Eefcatjee (Aida)

Siirry alas

Eefcatjee (Aida) Empty Eefcatjee (Aida)

Viesti kirjoittaja Aida lähetetty Ti Elo 17, 2010 6:11 pm

Eefcatjee (Aida) 00
!"#¤%&/()=?@£$€{[]}\!"{[]}!"#¤%&/()=?@£$€{[]}!"#¤%&)(/&@£$€!!=)!

Onko luonnevika vai tarkoitus
kun puuttuu hauli ja tarkennus?
EEFCATJEE
Kutsumanimi: Eefje
Ikä: 0v. (EI VIELÄ SYNTYNYT)
Skp: tamma
Säkä: kasvaa (aikuisena n. 164 cm)
Lauma, Asema: rodwor, laumalainen

En usko että
mielen kuvat
kirkastuvat
LUONNE
!"#¤%&/()=?@£$€{[]}\!"#¤%&/()=@$€{[]}!"#¤%&/()=?@£$€{[]}!"#¤%&)(/&@£$€!!=)!
aikuisena:
Eefje on äärimmäisen päättäväinen ja jopa itsepäinen tamma. Raidallinen ei halua olla kenenkään varassa, se haluaa pärjätä yksin maailmassa. Riippuvaisuus toisesta elävästä olennosta on sille yhtäsuuri kuin heikkous, ja tamma pyrkii olemaan mahdollisimman vahva, jotta pärjäisi tässä julmassa maailmassa.
Jos Eefje on jotakin päättänyt, sen se myös tekee, tapahtui mitä tahansa, ja oli sitten kuinka monta harmaata kiveä tahansa läpi käveltävänä. Härkäpäisyys ja luovuttamattomuus ovat tammalle kuin toisia nimiä ja järkkymätön ja periksiantamaton asenne on tammalle sen oikea ja vasen siipi. Tamma on siis näiden ominaisuuksien myötä surkea keskustelu- ja lähinnä neuvottelukumppani, tamma kun ei ole tottunut joustamaan. Mutta toki tammalla on tietty maalaisjärki päässä, eikä Eefje harkitsevana ja järkevänä yksilönä edes ajattele, että se saisi kuun taivaalta.
Eefje on aina ollut jokseenkin kivikasvoinen otus, mutta ei kuitenkaan pidä tunteiden paljastamista mitenkään erikoisen heikkona asiana. Tunteet saavat näkyä, jos ne itse pystyy kontrolloimaan ja pitämään aisoissa. Omassa käytöksessään raidallinen korostaa järjen päässä pitämistä ja tekeekin päätökset aina aivojen, ei sydämen mukaan. Tamma kuitenkin saattaa itsekin joskus menettää kontrollinsa muun muassa suuttuessaan silmittömästi ja usein silloin saa maistaa mitä on hätiköity käytös. Tamma on oppinut suurimman osan tiedostaan kantapään kautta ja omien kokemustensa avustamana ja tietää että maailma ei ole kaunis paikka, eikä turhaan siitä koita sellaista tehdäkään. Mitä hyötyä siitä raidalliselle olisi ?
Eefje haluaa pitää kaikki suhteensa jokseenkin etäisinä, eikä pidä tyypeistä, jotka tuppaavat iholle asti. Tammalla on vain yksi henkilö, johon se itsensä lisäksi voi luottaa, ja jonka apua voi pyytää, eikä muita tarvitsekaan. Eefje on niin sanottu yhden miehen hevonen, eikä perusta suuresta ystävälaumasta tai ihailijakulkueesta kulkemassa hännillään. Yksi luottohenkilö riittää, mutta mieluiten tamma toimii yksin, ja kärsii seuraamukset yksin, sillä tamma on liian tottunut menettämään läheisiään, eikä siksi halua, niille, joita rakastaa( ja joita on siis hyvin vähän), mitään pahaa.
Eefjellä on norsun muisti, ja se muistaa niin pahat, kuin hyvätkin teot. Eefje ei kuitenkaan pyörittele kaunoja mielessään vaan tekee aina selväksi, ettei sen kanssa kannata leikkiä. Ja vaikka tammalla ei ystäviä olekaan, liittolaisia, ja niitä, joista on jotakin hyötyä tammalle itselleen, Eefjellä ei koskaan tule olemaan tarpeeksi.

Sinä olet minun
maku joka tarttuu
on huulissani
Hyvältä ihosi tuoksuu


MENNYT

!"#¤%&/(@£$€{[@£$#¤%&/()=?@£$€{[]}!"#¤%&)(/&@£$€!!=)!
Tamma syntyi raiskauksen tuloksena Hautalintu-nimiselle chadralle Revolt-nimisen rodworin toimesta.
Hautalintu oli silloisen neuvonantajan, Evorin, puoliso, ja sodan syttyessä hätääntyneenä tamma otti riskin, ja jätti chadrojen turvalliset alueet päätyen hylkiöiden maille. Siellä Hautalinnun yllätti Revolt, sadistisen mielen omaava ori, joka omaksi huvikseen pahoinpiteli tamman ja sai tuon suostumaan jonkinsortin orjakseen uhatessaan repiä chadralta siivet. Hautalinnun onnistui kuitenkin päästä hengissä pois, mutta seuraavat kuukaudet tamma eli silkassa pelossa siitä että Riot saapuisi joku päivä varoittamatta chadrojen alueille, ja mitä hento tamma voisi väkivahvalle orille? Samoihin aikoihin saatiin tieto että Evor oli kuollut, ja Hautalinnun ja Evorin poika, Leweth, ottaisi nuoresta iästään huolimatta neuvontantajan paikan, sillä sodan hävinneet chadrat tarvitsitvat johtoonsa kaiken potentiaalin, jota nuoresta orista löytyi. Hautalintu masentui entisestään puolisonsa kuoleman vuoksi, ja huolesta, että Lewethille tulisi käymään ehkä samalla tavalla kuin Evorille. Eikä yhtään auttanut että pelko Revoltista sumensi tamman mieltä päivin ja öin.
Niimpä saapui päivä, jota Hautalintu oli odottanut, ja rodwor saapui chadrojen maille, saihan sodan voittanut osapuoli nyt saapastella sulkasiipien mailla miten mieli. Niimpä Revolt raiskasi Hautalinnun, joka omaksi häkellyksekseen huomasi tuntevansa yhtäkkiä oria kohtaan muutakin kuin vain pelkoa ja vihaa. Kun Hautalintu oli monet kuukaudet varjotellyt masennuksen syvässä suossa, se, miten Revolt melkein jopa hellästi vahingoitti Hautalintua, tuntui kuin joku taas olisi tamman lähellä ja suojelisi. Hämmentyneenä omista ajatuksistaan Hautalintu sulkeutui sademetsään, kuten oli tehnyt Lewethiäkin odottaessansa, ja sai pian huomata masennuksen hikentämän ruumiinsa odoittavan tiineyden merkkejä.

Koska sait kaiken mitä halusit
susta tuli kaunis ja ylpee
Koska sait kaiken mitä halusit
susta tuli kaunis ja ylpee

ULKONÄKÖ

!"#¤%&/()=?@£$€{[]}\!"#¤%&/()=€{[]}!"#¤%&/()=?@£$€{[]}!"#¤%&)(/&@£$€!!=)!
Rodworiksi Eefje on hivenen sirompi ja pienempi kuin mitä normaali rodwortamma on, mutta omaa silti kohtalaisen lihasmassan. Eefjellä ei ole täysin sopusuhtainen rakenne, vaan sen pää on hivenen liian iso, jalat pitkät ja selkä lyhyt. Nämä kuitenkin ovat sellaisia pikkuvikoja, joita ei huomaa, ellei katso tavallista tarkemmin.
Eefje on rodworiksi hitusen liian vaaleanharmaa pohjasävyltään. Tamman onneksi kuitenkin tummuutta lisäävät sen kehoa halkovat tiheät raidat, mustat väriltään, ja siksi tamma onkin rodworien laumaan hyväksytty. Kapeita raitoja on äärimmäisen tiuhassa lähtien tamman niskasta, jatkuen aina takajalkojen kintereihin asti, jossa ne pikkuhiljaa haalenevat kohti vuohisia. Aafjellä on lisäksi isansa tapaan musta siima, joka värjää osan häntäjuohista mustaksi. Siimä kulkee selässä, siipien välistä, kaulaa pitkin niskaan ja levenee kasvoilla läsiksi, mutta tyssääkin juuri ennen huulia. Myös harjassa siima saa aikaan kaksivärisyyttä. Eefjellä on vielä mustaa väriä huulissansa pienet pilkut, jotka voivat muistuttaa ehkä joidenkin mielestä vähän mustaa huulipunaa.
Sen lisäksi että tamman jouhissa on mustaa, niistä hallinnoi vahvasti kirkas normaalia punaista astetta tummempi väri. Samaa punaista on siipiruodoissa. Siipikalvot ovat räikeän vihreä-oranssit. Vihreää on lisäksi tamman lapojen etuosassa, ryntäillä, sekä takajalkojen takaosissa ja takapuolessa. Tamman kasvot ovat myös vihreät, mutta turpa on astetta vaaleampi, mikä saa tamman ehkä näyttämään hivenen sairaalta tai kuin piirretyistä karanneelta merisairaalta potilaalta. Jos vielä katsoo tarkkaan, lievää vihreänsävyä löytyy raitojen taustalta koko selän, kaulan ja niskan alueelta, korvat mukaan lukien. Eefjen silmät ovat kirkkaat punaoranssit ja tarkkaavaiset.
Vaikka tamma on hivenen sintti rodworiksi, se omaa voimaa, mutta myös jonkun verran ketteryyttä, kiitos solakan ja sukkulamaisen ruumiinrakenteensa ja vikkelien jalkojensa. Tamma on jäntevä ja vahvahko ja nopea ja ketteräkin kiitos pienemmän kokonsa ja vikkelien jalkonensa, mutta rodwormaiseen tapaan jokseenkin huono ja holtiton lentäjä, joka ei ilmasta tippuessaan tee sitä ensimmäistä kertaa. Etenkin laskeutuminen tuottaa vaikeuksia, ja usein ylpeä tamma onkin maassa nokallaan. Myös kauan ilmassa lentäminen verottaa tammalta kohtuuttomasti voimia.
Eefje on hyvin järkevä ja harkitseva tamma, rationaalinen ja siksi henkisesti hyvin vahva. Sille on hyvin vaikea valehdella ja yllättävän usein tamma tietää milloin sille niin tehdään. Kykyä ei voi kutsua yliluonnolliseksi, mutta normaalia parempi Eefje on erottamaan valehtelijat todenpuhujista.

En sanonut terveisiä kenellekään
enkä varonut suojatiella autoja
en varonut autoja
Tänään poltin sinulta kaikki tupakat
kaikki tupakat


Viimeinen muokkaaja, Aida pvm Su Elo 07, 2011 11:09 am, muokattu 2 kertaa

_________________
Jos kaupunki tulvisi
Vesireittejä pitkin pääsisi pakoon
Vaan minä en ole kala
Appelsiinien discossa tanssittiin


Zack - Leweth - Ilves - Eefje
Aida
Aida
PÄÄJEHU
PÄÄJEHU

Viestien lukumäärä : 1080
Ikä : 25
Registration date : 31.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Eefcatjee (Aida) Empty Vs: Eefcatjee (Aida)

Viesti kirjoittaja Aida lähetetty Pe Elo 05, 2011 10:50 am

PELIT/SUHTEET
!"#¤%&/()=?@£$€{[]}[]}!"#¤%&/()=?@£$€{[]}!"#¤%&)(/&@£$€!!=)!
Revolt=isäpappa, josta tietää ainoastaan nimen, mutta jonka isyyden kiistää samaan tapaan kuin Hautalinnunkin
Hautalintu=äitimuori, jota ei tunnusta omaksi äidikseen.
Querrier=ottoemä (täti), jota pitää äitinään. Jos joku kysyy siis tammalta biologista vanhempaa, tamma vastaa kertomalla Quen nimen. Hyvin lämmin ja luottavainen suhde.
Reena=siskopuoli, ei tiedä olemassaolosta
Jaromir=velipuoli, ei tiedä olemassaolosta
Leweth Sulankantaja=tietää orin olemassaolosta, sekä tuon nimen, muttei asemaa chadrojen neuvonantajana.
Heath=setäpuoli, ei tiedä olemassaolosta

ei pelejä vielä

_________________
Jos kaupunki tulvisi
Vesireittejä pitkin pääsisi pakoon
Vaan minä en ole kala
Appelsiinien discossa tanssittiin


Zack - Leweth - Ilves - Eefje
Aida
Aida
PÄÄJEHU
PÄÄJEHU

Viestien lukumäärä : 1080
Ikä : 25
Registration date : 31.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Eefcatjee (Aida) Empty Vs: Eefcatjee (Aida)

Viesti kirjoittaja Aida lähetetty Pe Elo 05, 2011 10:52 am

PÄIVITYKSET
!"#¤%&/()=?@£$€{[]}[]}!"#¤%&/()=?@£$€{[]}!"#¤%&)(/&@£$€!!=)!
05.08.2011 Uusi kuva ja ulkonäkö, lisäyksiä menneisyyteen, ulkoasua siistitty/fiksailtu

_________________
Jos kaupunki tulvisi
Vesireittejä pitkin pääsisi pakoon
Vaan minä en ole kala
Appelsiinien discossa tanssittiin


Zack - Leweth - Ilves - Eefje
Aida
Aida
PÄÄJEHU
PÄÄJEHU

Viestien lukumäärä : 1080
Ikä : 25
Registration date : 31.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Eefcatjee (Aida) Empty Vs: Eefcatjee (Aida)

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa