x Chione (Dreamer)

Siirry alas

x Chione (Dreamer) Empty x Chione (Dreamer)

Viesti kirjoittaja Dreamer X lähetetty Ma Toukokuu 11, 2009 5:18 pm

x Chione (Dreamer) EPSN3369

Nimi: Chione
Kutsutaan: Choni
Ikä: 4-vuotias
Sukupuoli: tamma
Säkäkorkeus: 150cm

Perimä: Rodwor 50% & Chadra 50%
Lauma: Hylkiö

Ulkonäkö
Chione on perinyt pohjavärinsä emältään, tosin hieman tummempana, tamman harja on iloisen räiskyvän punainen kuten häntäkin, jossa on lisäksi muutama sininen raita. Lisäksi kehoa peittävät, siniset, punaiset sekä vihreät säikeet, siellä täällä. Toisen puolen silmän ylittää vihreä merkki, joka on ilmeisesti myös värjännyt silmän itsensäkkin vihreäksi, sillä toinen Chonin silmä on sininen, kuten Herankin.
Mitä siipiin taas tulee, löytyy syy sille miksi siro tamma on hylkiö. Kaukaa siivet voivat näyttää rodworien nahkaisilta siiviltä, mutta niide muotoilu muistuttaa enemmän sulkasiipeä. Lisäksi ei saa unohtaa kaikkein tärkeintä yksityiskohtaa; siivet nimittäin sattuvat olemaan osittain sulkien peitossa. Sulkienkin väritys vastaa tamman muuta väristystä: sinistä, punaista ja vihreää.
Rakenteeltaan Choni on siro, solakka ja sopusuhtainen, tamman pää on jalomuotoinen, ehkä hieman arabimainen, chadrojen periä. Siipien rakenne on jämäkkä, sekä muutenkin tamma kestää yllättävän hyvin erillaisia kolhuja ja on kestävä.

x Chione (Dreamer) EPSN3368-2
(Kuvasta puuttuvat siniset merkit)

Luonne
Toisin kuin voisi luulla, Choni on hiljainen tyttö, se ei pidä meteliä itsestään ja on lähinnä sisäänpäin suuntautunut. Haluaisi sanoa vaikka ja mitä, muttei silti koskaan avaa suutaan, ellei sitten joku onneton mene suututtamaan harmajaa, silloin nimittäin kaikki se pidättyväisyys mikä risteytyksellä on varisee pois. Eikä sanoja säästellä, sillä kerralla voivat purkautua jopa vuosia sisällä hautuneet tunteet, ajatukset ja tuntemukset.
Pohjimmiltaan Choni on kuintekin siis ujo ja omaa todella huonon itsetunnon, kauheinta tammalle on joutua huomion keskipisteeksi. Järkevä harmaa kyllä on, mutta harva huomaa sen, sillä jos Chonista todella haluaa saada jotakin selville on tammaan uhrattava paljon aikaa ja huomiota, ja silti voi löytää itsensä tämän suojamuurien ulkopuolelta.
Orien perään Choni tyytyy vain haikailemaan, vaikka voisikin saada nämä itselleen, tamma ei nimittäin sitä itse tajua ei alkuunkaan. Vaan pitää itseään rumana ankanpoikana kauniin äitinsä rinnalla. Choni on kaikin tavoin kokematon ja viaton tapaus mitä oreihin tulee, hyvä jos saa edes sanaa suustaan näiden lähettyvillä.

Menneisyys
Heran ja Thodorin kohtaaminen sinänsä oli puhdas sattuma, mutta tapahtuma ketjun jonka se laukaisi oli kuin kohtalon ivaa. Chadrojen komea sotapäällikkö ja pieni roditar nimittäin huomasivat kivikkoisen alun jälkeen jopa tuntevansa jotain positiivista toisiaan kohtaan. Asia johti toiseen ja lopulta Hera tuli kantavaksi vihreälle sulkasiivelle, kohtaaminen johti riitaan ja harmaa sulkasiipi aikoi pitää huolta varsastaan yksin... (jatkuu sitten)

Taisteleminen
Siivet antavat Chonille yllättävää nopeutta, sillä ne ovat lähempänä sulkaisia siipiä kuin nahkaisia, muotoilun ja sulkien ansiosta. Ilmassa tamma tunteekin itsensä varmemmaksi ja nauttii lentämisestä suunnattomast, siivillään harmaa on täysin eri hevonen kuin maankamaralla.
Maassa tammalla ei ole tarpeeksi varmuutta käyttämään niitä taitoja joita se on voinut oppiakkin, se on yksinkertaisesti liian hiljainen ja epävarma taistellakseen tai osoittaakseen mielipiteitään.

Tavatut & pelit


Viimeinen muokkaaja, Dreamer X pvm Ti Marras 02, 2010 7:21 pm, muokattu 5 kertaa
Dreamer X
Dreamer X
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1276
Ikä : 27
Paikkakunta : Kittilä-city
Registration date : 17.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

x Chione (Dreamer) Empty Vs: x Chione (Dreamer)

Viesti kirjoittaja Dreamer X lähetetty Ti Kesä 16, 2009 9:59 am

16.6.
Jonkinmoiset kuvat lisätty, kummatkin piirretty joskus vuonna nakki ja niistä puuttuu tuo sininen väri :'D
Dreamer X
Dreamer X
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1276
Ikä : 27
Paikkakunta : Kittilä-city
Registration date : 17.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa