x Maomi (Junity)

Siirry alas

x Maomi (Junity) Empty x Maomi (Junity)

Viesti kirjoittaja Junity lähetetty La Marras 06, 2010 3:28 am

nimi: Maomi
sukupuoli: tamma
ikä: 6v
lauma: chadra
säkäkorkeus: 155cm
asema: laumalainen

pelaaja: Junity
pelipaikka: Lorania


Maomi on hyvin sopusuhtainen chadratamma: kevyt, siro ja ruumiinrakenteellisesti korrekti. Tamman peiteväri on vaalean kermankeltainen ja silmät tummat pähkinänruskeat. Häntä ja harja lainehtivat ja ovat väriltään sievän vaaleanpunaiset. Maomin ylpeydenaihe ovat sen kultaiset kaviot, jotka näyttävät säihkyvän auringonpaisteessa. Harjassaan tamma pitää myös kahta simpukkaa, yhtä vaaleanpunaista ja yhtä valkoista, muistonaan edesmenneestä emästään. Simpukat ovat Maomille hyvin tärkeitä eikä lupaa hyvää jos joku erehtyy niihin ilman lupaa koskemaan.
(HUONOLAATUINEN kuva. Skannaus tulossa piakkoin.)

Maomi on hyvin tammamainen tamma: viehättävä, kaunis ja hieman arvaamaton. Chadratar on hyvin tietoinen ulkonäöstään eikä pelkää käyttää sitä hyväkseen tiukan paikan tullen – tai muuten vain halutessaan. Pahamaineinen miestennielijä Maomi ei kuitenkaan ole, vaan hyvin tarkka siitä, missä raja kulkee ja mikä menee yli. Ja osaa tamma kipakkakin olla jos kaunottarelle sattuu puhumaan väärään sävyyn.

Maomi on sosiaalinen ja sillä on iloinen elämänasenne, välillä vähän turhankin huoleton, ainakin tamman vanhempien mielestä. Yleensä keskustelu alkaa, jatkuu ja päättyy Maomin puheenvuoroon, joten kiusallisia hiljaisia hetkiä ei tämän tamman kanssa helposti tule, jollei seurassa ole joku tositörppö. Maomi pitää huomiosta ja on hieman vastahakoinen jakamaan sitä muiden kanssa, mutta on jo jättänyt pahimman nuoruuden prinsessansa taakseen. Maomi sattui olemaan ainoa varsa perheessään ja sen huomasi kyllä tämän käytöksestä, ainakin ennen. Nyttemmin tamma on jo oppinut ottamaan muitakin huomioon, ainakin silloin tällöin…

Maomin iloisesta persoonasta ei heti huomaisi, että välillä tämäkin kaunotar synkistelee ja suree huoliaan. Tamma arvostaakin kuuntelevia ystäviä, jotka näkevät myös hehkuvan hymyn taakse. Maomi on kuitenkin vahva persoona, eikä alistu itkemään julkisesti kuin hätätapauksissa.

Maomi syntyi idylliseen chadraperheeseen, johon kuului tamman isä Galos ja emä Thiria. Maomi oli pienen perheen esikoinen sekä kuopus, joten tamma sai vanhempiensa täyden huomion. Thiria rakastikin täydellistä pikku-Maomiaan enemmän kuin itseään ja hankki tälle kaiken mitä tamma vain ikinä halasi: oli kyse sitten kavereista tai kauniista simpukoista laguunin rantavedessä. Maomin elämässä oli kaikkea mitä nuori tamma toivoa saattoi: yllin kyllin rakkautta ja huomiota.

Syntymäpäivät vierivät ja tamma täytti neljä. Sitten kuitenkin jotain kamalaa tapahtui: syttyi sota. Galos lähti sotaan ja Thiria ja Maomi jäivät huolehtimaan oriin perään. Galos ei palannut koskaan. Myöhemmin Thiriakin menehtyi suruunsa ja Maomi huomasi jääneensä yksin. Tamma masentui ja kuihtui pois siitä kukasta, joka joskus oli ollut.

Ajan kuluessa Maomi sai kuitenkin uusia ystäviä ja pikkuhiljaa, hitaasti mutta varmasti, rupesi taas elämään. Samalla tamma oppi uudet käyttäytymissäännöt: se ei ollut enää kaiken keskipiste eikä ainoa, joka tuli ottaa huomioon. Se tajusi kuinka koko elämä saattoi muuttua silmänräpäyksessä eikä mikään ollut ikuista (paitsi tietenkin tamman kauneus, ainakin Maomista itsestään). Vanhempien kuolema onkin muokannut paljon sitä persoonaa, mikä Maomi nykyään on.


Tavatut:
Quartecon: Pitää orista yhtä paljon kuin kissa vedestä. Idioottimainen ja lapsellinen tamman mielestä, ei toivo törmäävänsä uudestaan.

Pelatut pelit:
Mr. Thunderstorm and Mrs. Sunshine (laguuni)
Junity
Junity
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 890
Ikä : 26
Paikkakunta : Hessu
Registration date : 24.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa