x Querrier (Dreamer)

Siirry alas

x Querrier (Dreamer) Empty x Querrier (Dreamer)

Viesti kirjoittaja Dreamer X lähetetty Pe Syys 25, 2009 8:23 pm

x Querrier (Dreamer) EPSN3630

Querrier "Que"
4-vuotias, tamma, 157cm
Rodwor
Mitä voisi sanoa Questa? Tamma on piinkova, peloton ja uskomaton. Itsevarmuutta riittää vaikka muille jakaa, lisäksi neiti on oikea jääräpää, menee vaikka läpi harmaan kiven. Ja vähät välittää siitä vaikka muut kyseisen esteen kiertäisivätkin. Räväkkä tamma on myös turhankin suorasanainen, siksi tämän kanssa onkin melko hankala tulla toimeen, varsinkin jos ei kestää suoraa ja kaunistelematonta palautetta. Hyväksi puoleksi kaiketi voisi huomauttaa että ainakin Que on rehellinen, ehkä liiankin kanssa, ei nimittäin tunne ilmaisua "valkoinen valhe".
Aivan kuin kaikki tämä ei olisi tarpeeksi, Que omaa melkoisen tempperamentin, suuttuu helposti ja puhuu yleensä silloin kerralla suunsa puhtaaksi. Harva saa tamman lepytettyä, jos lähistöllä kuitenkin sattuu olemaan joku tälläisen taidon omistava, voi neiti leppyä yllättävän nopeastikkin. Muuten voi ärhentely jatkua pitempäänkin. Kuten siis jo mainittu, melko vaikea persoona kyseessä.
Joku joskus jopa luulee tamman potevan touretten syndroomaa, mutta jos suoraan sanotaan, Que vain toivoisi potevansa moista tautia. Silloin sen ei tarvitsisi juurikaan rajoittaa sanomisiaan. Quen ajatuksen juoksu on hieman nurinkurinen ja välillä tamman huumori menee muilta hieman yli hilseen.

Kahden kesken joku voi kuitenkin hämmästyä siitä millainen Que on, yleensä silloin tamma on rauhallisempi, tosin tempperamentti voi silloinkin räiskähdellä ja kaiken vuodattamaan tottunut suu voi möläytellä milloin minkäkinlaisia sammakoita. Ei kuitenkaan kannata erehtyä, Que ei nimittäin edes kahden kesken muutu yhtään sen epävarmemmaksi taikka heikkotahtoisemmaksi, tamman hieman sekopäinen omalaatuisuus vain vaihtaa muotoaan hieman. Välillä nahkasiiven ajatuksen juoksussa on hieman vaikea pysyä perässä.
Mitä suhteisiin tulee Que on melko vapaamielinen tyyppi, jos sattuu ihastumaan niin silloin ihastuu, se onko kyseessä ori vaiko tamma on yksi ja sama. Tosin mieltymyksestään toiseen se ei toitota samalla tavoin kuin kaikkea muuta, ehkä siksi että on liian jääräpää moiseen. Lisäksi kiinnostus tuppaa helposti sammumaan, eikä tamma ole juuri kokenut muita kuin pikku ihastuksia.
Aivan kuin kaikki tämä ei riittäisi, Quella on hienoisia ongelmia johtohahmojen kanssa, tamma ei vain kykene ottamaan käskyjä vastaan mukisematta. Ei ujostele sanoa mielipidettään suuremmallekkaan kiholle. Tämän tamman suorapuheisuuteen voi aina luottaa. Siltikkin järkeviä sekä ehdottomia käskyjä Que noudattaa mukisematta, tätä voisi sanoa suoranaiseksi ihmeeksi, mutta tamman eräs toive on jo pitemmän aikaa ollut sotilaaksi pääsy.

Mistä tälläinen tamma on sitten lähtöisin? Ei aivan tavanomaisesta rodwor perheestä, tavanomaisten vanhempien ja mielipiteiden parista. Ehei, Quen perhe oli nimittäin varsin radikaali tapaus, poliittisesti hereillä oleva ja kantaa ottava. Boheemiksikkin voisi kuvailla. Tamman minutta ei juuri tukahdettu, vaan tämä sai ylettömästi kannustusta. Oli tammalla velikin, ehkä turhankin radikaali ja anarkistinen tapaus, kovapäinen ja kovaääninen kapinallinen. Silti Quelle varsin rakas.
Perheidylli rikkoutui kun kävi ilmi että perheen isällä oli salainen perhe erään hylkiötamma kanssa, parilla oli yksi varsa, Quen velipuoli.
Tämä johti eroon ja lopulta tamman emän kuolemaan, tästä Que syyttää isänsä valheita, isänsä joka lopulta jätti rodworit ja siirtyi hylkiöihin, pitääkseen yhtä toisen perheensä kanssa. Ehkä tamma on ollut aina katkera velipuolelleen, vaikkei sitä ikinä myöntäisikään.
Kaikesta huolimatta Que jatkoi elämäänsä, eikä suostu puhumaan menneisyydestään, ei edes luotetuimmille ystävilleen. Tammasta muotoutui myös ymmärrettävää kyllä varsin hylkiövastainen, eivätkä sulkasiivekkään ole tälle mieluista seuraa.

Ulkonäöltään Que on melko tavanomainen rodwor, sulava ja selvästi tammamainen tapaus. Pohjaväri on tumman violetti, jouhet ovat vihreät ja selässä on vihreä siima, myös jaloissa on vihreät sukat sekä päässä muutamia vihreitä täpliä. Silmät ovat tumman liilat, tosin oikean puoleista silmää halkoo vihreä väri hieman oudolla tavalla, aivan kuin vihreä väri olisi laajentanut itsensä silmän läpi. Siivissä toistuuu sama teema kuin muussakin tammassa, komeat violetit ja nahkaiset siivet, vihreillä luupiikeillä. Lisäksi siima leviää siipien kohalla niin että näyttää siltä kuin väriä olivi valunut siiville.
Rakenteellisesti Que muistuttaa hieman tavallista kevyempää suomenhevosta, siitä ei saa raskasta vaikutelmaa ja tamma on muutenkin sulavaliikkeinen. Harja on pysty ja etuharja on paksu, aika ajoin se peittää roditaren silmätkin alleen.

Taisteleminen
Pienestä koostaan huolimatta Que on taitava taistelija, se ei luota niinkään voimaan vaan tekniseen osaamiseen ja kyvykkyyteen. Tamma tietää kyllä miten isonkin vastuksen saa kellistettyä ilman suurempia voimia. Mikään ihmeiden tekiä tämä ei kuitenkaan ole, vaan reilusti isompien vastustajien kanssa Que pysyttäytyy puolustuskannalla, yrittäen väsyttää toisen. Nopea älyisenä ja hyvänä lentäjänä, tamma on koostaan huolimatta melko kätevä pakkaus taistelutantereella.

Tavatut
Ares - Sotilas, joka oli ihan hyvää viihdettä väliaikaisesti, ei sen kummempaa mielipidettä.
Dreamer X
Dreamer X
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1276
Ikä : 27
Paikkakunta : Kittilä-city
Registration date : 17.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa