x Heath (Dreamer)

Siirry alas

x Heath (Dreamer) Empty x Heath (Dreamer)

Viesti kirjoittaja Dreamer X lähetetty To Toukokuu 06, 2010 6:27 pm

Heath, ei lempinimiä taikka väännöksiä
Ori, 9-vuotias, 183 cm
5/6 rodworperimää

It's not about what I want, it's about what's fair!
Heath on synkkä hahmo, tämä ei juuri hymyile, mikä on tammojen osalta ehkä suurikin menetys sillä orin hymy on mitä hurmaavin. Silloin tällöin tämä voikin väläyttää valheellisen ja onton hymyn ympärillä oleville sieluille, lähinnä välttääkseen turhat ja merkityksettömät kyselyt. Ori näkee muut pelkkinä hyödykkeinä, jotka voi surutta heittää romukoppaan käytön jälkeen. Tumma nahkasiipi ei juuri leikikkään seurallista taikka mukavaa ellei halua joltain jotain, yleensä Heath onkin muita kohtaan melko äksy ja luotaantyöntävä.

Kyllä oriilla tunteetkin löytyvät, ne vain eivät pääse oikeuksiinsa rodin kylmän järjen eritellessä kaiken turhan ja heikkouksia paljastavan pois. Heath on oppinut ajattelemaan aina ensin itseään, vain ja ainoastaan itseään, muista piittaamatta. Ori lepertelee kun tarvitsee jotain, lausuu sulosäveliä kun haluaa hyötyä jostakin ja viettelee toisen kun siitä on jotain hyötyä orille itselleen. Onhan tummalla oriilla toki heikot hetkensä, tällöin ori on, jos mahdollista, vieläkin arvaamattomampi.

Heath uskoo kohtaloon, se antaa kaiken tapahtua pitkälti omalla painollaan, vaikka myönnettäköön että välillä ori puuttuu tapahtumien kulkuun saattaakseen asiat suotuisiksi omalta kannaltaan. Sana siellä toinen täällä riittää nahkasiivelle. Heath onkin mestarimainen valehtelija, harvoin jos milloinkaan ori jää kiinni valheellisesta sanasta. Osaksi tämän takia nahkasiipi osaa myös lukea muita, vaikkei tämä kovin sosiaalinen tapaus olekkaan.
Pääasia ei ole mitä ori haluaa, vaan mikä on reilua. Yleensä reilua kuitenkin on se mitä Heath haluaa. Yksinkertaista eikö?

Suuttuessaan Heath unohtaa kaiken muun, tämä keskittyy kostoon ja onkin melko vaarallinen vastus. Orista kun ei välttämättä edes tiedä millaisia kostoon liittyviä asioita sen päässä liikkuu milloinkin, välillä tämä saattaa toteuttaa kostonsa kaikkein pirullisimmalla hetkellä pitkienkin aikojen kuluttua, kun toinen on voinut jo unohtaa tummanpuhuvan oriin. Heath ei unohda eikä anna anteeksi.

Ulkonäkö (kts. kuva)
Mitä ulkonäköön tulee, Heath on melkoinen tapaus. Kukapa ei olisi kuin sulaa vahaa tumman, kookkaan ja komean oriin edessä? Varsinkaan kun tämä omistaa lukemattomat, viisaat silmät, sekä hymyn, joka valheellisenakin on tarpeeksi viemään jalat tamman kuin tamman alta. Kaikki tämä lisättynä matalaan, hieman karheaan ja synkkään ääneen on jo kestämätön yhdistelmä.
Rakenteeltaan Heath muistuttaa raskasta täysiveristä, on epäreilua kuinka yksi ori voi näyttää samalla niin vahvalta, nopealta sekä sulavalta. Pitkät koivet eivät ole hontelot taikka sirot, vaan selvästi kestävät ja vaaralliset. Muut kehon lihakset henkivät voimaa ja sulavuutta.
Oriin liikkuminen on melko raskasta, maskuliinista ellen sanoisi. Heathista saa ensi näkemältä melko vaikuttavan vaikutelman, kaikki se voima ja terveys mitä toisesta huokuu on lähes kestämätöntä.
Väritykseltään Heath on yön musta, merkit ovat limenvihreitä ja harja paksu, hieman pohjaväriä haaleampi. Silmät ovat käärmemäiset, vihreät, mutta pupilli on musta.

The world is cruel, and the only morality in a cruel world is chance.
Heath syntyi hylkiötammalle joka oli rakastunut rodwororiin. Juuri isältään ori peri massiivisen ulkomuotonsa sekä nahkaiset siipensä. Limenvihreä väri periytyi emältä, joka ei omistanut siipiä laisinkaan. Vaikka Vidrea, Heathin emä, oli varsin lempeäluontoinen olento, oli Bokhart tamman rakkaus kiero ja melko häijykin tapaus. Vaikkei tätä päälle päin nähnyt. Orilla kun oli toinen perhe, täydellinen nahkasiipinen vaimo ja poika. Poika jota Bokhart itsekkin pelkäsi. Ehkä siksi ori toivoi Heathista itselleen sitä poikaa jota oli kaivannut. Muutenkin nahkasiipinen kiintyi tähän toiseen perheeseensä, välinpitämättömästi jättäen ensimmäisen perheensä vähemmälle huomiolle. Tämä johti ennen pitkää siihen, että Bokhartin toinen poika Riot niminen, lopulta tappoi isänsä ja tämän saastaisen siivettömän rakastajan.
Heath ei kyseisestä asiasta ollut katkera, päinvastoin, tästä oli varttunut kylmäverinen ja laskelmoiva tapaus, joka ei vuosiin ollut kunnioittanut vanhempiaan. Ori katsoikin velipuolensa teon oikeutetuksi, olihan Heath kuullut paljon tarinoita Riotista isältään. Näiden tarinoiden oli tarkoitus olla opettavaisia, estää Heathia tulemasta velipuolensa kaltaiseksi. Bokhart kun ei halunnut toista itselleen vaarallista perijää, varsinkaan kun oli nähnyt kuinka vahvoja tämän kummastakin pojasta oli kasvamassa.
Toisin kuitenkin kävi, Heath tuli lähinnä uteliaaksi veljestään ja olisi halunnut tavata tämän. Mutta tumma nahkasiipi tietää hyvin ettei tapaamisesta tulisi kovinkaan lämminhenkistä, eikä varsinkaan rauhanomaista. Siksi ori keskittyikin elämänkokemuksen hankkimiseen, odottaen tapaavansa Riotin vielä jonakin päivänä, veljensä murhanhimosta huolimatta.


Unbiased. Unprejudiced. Fair
Vaikkei sitä kylmästä ja laskemoivasta Heathista uskoisi noin luonteellisesti, on ori melko kiihkeä taistelija. Onhan nahkasiipi rakennettu kuin paraskin tankki, kestäväksi ja vahvaksi olennoksi. Ori ei ole se voimakkain, nopein eikä edes sulavin, mutta ei tällä ole juuri heikkouksiakaan. Lisäksi pelkän viileän älynsä ansiosta musta on vaarallinen vastus, ori kun ei luota pelkkiin yksittäisiin taitoihinsa vaan pyrkii käyttämään koko repertuaariaan taistelussa.
Lisäksi harvemmin Heath taistelee reilusti.
That's funny...'Cause I don't know what's gonna happen to you either.
Bokhart, isä, onneton kuollut hölmö
Vidrea, emä, rakas, mutta silti naivi ja sinisilmäinen. Kuollut
Riot, Velipuoli, kiinnostava tapaus
Que, sisarpuoli, ei tiedä tästä
Reena, veljentytär, ei tiedä tästä
Dreamer X
Dreamer X
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1276
Ikä : 27
Paikkakunta : Kittilä-city
Registration date : 17.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa