Kellonaika on nyt Pe Heinä 10, 2020 8:29 am

Chadrojen alueet


 • Chadrojen alueet

  Aiheet
  Viestejä
  Viimeinen viesti
 • Laguuni


  Laguuni, myös tutummin poukama, on kaunis, kultaisella hiekkarannalla varustettu trooppinen osa Lorania. Sen rantaviivaa reunustaa sademetsällekin ominainen runsaskasvuinen, lähes viidakkomainen ryteikkö, joka pursuaa erilaisia hedelmiä. Vesi poukamalla on kristallinkirkasta, ja mikä parasta, ei suolaista. Se kelpaa siis paremmin kuin hyvin janon sammuttajaksi. Kaloja, koralleita.. saattaapa täällä törmätä myös haikaloihin, joten uidessa on syytä olla varuillaan..
  Moderaattori: Elmia
  40 Aiheet
  795 Viestejä
  Ti Toukokuu 03, 2011 6:26 pm
  Elmia Elämä on elämää, ja siksi sitä pelätään (online)
 • Sademetsä


  Sademetsäksikin kutsuttu, laguunin luota alkunsa saava vehreä rämeikkö on parasta ruokailu aluetta! Sen hedelmällinen kasvisto takaa täyden tunteen vatsanpohjassa, eikä jätä ketään nirsoilemaan. Hedelmiä, lehtiä, ruohoa.. On kuitenkin kaiken ahmimisen lomassa muistettava varoa kosteaa, sammaleista pohjaa, joka voi olla hyvinkin petollista. Puun paksut juuretkin ovat helposti hentojen jalkojen tiellä, ja niihin on helppo kompastua. Yön vietto sademetsässä hoituu märissä merkeissä, sillä paikalla sataa melkein jatkuvasti. Pedot, kuten puumat, ovat huomanneet kasvissyöjien kiinnostuksen aluetta kohtaan, joten siltäkin osin on hyvä olla hereillä.. Lentoon lähteminen täällä voi nimittäin olla vaikeampaa kuin kuvittelisi.
  Moderaattori: Elmia
  33 Aiheet
  503 Viestejä
  Su Joulu 05, 2010 3:30 pm
  Jety x Taival
 • Suo


  Suo alkaa heti sademetsän päätyttyä, eikä jätä ketään roikkumaan hyvänonnen varaan - jokainen joka rohkenee epäillä tämän vetisen alueen upottavaa voimaa, saa osakseen kadota sen syövereihin. Kuivemmilla kohdilla käveleminen on mahdollista, mutta useimmat ylittävät alueen lentämällä. Herkulliset suokasvit ovat kuitenkin houkuttimia, jotka saavat monetkin yrittämään hulluja.. Pedotkaan eivät tälle alueelle uskaltaudu, järkevästä syystä tietenkin..
  Moderaattori: Elmia
  15 Aiheet
  169 Viestejä
  Pe Marras 05, 2010 10:28 pm
  Rusina You could never understand the demons we've faced...
 • Aro


  Aro on laakea alue, jolla kasvaa muutamia poikkeuksia lukuunottamatta vain ja ainoastaan keltaista, kuivunutta heinää. Sen syöminen ei paljoakaan vatsaa täytä, ja kaiken kukkuraksi avittaa janonkin tulemista. Öisin aro on kylmän tuulen piiskaama, eikä suojattomuudellaan siis sovi kovinkaan hyvin nukkumiselle - voimien mittelemiselle paremminkin! Lento tilaa on enemmän kuin tarpeeksi, tielle ei vahingossakaan tupsahda puita tai muuta siipiä rikkovaa lajia.
  Moderaattori: Elmia
  26 Aiheet
  424 Viestejä
  Ti Marras 09, 2010 4:30 pm
  Aida Päivästä päivään levoton tuhkimo tekee itsestään marttyyrin

 • Uusia viestejäUusia viestejä
 • Ei uusia viestejäEi uusia viestejä
 • Foorumi on lukittuFoorumi on lukittu