Jokeri (Tildy) x

Siirry alas

Jokeri (Tildy) x Empty Jokeri (Tildy) x

Viesti kirjoittaja Tildy lähetetty Ti Maalis 24, 2009 8:21 pm

Rodwortamma Jokeri kohtasi loppunsa 25.06.2010. Pelauksessani otus ehti olla yli vuoden ja sinä aikana luonne ehti muuttua suuntaan jos toiseenkin ja Jokerilla ehti olla jopa kaksi pelattua rakkautta, yksi pelattu varsa, sekä kolmas rakas ja toinen varsa. Lopulta kiinnostus kuitenkin loppui.

RIP.

Kirjoitan veteen virtaavaan
Valheet voi vielä puhdistaa
Sinä olet temppeli ja marttyyrien hautaholvit
Niin sä olet mulle avaruus

Apulanta - Maailmanpyörä

Jokeri (Tildy) x Poksuraksu

Jokeri (Tildy) x Kurnauskis

Useat päivät on olleet
hiukan helpompia kuin eiliset
Tiettyyn rajaan asti pidin siitä
kun en huomannut mistä se kertoo

Apulanta - Väistö

JOKERI
kutsutaan - Jokeri [off-game joku]
sukupuoli - tamma
säkäkorkeus - 157 cm
ikä - 9 vuotta
lauma - rodwor
asema - laumalainen
perimä - koko suku rodworeja

nimestä - alkuperäiseltä nimeltään Jokeri on Jääpöly Taivaanviiltäjä ja tamma myös tietää sen, serkkunsa Mirizin kerrottua asiasta. Jokeri on kuitenkin päättänyt hylätä oikean nimensä ja esittäytyy aina Jokerina.

Vannonut, rikkonut, vannonut taas
ja vannon uudestaan

Apulanta - Kaivo

LUONNE
Hivenen hankala persoona, monivivahteinen, kerroksittainen ja eri henkilöiden seurassa Jokerin käyttäytyminen voi vaihdella suurestikin. Yleisesti ottaen tamma on kuitenkin käyttäytymismalliltaan väliinpitämättömän kohtelias, seuraa etikettiä jonkin verran, mutta lipsahduksistakaan ei välitä. Tuo ei myöskään ole kovin ystävällinen uusille tuttavuuksille, joskaan ei heti ala ivata ja pilkatakaan. Riippuu seuran lisäksi myös paljolti siitä, sattuuko tamma olemaan hyvällä vai huonolla tuulella. Yleisesti ottaen Jokeri ei kuitenkaan ole välttämättä sellaista seuraa, jota kaikki rakastaisivat, mutta eipä tuo sellainen haluakaan olla. Tamma pelkää läheisempiä suhteita eikä oikein ota kunnollista kontaktia tunnetasolla vaan mahdollisimaan tehokkaasti koettaa estää kaikki läheisemmät suhteet ja pitää ne tuttavuus- tai jopa inho-vihatasolla. Vaan jos suhde kuitenkin menee parempaan päin, ei Jokeri sitä tieten tahtoen tuhoa, sillä vaikka muuta antaa olettaa, arvostaa tuo ystävyyksiä ja läheisempiä tuttavuuksia ylipäätään.

Kuten kerrottua, Jokerin käytös vaihtelee paljon seurasta ja päivästä riippuen. Huonotapaisille, irvaileville ja ivallisille henkilöille tuo vastaa samalla mitalla ja raisun elämänsä aikana onkin oppinut lukuisia ivasanoja, heittoja ja osaa myös varsin taidokkaasti soveltaa ja improvisoida niin tyhjästä kuin jo opituista asioistakin. Kunnon sanaharkka virkistää mielen ja kielen, eikä Jokeri turhaan toppuuttele huonokäytöksisiäkään. Tamma on taitava käyttämään kaikenlaisia herjoja joten kokemattomat ivailijat saavat usein nenilleen kun alkavat nahkasiiven kanssa sanailla. Pahoina päivinä kannattaa varautua oikein pahaan kieleen, sillä vaikka sitä ei huomaa, usein pahimmilta herjoilta säästyy kun tapaa tämän edes normaalina päivänä. Pahana sen sijaan ei mikään sana, ei se kaikkein pahinkaan jää kytemään suuhun. Hyväkäytöksiset yksiköt sen sijaan saavat suhteellisen samanmoista käytöstä osakseen, koska mikään riidankylväjä Jokeri ei ole eikä halua ollakaan, ei enää nykyään. Mikään etiketin priimayksilö ei tamma jaksa kuitenkaan olla, ei ole sen enempää kohtelias tai ystävällinen kuin on pakko. Väliinpitämätön toisten asioille, ei lohduta ketään, ei kiinnostu yleensä edes salaisuuksista, vaikka voisikin näitä käyttää omaksi hyödykseen.

Ystävystyminen Jokerin kanssa on haastavaa ja sitä voikin suositella vain kärsivällisille ja pitkäpinnaisille henkilöille, sillä viimeiseen asti tamma vastustelee läheisempiä tuttavuuksia. Ystävänä kuitenkin, yllätys yllätys, hyvin luotettava, luja ja varma kuin kallio joka ei liiku tilanteesta riippumatta. Ja vaikka musta luottaisikin johonkuhun varauksetta, harvemmin avautuu kellekään vaan pimittää omia huolia ja murheitaan sisällään, kertomatta niistä. Rakkaus ei Jokerille ole mikään vieras käsite, ei todellakaan. Se on erittäin tuttu, mutta hyvin kivulias tunne. Ei se toisaalta niin pahakaan ole kuin tamma nuorempana luuli, vaikka kosolti ongelmia siihen liittyykin. Jokeri pelkää enää rakastua, sillä vain kahta tuo on koskaan rakastanut; Karelia ja omaa tytärtään, mutta ensimmäinen kuoli sodassa ja jälkimmäiselle ei Lorania riittänyt vaan tuo lensi pois. Ehkä kuolemaansa, ehkä jatkaa elämäänsä, mutta poissa yhtä kaikki. Siksi musta pelkää kiintyä enää ja yrittää padota tunteensa. Toisaalta, sen Jokeri on oppinut, että jos tamma ei siihen kykene, ei tuo sitä yritä tehdä.

Ja se kuristettu mieli on ryvettynyt niissä
Apulanta - Kaikki Sun Pelkosi

ULKONÄKÖ
Erittäin työhevosmainen. Pieni, tiivisrakaneteinen ja jykevä. Jokeri ei ole kovin suuri säkäkorkeudeltaan, mutta se ei kuitenkaan vähennä tamman vaikuttavaa olemusta, jonka massiivinen runko saa aikaan. Jonkin verran jopa orimainen, sillä tämä ei ole solakkuudella ja jäntevyydellä pilattu hevonen. Raskas pää, jossa turpa voi näyttää aavistuksen liian pieneltä. Suuret korvat jotka eivät kuitenkaan näytä liian suurilta Jokerin päähän. Pienet sieraimet ja keskikokoiset silmät. Tamman kaula on suhteellisen lyhyt, mutta jykevä ja vahvojen lihasten peittämä, varsinainen orikaula. Runko tällä on raskastekoinen, joskin nykyään Jokerin paino on pudonnut jonkin verran ja kylkiluut saattaa tarkemmalla tarkastelulla löytää, joskaan ne eivät paistele silmiin välittömästi, eikä niitä huomaa jos ei etsi. Lihaksikkaat, paksut jalat joissa runsas vuohiskarvoitus. Jokerin siivet eivät ole kovin suuret noin yleisesti katsoen, mutta tamman omaan ruumiiseen suhteutettuna ne ovat aivan liian suuret, joskin heiveröiset ja katkeilevat helposti. Rangoista pistää piikkejä, luutumavirheistä johtuen ja nahkaiset kalvot ovat repeilleet monesta kohtaa.

Väriltään Jokeri on hyvin perinteisellä rodwortavalla musta, mutta alaa valtaavat myös kolme muuta väriä varsin tehokkaasti; sininen, oranssi ja punainen. Tamman pitkä harja on väriltään punainen ja se laskeutuu varsin kauniisti oikealle puolelle, joskin niskassa itsepäinen tupsu on ujuttautunut vasemmalle. Harjan tapaan myös otsaharja on pitkähkö ja hyväkuntoinen, kauniisti laskeutuva. Jokerin häntä on niin ikään punainen, ei äärettömän pitkä sillä se loppuu hivenen kintereen alapuolelle. Sekä harjaan että häntään on ujuttautunut erivärisiä nauhoja. Ehkä silmiinpistävin piirre värityksessä on kuitenkin kuviointi, sillä kiemurat, jotka ovat väriltään usein pareissa esiintyvää oranssia ja sinistä, peittävät suurta osaa Jokerin kehosta. Päässä, kaulassa, jaloissa ja lautasilla, myös siipirangoissa. Kuviot ovat tamman suvulle ominaisesti hyvin kiemuraisia, jonkalaisia jokaisella puhtaasti Taivaanviiltäjien suvun jäsenellä on esiintynyt. Tarkkasilmäiset voivat havaita kaksi erikoispiirrettä näistä ja nämä erikoispiirteet ovat ominaisia vain Jokerille. Ensinnäkin kuvioiden parittaisuus. Jokainen kuvio päätä lukuunottamassa esiintyvät pareina, oranssi ja sininen tietyllä lailla liittyneinä toisiinsa. Erityisen hyvin se on näkyvissä kaulan ja lautasen kuvioissa, joissa kuviot ovat kietoutuneet toisiinsa varsin tiiviisti. Toinen erikoispiirre on jalkakuvioissa, oikeassa etujalassa on sininen kuvio ja vasemmassa takajalassa oranssi. Nämä kuviot eivät ole kiemuraisia, mutta muistuttavat toisiaan vaikka eroakin löytyy. Nämä kaksi jalkakuviota löytyvät vain ja ainoastaan Jokerilta. Siipikalvot ovat sinise, eri sävyjä on melko paljon. Tamma omaa jäänsiniset silmät, jotka ovat aivan yhtä kylmät ja tunteettomat kuin jää. Jokerin kehoa kirjovat myös lukuisat arvet, mikä mistäkin.

Eilisestä on ikuisuus mut
huomiseen on tuplasti
Tämänkin hetken viisaus
muuttuu painolastiksi

Apulanta - Väistö

TAITOJA
Rakenteesta pystyy tässä tapauksessa jo päättelemään paljon. Koska tamma on työhevostyyppinen ja pienikokoinen, ei nopeus ole aivan mitään huippuluokkaa, tietenkään. Lihasmassaa tammalta nykyisestä laihtumisesta huolimatta kuitenkin löytyy ihan kiitettävästi ja tämä onkin vahempi kuin monet oritkin. Ketteryys on keskiluokkaa, sillä vaikka Jokeri onkin raskastyyppinen, suovat pieni koko ja pitkähköt jalat tälle etua ketteryyttä varten. Tietenkään minkään sulavan silkosäären tasolle ei musta yllä, mutta monia kuitenkin yllättää se, kuinka vikkelästi tamma osaa liikkua. Mikään nopein heppu juostessa ei ole ja myöntää sen itsekin, mutta jaksaa kyllä juosta pitkiäkin matkoja, joten kestävyyttä löytyy sitkeyden ja tahdonvoiman ohella. Rodwormittapuulla suorastaan erinomainen lentäjä ja viihtyy ilmassa kuin kala vedessä. Vaikka Jokerin siipien luusto on heikkoa ja kalvot ovat repeilleet, ovat siipilihakset vahvat ja siivet pitävät tammaa hyvin ilmassa. Taitava ilmassa, teki mitä tahansa, sulkasiivet tietenkin voittavat mennen tullen ja palatessa, mutta useat nahkasiivet jäävät kateellisina katsomaan. Taistelukoulutus sotilasluokkaa ja Jokeri osaa tapella rodworia vastaan, chadraa vastaan, maassa, ilmassa ja näiden välillä. Kykenee käyttämään helposti hyväkseen vastustajan heikkoja kohtia, iskemään takaapäin ja taitaa myös likaiset temput voittoa varten.

Päivääkään ei muuta kuin
vapaaehtoista sokeutta

Apulanta - Väistö

MENNEISYYS
pääpiirteittäin, myös tätä uudistetaan joten ihan kaikki ei ole kuten pitäisi
Ai kun ihanaa, koko suku rodworeja, kunniakkaita, ei kenties hyvässä asemassa laumassa mutta kunniakkaita, ja viimeisen vesan varsa on kaunis ja vanttera tamma joka näyttää täysin adhd-lapselta. Mutta väliäkö sillä ? Lapsesta kasvatetaan yhtä kunniakas rodwor kuin koko suku on aina ollut. Mutta kuinkas sitten kävikään ? Ristimänimekseen tamma sai jonkun muun nimen, kuin sen, mitä se nykyisin käyttää ja alunperin sen luonnekin oli aivan erilainen. Jokeri oli varsan vaate, jonka se veti päälleen paetakseen maailmalta. Jokeri kyllä teeskenteli taitavasti olevansa ah-niin-ihana-täydellinen-klisee mutta siinä silmänräpäyksessä kun se tappoi viimeisen suvustaan muuttui se laumoista piittaamattomaksi jokerikortiksi. Mutta aloitetaanpa tämä satu alusta. Jokerin isä oli nimeltään Feraiar, suuri, julma, mutta johtajiaan palvova ori ja emä melko lailla saman lainen tamma nimeltään Hiria. Oikeastaan nämä kaksi 'naitettiin' toisilleen ja niin sai alkunsa pieni tamma joka myöhemmin kantaisi nimeä Jokeri - ainakin väittäisi niin. Jokeri syntyi onnellisen suvun katsellessa vierestä tätä pikkujulkkista jota isän puolen vanhimmat ylistivät "perinteiseksi hienoksi rodworiksi". Jokeri sai tiukan kasvatuksen rodworien aivopesulla varustettuna pelätyltä isoäidiltään, mutta koko ajan tamma näytteli iloista adhd-lasta. Jokeri opetettiin taistelemaan, lentämään ja juonittelemaan - joista viimeiseen se paneutuikin täysillä, olihan se taitava näyttelijä jo varsana ja koulutuksestakos se vielä parani. Kolmevuotiaana Jokeri karkasi etsimään elämää, tapettuaan ensin koko sukunsa. Se elikin railakkaasti tapellen ja no... sillä lailla. Viisivuotiaana Jokerin suvun viimeinen vesa sen itsensä lisäksi, Jokerin veli löysi tämän ja alkoi läksyttää tammaa siitä miten se oli särkenyt emänsä sydämen ja niin edelleen. Jokeri hermostui pahanpäiväisesti, seurasi taistelu jonka tamma voitti enemmän elämää nähneenä ja kokeneena. Jokeri tappoi veljensä (ainakin luuli niin) joskin kärsi itsekin vahinkoja. Siivista oli murtunut luita (tämä johti myöhempiin piikkeihin siivissä) eikä tuo ollut muutenkaan kehuttavassa kunnossa. Mutta tammaa se ei häirinnyt, se jatkoi elämäänsä valehdellen ja keräten itselleen etua. Elämän suunnan muutti kuitenkin tapahtumasarja tai pikemminkin kolme oria. Jokeri tapasi veljensä Zaackhin, jota ei ollut onnistunutkaan tappamaan. Sisarukset tietenkin päätyivät uudelleen taistoon, joka ei päättynyt kummankaan hyväksi vaan tasapeliin. Tamma kärsi pahat vauriot, joista suurin osa parani itsestään. Takajalat jäivät kuitenkin kovin kipeiksi, kunnes Jokeri tapasi toisen elämäänsä vaikuttaneen orin, Karelin. Karel auttoi tammaa paranemaan ja herätti tuossa uudelleen sen henkilön, joka oli varsana vetänyt ylleen Jokerin. Hämmennyksissään musta huusi oria häipymään ja kipeän eron jälkeen rodittaren elämä oli melkoisen sekaisin, kunnes tuo tapasi Karelin ystävän Glennan, joka selvitteli asioita tälle. Jokeri etsi Karelin käsiinsä ja vaikka oli yhä vihainen, unohti sen hetkeksi ja vietti lyhyen, mutta tunnerikkaan hetken niityllä orin kanssa. Erottuaan tästä ja jonkin aikaa taas vaelleltuaan kohtasi Jokeri Maestro Rico-nimisen chadraorin. Tamman puolelta näytelty flirtti vastaukseksi orin samanmoiseen, sai valkoisen kuitenkin syttymään ja vaikka vanha rodwor tuli häätämään Ricon Jokerin kimpusta, etsi ori tuon uudelleen käsiinsä ja raiskasi.

Oppinut en kuinka suljen
pois äänen jonka kuulen

Apulanta - Nimensä alle

HAHMOSTA
hahmolla alettu pelata 24.03.2009

sitten kivaa randomia tunnelmointia:
alun perinkin oli selvää että Jokerin oikea nimi ei ole Jokeri ja että sen luonne tulee vielä muuttumaan radikaalisti. alussa ei kuitenkaan ollut mitään ideaa hahmon oikean nimen suhteen joten tamma oli vain Jokeri.

mietteitä:
Jokeri on rakas hahmo, pidän sen ulkonäöstä ja oikeasta luonteesta, en niinkään nykyisestä, jonka ei ollut edes tarkoitus jäädä lopulliseksi. hahmo on tosin hankala pelattava siinä suhteessa, että sen käytös voi muuttua äärilaidasta toiseen jopa pelin sisällä.

"Jokeri vaikutti sellaiselta joka saattaisi huijata totuudenpaljastintakin."
Jigsaw - Minty

PERHE
isä: Feraiar Taivaanviiltäjä (dööd)
emä: Hiria Taivaanviiltäjä (dööd)
isoäiti: Angvar Taivaanviiltäjä (dööd)
sisarukset: Zaackh Taivaanviiltäjä
serkku: Maezej Taivaanviiltäjä (kadonnut)

jälkeläiset: Lumihuuru, lähtenyt saarelta (i. Maestro Rico)

Pahinta on oottaa silmät kiinni osumaa
Apulanta - Odotus

MUUTA
pelaaja - Tildy
Jokeri ja oheistuotteet © Tildy, vanuarteissa lukee

Pidä kiinni ettet pelkää
vaistoihinkaan ei uskalla luottaa

Apulanta - Nimensä alle


Viimeinen muokkaaja, Tildy x pvm Ti Joulu 07, 2010 8:23 pm, muokattu 71 kertaa
Tildy
Tildy
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1111
Ikä : 26
Paikkakunta : pyöreän huoneen nurkassa
Registration date : 24.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Jokeri (Tildy) x Empty Vs: Jokeri (Tildy) x

Viesti kirjoittaja Tildy lähetetty Ti Huhti 21, 2009 3:15 pm

Pelkään onnellisuutta
sillä tunnen sen vastakohdan
päivää on seurattava illan
ei voi muuttaa

Apulanta - Kirous

SUHTEET
Ramdora (rodwor) - ei sen kummempia tunteita tammasta, hitusen ylimielinen ja tutustumishaluton.
Zack (rodwor) - vihaa enemmän kuin ikinä ennen, mutta ei jaksa edes toivoa veljensä kuolevan enää. mikäs pahan tappaisi, mutta toivoo, ettei kohtaa toista enää ikinä.
Ramina (hylkiö) - jos Jokerin pitäisi suhdetta jotenkin nimittää, sanoisi tämä Raminaa ystäväkseen.
Ares (rodwor) - ärsyttävä sotilaanketku josta Jokeri ei lainkaan pidä.
Karel (rodwor) - rakastaa oria, vaikka ei aina pysy tämän ajatuksten tasalla. kaipaa enemmän kuin ketään muuta.
Gelendra (rodwor) - ihan mukiinmenevä tamma, hitusen ailahtelevainen kuitenkin.
Titelitury (rodwor) - mukavanoloinen norsunkorva. Jokerin mielestä myös erittäin huvittava.
Maestro Rico (chadra) - inha, itsestään liikoja luuleva ori, Jokeri vihaa tätä sydämensä pohjasta, eikä mikään kohtalo ole liian paha tälle. tamman tulevan varsan isä.
Jigsaw (rodwor) - nenäkäs, ärsyttävä pikkukakara joka kuvitteli voittavansa Jokerin tuijotuskisassa, eipä voittanut.
Lumihuuru (rodwor) KADONNUT - loppujen lopuksi hyvä suhde äpärälapseensa, rakastaa tytärtään paljon. Kuuralle Lorania ei kuitenkaan riittänyt ja tytär lähti, Jokeri kaipaa ja rakastaa esikoistaan.
Angle of Death (hylkiö) - ei kovinkaan positiivinen tuttavuus, mutta ei Jokeri hiljaista tammaa myöskään inhoa.
Melecesh (hylkiö) - vähän turhan hiirulaismainen, mutta ihan mukava. jos omistaisi selkärangan Jokeri voisi jopa pitää tästä hassusta otuksesta.
Cuina (chadra) - pikkubarbi joka luulee saavansa kaiken räpäyttelemällä vähän ripsiään ja hymyilemällä kauniisti.
Ramos (chadra) - viihdyttävä chadraori, josta Jokerilla ei ole suuria ajatuksia.
Thodor (chadra) - hyvin lyhyesti tapasi Ramoksen kohtaamisen yhteydessä, pitää tiukkapipoisena.
Rekale (chadra) - peli kesken.
Ariel (rodwor) - Jokeri oli itse niin masentunut kohdatessaan Arielin, ettei oikein saanut muodostettua kuvaa tästä. välittävänoloinen nuorukainen kuitenkin.
D'Arciego (rodwor) - mukavaa seuraa, auttoi ajattelemaan jotakin muuta kuin kuolleita ja sai Jokerin viihtymään. orin kuva jäi päähän pyörimään pidemmäksikin aikaa.

Yksi on jättänyt yhtä
toinen jättänyt toista
Puhtaaseen kolmaskin jättänyt jotain
mitä aika ei poista

Apulanta - Trauma

PELIT
Piece of Peace vol. 2 // kesken

Piece of Peace // Lentäessään yli louhikon huomasi tamma tutunnäköisen pisteen keskellä kylmää ja tylsää maisemaa - Diegon. Hevoset jutustelevat hieman ja viettävät herkkiä hetkiä, kunnes poistuvat etsimään vähän piristävämpää paikkaa.

If you had faith... // Kohtasi niityllä veljensä Zackin, eikä mitään muuta kuin sanasotaa odotettavissa. Sai tosin tietää myös veljensä tuntevan Karelin ja alkoi inhota tätä enemmän.

We're supposed to be adults, right ? // Acad putouksella törmää D'Arciego-nimiseen oriin, joka pyytää Jokeria mukaansa kävelylle. Kaksikko keskustelee joistakin merkityksettömistä ja merkityksellisemmistä seikoista, kunnes viimein eroaa.

Hilpeä iltapäivä // Kohtaaminen Arielin kanssa niityllä, juuri kun Jokeri on saanut tietää Karelin kuolleen. Syvässä murheen alhossa lojuva tamma kertoo Arielille Karelin kuolleen, sillä olihan toinen orin tytär. Haluten itsekin ajatella yksin, Jokeri jättää Arielin yksin sulattelemaan asiaa.

Häivy tai itket ja häivyt // kesken

vuoden 2009 pelit
Juonipaljastus:
Say when you love me, say when you hate me. // Jokeri tapaa louhikolla vihdoin pitkästä aikaa rakastamansa orin, Karelin ja puhuu tämän kanssa joistain asioista, vaikeistakin ja uskaltaa vihdoin kertoa rakkaudestaan. Poistuvat jännästi paikalta kun peli keskeytetään.

Sympathy for enemy (sov.) // Tapaa rotkolla Ramos-nimisen chadraorin jonka kanssa juttelee sitä sun tätä, kunnes Thodor tulee paikalle ja keskeyttää kaiken hauskan. Voi lahna.

So weird gang // Sattuu paikalle kesken kumman välikohtauksen jossa kaksi chadraa ahdistelee hylkiötä jota kolmas chadra puolustaa ja näitä ahdistelee vielä rodworori. Jokeri puolipelastaa tilanteen saapumisellaan ja kun kaikki ovat esittäytyneet kaikkien taiteen sääntöjen mukaan, poistuu tamma.

Was it a Dream? // Jokeri tapasi varsansa kanssa rakkautensa, Karelin, joka oli jostain kumman syystä vähän kasaisessa kunnossa eli hakattu. Kuura painui joksikin aikaa nukkumaan ja tamma koetti nyhtää Karelilta, miksi se oli siinä kunnossa, mutta kun Kuura törmäsi takaisin paikalle herättyään painajaisuniin, Karel häipyi. Kuura yritti oria pysäyttää muttei onnistunut.

Meny words on entire silence // Louhikolla törmäsi hylkiötamma Wiccaan. Tapaamisessa tosin Kuura hoiti puhe- ja tutustumispuolen, Jokerin nukahtaessa. Väsyneen tamman unoset keskeytti kuitenkin rodworori joka koetti hyökätä Wiccan (ja siinä sivussa Kuuran) kimppuun ja valkoinen ja musta sitten kävivät taistoon tuon randomin tyypin kanssa. Jokeri olisi orin tappanut jos Wicca ei väliin olisi tullut. Tamma sai tarpeekseen valkoisesta ja poistui med Kuura.

Ei varsinainen peli // Kuura syntyi Aarnimetsän kätköissä ja Jokeri päätti kasvattaa tyttärensä niin kunnolla kuin osaisi.

Drowning with all this pain // Jokeri tapasi Karelin jälleen, rotkolla melko masentuneena ja havaitsee myös orin painivan ongelmien kanssa. Molemmat tiedottavat synkistä asioistaan ja Karel ei tunnu välittävän tamman ongelmista hiukkaakaan. Loppujen lopuksi ori häipyy syistä, joita Jokeri ei voi ymmärtää ja jättää tamman inhoamaan Karelia, itseään ja koko maailmaa.

Ei varsinainen peli // Tapasi Ricon uudelleen Felica-vuorella jossakin luolantapaisessa, ahtaassa syvennyksessä. Ori selkeästi halusi jatkaa leikkiään, mutta tällä kertaa Jokeri ei lähtenyt mukaan vaan käyttäytyi paljon pidättyväisemmin. Ricolla kuitenkin oli omat aikeensa ja se potkiskeli ja puri tammaa jonkin aikaa, kun Jokeri ei ahtaassa tilassa pakoonkaan päässyt ja loppujen lopuksi nöyryytti tämän vieläkin pahemmin raiskaamalla tamman.

Hot water, Cold feelings // Kuumille lähteille törmättyään törmäsi Jigsaw-nimisen nenäkkään pikkukakararodworin joka alkoi tuijotuskisaan ja ruotimaan Jokerin varsaongelmia, tietämättä asiasta mitään. Lopuksi Jigsaw joutui luovuttamaan ja poistui paikalta toivottaen onnea tulevalle perheelle.

Beibi, älä vonkaa taas // Jokeri tapasi Lammella chadraori Maestro Ricon, itsestään liikoja luulevan orin joka koetti saada surkealla flirtillään hurmattua tamman. Huvikseen roditar meni kuitenkin leikkiin mukaan, kunnes vanha, randomi rodworori tuli häätämään (Jokerin helpotukseksi) Ricon paikalta.

New try. // Tapasi niityllä Karelin uudelleen ja toimitti Glennan viestin, sekä tivasi myös miksi ori oli valehdellut sille. Syytöksistä järkyttynyt Karel aikoi häipyä pailata mutta Jokeri esti sen aikeet, unohtaen hetkeksi vihansa. Loppujen lopuksi päätyivät yhdessä yönviettoon aarnimetsään.

Alone and easy target // Jokeri tapasi Acad-putouksella kummanoloisen nuoren rodiorin jonka kanssa keskusteli jonkin aikaa tyhjänpäiväisiä, kunnet tämä Tury-nuorukainen säikkyi jotakin pelottavassa puskassa olevaa pelottavaa juttua ja poistui.

Surprise ! // Jokeri löytää etsimänsä Glenna-tamman, jonka kanssa sitten puhuu asiat selviksi, suorittaa Karelilta saamansa homman ja suostuu viemään Glennalta viestin Karelille.

Whispers of the trust? // Tapaa rodworori Karelin joka auttaa tamman takajalkojen kanssa. Ilta päättyy siihen, että ori saa Jokerin pois tolaltaan ja lopujen lopuksi nukahtavat vierekkäin. Aamulla lähteellä lenteli kovia sanoja puolin jos toisinkin ja Jokeri jää paikalle murtuneena Karelin häivyttyä.

Myötätuntoa? // Jokeri suuntaa murjottuna lammelle ja tapaa Aresin.

Lonely riders.. well that's not possible // Tapaa vuorella Ramina-nimisen hylkiötamman jonka kanssa juttelee mukavia.

So much I love you. // Jokeri vietti niityllä rauhallista iltapäivää kun paikalle törmäsi tuon tapetuksi oletettu veli Zack. Tamma ärsytti veljeään parhaansa mukaan mikä johti siihen, että Zack menetti itsehillintänsä ja kävi Jokerin kimppuun. Katkottuaan itseltään ja veljeltään pari luuta ja murskattuaan itseään muutenkin, päätti tamma kadota paikalta, mieluummin kuin kuolla.

Free fallin' // lyhyt ja suhteellisen randomi tapaaminen.

Paljonko oikeastaan
haluaa muistaa
Vain virheestä oppiakseen
jota ei tunnusta

Apulanta - Väistö


Viimeinen muokkaaja, Tildy pvm Ti Huhti 13, 2010 4:02 pm, muokattu 19 kertaa
Tildy
Tildy
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1111
Ikä : 26
Paikkakunta : pyöreän huoneen nurkassa
Registration date : 24.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Jokeri (Tildy) x Empty Vs: Jokeri (Tildy) x

Viesti kirjoittaja Tildy lähetetty Su Syys 06, 2009 12:07 pm

06.09.2009
- suhteet ja pelit siirretty omaan, erilliseen viestiinsä. eivät mahtuneet ekaan.
- suhteet ja pelit siis päivitetty.
- vanhat päivitykset poistettu.
Tildy
Tildy
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1111
Ikä : 26
Paikkakunta : pyöreän huoneen nurkassa
Registration date : 24.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Jokeri (Tildy) x Empty Vs: Jokeri (Tildy) x

Viesti kirjoittaja Tildy lähetetty La Loka 24, 2009 5:53 pm

24.10.2009
- pelit ja suhteet päivitelty
Tildy
Tildy
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1111
Ikä : 26
Paikkakunta : pyöreän huoneen nurkassa
Registration date : 24.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Jokeri (Tildy) x Empty Vs: Jokeri (Tildy) x

Viesti kirjoittaja Tildy lähetetty To Joulu 10, 2009 7:15 pm

12.10.2009
- pelit päivitetty
- puuttuva kappaleenpätkä on saapunut !
Tildy
Tildy
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1111
Ikä : 26
Paikkakunta : pyöreän huoneen nurkassa
Registration date : 24.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Jokeri (Tildy) x Empty Vs: Jokeri (Tildy) x

Viesti kirjoittaja Tildy lähetetty Pe Tammi 01, 2010 4:39 pm

01.01.2010
- pelitsuhteet
- ilmoitus
- uusi ulkonäkö jo jonkin aikaa sitten
- hienosäätöä perustietoihin
Tildy
Tildy
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1111
Ikä : 26
Paikkakunta : pyöreän huoneen nurkassa
Registration date : 24.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Jokeri (Tildy) x Empty Vs: Jokeri (Tildy) x

Viesti kirjoittaja Tildy lähetetty To Tammi 07, 2010 7:00 pm

07.01.2010
- pelit ja suhteet
- luonnetta lisää


Viimeinen muokkaaja, Tildy pvm La Tammi 23, 2010 1:38 pm, muokattu 1 kertaa
Tildy
Tildy
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1111
Ikä : 26
Paikkakunta : pyöreän huoneen nurkassa
Registration date : 24.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Jokeri (Tildy) x Empty Vs: Jokeri (Tildy) x

Viesti kirjoittaja Tildy lähetetty Su Tammi 17, 2010 5:18 pm

17.01.2010
- pelit ja suhteet päivitetty
Tildy
Tildy
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1111
Ikä : 26
Paikkakunta : pyöreän huoneen nurkassa
Registration date : 24.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Jokeri (Tildy) x Empty Vs: Jokeri (Tildy) x

Viesti kirjoittaja Tildy lähetetty La Tammi 23, 2010 1:38 pm

23.01.2010
- suhteita selkiytetty
- lisää luonnetta jälleen
- taidot päivitetty
- menneisyys laitettu päivitykseen
- uusi kuva
Tildy
Tildy
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1111
Ikä : 26
Paikkakunta : pyöreän huoneen nurkassa
Registration date : 24.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Jokeri (Tildy) x Empty Vs: Jokeri (Tildy) x

Viesti kirjoittaja Tildy lähetetty To Helmi 18, 2010 5:36 pm

18.02.2010
- uusi luonne valmis
- pelit päivitetty
Tildy
Tildy
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1111
Ikä : 26
Paikkakunta : pyöreän huoneen nurkassa
Registration date : 24.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Jokeri (Tildy) x Empty Vs: Jokeri (Tildy) x

Viesti kirjoittaja Tildy lähetetty Su Helmi 21, 2010 6:04 pm

21.02.2010
- pelit päivitetty, suhteita tarkennettu
- vuoden 2009 pelit spoileriin, niitä kun alkaa olla aika runsaasti
Tildy
Tildy
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1111
Ikä : 26
Paikkakunta : pyöreän huoneen nurkassa
Registration date : 24.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Jokeri (Tildy) x Empty Vs: Jokeri (Tildy) x

Viesti kirjoittaja Tildy lähetetty Ti Huhti 13, 2010 4:04 pm

13.04.2010
- pelit päivitelty
- jälleen uusi esittelykuva
- toinenkin uusi kuva
Tildy
Tildy
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1111
Ikä : 26
Paikkakunta : pyöreän huoneen nurkassa
Registration date : 24.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Jokeri (Tildy) x Empty Vs: Jokeri (Tildy) x

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa