Sastriel (Tildy)

Siirry alas

Sastriel (Tildy) Empty Sastriel (Tildy)

Viesti kirjoittaja Tildy lähetetty La Joulu 11, 2010 10:11 am

Sastriel (Tildy) Kurl kuva2

>> Sastriel
>> kutsutaan - nimellään
>> sukupuoli - tamma
>> säkäkorkeus - 162 cm
>> ikä - 0 vuotta
>> lauma - chadra
>> asema - laumalainen
>> perimä - 50 % chadra 50 % hylkiö

>> luonne
Varsana hyvin hiljainen ja sulkeutunut, ei usein puhu vieraille sanaakaan vaan sanoo kaiken kasvatti-isänsä kautta, paitsi ehkä nimensä. Harvoin puhuu edes mutkan kautta vieraille vaan tuijottaa vain suurilla silmillä.

----------------------------------

Ylimielinen, henkisesti vahva ja itsenäinen tamma, joka suhtautuu heikkoihin ja kiltteihin halveksuvasti. Tuo tuntee elämän raadollisuuden ja sen, että reilu peli esiintyy vain puheissa. Siksipä Sastriel ei koskaan pelaakaan reilusti, ei oikein säännöin ja tekee mitä vain voittaakseen. Sokaisee, hyökkää takaapäin ja muuta, kaikkein raadollisimmat ja petturillisimmat temput ovat hanskassa. Omistaa varsin vahvat mielipiteet kaikkeen ja myös ennakkoluulot, jos niitä sellaisiksi voi sanoa. Tammat ovat heikkoja bimboja, jotka vain haluavat, että joku pelastaa nämä - Sastriel on itse tietenkin poikkeus säännössä - ja orit vain käyttöesineitä, joiden kanssa voi viettää hetken tai pari, ennen kuin hylkää. Tietenkää oritkaan eivät ole oikeasti vahvoja, vaan kaikilla on huono itsetunto ja nämä välittävät vain ja ainoastaan mieskunnostaan, haluavat hakata naisia ja lapsia - tammoja ja varsoja siis. Kaikki ovat siis tuon mielestä kuraa. Sastriel on hyökkäävä persoona, joka ajattelee aina että hyökkäys on paras puolustus, mitä sitä turhia odottamaan että joku iskee ensin, tehdään se itse ja saadaan etulyöntiasema. Myös parantumaton feministi, joka inhoaa sitä, että tammoja halveerataan ja katsotaan alaspäin, vaikka tietenkin nämä ovat heikkoja.

Kovin hyvää tapakasvatustakaan ei ole Sastriel saanut kummaltakaan kasvattajaltaan. Vähän aikaa emän kanssa opetti vain takaisin äyskimistä ja loppu aika kasvatti-isän kanssa, joka halusi koko ajan holhokistaan eroon, ei sekään juuri edistänyt hyvien tapojen kurssia. Kohtelee tapaamiaan ennakkoluulojensa ja ensivaikutelmansa mukaisesti. Toki ylemmässä arvoasemassa olevat ovat eri asia, sillä jos jotain tamma on oppinut, niin sen, että johtajia tulee kunnioittaa sillä nämä tekevät kaikkensa lauman eteen pitääkseen sen vahvana. Sastriel inhoaa rodworeita sydämensä pohjasta, vaikka kasvatti-isäkin nahkasiipi on. Suhde tähän ei kuitenkaan ole mikään poikkeus säännössä ja aivan yhtä paljon tamma inhoaa tätä kuin muitakin. Hylkiöihinkin harmaa suhtautuu lähinnä vihamielisesti, sillä nämä ovat kaikin tavoin kelvottomia kun eivät ole onnistuneet pysymään laumassa tai jopa - huikamala - syntyneet hylkiöiksi. Sastrielilla ei ole mitään varsinaista syytä inhoonsa, mutta koska tuo on ylimielisestä luonteestaan huolimatta uskollinen niille, jotka tästä ovat huolta pitäneet, kokee tuo velvollisuudekseen olla uskollinen sulkasiipien laumalle. Kenties aukkoja logiikassa, mutta hyvin se yhtä kaikki toimii. Sitä paitsi oman laumansa keskuudessa voi saavuttaa arvostusta, toisin kuin hylkiönä tai petturina.

Kovan pintansa alla, jonka jotkin piirteet ovat vain kuorta ja jotkin piirteet osa tammaa, on tuo herkkä ja jos niin luonteesta voi sanoa, hienopiirteinen. Todellisuudessa Sastriel ei ole aivan niin ylimielinen kuin antaa ymmärtää, eikä pidä kaikkia tammoja niin bimboina ja oreja niin pullistelevina, kuin miltä se ulospäin näyttää. Kova varsa-aika on vain jättänyt tuohon jälkensä. Emänsä hylkäämä tamma, jolla oli erittäin kylmä suhde kasvatti-isäänsä, eikä oikeaa isäänsä edes ole ikinä tavannut. Sastriel osaa välittää läheisistään, vaikka on aina edelleenkin sitä mieltä, että omillaan on kaikkien pärjättävä. Jos Sastrielin onnistuu voittamaan puolelleen tästä saa ovelan toverin, joka ei häikäilemättömiäkään keinoja kaihda saavuttaakseen yhteisen päämäärän. Niin, ystävänä tamma voi olla varsin hyödyllinen päämäärien saavuttamista ajatellen, mutta toisaalta tuo odottaa vastapalveluksia. Jos niitä ei kuulu, voi olla varma, että Sastriel ottaa aiheen kyllä itse esille ja voi olla, että muistutus tulee varsin väkivaltaisenakin. Tamma ei kaihda hyökätä ystäviensäkään kurkkuun kiinni, jos nämä eivät velkojaan maksa sillä silloinhan nämä vain todistavat, että aikovat puukottaa uudelleenkin selkään ja hyökkäys on paras puolustus.

>> ulkonäkö
Varsana Sastriel on hyvin hento ja vaikuttaa todella särkyvältä ja keijukaismaiselta, siivet tosin ovat poikkeuksellisen kehittyneet ja lähes täysikasvuisen siivet. Varsana tamma näyttää siltä, ettei selviä hengissä vuottakaan riukurakenteellaan. Väreiltään vastaa samaa kuin aikuisena paitsi harmaa on rutkasti tummempaa, mutta jouhet eivät ole aivan yhtä kiharat vaan hienoisesti lainehtivat.

----------------------------------

Sastriel ei ole järin hentopiirteinen tai sirorakenteinen, hento kedon kukkanen. Rakenteensa puolesta kelpaisi mallirodworista, vaikka toisaalta myös chadran piirteitä havaitsee kun katselee tarpeeksi. Päältään hienopiirteinen, mutta ei kuitenkaan siro. Kaula vahva, samoin kuin runko. Myös tamman jalat ovat melko raskastekoiset ja vahvat. Sastrielilla on melko kehittyneet lihakset, jotka sopivat sotilaalle, sotilaskasvatuksen saaneelle tammalle, joka on sukua chadrasotilaalle ja ex-rodworsotilaalle. Siivet tuolla ovat myöskin lihaksikkaat ja näyttävät olevan hieman paksummat kuin monella muulla. Joka tapauksessa harmaan siivetkin ovat melko hienopiirteiset. Tuon siivet ovat siitäkin erikoiset, että niitä peittää kokonaan hyvin hieno sulkakerros, joka tekee siivistä tasaiset eikä sulkia juurikaan erota. Kokonaisuudessaan siis lihaksikas ja vahvatekoinen, johon chadraperimä tuo kuitenkin vivahduksen hienopiirteisyyttä. Liikkeet tammalla ovat kuitenkin keveät ja pehmeät kuin keijukaisella. Jouhet Sastrielilla ovat isältä perityn kiharat ja pitkät, häntä laahaa maata ja harjakin on kiitettävän mittainen. Väreiltään tamma on vaaleahko, kuitenkin tumma sävy näkyy myös vahvana. Pohjaväriltään tuo on vaaleanharmaa ja se hallitseekin suurinta osaa rungosta. Mustaa kuitenkin löytyy korvista ja kaulan päälypuolelta koko kaulan mitalta. Myös etujalat ovat mustat, samoin kuin siivet ja siipien tyvestä lähtee mustia ulokkeita pitkin kylkiä. Sastrielin takajalat ovat keltaiset ja sävy jatkuu hieman kintereen yläpuolelle. Tamman jouhet ovat vitivalkoiset ja silmät kirkkaanvihreät. Oikeassa kyljessä on neljä pitkää leijonankynnen raapaisua.

>> menneisyys
Korpin ja Icon varsa ja jatkuu kun tapahtumia kertyy.

>> emä: Rawelan // halveksii ja haluaa näyttää olevansa kaikessa parempi kuin emänsä. kuitenkin rakastaa emäänsä (ja erityisesti tämän puhetapaa), mutta ei halua tunnustaa sitä edes itselleen.
>> isä: Echilos (Junity) // ei tunne.
>> kasvattaja: Ares (Rusina) // kunnioittaa jonkin verran, mutta kylmä suhde tähän.

>> muuta
pelaaja - Tildy
Sastriel ja oheistuotteet © Tildy, vanuarteissa lukee
Tildy
Tildy
Kokenut
Kokenut

Viestien lukumäärä : 1111
Ikä : 26
Paikkakunta : pyöreän huoneen nurkassa
Registration date : 24.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa