x Revolt (Dreamer)

Siirry alas

x Revolt (Dreamer) Empty x Revolt (Dreamer)

Viesti kirjoittaja Dreamer X lähetetty Ke Syys 30, 2009 7:35 pm

“Rauhallinen ja miellyttävä ääni, kohteliaat, osittain, puheet, hurja ulkomuoto ja kuitenkin jotain epämääräisiä viittauksia…”

x Revolt (Dreamer) EPSN3714

Revolt kutsutaan Riotiksi
7 vuotias, 179cm, ori
Rodwor

“..tammaa hämmästytti suuresti sekä orin sanat, että äänensävy, jonka ori oli piilottanut sanomisiinsa.”

Attitude is a little thing that makes a bigger difference...
Jos nyt ollaan rehellisiä, niin Riot ei ole niitä helpoimpia hevosia joiden kanssa tulla toimeen. Kaukana siitä. Herra kun tekee mitä tahtoo, milloin tahtoo ja kenelle tahtoo. Tämän näkee myös orista päältä päin. Elämää on tullut elettyä ja tietty vaaran tunne orin kanssa asioidessa on aina läsnä.
Suorasanainen tapaus, mutta osaa halutessaan olla hieman kaunopuheisempikin suustaan, puhuisi vaikka mustan valkoiseksi jos siitä olisi jotain hyötyä orille itselleen. Yleensä kuitenkin lähes julman suorapuheinen, ei voisi vähempää välittää muiden tunteista, kaikkea muuta, Riot lähentelee psykopaattia, sen verran tyhjä oriin tunneskaala on. Raivostua kyllä osaa, erityisen hyvinkin, mutta muuten kaikki tunteet tuntuvat olevan turhankin haileita.
Halveksuu kaikenlaisia johtohahmoja, ellei sitten itse satu olemaan sellainen, osaa kyllä pitää huolen siitä ettei tule potkituksi hylkiöksi, mutta muuten oriilta on turha kummempaa kunnioitusta odottaa. Jos todella kunnioittaa jotakin, mikä on hyvin epätodennäköistä, ei juuri kuuluta siitä ympäriinsä, päin vastoin voi olla jopa tavallista vittuimaisempi näitä kohtaan.

“Pelimies, sellaisiksi varmaankin yleisesti nimitettiin Revoltin kaltaisia herroja, jotka pyrähtelivät tammalta seuraavalle uhraamatta yhdellekään mitään varsinaisia tunteita.”

When he's good, he's very good.. But when he's bad, he's better.
On hieman tasaantunut pahimmista vuosistaan, enää ei tarvitse pelätä että Riot syyttä suota hyökkäisi päälle ja repisi siipesi, enemmänkin ori on nykyisin paljon juonikkaampi. Voi esittää maailman rakastavinta ja ihaninta oria, ja olla seuraavassa hetkessä vaarallinen, raivokas ja agressiivinen. Ja Riotin edessä anelut eivät auta. Ei sillä että ori nauttisi tehdessään jotain pahaa, tekee niin koska voi. Siinähän ongelma onkin, nahkasiipi kun ei ole koskaan omistanut minkäänlaisia tunteita ketään kohtaan. Ei ellei oriin siskoa lasketa, jota kohtaan tuntee jonkinlaista suojelunhalua.

He is neither black nor white.. More like a green jaguar.
Miten tälläinen herra sitten suhtautuu siihen minkälaista siipiparia kannat? Jos sulkasiipinen sattuu Riotin vastaan, tämä melko varmasti joutuu kohtaamaan oriin sen huonomman puolen. Sulkasiipisten enkeleiden riepottaminen on varsin mainiota ajanvietettä nahkasiivelle, sama pätee hylkiöiden kohdalla, mutta turha erehtyä, ei Riot ole kovinkaan lojaali omalle laumalleen. Tosin tätä ori ei tuo ilmi, ei ainakaan rodworien parissa. Ehkä ongelmana on se, ettei Riot ole koskaan tuntenut kuuluvansa mihinkään, eikä luultavasti tule koskaan todella kuulumaankaan. Ori kun on aina kapinallinen, susi lampaiden joukossa. Nahkasiipi on valmis pettämään vaikka oman äitinsä, jos hyötyy siitä jotenkin.
Sotaa Riot odottaa, innolla vieläpä. Mikä olisikaan parempi aika teurastaa muita huvikseen joutumatta siitä vastuuseen? Lisäksi sota on sekasorron aikaa, jolle aina löytyy käyttöä, ori ajattelee kuten hylkiöt. Sota on keino käyttää yleistä kaaosta hyväkseen.
Ei ori parisuhteissakaan ole uskollisuuden ja seesteisyyden kiiltokuva poika, enemmänkin päin vastoin, yhden yön suhteet pysyvät aina vain kuvassa, vaikka herra olisikin hieman vakiintunutkin. On hieman nurinkurista, että tammastaan Riot on usein mustasukkainen, melko paljonkin. Jos toinen erehtyy syrjähyppyyn, koituu tämä yleensä sen oriin huonoksi onneksi joka nahkasiiven tammaan on uskaltautunut koskemaan. Tämä on lähinnä seurausta oriin melko narsistisesta luonteesta.

"Sen kuin ahmit kultaista sekasortoasi, mutta tee samalla maailmalle palvelus ja hirttäydy kaksihaaraiseen kieleesi."

What you leave behind you, will you find in front of you.. Not!
Riotille ei tapahtunut mitään, mikä olisi edesauttanut orin kasvamista sellaiseksi kuin se nyt on, se vain syntyi tuollaiseksi. Ori oli sellainen lapsi jota jopa tämän vanhemmat pelkäsivät, tämä kun oli sellainen jonka takia ei uskaltaudu nukkumaan siinä pelossa että penikka saisi päähänsä testata mitä tapahtuu jos vetää puukon läpi vatsastasi. Teini-iässä kaikki oli vielä pahemmin, Riot kun kapinoi jopa vapaamielisiä vanhempiaan vastaan suureen ääneen ja tuli siinä sivussa liittyneeksi armeijaankin. Tämä taisi olla vain käänne huonompaan, sillä mitä armeijassa tehdään? Opetetaan taistelemaan, sivuhaittoina ovat tietysti tiukka kuri ja johtohahmot, joita kohtaan oriille oli lähes luontainen halveksunta.
Aika jolloin Riot pääsi pahimmasta armeijan ikeestä, koulutuksen mentyä ohi, oli sitä aikaa kun sen ja Quen isän toinen perhe tuli ilmi. Isoveljenä, vastuuntuntoisena sellaisena tottakai, ori katsoi parhaimmaksi käyttää omia taitojaan. Mihinkäs muuhun kuin isän ja tämän jalkavaimon tappamiseen, oli ehkä sisarpuolen onni ettei Riot löytänyt tätä. Eikä ori viitsinyt yhden äpärän takia tuhlata aikaansa.
Sisarusten äidin kuoltua ori on katsonut parhaimmaksi katsoa sisarensa perään, tämä kun on osoittanut huonoa makua mitä seuraan tuli. Que on Riotin mielestä liiankin kiltti tyttö, enemmän isoveljen mieleen olisi julma pikku riiviö. Mutta minkäs teet, Que on Que. Ja Riot on Riot.


“Toinen oli varsin mielenkiintoinen näky, jo ihan omana itsenäänkin, harvoinpa sitä näki tuon näköistä violettia vihreäkuvioista oria jolla oli kolmiväriset jouhet ja kirkkaat siivet. “

x Revolt (Dreamer) EPSN3717
(värit ja merkit oikein)

Looks like a toyboy (anatomiakartan tapainen)
Mitä Riotista voisi sanoa? Ori on suuri ja vahva rakenteinen, myös sana virtaviivainen on omiaan kuvaamaan nahkasiipeä, eli tästä ei saa kovinkaan raskasta vaikutelmaa, vaikkei ori mikään höyhensarjalainen olekkaan. Moni tamma pitää Riotin melko rajua ulkonäköä houkuttelevana, onhan ori komea, mutta tästä huomion vievät usein rajut värit sekä arvet vievät huomion toisaalle.
Pohjaväri on violetti, vihreät merkit ympäri kehoa tuovat mieleen ehkä snowflake värityksen. Turpa ja jalat ovat myös vihreät. Lisäksi orin päätä, kaulaa ja selkää koristaa musta yhtenäinen viiva, aivan kuin selän siima olisi jatkanut matkaansa aina oriin turvasta häntään. Lisäksi sään jälkeen, siipien kohdalla musta levenee erään kaltaiseksi kaksinkertaiseksi aasinristiksi. Myös nenäpiin poikki kulkee kaksi viivaa ristiin mustan "piirron" kanssa. Myös korvien taustat ovat mustat.
Jouhet ovat juuriltaan punaiset, mutta latvoihin tultaessa muuttuvat vihreiksi, hännän juuressa on lisäksi nippu mustia jouhia. Riotin etuharja on paksu ja vallaton, kun taas loput harjasta ovat hieman ylikasvanut irokeesi joka taipuu toiselle kaulalle hieman.
Nahkasiiven silmät ovat terävän vihreät, hyvin kissamaiset ja läpitunkevat. Iiris on vain kapeahko juova, pupilli taas on limen vihreä. Silmiä ympyröi musta alue, aivan kuin ori olisi syntynyt kajaalit naamassa.
Siivet ovat suuret ja jykevät, niiden päissä on niin sanotut tartuntakynnet, ne ovat valtavat ja terävät, Riot saa niillä aikaan pahaa jälkeä, varsinkin kun niiden päät taipuvat hieman. Kolme sormea kannattelevat siipeä, kunkin päässä on terävät pienemmät kynnet. Nämä kykenevät lähinnä raateluun, oikein käytettyinä, mutta mahdollistavat myös tiukan ja pitävän otteen käyrän rakenteensa takia.
Siiven rakenne
Toisin kuin yleensä, oriin siivissä on tavallisen kahden suuren nivelen sijaan kolme, vaikkakin yksi näistä on kolmannen ja uloimman sormen taitos. Siipien tyvessä on mustaa, joka muuttuu tavalliseen violettiin nopeasti. Itse siipikalvo on punavihreä, siiven tyvessä on alue punaista, joka rikkoutuu sitten jyrkästi vihreään. Siipien vihreä on vaaleampaa ja kuin Riotin merkit, ne ovat enemmänkin samaa sävyä oriin silmien kanssa. Siiven yläpuolella on mustaa rikkonaisesti siipien tyvessä.

“… juuri nahkasiipinen ori oli tämän sadistisen teon takana - sen näki jo kissamaisista silmistä ja hymystä, jonka tyytyväinen kaari sai raivon äärimmilleen orin kehossa. “

Life experience
Elämää kokeneena oriina Riotilla on useita pikku haavereita, osa rodin harjasta puuttuu, sillä kaulan yläosasta on repeytynyt kaistale ihoa irti. Haava on nyt arpeutunut. Myös vasemman puolen silmän yli kulkee arpi, sekä korvasta on repeytynyt pala irti. Muutamia muitenkin arpia on, suurempina voidaan mainita oikean kyljen puolella oleva alue, josta on repeytynyt suurehko kaistale ihoa irti.
Riot on ansainnut muutaman arven lisää, esimerkiksi tämän kaulalle on ilmestynyt muutama näkyvämpi ruhje lisää Thodorilta, sekä jaloissa on muutamia näkyviä arpia.


Muuta
- Ensimmäinen hahmo, jonka suunnittelussa meni yli pari tuntia (ulkonäkö)
- Ulkonäköön tulee melko varmasti jotain muutosta, vielä joskus.
- Ensimmäinen oikeasti pahis hahmo Driimillä Loraniassa.
- Todella inspaava ja mahtava hahmo <3
- Tulee elämään pitkäikäiseksi, toilailuistaan ja tämän faktan todennäköisyydestä huolimatta :'D

“Esittikö ori vain rauhallista nallekarhua jotta kohta saisi upottaa jälleen luupiikkinsä tamman nahkaan ? Vai oliko ääni aidosti rauhallinen ja tyynnyttävä ? Hautalintu ei enää tiennyt. Ainoa asia, mitä tamma tiesi, oli se, että raidallinen pelkäsi. Pelkäsi kuollakseen.”Viimeinen muokkaaja, Dreamer X pvm Ti Marras 02, 2010 6:01 pm, muokattu 5 kertaa
Dreamer X
Dreamer X
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1276
Ikä : 27
Paikkakunta : Kittilä-city
Registration date : 17.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

x Revolt (Dreamer) Empty Vs: x Revolt (Dreamer)

Viesti kirjoittaja Dreamer X lähetetty Ke Syys 30, 2009 7:43 pm

“…oli helpottavaa tietää, että ainakin oli sukua jollekin joka seisoi sanojensa takana. Ei ollut sukua nössölle ääliölle jolla ei ollut tippaakaan selkärankaa.”

Tavatut
Agilah ("enkeli") - Mursi tamman siiven ja raiskasi tämän melko nurinkurisella tavalla. x
Hautalintu ("tiikeri") - Kidutti tätä ja sai tämän suostumaan ns. "orjakseen", jopa pitää tammasta jollakin kierolla tavalla. x
Pandora - Laumapetturi, jolta Riot repisi mieluusti siivet irti, ihan vain että muukin kansa saisi tietää tämän olevan hylkiö, uhkaili ja hyökkäsi kimppuun.
Huperboreak - Ylemmän poikaystävä, sulkasiipinen ja nenäkäs hylkiö, joka ilmeisesti leikki prinssi uljasta tullessaan pelastamaan Pandoraa. Riot on erittäin tyytyväinen vammoista joita sai orille aiheutettua, vaikka pitääkin pitkästyttävänä tapauksena. x
Reena - Tytär, tulos eräästä oriin yhden yön jutusta, varsin vakuuttava ipana jonka luonteesta Riot on enemmän kuin tyytyväinen. Onneksi ei tullut äitiinsä x
Hera - Sai tietää tamman suhteesta Thodoriin - chadrojen sotakapteeniin - ja lähetti tämän tuonelan porteille kolkuttelemaan.
Thodor - Ori saapui hauskuuttamaan Riotia entisestään rakkaansa jäänteille, harmi vain että peto ei ollut tarpeeksi hyvässä kunnossa lopettaakseen myös vihreän päiviä. Janoaa tasoitusta. x


"Kauniit kasvosi voisivat saada kenet tahansa itkemään. Yksi neuvo, älä koskaan katso kuvajaistasi."

Fan-art Kaunis kiitos kaikille tekijöille <3
x Revolt (Dreamer) Pienriot


Viimeinen muokkaaja, Dreamer pvm La Heinä 10, 2010 3:57 am, muokattu 2 kertaa
Dreamer X
Dreamer X
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1276
Ikä : 27
Paikkakunta : Kittilä-city
Registration date : 17.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

x Revolt (Dreamer) Empty Vs: x Revolt (Dreamer)

Viesti kirjoittaja Dreamer X lähetetty Ke Maalis 03, 2010 11:43 pm

Päivitykset

30.9. Hyväksytty
4.10. Suhteet päivitetty
3.3. Uusi osio, kuva ja suhteet päivitetty
Dreamer X
Dreamer X
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1276
Ikä : 27
Paikkakunta : Kittilä-city
Registration date : 17.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

x Revolt (Dreamer) Empty Vs: x Revolt (Dreamer)

Viesti kirjoittaja Dreamer X lähetetty La Heinä 10, 2010 3:58 am

10.7.2010. Pelit lisätty, sitaatteja ja lainauksia peleistä, muutama arpi lisää herraamme.
Dreamer X
Dreamer X
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1276
Ikä : 27
Paikkakunta : Kittilä-city
Registration date : 17.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

x Revolt (Dreamer) Empty Vs: x Revolt (Dreamer)

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa