Zaackh (Aida) x

Siirry alas

Zaackh (Aida) x Empty Zaackh (Aida) x

Viesti kirjoittaja Aida lähetetty Ti Maalis 31, 2009 3:48 pm

Zaackh (Aida) x Miniskki

"Tungettelevaa oli se, että hiivit taakseni kuin vähäjärkinen pervo. Nimen tiedusteleminen on lähinnä typerää, mutta mitä muutakaan sinulta voisi odottaa."
-Ceetah (brainchild)


ZAACKH

Kutsutaan- Zack
Ikä- 7 v.
Sukupuoli- ori
Säkäkorkeus- 174 cm.
Lauma- Rodwor
Asema- Sotilas


LUONNE

Ensimmäisenä Zackin tavattuaan orin luonteesta näkyy selvä kylmyys ja ivallisuus. Tietenkin tilanne on täysin erilainen, jos kyseessä on merkittävä henkilö omasta laumasta. Johtaja on kuin ylijumala, häntä tulee kunnioittaa. Zackia voisi kutsua fanaattiseksi laumojen palvojaksi, mutta sitähän tuo on. Varsana orin alitajuntaan istutettiin lause: ” Rodworit ovat täysin ylivertaisia toisiin olentoihin nähden, ja niiden tehtävä on johtaa tätä maata.” Jo pienele varsannulikalle opetettiin ehdotonta kuuliaisuutta ja kurinalaisuutta, joka on pinnalla vielä tänäkin päivänä. Mutta omanarvointunto orilla on kohdallaan, ehkä vähän liialtikin. Zack tuntee olevansa erityinen Rodwor juuri siksi että on niin uskollinen. Lähes vainoharhainen ajattelu siitä, että hän on paras ja kaunein (aina heti johtajansa jälkeen) saa orin tekemään ja parantamaan suorituksiaan kaikilla taiteen aloilla. Zackin viileyden saattaa aistia jo heti kun orin tapaa, jo pelkkä katse on kylmä. Ori halveksii kaikkia, etenkin Rodworien laumaan kuulumattomia, mutta myös laumalaisiaan, eli niitä, jotka eivät orin mielestä anna kaikkeaan lauman edestä. Zack on myös kova ojentamaan toisiaan, eikä osaa nähdä omia vikojaan edes vaikka ne juoksisivat huutaen vastaan.
Välillä, varsin harvoissa tapauksissa, saattaa orin vastaanotto olla jopa lämpimä. Yleensä silloin ori on hyvällä tuulella, tai katsoo toisen olevan jopa hänen ystävällisen tervehdyksensä arvoinen, tai ori on tehnyt jotain, joka orin omasta mielestä tehnyt jotain sellaista, jota toinen ei varmastikaan osaisi, ja on siitä syystä hyvällä tuulella. tai kaikkea tätä.
Rakkautta ori tuskin tulee tuntemaan. Oikeastaan Zack ei ole koskaan edes ajatellut asiaa, sillä päässä useimmiten pyörii vain se, kuinka hyvä rodi tuo on, ja kuinka voisi olla vielä parenpi. Ehkä sellainenkin tamma vielä joskus ilmestyy, johon ori voisi ihastua tai rakastua. Kuka tietää

ULKONÄKÖ
Ori saattaa olla mustanpuhuva ilmestys jo heti ensi näkemältä. Se on suurehko, siro, mutta jossain määrin myös raskastekoinen. Orilla on suora profiili, lihaksikas olemus ja pitkähköt jalat. Nahkasiivet ovat isot ja hieman läpikuultavat, ja omaavat violetinpunaiset kalvot. Harja on paksuhko, ja ulottuu kaulan puoliväliin. Otsaharja on taas pitkä, samoin häntä. Ori on hyvin lähellä mustaa, mutta jouhet ovat muuta karvaa mustempia, joten kai tässä sitten on kyseessä hyvin tumma hiirakko. Orilla on kliseisen punaiset silmät, ja violetteja ja viininpunaisia koukeroisia kuvioita karvassaan.

MENNEISYYS
Ori syntyi hienoon, pitkälinjaiseen ja jaloon Rodworilaiseen sukuun. Koko suku oli täynnä samanlaisia Rodwor-fanaatikkoja, kuin mitä oristakin myöhemmin tuli, ja koulutus oli siis jo varsana sen mukainen. Oria ei päästetty leikkimään ikäistensä seuraan, vaan sitä koulittiin lentämään, tappelemaan ja kieroilemaan. Ori oli surkeahko ainakin alussa lentämisessä. Vanhimmilta suvun hevosilta tulikin epätoivoisia päänpudistuksia ja huokauksia kun pikkuori yritti epätoivoisesti päästä siivilleen. Varsinkin kun vieressä vuotta vanhempi sisko osasi jo lentää niin hyvin. Tappelussa taas väkivahva ori oli hyvä, samoin juonimisessa. Kuitenkin pieni ori eli aina siskonsa varjossa, josta hehkutettiin tulevan suurikin lenkki Chadrojen ja Rodworien väisessä sodassa. Ori yritti aina miellyttää vanhempiaan ja muita, mutta ne eivät Zackin mielestä kyenneet näkemään muita kuin siskonsa, ja orin kateus kasvoi vain päivä päivältä. Kunnes tapahtui käänteen tekevä asia: Zackin sisko otti ja karkasi. Kaikki olivat järkyttyneitä ja poissa tolaltaan. Zack oli enimmikseen tyytyväinen: Nythän hänen taitonsa huomattaisiin ! Mutta loppujen lopuksi, siskon karkaaminen vaikutti masentavasti myös pikkuveljeen. Zackin emä, Hiria, oli erityisen järkyttynyt tyttärensä ”petturuudesta” ja kuola kupsahti muutamaa kuukautta myöhemmin. Emäänsä rakastanut ori päätti etsiä siskonsa käsiinsä ja antaa tuolle opetuksen, ja niin sekin lähti sukunsa luota. Kesti jonkin aikaa ennekuin tuo sisko lyötyi. Ja löytäessään Zack alkoi vain paasata tuolle siitä, kuinka tamma oli särkenyt kummankin emän sydämen. Zackin suureksi kummastukseksi sisko ei pyytänytkään anteeksi ja palannut, vaan hyökkäsi pikkuveljensä kimppuun. Vaikka ori olikin ollut vahva, ja saanut aikaan tammallekin jotain, Zackin sisko lopulta voitti ja lähti paikalta. Ori oli henkihieverissään, puolikuollut, mutta jostain syystä selvisi siskonsa löylyttämäksi tulemisesta. Nyttemmin ori on kierrellyt ympäriinsä, hankkinut samanlailla elämänkokemusta kuin siskonsakin, harjoittanut lihaksiaan ja kuntoaan ja etsii yhä siskoaan tietämättä oikeastaan, mitä tuolle aikoo tehdä kun tuon löytää. Jos tielle sattuu muutama Chadra tai hylkiö, ei siinä mitään, ne tapetaan jos kyetään ja jatketaan matkaa.

KYVYT
Orin vahvuuksiin voi lukea raa'an voiman lisäksi jonkinasteinen lentotaito, joka kuitenkin tarvitsee hieman vielä hiontaa. Ori osaa nyt jo nousta suhteellisen helposti ilmaan, vaikkakin laskeutuminen harvemmin onnistuu kaatumatta. Ori myöskin jaksaa lentää suhteellisen pitkään, mutta nopeat pyrähdykset, käännökset yms. ilmassa tuottavat sille todellisia ongelmia, eli se ei niitä harrasta, sillä pahimmassa tapauksessa niitä yrittäessään ori tippuu ilmasta. Eli tappelemaan ori ei ole ilmassa. Kuitenkin tapellessaan, se saattaa nousta aina hetkellisesti ilmaan, mutta laskeutuu varsin nopeasti. Maassa ori jaksaa juosta pitkään ja varsin lujaakin, lisäksi tehdä nopeita käännöksiä ja pysähtyä äkkiseltään. Zack osaa myös hypätä korkealle, varsinkin siipien avustamana.

ARTIT
Zaackh (Aida) x Pako Zaackh (Aida) x Skki Zaackh (Aida) x Saakki


Lyriikat CMX, nahkasiipi


Viimeinen muokkaaja, Aida pvm Ti Heinä 17, 2012 11:27 am, muokattu 29 kertaa
Aida
Aida
PÄÄJEHU
PÄÄJEHU

Viestien lukumäärä : 1080
Ikä : 25
Registration date : 31.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Zaackh (Aida) x Empty Vs: Zaackh (Aida) x

Viesti kirjoittaja Aida lähetetty Pe Huhti 09, 2010 2:17 pm

PELIT JA SUHTEET

Tapaa eräät Ramdoran ja Razielin aarnimetsässä.
Zack on rauhallisella kävelylenkillä niityllä analysoimassa pilvien filosofisia puolia, kun on kompastua armaaseen siskoonsa. Sanaharkka yltyy tappeluksi, jossa kumpikin osapuoli saa vammoja, kunnes Jokeri lähtee pakoon lentämällä Zackin, surkeahkon lentäjän, seuratessa peräsä. jokeri kuitenkin pääsee pakoon Zackin pyörryttyä. (So much I love you)
Herättyään niityltä Zack raahautuu hivenen sekopäiseä vammoistaan aarnimetsään, jossa tapaa Ramdoran uudelleen. Kaksikon viimeisimmät mielipiteet toisistaan ovat samankaltaiset kummallakin: ärsyttävä pikku suunsoittaja. Dora ei kuitenkaan jättänyt oria metsään mätänemään illan hämärtyessä vaan auttoi haavoissa, ja kaksikko vietti yön kaksin, jokusen riidan sävyttäminä. Aamulla herätessään kaksikko lähti eri suntiin, riidat yhä mielessään, mutta Zack ainakin kiitollisena henkikultansa pelastamisesta. (Tämän runon tahtoisin unohtaa)
Tapaa erään Hewigin louhikolla. (Anxiety)
Tapaa hylkiö Hallan (ei enää Loraniassa) hakkuualueella. (The Edge of Panic)
Tapaa homopoika Severynin aarnimetsässä (Wasting days)
Zack lähtee jälleen vaeltelemaan hylkiöiden alueille ja miettimään Jokeria. Viimeisimmän tapaamisen sujuttua vähän vähemmän suunnitelmien mukaan ori ärtyy ja saapuu Felicalle, jossa tapaa pienen hylkiötamman, Mandyn. Oria ärsyttää tamman pirteys, ja pinkki poni alkaa lisäksi ärsyttämään jo muutenkin kireää oria, ja Zack tuikkaa tamman jyrkänteeltä alas. R.I.P Mandy (Kulta, maailma on väkivaltainen)
Zack lähtee mieli maassa jälleen rodworien alueille, tällä kertaa niitylle, jossa viimeksi tapasi Jokerin, tällä kertaa öisellä niityllä ei olekaan Jokeri, vaan Ramdora ja kaksikko tunnustaa toisilleen rakkautensa. Hetken siirappisoinnin jälkeen kaksikko lähtee eri suuntiin. (Don't die before I do)
Zack jatkaa matkaansa Acad-putouksille, jossa se yllättää toisen lemmenparin, Borean ja Pandoran. Vaikka Borea onkin hylkiö, ori luulee tuota chadraksi, ja haastaa tuon taisteluun ja uhkaa karkoittaa Pandoran hylkiöksi, jos tuo ei nyt lähde pois. Pandora jää kuitenkin rakkaansa rinnalle. Hetken tappelunnujakan jälkeen kaksikko pakenee ja Zack jää jälleen yksikseen vammoineen. (Éirigh suas a Stóirín)
Zack lähtee kohti niittyä jälleen aikeinaan löytää Ramdora, mutta löytääkin sieltä kauan kateissa olleen serkkunsa. Kaksikko vaihtaa kuulumisia ja Miriz kertoo unohdetun sukunsa nimen, ja kaksikko eroaa.
Zack löytää muutaman viikon etsinnän jälkeen jälleen Ramdoran, joka kuitenkin käyttäytyy oudosti. Zack saa tietää, että tuon karkoittama hylkiötamma Pandora on Ramdoran sisko, ja vieläpä hyvin tärkeä tuolle. Ramdora toivottaa hyvät päivänjatkot, ja kaksikko eroaa. tällä kertaa varmaankin lopullisesti. (Kevään seitsemästoista hetki)
Ori saapuu murtuneena rotkolle, jossa sen on käsketty vartioimaan tämä päivä. Rokton reunalla kuitenkin on jälleen, kukapa muukaan kui vanha tappelutoveri, Borea. Sanaharkan päätteeksi Borea hyökkää Zackin kimppuun, joka automaattisesti vastaa iskuun iskulla, ja suistaa orin rotkoon, eräälle kielekkeelle, jonne valkea sitten tuupertuu. Paikalle saapuu vielä Karel, Radatina kuitenkin esittäytyvä ori, joka haluaa tietää lisää Boreasta ja utelee tietoja Zackilta, joka kertoo osan totuudesta, valehdellen kuitenkin niin, ettei Pandora joutuisi vaaraan, sillä ori tajusi, että Pnadora oli ainoa niitti, joka piti sitä ja Ramdoraa (ehkä tahtomattaankin) yhdessä. Karel kuitenkin paljastaa, ettei olekaan Radat, Jaguarin vakoilija vaan Borean ystävä, hivenen rikollinenkin Karel. Zack lupautuu lähteä hakemaan Pandoran paikalle auttamaan Boreaa, kun taas Karel hakee Wicca-noidan.(I could be mean, senceless, I could be just like you)
Ori l'htee etsimään Pandoraa hylkiöiden alueilta, ja löytääkin tamman sattumalta lammen rannalta. Kaksikko lähtee kohti rotkoa. (It's you again)
Kaksikko päätyy rotkolle, jossa he huomaavat Borean kadonneen. Zack ja Pandora lähtevät seuraamaan verijälkiä, jotka johtavat louhikolle asti. Luohikolta hevoset löytävät luolan, jonne kuollut Borea on haudattu. Pandora järkyttyy niin, että lähtee nopeasti pois, ja Zack siirtää suuren lohkareen luolan suulle. Näin Borean rauhallinen lepo olisi taattu.

Raziel>> Ei ihmeellistä mielipidettä, pitää vähän outona.
Ramdora>> Pitää tammasta, ehkä jopa oudon paljon. Ei haluaisi luopua toisesta, mutta realistinen ääni pääkopan sisälä sanoo, että kaksikko taitaa olla liian erilainen. Toivoo kuitenkin, että rakkaus voittaa kaiken, niinkuin raduissa. Pari tällä hetkellä eronnut. On palveluksen velkaa tammalle, joka periaatteessa pelasti orin hengen.
Jokeri>> Tuntee varsin sisaruksellisia tunteita rakasta siskoaan kohtaan. Haluaisi vain potkaista tuon syvimpään hornaan ja jättää mätänemään sinne
Hewig>> Ei ihmeempää mielipidettä. Pitää jokseenkin tylsänä ja hieman vainoharhaisena.
Halla>> Oria ärsyttävä ja loppujenlopuksi tylsistyttävä tamma, johon orin kiinnostus lopahti varsin aikaisin.
Severyn>> hieman epäileväinen orin suhteen, mutta silti suhteellisen avoimin mielin toisen. Ei saanut tietää toisen seksuaalisesta suuntautumisesta.
Mandy>> yllättävän surkastunut näkemys tammasta. Tuli murhanneeksi pienen hylkiö-polon vain siksi, että itsellään sattui olemaan pinna kireällä.
Borea>> Ennen Zackin vihaama ja inhoama ori, mutta tällä hetkellä, oikeastaan itsekään syytä tietämättä, auttaa hylkiötä.
Pandora>> Halveksi tammaa joskus, ja piti tuota petturina, mutta nyt pitää tuota viimeisenä toivonmaan Ramdoran suhteen.
Miriz>>ori pitä serkkuaan eräänlaisena isosiskon korvikkeena. Vaika yleensä Miriz onkin oikeassa ja Zack väärässä, pitää silti serkustaan.
Karel>> Pitää oria hivenen epäilyttävänä ja onkin varovainen toisen suhteen. Joutuu silti luottamaan toiseen.

_________________
Jos kaupunki tulvisi
Vesireittejä pitkin pääsisi pakoon
Vaan minä en ole kala
Appelsiinien discossa tanssittiin


Zack - Leweth - Ilves - Eefje
Aida
Aida
PÄÄJEHU
PÄÄJEHU

Viestien lukumäärä : 1080
Ikä : 25
Registration date : 31.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Zaackh (Aida) x Empty Vs: Zaackh (Aida) x

Viesti kirjoittaja Aida lähetetty Pe Huhti 09, 2010 2:26 pm

PÄIVITYKSET

9.4.10
Kaikki vanhat päivitykset poistettu, pelit ja suhteet siirretty omaan laatikkoonsa, päivityksille tehty omansa, Kapan artti lisätty ja kaikki artit laitettu paremmin esille.

_________________
Jos kaupunki tulvisi
Vesireittejä pitkin pääsisi pakoon
Vaan minä en ole kala
Appelsiinien discossa tanssittiin


Zack - Leweth - Ilves - Eefje
Aida
Aida
PÄÄJEHU
PÄÄJEHU

Viestien lukumäärä : 1080
Ikä : 25
Registration date : 31.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Zaackh (Aida) x Empty Vs: Zaackh (Aida) x

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa