Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rezaie (Ellu) x

Siirry alas

Rezaie (Ellu) x Empty Rezaie (Ellu) x

Viesti kirjoittaja Ellu lähetetty Ke Syys 15, 2010 4:18 pm

Reza

Kokonimi » Rezaie
Kutsutaan » Reza
Säkäkorkeus » 158 senttiä
Väritys » musta, kera turkoosein värjeiden
Sukupuoli » tamma
Perimä » Rodwor
Asema » Laumalainen
Lauma » Rodwor
Ikä » 5 vuotta

Menneisyys

Rezaie syntyi lokakuisena aamuna. Tammavarsa oli sisukas ja alkoi opetella lentämistä ensimmäisten tuntiensa aikana. Rezalle kerrottiin että tuon isä oli saarella nimeltä Lorania. Tamma halusi muutaman vuoden päästä lähteä etsimään isäänsä ja päättikin lähteä heti emänsä kuoleman jälkeen. Emänsä kuoltua Rezaie nousi haparoiville siivilleen ja lähti pitkälle matkalle. Turkoosinkirjava tamma kohtasi matkansa aikana muutaman orin, jotka kerkesivät pahoinpidellä tamman, tuon pienen koon vuoksi hän oli helppo saalis. Tai niin he ainakin luulivat. Kohtelias tamma ei kuitenkaan ollut aivan yhtä helppo kuin koon tai luonteen takia voisi uskoa. Yllättävän kovasti Reza pisti vastaan, ennenkuin joutui luovuttamaan. Viimein tamma näki kuitenkin maata edessäpäin, samoin lentäviä hevosia. Turkoosinkirjava laskeutui Rodworien puolelle ja hyväksyttiin laumaan.

Luonnekuvaus

Rezaie on luonteeltaan kohtelias ja melko sosiaalinen. Itsepäisyyttä tammalta ei kuitenkaan puutu, jos tuo sille päälle sattuu. Hymy on rodittarella herkässä, mutta pakon edessä ystävällinen hymy muuttuu kieronpuoleiseksi virneeksi, joskus Rezan on pakko näyttää myöskin se julmempi puolensa. Hyväntahtoinen nahkasiiveksi, ei mielellään tapa tai vahingoita, niinkuin jotkut laumalaisistaan. Eikä rodittaren sydän ole kiveä, tamma uskaltaa myöskin sääliä ja luottaa. Eihän Reza tietystikkään kovin pelottavalle vaikuta ulkomuotonsa ja luonteensa vuoksi, muttei tamma halua mielellään kovin pelottava ollakaan. Rezalle käy paremmin leppoisa elämä kuin rähinät jokaisessa elämän mutkassa. Viileänpuoleinen, kuitenkin kohtelias katse kertoo myöskin siitä, että Reza miettii ensin, ennenkuin uskaltaa lähestyä. Turkoosinkirjavan on kuitenkin pakko olla välillä pidättyväinen, varsinkin orien seurassa Rezaie on aluksi jännittynyt kuin viulun kieli, mutta rentoutuu ennenkuin katkeaa.

Ulkonäkö

Rezaie on peitinkarvaltaan musta, mutta seitinohuita, turkoosinvärisiä punoksia lähtee ympäri tamman kehoa. Rezan jouhet ovat kaksiväriset. Siipien sisäpinta on musta, mutta ulkopinta turkoosi. Kauniilla tammalla on hoikat raajat, se on vain sattunut sirompaan sukuhaaraan. Tammalla on kuitenkin vielä kaikki paikallaan, korvia ei ole irronnut eikä mitään muutakaan. Arvet takajaloissa kertovat omaa tarinaansa turkoosinkirjavan menneisyydestä. Rezan siivissä on mustat luupiikit, aivan kärjissä. Osaa käyttää niitä tappavasti, jos haluaa, mutta yleensä tammalla ei ole siihen mitään syytä. Pienikokoinen, hyvärakenteinen turkoosinkirjava pitää mielellään tulevaisuudessakin paikkansa ehjänä, eikä halua sännätä jokaiseen rähinään.

Kyvyt

Lentää perustekniikalla. Ei mitenkään loistavasti, mutta siivet ovat Rezalla tarkoitettu enemmänkin pitkään matkaan kuin taitaviin käännöksiin ja pyrähtelyihin.

Suhdetilanne

-

Pelit

Löytyykö yhtään hevosta täältä?
Louhikolla ? kanssa.
Ellu
Ellu
Harjoittelija
Harjoittelija

Viestien lukumäärä : 133
Ikä : 23
Paikkakunta : Kuopio
Registration date : 23.07.2010

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa