Kuopio
Registration date : 23.07.2010

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa